Take a chill pill!
شما چقدر راحت سعی میکنین انگشت نشونه بگیرین به بقیه وبهشون توهین کنید!!!
خیلی ممنون میشم اگه جواب سوالاتمو شما ندید.بلکه متخصصین به مراتب بهتری جواب بدن
دراخر بازم میگم شما کسی نیستین که ازمن بخواد سوال علمی بپرسه جواب بگیره!اینوکسی میپرسه که سواد علمیش مورد تائید همه باشه.وبازم تکرار میکنم با من درست و مودبانه صحبت کنین! وحدود رفتارخودتونوبدونین!
من به تو توهین کردم؟ سوال پرسیدی، جواب گرفتی، حالا اگه عادت داری همه جا قربون صدقه ات برن، خیر، من آدم این کار نیستم. هیچ چیز توهین آمیزی توی حرفای من نبود، پس اول یه دو دوتا چارتا کن ببین چرا ازش توهین برداشت میکنی. من سعی کردم همونطوری که خودم فکر میکنم و با بقیه حرف میزنم با تو حرف بزنم (کارهای گذشته رو بررسی کنم، هدف رو بفهمم و کارهای فعلی رو متناسب کنم).
هیچ کس اینجا نخواسته ازت سوال علمی بپرسه، این که بتونی یه NAT بنویسی یا نه، سوالیه که برای من حکم امتحان پایان دوره CCNA رو داره. خودم که رفتم یه جا کار شبکه کنم دقیقا همین سوال رو ازم پرسیدن (و طرف واقعا سناریو داد دستم گفت بنویس) از اون به بعد این برام یه آزمون خیلی سریع و نه چندان دقیق از این دوره شد و مسلما اگه میگفتی آره هیچکی نمیگفت خب این سناریو، بیا بنویس! عده قابل توجهی از فارغ التحصیل های این دوره ها جوابشون به این سوال نه هست، این نشون میده که به هر دلیل (استاد بد، عدم علاقه یا هرچی) نتونستن بحث رو بفهمن و در واقع مدرکه فقط یه تیکه کاغذه.
تو انتخاب نمیکنی که کی جوابتو بده، کی جوابتو نده. اینجا یه محل عمومیه، سوالی که امیرحسین امروز میپرسه میتونه سوال پسفردای محمدباشه. اگه امروز جواب امیرحسین داده بشه، فردا دوباره لازم نیست محمد سوالشو تکرار کنه، یا از اون بدتر ببینه کسی جواب سوال رو نداده و تکرارش نکنه.
من از هرکسی که دلم بخواد سوال علمی میپرسم، ولی از کسی امتحان نمیگیرم.
سواد علمی من قرار نیست مورد تایید کسی باشه، ادعای سواد هم ندارم و نداشتم. حالا اگه شما فکر میکنی دونستن واژه NAT سواده، اون دیگه به خودت ربط داره.
فقط چون هویت منو زیر سوال بردی لازم شد بگم اگه از اول این تاپیک رو بخونی من فکر کنم ترم ۲ یا ۳ کارشناسی بودم، روند پیشرفت تحصیلیم، حتی کارنامه کنکورهای آزمایشی و حتی کنکور ارشدم توی همین تاپیک
موجوده، از اون بدتر اینجاست که با چند تا از کاربرها بیرون این محیط هم آشنایی دارم و یکیشون هم هنوز هم کلاسیمه، پس قبل از حرف زدن یه کم، فقط یه کم از مغزت استفاده کنی بد نیست.
من با هر کس هر جور دلم بخواد صحبت میکنم و حد و حدودم هم قوانین تالاره، نمیتونید تحمل کنید فعالیت نکنید.
جای دانیال خالیه.
مرسی اما به قول یکی : ما اگه میخواستیم تشویقون کنن میرفتیم توی سیرک کار میکردیم.برای تاپیکهای خوبت جا داره واقعا ازت تشکر کنم![]()
امیر پسری نیست که توهین بخواد بکنه حالا شاید ادبیاتش اینطور باشه (امیر درست کن ادبیاتت رو:دی)
ادبیات من مشکلی نداره امیرحسین، توی این مورد (پستی که در موردش داره حرف زده میشه) واقعا کوتاه نمیام! من تنها کاری که میکنم اینه که اهل قربون صدقه رفتن و اینا نیستم.
ببین توی اون قضیه VOIP که با هم داشتیم یا بعضی موارد sougmad یا sanamsayna خیلی تند رفتم یا خشن جواب دادم (هرچند نیتم بد نبوده واقعا) اما توی این مورد واقعا هیچ تندروی وجود نداشته، اصلا حاضر نیستم کوتاه بیام.
منظورت از ابزارهای تحت وب چیه؟ این عبارت ابزارهای تحت وب خیلی خیلی گسترده است، از ایمیل چک کردن تا مثلا یه سیستم ERP که یه کارمند باهاش کار میکنه همه میتونن ابزار تحت وب باشن، نه؟بیایم یه موضوع بدیم راجع بهش بحث کنیم. مثلا، ابزارهای تحت وب و اهمیتشون در زندگی روزمره.
خب بعضی های اینا خیلی مهمه، اما بعضی اهمیتش کمتره.
اما بیا یه دسته از اینا رو در نظر بگیر و تاثیر اونا رو بررسی کن. مثلا سرویس های خرید و فروش، یا خبرگزاری (اصلا خبرگزاری سرویس تحت وبه؟) یا شبکه های اجتماعی و غیره.
خود تو، چقدر از خریدهات رو اینترنتی انجام میدی؟ مثلا میخوای یه تیشرت بخری، یا یه کفش یا یه کیف، چیکار میکنی؟ توی اینترنت میگردی یا توی بازار؟
از بقیه بچه ها، امیرحسین و quantum و غیره، از همه تقاضا میکنم که توی بحث شرکت کنن، یه جمله بخونید، یه جمله بنویسید! آخرش همه امون یه چیزی یاد میگیریم.
بیا برنامه نویسی در سطح کرنل رو یاد بدهاول معذرت برای پست های پشت هم، آیا برنامه نویسی به زبان Go هم در مباحث دانشکده آغاز بکنم؟!