گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان

میخوام در یک جمله بفهمم برای ارشد کدام گرایش بهترین بازار کارو داره سوالم کاملا کلی گفتم که چند خطی نشه؟؟؟؟

1 ) تجارت الکترونیکی
2) امنیت شبکه
3) شبکه های کامپیوتری
4) مهندسی فناوری
-----------------------------
اگر میشه درمورد بهترین منابع امروزی برام معرفی کنید که خیلی روان و عالی درس داده شده باشه مخصوصا گرایش شبکه های کامپیوتری ممنون میشم این یکی رو کامل برام توضیح بده
مرسی از لطفتون

sara.hoseini90

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساراگلی الان روحیمون بیشترداغان شد.دانشگاه رفتن که همش درسخوندن نیست این سختگیری هایی که میکنن واین پروژه هایی که بهتون میدن خیلی خوبه.اصلامن برم انصراف بدم بیام یونی شما:D
بفرمایید عزیزم در دانشگاه ما برو ی همه بازه(منتهی بعدا دیگ حق انصراف دادن نداریاا حالا ازما گفتن بود:D)

عجب دانشگاه خوبی هستین . اگه دوست داشتین اسم دانشگاهتون رو بفرمایید ؟؟
بله الحمدلله دانشگاه خوبیه-گرچه الان کلی غر میزنیم که چرا این همه سخت گیری آخه؟؟؟ ولی یقینا بعدا برامون سخت گیریاشون رضایت بخش خواهد بود.دانشگاهمون به اندازه ای که سخت میگیره شهرت نداره.بقول یکی از استادامون که خودشون دانشگاه علم و صنعت درس خونده بودن میگفتن :کاری که این دانشگاه از بچه ها میخواد در حد دانشگاه های خوب تهران هست منتهی به اندازه ی اونا معروف نشده.

سلام
ساراجون خدا قوت...
ميتوني زهرا صدام كني.دقيقا،خيلي انرژي گرفتم.ممنونم ازت

سلام
خواهش میشه عزیزم:gol:
چشم .خانومی شما اسمت سحر نبود؟؟!! نمیدونم چرا سحر تو ذهنم ثبت شده؟مطمئنم یه سحر داشتیما.:redface:

sara.hoseini90

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

میخوام در یک جمله بفهمم برای ارشد کدام گرایش بهترین بازار کارو داره سوالم کاملا کلی گفتم که چند خطی نشه؟؟؟؟

1 ) تجارت الکترونیکی
2) امنیت شبکه
3) شبکه های کامپیوتری
4) مهندسی فناوری
اگر میشه درمورد بهترین منابع امروزی برام معرفی کنید که خیلی روان و عالی درس داده شده باشه مخصوصا گرایش شبکه های کامپیوتری ممنون میشم این یکی رو کامل برام توضیح بده
مرسی از لطفتون
دوستان گلم
سوال دوستمونو خواستین پاسخ بدین.نظرتونم دررابطه با اینکه برای ارشد رشته ای غیر از رشته خودمون شرکت کنیم مثلا مدیریت ام بی ای بگید ممنون میشم.
پ.ن:اگر قبلا در این مورد صحبت شده لطف میکنید لینک بدیدبخونم نظراتتونو.
:gol:

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان گلم
سوال دوستمونو خواستین پاسخ بدین.نظرتونم دررابطه با اینکه برای ارشد رشته ای غیر از رشته خودمون شرکت کنیم مثلا مدیریت ام بی ای بگید ممنون میشم.
پ.ن:اگر قبلا در این مورد صحبت شده لطف میکنید لینک بدیدبخونم نظراتتونو.
:gol:

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/65064-گفت-و-گوهای-خودمانی-بچه-های-IT/page1001

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
اگه اینجوریه پس بقیه اهداف زندگیمون چی ؟؟ باید نابودشن !!!.

چهارچوبت ، به همه اعتقاداتت، به خیلی چیزای دیگه که فکر میکردی تا به اون سن خوب هستن ، شک می کنی و این یعنی ویرانی چهارچوب ، ویرانی چهارچوب هم یعنی ویرانی همه چی.
جواب به هر چرای تو ذهنم مانند یه اجری می مونه که میخوام از دوباره اون چهارچوب رو به کمک این اجرها بسازم.
قرار نیست ما در زندگی فقط یه هدف داشته باشیم! خب اینکه زنده بمونی (نمیری!) هم یکی از مهم ترین هدف های هرکسیه!

این ویرانی خیلی هم بد نیست.ساختمونی که فرسوده است،یا نا امنه یا اشتباه طراحی شده رو باید خراب کرد.ساختنش آسون نیست اما امکان پذیره و کار عجیب غریبی هم نیست.
سلام دوستان

1 ) تجارت الکترونیکی
2) امنیت شبکه
3) شبکه های کامپیوتری
4) مهندسی فناوری
البته با توجه به اینکه سوالتو توی تاپیکهای "تعریف IT " و "منابع ارشد" هم پرسیدی،کلا حس بدی بهم دست میده در مورد جواب دادن بهت.اما خب به هرحال اونجا جواب دادم برو ببین.
نظرتونم دررابطه با اینکه برای ارشد رشته ای غیر از رشته خودمون شرکت کنیم مثلا مدیریت ام بی ای بگید ممنون میشم.
البته درستش همون MBA هست،نه مدیریت MBA.
من کلا با تغییر رشته مخالفم.

