فک کنم از هرچی بگذریم از این واقعیت غم و اندوهی ک احتمالا همراهِ خیلی ازماهایی ک کنکور دادیم هست نمیشه گذشت ..یادآوری تلاش هرکس برای خودش ، یا محدود کردن خودش در این چند ماه و زحمات شبانه روزی و امید به کسب نتیجه برای حداقل انتظاری ک هرکس از خودش داره .. اینا همش باعث ناراحتی بیشتر میشه چرا ک شاید" انتظار برآورده نشه.. اما چرا گفتم شاید..
میگن همیشه نیمه دیگه لیوانم ببین بنظرم بیایم همه باهم یکبار هم ک شده هرچند آرمانی به قضیه مثبت و خوب نگاه کنیم.
ببینین رفقا اگه سخت بود واسه همهمون اینجور بود .. پس فعلا به درصدای پذیرفته شده های سالهای قبل کاری نداشته باشیم بیایین فقط رتبه بررسی کنیم .
با این کار 2 تا اتفاق + (مثبت) میافته اولامتوجه میشیم معمولا هر دانشگاهی تا چه رتبه ای پذیرش داره و امکانات و همچنین اوضاعش چهطوره دوما حالو هوامون تغییر میکنه رفقا آب هم اگه راکد بمونه خراب میشه بیاین روحیمونو با هم به حرکت در بیاریم انشاالله با انرژی خوب و + بالاخره به نتیجه ای میرسیم ..
برای اینکار به تجربه همه دوستان علی الخصوص دانشجوهای ارشد و دوستانی اطلاعات دقیقی دارن خیلی احتیاج داریم..
پس از این به بعد 2تا موضوعو بررسی کنیم اول فقط "رتبه هایی که هردانشگاه پذیرش میکنه و نه درصدها چون احتمال داره اگه ازمون سخت بوده باشه درصدها هم تغییر کنه
دوم ویژگی ها و امکانات و شرایط هر دانشگاه
سلام منم موافقم سختی کنکور برای همه سخت بوده منم تو یه سری از درسا بدجور گیر کردم مثل سیالات و خیلی براش وقت تلف کردم و همین باعث شد تو ریاضی وقت کم بیارمسلام بچه ها ، همگی خسته نباشید ، منم با فرهاد و سورنا موافقم به نظر منم اگه سخت بوده واسه همه بوده و لی بیشتر اونایی ضرر می کنند که با به مشکل خوردن توو چند تا سوال اول ، بهم میریزن و بقیه کنکور واسشون سخت تر میشه .
ایشالا که همه به اون چیزی که میخوایید میرسید![]()
ایشالا با درسای دیگه ریاضی رو جبران میکنیدسلام منم موافقم سختی کنکور برای همه سخت بوده منم تو یه سری از درسا بدجور گیر کردم مثل سیالات و خیلی براش وقت تلف کردم و همین باعث شد تو ریاضی وقت کم بیارم
خدا بخیر کنه
منو بکشی هم نمیخونم میرم دنبال کار. زندگی و موفقیت همش کنکور نیست داداش. دکتر هم باشی بی پول و کار باشی با عرض معذرت و قصد جسارت نباشه میگن یارو اموله.بچه ها،من امروز دوباره رفتم کتابخونه و دوباره درس خوندم،دو ساعت
خیلی سخت بود اما روحیه م خیلی بهتر شد ...
خداکرمی استاد خودم بوده و اما رو حرفش حساب نمیشه کرد. میگفت عمرا بتونین تو کنکور انتقال جرم بزنید. با اینکه کلی براش احترام قائلم و دو ترم دانشجوش بودم اما حرفش قبول ندارماز بس فاز منفی دادین گفتم منم یخورده بزنم تو فاز منفی!
الان از خداکرمی پرسیدم بچهآ نظرشون درباره کنکور امسال چی بوده ؟ چه جوری ارزیابیش کردن ، نسبت به پارسال..
گفت همه راضین و میگن نسبت به پارسال خیلی آسون تر بوده و خوب زدن
ایشالا با درسای دیگه ریاضی رو جبران میکنید
سلام همگی خسته نباشین
به نظر من هم سوالات حرارتش سخت بود . من خودم حرارت رو از کتاب جهش خونده بودم ولی نکته هایی که ازش تست داده بودن توش نبود .
تو درس ریاضی هم سوالات مدل سازیش به روش تستی قابل حل نبود . واقعا وقت گیر بود کلا نمی شد بزنیشون
بقیه ی درس ها تقریبا همون روال سال های قبل رو داشت . ولی خوب سوالای حرارت و ریاضی باعث شد روحیم خراب بشه نتونم خیلی خوب به اونام جواب بدم .
نه بابا کجاش خوب بود جدید سوالات حرارت مفهومی شده شاید 70 در صدش اصلان نیاز به حل نداره . کتاب آقای بابایی به درد ده ی 70 می خوره نه الان . الکی وقتمو گذاشتم رو مباحثی که اگه واقعا ازشون تست هم میدادن حتی اگه بلد هم بودم با اون استرس سر جلسه و زمان کم غیر ممکن بود بشه تست هاشو زد . اینقدر حجمش زیاده که کلی از وقتم رو گرفت .
ولی خداییش نویسنده ی کتاب باید یه کم واقع بین باشه چرا باید روی سوالاتی که شاید کلا 2 تا 3 تست ازش میاد انقدر تاکید کنی و از هر تیپش 20 نمونه بری از سال های 75 پیدا کنی بیاری توی کتاب
تازه سر جلسه هم نشه تست هاشو زد .
چی بگم من که خیلی ازش راضی بودم خوبم زدم
خودمونیما صحبتهاتون یه کم مشکوک میزنه ها؟!!!!!!!
سلام بر کنکوری های عزیز : کسی کنکور بیوتکنولوژی نداده به نظرتون اون چطور بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