[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

gadireye

عضو جدید
منم 2 رو زدم .. یحتمل 88% درسته :redface::w16:

دلیلم این بود که با افزایش طول پره انتقال حرارت کم میشه با شکستنش به به دونیم و وصل کردنش به جسم دو تا مزیت داره یکی این که طولش کم شده و یکی دیگه این که تعداد پره بیشتر شده... به امید خدا احتمال منم اینه که همون گزینه 2 درس باشه

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من امسال سال اولم بود.
نمیدونم واقعا چی میشه!

H_RZ

عضو جدید
من سال پیش یادمه یه ماهو نیم بیشتر نخوندم ولی به نظر من سال پیش سوالاش روتین ترو راحت تر بود

gadireye

عضو جدید
بچه احتمال میدین امسال در کل خوندن شبانه ارشد توی تهران و یا توی شهرستان چه قدر آب میخوره؟؟

#soreNa#

کاربر فعال
بله شما درست میگین توی کتبو جزوات مختلف صراحتا بهش اشاره شده حتی غیر مستقیمم توضیحشو دادن
دلیلم این بود که با افزایش طول پره انتقال حرارت کم میشه با شکستنش به به دونیم و وصل کردنش به جسم دو تا مزیت داره یکی این که طولش کم شده و یکی دیگه این که تعداد پره بیشتر شده... به امید خدا احتمال منم اینه که همون گزینه 2 درس باشه

#soreNa#

کاربر فعال
اقا من ک از الان بستم حتی رو پردیسو مجازی زاهدان بشم همتونو شیرینی میدم :D شماها کارتون خیلی درسته

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه احتمال میدین امسال در کل خوندن شبانه ارشد توی تهران و یا توی شهرستان چه قدر آب میخوره؟؟

بستگی به دانشگاه داره دانشگاهای تاپ شهریه بیشتری میگیرن
مثلا صنعتی 2200 میگیره ترمی برای ورودی 93 برای 94 احتمالا 2500 بشه

gadireye

عضو جدید
بچه ها من گفتم شاید بتونم کنترل بزنم اما سوالاتش از بقیه درسا خیلی سختر شده بود شبیه سوالات گاز بود از نظر سختی اما پارسال چی؟ هتل

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شمام مثل من عاشق م شیمی هستین ؟ تواین چند ماهی که کتابای مهندسیو خوندم تازه فهمیدم دنیا دست

عاشق که نمیشه گفت
ولی خوب اینو دکر کنم که تو ارشد حتما دچار مشکل میشید چون خود من اینظوری شدم
به خاطر ضعیف بودن پایه نسبت به بقیه

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظرم میانگین امسال با پارسال توی یه رنجند
یعنی با میانگین 40 درصد حدودا 500 میشید

بالا