بچه ها به نظر من سوال ترمو پارسال خیلی بهتر از امسال بود امسال نظر طراح روی ترمو 1 بود
نظر شما چیه؟
ما توی کلاس حدود 30 نفره 3 نفر مونده بودیم.توی کلاس بغلی هم 3 نفر مونده بودن.
منم موافقم سوالای ترمو پارسال خیلی ساده تر از امسال بودبچه ها به نظر من سوال ترمو پارسال خیلی بهتر از امسال بود امسال نظر طراح روی ترمو 1 بود
نظر شما چیه؟
اگه اون سوال ترمو مایع اشباع درست باشه ترمورو 47 درصد زدم من کلا ترمو 12 تا زدم 2تاش غلط هر 2تاشم بی دقتی
باز خوب زدین ...من که ترمو رو اخر از همه زدم اینقدر اعصابم بهم ریخته بود که کلا نتونستم زیاد بزنماگه اون سوال ترمو مایع اشباع درست باشه ترمورو 47 درصد زدم من کلا ترمو 12 تا زدم 2تاش غلط هر 2تاشم بی دقتی
دوستان فکر میکنید میانگین درصداتون در چه حد باشه؟
ما هم توی کلاسمون 3 نفر بیشتر نمونده بودن
من که چک نکردم.راستش میترسم.
شما فک میکنی میانگینتون چند شه؟
فک میکنم رو 40 خورده ای باشه میانگین درصدام البته ترمورو منم جرائت نکردم چک کنم حس میکنم همه رو اشتباه زدممن که چک نکردم.راستش میترسم.
معمولا بافک کردن میانگین درصد بدست نمیاد باهاس حساب کنی داداششوخی کردم داداها
فک میکنم رو 40 خورده ای باشه میانگین درصدام البته ترمورو منم جرائت نکردم چک کنم حس میکنم همه رو اشتباه زدم
من که چک نکردم.راستش میترسم.
فک میکنم رو 40 خورده ای باشه میانگین درصدام البته ترمورو منم جرائت نکردم چک کنم حس میکنم همه رو اشتباه زدم
40 خورده ای که عالیه زیر 200 میشی! ریاضیو راکتور چند زدی حدودا؟فک میکنم رو 40 خورده ای باشه میانگین درصدام البته ترمورو منم جرائت نکردم چک کنم حس میکنم همه رو اشتباه زدم
به هر حال آدم یه حدودی دستش میاد. نمیاد؟
آره میاد
زیر 200!!! بعید میدونم40 خورده ای که عالیه زیر 200 میشی! ریاضیو راکتور چند زدی حدودا؟
منم همین طورا فک میکنم. فقط خدا خدا میکنم غلط زیاد نشه
نمیدونم والا امسال اینقدر عجیب بود که هیچ تخمینی نمیشه براش زد خدا کنه که خوب باشهبازم زیاد بد نیس به نظرم با این وضع امسال. بده؟
زیر 200!!! بعید میدونم
راکتورمو 80 و ریاضیمو یدونه غلط دارم اونم بی دقتیه مسخره ,ندیدم که دیواره منبع حرارتی داره بدن منبع حرارتی حل کردم ,با اون یه غلط 48 درصد تقریبا
من فقط و فقط از ترمو میترسم
منم 79 زدم راکتورو ریاضی حولو حوش 50 البته فک کنم ریاضی یه سوال غلط داشتزیر 200!!! بعید میدونم
راکتورمو 80 و ریاضیمو یدونه غلط دارم اونم بی دقتیه مسخره ,ندیدم که دیواره منبع حرارتی داره بدن منبع حرارتی حل کردم ,با اون یه غلط 48 درصد تقریبا
منم راکتورو ریاضیو خوب زدم اما ازبقیه مطمئن نیستمزیر 200!!! بعید میدونم
ممنون , اشالله , اشالله برای شما هم همینطور باشهانشاءالله ترموتونم غلط نباشه
منم راکتورو ریاضیو خوب زدم اما ازبقیه مطمئن نیستم
منم 79 زدم راکتورو ریاضی حولو حوش 50 البته فک کنم ریاضی یه سوال غلط داشت
نه اونو حذف نکردم...راکتور سوال 122 رو حذف کردی درصد گرفتی شما؟
البته اگه حرارتو خوب زده باشی زیاد ترمو برات مهم نباشهزیر 200!!! بعید میدونم
فک کنم مطمین نیستمجدی ریاضی یکیش غلطه؟