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب فک کنم وضعیت درس و دانشگاهه من از زهرا و فاطمه و سارا بهتره
کلا دو روز در هفته دانشگاه...هیچ پروژه ای از ما نخواستن بجز حل نمونه سوال ( که بنفعه خودمونه...تازه من همین سوالارو هم هنوز تحویل ندادم:D)
خوشیم تو دانشگاه
من 3 روزه با جدیت تمام شروع کردم به درس خوندن...ایشاا... که جواب بده مثه ترم قبل
هیچ گونه استرسی ندارم ...دیگه هر چی شد،شد...
موفق باشید:gol:

asirebaran

عضو جدید
کلا دو روز در هفته دانشگاه...هیچ پروژه ای از ما نخواستن بجز حل نمونه سوال ( که بنفعه خودمونه...تازه من همین سوالارو هم هنوز تحویل ندادم:D)
خوشیم تو دانشگاه
من 3 روزه با جدیت تمام شروع کردم به درس خوندن...ایشاا... که جواب بده مثه ترم قبل

ميگن اين ترم كلا امتحانارو راحت ميگيرن...
از نظر علمي اصلا نبايد بگي استرس ندارم چون خوده اين جمله استرس مياره بايد بگي خيلي آرومم ياهركلمه ي مثبت ديگه:cool:
انشاا... كه عالي ميشه:gol::victory:

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
خوشیم تو دانشگاه

ناراحت نشین ولی انگار با زور دارین میرین دانشگاه ..!! :D
آخه چرا ما ایرانی ها بهتر بودن رو در ساده گرفتن و پروژه نخواستن میدونیم ؟!!

اینطور میشه که فردا مهندس بیکار پر میشه توی کشور .. چون همه بفکر پاس کردن درس هستند نه یادگرفتن کار !! چون ساده گرفتن رو مزیت میدونیم !!
البته نمیخوام بگم باید حتما سخت گرفته بشه .. ولی یه دانشجو اون هم توی رشته ما نباید اینا رو بگه و باید اگر استاد چیزی ازش نخواست خودش قائع نباشه و بره دنبال یادگیری

یه حدیثی از امام حسین (ع) هست که مدتی همش بیادش میفته : "پیش از آنکه عبرت آیندگان بشین از گذشتگان عبرت بگیرین" (شاید بی ربط باشه .. ولی دوست داشتم بگم:smile:)

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلام راستش تعداد پست هایی در مورد پروژه و ارائه اینا زیاد بود واسه همین نتونستم نقل قول بگیرم ببخشید :
در مورد سخت گیری استاد و پروژه اینا من خودم استاد سخت گیر رو دوست دارم و واقعا از هم چین کلاس هایی لذت می برم البته اون استادم باید با سواد باشه تا لذت ببرم نه اینکه خودش بلد نباشه بیاد سخت گیری کنه مثلا فبلا هم گفته بودم درس شبکه 2 که شبکه که واقعا علاقه دارم رو یک کلاسی هست که واقعا وقتی میرم فقط فقط حرص می خورم واسه همین ترجیح می دم کلاس تا حرص نخورم کتاب به این خوبی و جالب و استادی که فقط روخوانی می کنه ( وقتی میرم کلاس یه جوری حرص می گیرم وقتی هم نمیرم هم عذاب وجدان. ما بین دو حس می مونم :redface:).ولی در عوض خوشبختانه هم ترم قبل هم این ترم استاد های پایگاه داده ام خوب بودن و یک پروژه واقعا درست حسابی کار می کنیم آدم وقتی می بینه یک چیزی یاد می گیره حس خوبی بهش دست میده. کلا من کلاس های آز رو بیشتر از کلاس های تئوری دوست دارم

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه های تالار تو پیام های خصوصی ما رو با زبان خودمون اشنا میکنن. گفتم شما هم اشنا بشین :D

کسی هم که اینو برام فرستاد / اگه دوست داشت خودش اعتراف کنه !! :D

از این 37 تا کلمه 20 تاش رو قبلا شنیده بودم. میشه 54 درصد. به خودم امیدوار شدم :D

اصطلاحات و گویش و کلمات مختلف در زبان مازندرانی

طلا : telah : خروس

مارکک : markek : مرغ مادر

سیکا : sika : اردک

نیمچه : nimcheh : جوجه

وک : vak : قورباغه

آروسک گل : arosek gal : نوعی موش بزرگ

گل: gal : موش

مر : mar : مار

کوز : kavez : لاک پشت

کندو : kando : زالو

شال : shal : شغال

بامشی : bameshi : گربه...
:d
)

کچ کج : kej kej : مرغ مادر که به همراه جوجه ها باشد

:biggrin:

گو : goo : گاو

گوگزا : goo geza : گوساله

گومش: goomesh : گاو میش

جینکا : jineka : گاو نر

منگو : mango : گاو ماده

:biggrin:
)

گسفن : gesfen : گوسفند
...(بدبخت گوسفند
:d
)

کسفن وره : gesfen vareh : بره

کلاج : kelaj : کلاغ

شکروم : shekerom : دسته هایی از سار

پیت کله : pit keleh : جغد

میچکا : michka : گنجشک
...(چه اسم قشنگی!)

