[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

salar1998

عضو جدید
ایشلا که همه به خواسته دلشون میرسن خدابزرگه اینم بگما بعضی وقتا بعضی بچه ها با رتبه های بالا یه دانشگاه هایی قبول میشن که اصلا انتطارشو نداشتن که اونم کارخداست ایشالا همه مزد زحمتاو شب بیداری هاشونو میگیرن

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بله درسته من رندش کردم هر تستو 7% حساب کردم

من همیشه حرارتم خوب بود واسه همین سر این امتحان استرس گرفتمو میخواستم بزنم هی.فقط خدا کنه غلط نداشته باشم! اول کاری انرژی زیاد گرفت

E.AP

عضو جدید
3 فکر نمکینم صحیح باشه
البته دلیله منطقی واسه سه ندارم اما در مورد 2 کاملا مطمئن بودم به همین خاطر 2 رو انتخاب کردم
از طرفی بر اساس رابطه ای که بین گرادیان دما و ضریب انتقال حرارت جابه جایی وجود داره گرادیان دما و Hبا هم رابطه مستقیم دارند پس با توجه به اینکه در ابتدای دیواره h بیشترین مقدار رو داره پس گرادیان دما هم زیادتره و هر چقدر از لبه دیواره فاصله بگیریم h کاهش پیدا میکنه پس گرادیان هم کاهش پیدا میکنه

• Like
واکنش ها: H_RZ

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
3 فکر نمکینم صحیح باشه
من برای خودم اینجور تحلیل کردک که در خارج از جو محیط خلا کامله پس اده وجود نداره که بخواد مکانیزم انتقال حرارت هدایتی وجود داشته باشه
از طرفی بر اساس رابطه ای که بین گرادیان دما و ضریب انتقال حرارت جابه جایی وجود داره گرادیان دما و H

پس 3 نادرسته دیگه

H_RZ

عضو جدید
3 فکر نمکینم صحیح باشه
من برای خودم اینجور تحلیل کردک که در خارج از جو محیط خلا کامله پس اده وجود نداره که بخواد مکانیزم انتقال حرارت هدایتی وجود داشته باشه
از طرفی بر اساس رابطه ای که بین گرادیان دما و ضریب انتقال حرارت جابه جایی وجود داره گرادیان دما و H
فک کنم دلیلش این باشه که با افزایش ارتفاع ضخامت لایه مرزی زیاد میشه پس h کم میشه گرادیان دما با h نسبت مستقیم داره

gadireye

عضو جدید
آقا به نظر من گزینه 2 نمی تونه غلط باشه یه تجربی دقت کنین در پایین دیواره حرکت بیشت از بالاست در نتیجه تغییرات دما هم در پایین باید بیشتر از بالا باشه که سیال ساکن تره ، البته این نظر منه

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
فک کنم دلیلش این باشه که با افزایش ارتفاع ضخامت لایه مرزی زیاد میشه پس h کم میشه گرادیان دما با h نسبت مستقیم داره

من گفتم با افزایش ارتفاع h زیاد میشه.
بابا ما توی خلا ک دیگه هدایت نداریم!

amir rad

عضو جدید
33 به نظر من میشه گزینه 2. درخارج از جو چون جاذبه وجود نداره انتقال حرارت جابه جایی رخ نمیده و میتونه هدایتی باشه

• Like
واکنش ها: E.AP
بالا