حرارتو 6 تا زدم کلا هر شش تاشم درسته تقریبا میشه 42 درصد خوبه به نظرتون؟البته اگه حرارتو خوب زده باشی زیاد ترمو برات مهم نباشه
حرارتو 6 تا زدم کلا هر شش تاشم درسته تقریبا میشه 42 درصد خوبه به نظرتون؟البته اگه حرارتو خوب زده باشی زیاد ترمو برات مهم نباشه
حرارتو 6 تا زدم کلا هر شش تاشم درسته تقریبا میشه 42 درصد خوبه به نظرتون؟
حول و حوش 50% یا یکمی بالاتر به نظرم خوبه شما چند زدید حدودا؟به نظر شما جرم چند باشه خوبه امسال؟
حرارتو 6 تا زدم کلا هر شش تاشم درسته تقریبا میشه 42 درصد خوبه به نظرتون؟
اره عالیه من که کلا 3تا بیشتر نزدمحرارتو 6 تا زدم کلا هر شش تاشم درسته تقریبا میشه 42 درصد خوبه به نظرتون؟
منم 79 زدم راکتورو ریاضی حولو حوش 50 البته فک کنم ریاضی یه سوال غلط داشت
من نزدم ولی فک کنم گزینه 2بچه ها به نظرتون سوال 33 کدوم درسته؟
بله درسته من رندش کردم هر تستو 7% حساب کردم6تا دقیقا 40 میشه ها
بچه ها به نظرتون سوال 33 کدوم درسته؟
گزینه 2 میشهمن نزدم ولی فک کنم گزینه 2
بچه ها به نظرتون سوال 33 کدوم درسته؟
حیف شد من نزدم اینوگزینه 2 میشه
قرار شد سوال چک نکنیم الان
بله درسته من رندش کردم هر تستو 7% حساب کردم
من همیشه حرارتم خوب بود واسه همین سر این امتحان استرس گرفتمو میخواستم بزنم هی.فقط خدا کنه غلط نداشته باشم! اول کاری انرژی زیاد گرفت
3 فک کنم
حرارت امسال کلا درصدا افتضاحه!!!من 4 زدم احتمال گزینه های 2 و 3 صحیح باشه بین 1 و 4 مونده بودم که شما کلا فکرم رو راحت کردید![]()
3 فکر نمکینم صحیح باشه3 چرا صحیحه؟
3 فکر نمکینم صحیح باشه
من برای خودم اینجور تحلیل کردک که در خارج از جو محیط خلا کامله پس اده وجود نداره که بخواد مکانیزم انتقال حرارت هدایتی وجود داشته باشه
از طرفی بر اساس رابطه ای که بین گرادیان دما و ضریب انتقال حرارت جابه جایی وجود داره گرادیان دما و H
فک کنم دلیلش این باشه که با افزایش ارتفاع ضخامت لایه مرزی زیاد میشه پس h کم میشه گرادیان دما با h نسبت مستقیم داره3 فکر نمکینم صحیح باشه
من برای خودم اینجور تحلیل کردک که در خارج از جو محیط خلا کامله پس اده وجود نداره که بخواد مکانیزم انتقال حرارت هدایتی وجود داشته باشه
از طرفی بر اساس رابطه ای که بین گرادیان دما و ضریب انتقال حرارت جابه جایی وجود داره گرادیان دما و H
فک کنم دلیلش این باشه که با افزایش ارتفاع ضخامت لایه مرزی زیاد میشه پس h کم میشه گرادیان دما با h نسبت مستقیم داره