کوتر : koter : کبوتر

زیک : zik : نوعی پرنده بسیار کوچک

صحرا غاز : sahra ghaz : غاز صحرایی یا وحشی

صحرا سیکا : sahra sika : اردک صحرایی یا وحشی

چلچلا: chelchela: چلچله

رگ رگین : ragrakin : نوعی پرنده در آبندان ها

چاله خس : chalekhes : نوعی پرنده در آبندان ها

ایا : aya : نوعی پرنده وحشی

تیکا: tika : نوعی پرنده وحشی

شونه قپین : shone ghepin : شانه به سر
...
:surprised:

قشنیک : ghashnic : کلاغ

او گل : oogal : نوعی موش آبی

تشی : tashi : جوجه تیغی

آخرین ویرایش:

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همگی

سخته ولي شدنيه.بعده اين ارائه تكليفم با خودم مشخص ميشه.
جلسه قبل 4تاپسر ارائه داشتن 3تاشون استرس ولرزش دست...
ديدن اين وضعيت آدمو بيشتر ميترسونه!
سعي ميكنم.
ضعف اعتماد به نفس

برای من هم اولین ارائه ام خیلی سخت بود! ترم دوم بود اکثر بچه ها لرزش صدا رو داشتن! شاید از 30نفری که ارائه دادیم 2نفر اصلا" استرس نداشتن!(من جز استرسی ها بودم:D)

ولی با نظر دوستانی که گفتن باید تو کلاس زیاد داوطلب شیم موافقم واقعا" اعتماد بنفس رو افزایش میده و استرس رو پایین می یاره!

برای ما ترم 1 و 2 پروؤه زیاد داشتیم! این ترم هم یه چندتایی برای معماری کامپیوتر داریم! ولی بقیه ی درسامون نه!

بیشتر تمرین و کوییز گرفته میشه!
:D
سلام
ارائه که دیگ ترس نداره.ما از ترم دو شروع کردیم به ارائه دادن تا الان اگ ترمی 2 مورد ارائه ندیم عجیبه!وای یادمه دفه اول که رفته بودم ارائه بدم بشدت جوگیر شده بودم!اصن یه وضی شبیه گزارش گرا ارائه میدادم همچین تریپ برداشته بودم که بیاو ببین.الان که به اصطلاح ترم بالایی شدم کلی به اون ارائم میخوندم.
وضعیت شما که خوبه-بذار یکم ازکارامو بگم روحیه بگیرین.هفته پیش برای درس هوش ارائه دادم تموم شد شکر خدا فردا برای درس تاریخ باید یه ارائه بدم این هفته هم 2تا تحویل پروژه دارم برای درس نرم 2-(کار با نرم افزار های svn , finalbuilder )که تا الان اصلا باهاشون آشنا نبودم!به علاوه باید چندین مقاله دررابطه با wso2 stratosترجمه کنم .و هفته بعد هم اونارو تحویل بدم هم پاورپوینت بسازمو ارائه بدم(اصلا ترجمم خوب نیس!)
یه پروژه هم برای درس it2باید بنویسیم (نوشتن یک وب سرویس )و این هفته هم باید پروپوزال از پروژمون تحویل استاد بدیم.همچنین درس نظریه زبان و آیتی کوئیز داریم.هفته بعد هم میانترم محیط های چند رسانه ای.
و این اتفاقات تقریبا هر هفته تکرارمیشه.(با کمی پس و پیش).و هیچ کدوم از درسای این ترممو به طور کامل نخوندم که کمی تسلای خاطر از بابت امتحانای پایانی داشته باشم.با توجه به این که تاریخ امتحاناتم تغییر کرده!درسای سنگینی هم برداشتم این ترم.
امیدوارم کاری رو از قلم ننداخته باشم:دی
اسیر باران جونم الان فک کنم کلی انرژی گرفتی وبه خودت امیدوارشدی ،میبینی کارایی که داری هیچی نیست براحتی میتونی از پسشون بربیای;)

اوف عجب دانشگاه توپی دارید:) واقعا" خیلی خوبه اینجوری مهندس واقعی میشید!! (فکر کنم من که فقط مدرک بگیرم!!!)

چشم .خانومی شما اسمت سحر نبود؟؟!! نمیدونم چرا سحر تو ذهنم ثبت شده؟مطمئنم یه سحر داشتیما.:redface:

یه چندتا داشتیم وقتی من تازه عضو شده بودم! الان رو نمیدونم دوستان بازم هستن یا نه فقط من موندم!:D

:dبدون سحر كه نميشه. ولي من نيستم:surprised:

:gol::gol::gol:

پ.ن: دوباره نزدیک امتحانا شد و درس هایی که طی 1 ترم خونده نشدن!!! (البته برای من)
امیدوارم همگی در امتحانات موفق باشید:gol:

آخرین ویرایش:

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
قرار نیست ما در زندگی فقط یه هدف داشته باشیم! خب اینکه زنده بمونی (نمیری!) هم یکی از مهم ترین هدف های هرکسیه!

این ویرانی خیلی هم بد نیست.ساختمونی که فرسوده است،یا نا امنه یا اشتباه طراحی شده رو باید خراب کرد.ساختنش آسون نیست اما امکان پذیره و کار عجیب غریبی هم نیست.

البته درستش همون MBA هست،نه مدیریت MBA.
من کلا با تغییر رشته مخالفم.
منم نگفتم کار عجیب غریبی هستش!!!! ناامن نیست ولی شاید اشتباه ساخته شده . فعلا که لنگ اجرها هستم.
منم با تغییر رشته مخالفم . فکر میکنن که تغییر رشته خوبه ولی اصلا خوب نیست . یه عیب کوچیکش اینه که کلی پیش نیاز میخورید. نکنید این کاررو

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ناراحت نشین ولی انگار با زور دارین میرین دانشگاه ..!! :D
آخه چرا ما ایرانی ها بهتر بودن رو در ساده گرفتن و پروژه نخواستن میدونیم ؟!!

