[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

salar1998

عضو جدید
نقطه فشار مینیمم یعنی پایین برج آزئوتروپ ضمنا چون نگفته بود قبل یا بعد آزئوتروپ معلوم نبود که A داریم یا B در نتیجه گزینه های 2 و 3 رده می مونه 4 که احتمالا واسه بالای برج صحیحه ، پس ان شا الله گزینه 1 صحیحه

منم 1 اما ماهان اشتب زده بود پرسیدم مطمئن شم

gadireye

عضو جدید
سوال 42 کدومه؟؟

این سوالم جزو شکی ها بود تحت فشار کم زدن حرارت بود که زدمش والا نمی زدم

gadireye

عضو جدید
1یا4بخدا انقد استرس داشتم یادم نیس کدومو زدم

مگه واسه فلزات مذاب ضخامت لایه های مرزی سیالاتی به گرمایی ، یک به صد نیس؟؟ پس باید همواره ضخامت لایه های مرزی گرمایی از سیالاتی بیشتر باشه و فک کنم ان شا الله گزینه 4 صحیح باشه

gadireye

عضو جدید
اقا شما همرو زدیا ایشالا رتبت خوب میشه ;)

داداش من ترمو رو خراب کردم ، حرارتم نسبتا خراب کردم به نظرتون این می تونه پیامد خوبی باشه؟

ولی من هرگز امیدم رو از دست نمی دم این موقع ها یاد حدیث حضرت علی می افتم که فرمودن : خدا را نشناختم مگر با درهم شکستن اراده های قوی و باز شدن گره های دشوار
ما فعلا شامل قسمت اول حدیث شدیم ولی امیدوارم قسمت دوم حدیث هم شامل حال ما بشه

آخرین ویرایش:

H_RZ

عضو جدید
داداش من ترمو رو خراب کردم ، حرارتم نسبتا خراب کردم به نظرتون این می تونه پیامد خوبی باشه؟

ولی من هرگز امیدم رو از دست نمی دم این موقع ها یاد حدیث حضرت علی می افتم که فرمودن : خدا را نشناختم با درهم شکستن اراده های قوی و باز شدن گره های دشوار
بله دقیقا

H_RZ

عضو جدید
والله پارسال که 30 درصد میانگین داشتن رتبه شون خوب اومده با این وضع افتضاحه سوالات امسال و طوری که بچه ها زدن فک کنم میانگین 25 در نظر باید بگیریم. امسال افتضاح بود
البته من درصد حرارتو گفتم 15 سال پیش حرارت 40 زدم

salar1998

عضو جدید
یعنی طراح سوال انقد بی انصاف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این سولا رو به خودشون بدن خداییش تو200min میتونه حل کنه ؟آخه انصافم خوب چیزیه .سوال سخت میدادن کنکور باید سخت باشه اما سوالای وقت گیر دیگه نوبره

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

ولی من هرگز امیدم رو از دست نمی دم این موقع ها یاد حدیث حضرت علی می افتم که فرمودن : خدا را نشناختم با درهم شکستن اراده های قوی و باز شدن گره های دشوار

منم موافقم
توکل به خدا. من که همه چیو سپردم به خودش. هر چی بشه حتما صلاحی توشه. چون من زحمتمو کشیدم. باقیش با خدا.

H_RZ

عضو جدید
من سال پیش شدم 1200 امسال فقط دعا دعا میکنم زیر 1000 شم یه دانشگاه کاسپینو بیارم

salar1998

عضو جدید
در هیاهوی زندگی دریافتم چه دویدن هایی که فقط پاهایم رااز من گرفت در حالیکه گویی ایستاده بودم !!چه غصه هایی که باعث سپیدی مویم شد درحالیکه قصه ای کودکانه بیش نبود!! دریافتم کسی هست که بخواهد میشود و نخواهد نمیشود به همین سادگی!! کاش نه میدویدم نه غصه میخورم

بالا