اینطور میشه که فردا مهندس بیکار پر میشه توی کشور .. چون همه بفکر پاس کردن درس هستند نه یادگرفتن کار !! چون ساده گرفتن رو مزیت میدونیم !!
البته نمیخوام بگم باید حتما سخت گرفته بشه .. ولی یه دانشجو اون هم توی رشته ما نباید اینا رو بگه و باید اگر استاد چیزی ازش نخواست خودش قائع نباشه و بره دنبال یادگیری

یه حدیثی از امام حسین (ع) هست که مدتی همش بیادش میفته : "پیش از آنکه عبرت آیندگان بشین از گذشتگان عبرت بگیرین" (شاید بی ربط باشه .. ولی دوست داشتم بگم:smile:)

:redface:...

asirebaran

عضو جدید
در مورد سخت گیری استاد و پروژه اینا من خودم استاد سخت گیر رو دوست دارم و واقعا از هم چین کلاس هایی لذت می برم البته اون استادم باید با سواد باشه تا لذت ببرم نه اینکه خودش بلد نباشه بیاد سخت گیری کنه مثلا فبلا هم گفته بودم درس شبکه 2 که شبکه که واقعا علاقه دارم رو یک کلاسی هست که واقعا وقتی میرم فقط فقط حرص می خورم واسه همین ترجیح می دم کلاس تا حرص نخورم کتاب به این خوبی و جالب و استادی که فقط روخوانی می کنه
دقيقا.
استاد شبكه من هم همينطوره!3شنبه ميانترم دارم 200ص!
بچه های تالار تو پیام های خصوصی ما رو با زبان خودمون اشنا میکنن. گفتم شما هم اشنا بشین :D

کسی هم که اینو برام فرستاد / اگه دوست داشت خودش اعتراف کنه !! :D

از این 37 تا کلمه 20 تاش رو قبلا شنیده بودم. میشه 54 درصد. به خودم امیدوار شدم :D

اصطلاحات و گویش و کلمات مختلف در زبان مازندرانی
6-7تاش برام تازگي داشت!:D

فک کنم قشنیک و تشی شبیه این حیوونان! با کلاغ و جوجه تیغی فرق دارن!

منم همين فكرو مي كنم.

سلام به همگی

برای من هم اولین ارائه ام خیلی سخت بود! ترم دوم بود اکثر بچه ها لرزش صدا رو داشتن! شاید از 30نفری که ارائه دادیم 2نفر اصلا" استرس نداشتن!(من جز استرسی ها بودم:D)

پ.ن: دوباره نزدیک امتحانا شد و درس هایی که طی 1 ترم خونده نشدن!!! (البته برای من)
امیدوارم همگی در امتحانات موفق باشید:gol:

اولين ارائه من داستان داشت...
ترم يك آز شبكه كه از عمليش چيزي نديديم،استاد گفت هرگروه يه مطلب بياره ارائه كنه.نوبت گروه ما شد درباره شبكه اد هاك، كه ارائش با منو دوستم بود كه استاد گفت پسرا برن بيرون تا كلاس خلوت شه.فقط خانوما باشن!فقط4-5نفر بوديم
منو دوستم عصباني شديم شديد، كه آقا به شعور ما توهين كرديد اين همه براي ارائه امروز زحمت كشيديم ميخواستيم همه باشن... كه استاد ديد كارش بد بود عذرخواهي كرد.دوستم يه كم رفت توضيح داد ولي من نرفتم...
ترماي بعد هم اسلايد ميساختيم با كلي ذوق و شوق كه موقع ارائه يا ويديو پروژكتور خراب بود يا استاد ميومد نيم ساعت درس ميداد اسلايد ميگرفت و كلاس تمام ميكرد و ميرفت.بقيه ارائه ها يي هم كه به پستم ميخورد يه جوري ازش در ميرفتم!برا همين كلا از دانشگاه و خيالاتي كه داشتم دل سرد شدم و بيخيال همه چي...

اولين ارائه5شنبه هفته قبل بود.چون دوستان خيلي راهنماييم كردن و كلاسش هم صميمانه بود و تعداد هم زياد نبود از شانس من هم كلاس افتاد ساختمان جديد ،چون صفحه پروژكتور نبود، نور پروژكتور رو ديوار روبروي تخته انداختيم و بچه ها پشت به تخته نشتن و من پشت سره بچه ها پشت ميز استاد ارائه دادم وچون كلا جو كلاس صميمانه و تعداد هم كم بود اصلا سخت نبود و شايد كمتر از15درصد استرس داشتم.:D
ولي شيوه ارائه كلا قضيه اش فرق ميكنه!

از راهنمايي همه دوستان استفاده كردم و با صحبت هاتون كلي از استرسم قبل ارائه كم شد! از همه خيلي خيلي ممنونم.:gol:

آخرین ویرایش:

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان،
میبینم که بحث سر ارائه دادنه، من کلاً رابطه خوبی با ارائه دادن دارم و یه جورایی هم لذت بخشه.
باورتون میشه؟؟؟ نه آخه اصلاً باورتون میشه؟؟؟ یکی از بچه ها تو دکترای آی تی 3 آورده، سال پیش هم که ترم 2 بود 8 آورده بود. این دوست عزیز ما اصلاً اهل درس خوندن نیست، آقا مشروط شده، سمینارشم تا الان که ترم 4 هست، ارائه نداده!!!! :eek: فک نکنم تو مصاحبه قبولش کنن ولی در کل جالبه.
بچه ها میگن تخصص این تو کنکوره، کنکور ارشدم همینجوری داده.
کلا این کنکور چیز جالبه، یکی از بچه ها زبانشو 67 زده، تازه نمیدونسته نمره منفی نداره و خیلی از سوالایی رو که شک داشته دست نزده.جالب اینجاست که طرف اصلاً تو فاز زبان خوندن نیست.

یه مساله جالبی هست. بعضیا تو کنکور به طرز جالبی موفق میشن حتی با وجود مطالعه کمتر. فک کنم یه دلیلش می تونه دقت بالا در زمان همون مطالعه کم باشه. دلیل دیگش هم تمرکز و آرامش سر جلسه امتحانه.

2 تا مسئله غم انگیز:
1- یه امتحانی هست به نام GMAT که برای رشته هایی که جنبه مدیریتی در اونها زیاده(مثل سیستم های اطلاعاتی)، در زمان پذیرش گرفتن از دانشگاه های خارجی، امتیاز بالایی داره و بعضاً اجباریه.
این امتحان به خاطر مسائل سیا سی در ایران برگزار نمی شه. قبلاً بچه ها میرفتن تو کشورهای همسایه امتحان می دادن. به تازگی کلاً شرکت داوطلبان ایرانی ممنوع شده مگر اینکه این داوطلب تبعه یک کشور دیگه باشه. بچه هایی که دنبال این امتحان بودن الان واقعاً ناراحتن.
2- یکی از اساتید می گفت که برخی از ژورنالهای خارجی شروع به تحریم مقاله های ارسالی از ایران کردن. این مسئله اخیراً برای 2 تا از بچه ها اتفاق افتاد. مقاله ی یکی از بچه ها که دقیقاً مرتبط با مباحث ژورنال بود، پس از 6 ماه رجکت شد و اعلام شد که این مقاله در حوزه کاری ژورنال نیست. مقاله یکی دیگه از بچه ها هم پس از 2 بار ریوایز شدن، رجکت شد و باز هم اعلام شد که این مقاله با حوزه فعالیت این ژورنال مرتبط نیست. هر دوی این مقاله ها خیلی مشکوک رجکت شدن.

این موارد بسیار غم انگیزه. امیدوارم دوباره روزی برسه که ایران و ایرانی از هیچ نظر تحریم نشه.

Drago

کاربر ممتاز
یادتونه توی امضام در مورد آدمهایی که تاپیک هایی که درست کردن رو توی پیام های پروفایلم لینک میکنم چی نوشته بودم؟ فکر کنم لازمه دوباره بزارمش...

مثلا این یه نمونشه.چیزی که من توی این مطلب میبینم اینه : "اریک اشمیت که نماینده خدا روی زمینه گفته اگه پنجه یه دستمون رو به طور کامل باز کنیم،به احتمال بسیار زیادی تعداد انگشتها ۵ تا خواهد بود.همچنین گفته که در صورتی که یه قاشق عسل رو توی دهنمون فرو ببریم طعم شیرینی رو حس خواهیم کرد."

خب اینا رو که هرکی کوچکترین درکی از دنیای آی تی داشته باشه هم بلده بگه (خواستم بگم ترم ۲ آی تی باشه،دیدم به ترم دویی ها توهین میشه)،لازم نیست اریک اشمیت باشه.یا آقای اشمیت مخاطبان رو دست کم گرفته،یا این مطلب صحت نداره،یا اینکه مثلا شروعی برای یه سخنرانی مفصل بوده که گردآوردنده فقط اون قسمت هایی که فهمیده و براش هیجان انگیز بوده آورده!

I2ose

عضو جدید
سلام به همه دوستان،
میبینم که بحث سر ارائه دادنه، من کلاً رابطه خوبی با ارائه دادن دارم و یه جورایی هم لذت بخشه.
باورتون میشه؟؟؟ نه آخه اصلاً باورتون میشه؟؟؟ یکی از بچه ها تو دکترای آی تی 3 آورده، سال پیش هم که ترم 2 بود 8 آورده بود. این دوست عزیز ما اصلاً اهل درس خوندن نیست، آقا مشروط شده، سمینارشم تا الان که ترم 4 هست، ارائه نداده!!!! :eek: فک نکنم تو مصاحبه قبولش کنن ولی در کل جالبه.
بچه ها میگن تخصص این تو کنکوره، کنکور ارشدم همینجوری داده.
کلا این کنکور چیز جالبه، یکی از بچه ها زبانشو 67 زده، تازه نمیدونسته نمره منفی نداره و خیلی از سوالایی رو که شک داشته دست نزده.جالب اینجاست که طرف اصلاً تو فاز زبان خوندن نیست.

یه مساله جالبی هست. بعضیا تو کنکور به طرز جالبی موفق میشن حتی با وجود مطالعه کمتر. فک کنم یه دلیلش می تونه دقت بالا در زمان همون مطالعه کم باشه. دلیل دیگش هم تمرکز و آرامش سر جلسه امتحانه.

خب یه دسته سخت کار میکنن.. یه دسته هم داریم که هوشمندانه !
ایشون جزو دسته دومه!

I2ose

عضو جدید
یادتونه توی امضام در مورد آدمهایی که تاپیک هایی که درست کردن رو توی پیام های پروفایلم لینک میکنم چی نوشته بودم؟ فکر کنم لازمه دوباره بزارمش...

مثلا این یه نمونشه.چیزی که من توی این مطلب میبینم اینه : "اریک اشمیت که نماینده خدا روی زمینه گفته اگه پنجه یه دستمون رو به طور کامل باز کنیم،به احتمال بسیار زیادی تعداد انگشتها ۵ تا خواهد بود.همچنین گفته که در صورتی که یه قاشق عسل رو توی دهنمون فرو ببریم طعم شیرینی رو حس خواهیم کرد."

خب اینا رو که هرکی کوچکترین درکی از دنیای آی تی داشته باشه هم بلده بگه (خواستم بگم ترم ۲ آی تی باشه،دیدم به ترم دویی ها توهین میشه)،لازم نیست اریک اشمیت باشه.یا آقای اشمیت مخاطبان رو دست کم گرفته،یا این مطلب صحت نداره،یا اینکه مثلا شروعی برای یه سخنرانی مفصل بوده که گردآوردنده فقط اون قسمت هایی که فهمیده و براش هیجان انگیز بوده آورده!

سخت نگیر جناب Drago
مام ترم دویی بودیم!!

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز

این مطلب رو سایت callforpaper اینجا پیست می کنم. فقط به خاطر امیر عزیز
مدیرعامل شرکت گوگل در آمریکا در واکنشی طنز آمیز به برنامه‌های ایران برای راه اندازی «گوگل ارث اسلامی» و «اینترنت حلال» گفت: «ایران می‌خواهد اسرائیل را نقشه‌هایش در اینترنت حلال محو کند
به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور (callforpapers.ir) عصر ایران به نقل از روزنامه الاقتصادیه چاپ ریاض، نوشت: «اریک اشمیت» که در نشستی در واشنگتن سخن می‌گفت؛ همچنین گفت: برخی اقدامات از جمله برنامه ایران برای داشتن «اینترنت حلال» نشان می‌دهد که چگونه سران برخی کشور‌ها تلاش می‌کنند همزمان که تکنولوژی را در اختیار داشته باشند؛ آن را از دسترس شهروندان خود خارج کنند.
مقامات ایرانی از جمله علی آقامحمدی معاون معاونت اقتصادی ریاست جمهوری و «محمد حسن نامی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات قبل از این از راه اندازی اینترنت حلال و سایت گوگل ارث اسلامی در آینده نزدیک خبر داده بودند.
مدیرعامل گوگل در بخش دیگری از سخنانش نیز گفت: با کاهش قیمت گوشی‌های هوشمند موبایل در چند سال آینده، صد‌ها میلیون نفر از انسان‌ها در کشورهای دارای حکومت تندرو، گوشی‌های ساده خود را با گوشی‌های هوشمند متصل به اینترنت تعویض می‌کنند.
وی با اشاره به محدودیت‌های و فیلترهای دولت کره شمالی علیه استفاده از اینترنت افزود: هنگامی که این اتفاق روی دهد با تعجب، نظرات برجسته شهروندان این کشور‌ها را خواهیم شنید به شکلی که قبل از این روی نداده بود.
اشمیت ادامه داد: ولی دولت‌های آن‌ها مانند دولت‌های ما نیستند. در این وضعیت، کشورهایی که پایه‌های اینترنت خود را براساس فیلتر کردن ایجاد می‌کنند با حداکثر توان خود تلاش می‌کنند تا هر جریانی علیه خود را متوقف کنند. آن‌ها به اقداماتی مانند محدودیت آزادی بیان و تجمع‌ها دست می‌زنند اما در ‌نهایت به این نتیجه می‌رسند که انجام این اقدام به صورت گسترده و همه جانبه و آن طور که آن‌ها می‌خواهند غیرممکن است.
او چند ماه پیش نیز به کره شمالی سفر کرد و از شیوه استفاده از کامپیو‌تر و اینترنت در این کشور نیز آگاه شد.
وی پیش بینی کرد: این انقلاب موبایلی در ۵ یا ۱۰ سال آینده به داستان اصلی در ۵۷ درصد از ساکنان جهان که در سایه حکومت‌های سلطه گر زندگی می‌کنند تبدیل می‌شود.
او در نشست «چتر بزرگ» در واشنگتن سخن می‌گفت. هدف از سلسله نشست‌های چتر بزرگ که توسط گوگل برگزار می‌شود؛ بررسی «آزادی بیان در عصر دیجیتال» عنوان شده است.
مدیرعامل گوگل که قبل از این فکر می‌کرد کره شمالی بد‌ترین جای کره زمین از نظر دسترسی به اینترنت است اما این جایگاه را به اریتره هم اختصاص داد و درباره کودتای ژانویه گذشته در این کشور گفت: فکر کنید که چگونه مردم بیچاره اریتره از بقیه جهان جدا هستند. مسؤولان سانسور و کنترل، کار خود را با موفقیت بالا انجام دادند تا جایی که تنها بیانیه‌ای که از کشور اریتره خارج شد این بود که می‌گفت هیچ کودتایی روی نداده است. در صورتی که کودتایی رخ نداده چرا چنین چیزی را مطرح می‌کنید؟
اشمیت همچنین گفت: وقتی شهروندان کشورهای دارای حکومت تندرو به امکان اتصال به اینترنت دست می‌یابند به احتمال بسیار، زندگی در این کشور‌ها قبل از اینکه راحت‌تر شود؛ سخت خواهد شد.
او قبل از این هم در نشستی، در پاسخ به سوالی درباره اینکه به نظر او کدام کشور، بهترین اینترنت را دارد به شوخی جواب داده بود: «ایران».

به نظرم معنی اون حرف پیش بینی نیست چون همه افراد حاضر در چنین نشستی اونو میدونن، اون حرف کنایه یا گوشزد به دولت هاست که دیگه نمی تونن مثل قبل افراد رو محدود کنن و مثلاً مانع دسترسی افراد به اطلاعات بشن. چون دسرسی افراد به ابزارهایی مثل موبایل باعث سخت شدن کنترل دولت ها بر اونها می شه.

Drago

کاربر ممتاز
این مطلب رو سایت callforpaper اینجا پیست می کنم. فقط به خاطر امیر عزیز
به نظرم معنی اون حرف پیش بینی نیست چون همه افراد حاضر در چنین نشستی اونو میدونن، اون حرف کنایه یا گوشزد به دولت هاست که دیگه نمی تونن مثل قبل افراد رو محدود کنن و مثلاً مانع دسترسی افراد به اطلاعات بشن. چون دسرسی افراد به ابزارهایی مثل موبایل باعث سخت شدن کنترل دولت ها بر اونها می شه.
ممنون (البته اگه منظورت از امیر منم!!).
این چیزی که شما نوشتی با مطلبی که من توی اون تاپیک میبینم اساسا متفاوته! چون اونجا از زبان اریک اشمیت،مدیر عامل گوگل،پیش بینی صورت گرفته.اما توی این مطلبی که گذاشتی از زبان اریک اشمیت،مدیرعامل یکی از سازمان های فعال در عرصه آزادی اینترنت، یه سری نقد و اعلام موضع صورت گرفته.همونطوری که حدس میزدم اینها بخشی از یه مطلب جامع بوده که کم و بیش ناشیانه و تاحدی مغرضانه جدا شده.
=====
حس امتحان دادن نیست...درست حسابی درس نمیخونم....
=====
چه خبر از نمایشگاه کتاب؟ کی رفت؟ چی خرید؟
من که درگیر امتحانم وگرنه حتما میرفتم...شاید شنبه!

آخرین ویرایش:

Drago

کاربر ممتاز
سخت نگیر جناب Drago
مام ترم دویی بودیم!!
مگه چیه؟ من الان هم ترم دویی هستم.

نمیشه سخت نگرفت،سخت نگرفتیم که بیخیالی تمام جامعه رو برداشته،چه تو فرهنگ،چه اجتماع،چه علم،چه سیاست،چه زندگی و .... همینجوری سخت نگیریم تا دو سه سال دیگه کلا مضمحل میشیم.

مهندس مملکت چهارخط مطلب مینویسه ۷-۸ تا غلط املایی و ۱۰-۱۲ تا غلط دستوری داره،از بیخیالی نیست؟ از سخت نگرفتن نیست؟ بدبختی اینجاس که مخاطبین اون مطلب اگه متوجه غلط های املاییش بشن هم متوجه غلط های دستوری نخواهند شد.تولید علم در حد خیلی ناچیزه،اما کپی پیست،ابتذال،خودشیرینی در حد نهایت! میتونیم در مورد اینکه سال ۲۰۲۵ از ما بهتران چی برای ما پیش بینی کردن مطلب ترجمه کنیم و بقیه رو دعوت کنیم بخونن و تشکر کنن،اما نمیتونیم دو خط نظر بدیم که چرا قراره اینجوری بشه؟ نه اینکه نتونیم،نظر نداریم،انقدر غذای آماده خوردیم که غذا پختن و طعم و بو یادمون رفته.میخوریم و به به میگیم و مهم ترین بحثمون اینه که این غذای آماده بهتره یا اون یکی.

اگه تذکر هم بدی بهت میگن سخت نگیر،گیر نده،ملالغتی نشو...

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیشه سخت نگرفت،سخت نگرفتیم که بیخیالی تمام جامعه رو برداشته،چه تو فرهنگ،چه اجتماع،چه علم،چه سیاست،چه زندگی و .... همینجوری سخت نگیریم تا دو سه سال دیگه کلا مضمحل میشیم.

مهندس مملکت چهارخط مطلب مینویسه ۷-۸ تا غلط املایی و ۱۰-۱۲ تا غلط دستوری داره،از بیخیالی نیست؟ از سخت نگرفتن نیست؟ بدبختی اینجاس که مخاطبین اون مطلب اگه متوجه غلط های املاییش بشن هم متوجه غلط های دستوری نخواهند شد.تولید علم در حد خیلی ناچیزه،اما کپی پیست،ابتذال،خودشیرینی در حد نهایت! میتونیم در مورد اینکه سال ۲۰۲۵ از ما بهتران چی برای ما پیش بینی کردن مطلب ترجمه کنیم و بقیه رو دعوت کنیم بخونن و تشکر کنن،اما نمیتونیم دو خط نظر بدیم که چرا قراره اینجوری بشه؟ نه اینکه نتونیم،نظر نداریم،انقدر غذای آماده خوردیم که غذا پختن و طعم و بو یادمون رفته.میخوریم و به به میگیم و مهم ترین بحثمون اینه که این غذای آماده بهتره یا اون یکی.

واقعا نمیشه سخت نگرفت ولی کو سختی ؟؟کجا سختی دیده می شه !!! نمونه بارزش سختی استاد به دانشجو، دانشجویایی که تو دوره لیسانس بهشون سختی گرفته نمیشه مثل خود من ، تو ارشد با یه سخت گیری ، دانشجو حس میکنه زندگیش به اخر رسیده . باید سختی باشه تا کار یه ایرانی جلو بره.

اونقدر از بچگی بهمون گفتن اشکال نداره فدای سرت که اشتباه نوشتی ، پیش میاد عزیزم که عادت کردیم به اشتباه نوشتن . وقتی کسی هم اشتباه می نویسه میگیم پیش میاد دیگه ، چیکارش داری!!! متاسفانه اینجا هم کم کاری کردیم .

نمایشگاه کتاب هم بد نبود ، مثل سالهای قبل بود. هیچ چیز جدید و جلب توجهی نداشت که بخوام بگم فلان حرکتشون جدیده!!
من فعلا کتاب خاصی نگرفتم چون فقط گذری رفتم و نمایشگاه رو دیدم

Drago

کاربر ممتاز
ملالغتی اشتباهه.

ملانقطی درسته.

نُقَط: جمع نقطه
البته غلط مصطلحه،اما درست میگی،غلطه.
اونی که صداش دراومده (من) خودش سواد درستی نداره.به قول معروف ببین عزا چه عزاییه مرده شور هم داره گریه میکنه.
=======
امتحان خوب بود.تقریبا ۲۵ تا صحیح غلط بود،۲۰ تا تستی،و یه سوال تشریحی مفصل.اینکه تعداد دقیق سوالا رو نمیدونم دلیلش اینه که سوال‌ها شماره نداشت :D
حالا نمیدونم از تنبلی بوده یا از زرنگی که کسی نتونه به کناری بگه شماره ۱۲ چی میشه...

I2ose

عضو جدید
مگه چیه؟ من الان هم ترم دویی هستم.

[FONT=&quot]منظورم از سخت نگرفتن بیخیالی نبود و همینطور «گیر دادن»! من از طرز حرف زدنتون حس کردم کمی از بالا به دیگران نگاه می کنید، خواستم بگم میشه مهربونتر و با درک متقابل، حرفامونو بزنیم![/FONT]

خب من کسی رو میشناسم که نوشته هاش هیچوقت بدون غلط املایی نبوده ولی نابغه ای هست برای خودش!

کاملن درست میگین!

Drago

کاربر ممتاز
من از طرز حرف زدنتون حس کردم کمی از بالا به دیگران نگاه می کنید، خواستم بگم میشه مهربونتر و با درک متقابل، حرفامونو بزنیم!

خب من کسی رو میشناسم که نوشته هاش هیچوقت بدون غلط املایی نبوده ولی نابغه ای هست برای خودش!

کاملن درست میگین!
من از بالا به دیگران نگاه نمیکنم،اما وقتی نقد میکنم برنده نقد میکنم،طوری که حتی خودم رو هم میبره (همونطور که در نکته ای که طباطبایی بهش اشاره کرد میبینید) واسه همینه که وقتی از کسی انتقاد میکنم بهش برمیخوره و سریع فکر میکنه خودمو بهتر میدونم.
در مورد مهربونتر هم اتفاقا الان یکی دیگه هم اومده میگه چرا خشن برخورد میکنی با آدمها؟ راستش فکر کنم یکی از دلایلش اینه که زندگی سختی داشتم،زندگی زیاد بهم سخت گرفته،منم به بقیه سخت میگیرم.اگه اون نباشه حدس میزنم دلیل دیگه این باشه که با خودم میگم وقتی من که مزیت خاصی نسبت به بقیه ندارم تونستم بقیه هم میتونن.یعنی انتظارم از بقیه زیاده.
درک متقابل الزاما قرار نیست با توافق همراه باشه.من یه نفر رو درک میکنم و باهاش سرسختانه مخالفم،نمیشه؟! قرار نیست اگه کسی با ما مخالف بود حتما دشمنمون باشه.

غلط املایی در نظر من از بی‌توجهی میاد.اینکه ما کلمه کم بلد باشیم فرق میکنه با غلط نوشتن.به نظر من غلط املایی از عدم توجه به ریشه کلمه ها میاد،و کسی که به ریشه کلمه هایی که استفاده میکنه دقت نمیکنه،به احتمال ۹۹درصد به ریشه مطالبی هم که مطرح میکنه فکر نمیکنه (لازمه که تکرار کنم این نظر منه،وحی منزل نیست و الزاما درست هم نیست؟).

I2ose

عضو جدید
من از بالا به دیگران نگاه نمیکنم،اما وقتی نقد میکنم برنده نقد میکنم،طوری که حتی خودم رو هم میبره (همونطور که در نکته ای که طباطبایی بهش اشاره کرد میبینید) واسه همینه که وقتی از کسی انتقاد میکنم بهش برمیخوره و سریع فکر میکنه خودمو بهتر میدونم.
در مورد مهربونتر هم اتفاقا الان یکی دیگه هم اومده میگه چرا خشن برخورد میکنی با آدمها؟ راستش فکر کنم یکی از دلایلش اینه که زندگی سختی داشتم،زندگی زیاد بهم سخت گرفته،منم به بقیه سخت میگیرم.اگه اون نباشه حدس میزنم دلیل دیگه این باشه که با خودم میگم وقتی من که مزیت خاصی نسبت به بقیه ندارم تونستم بقیه هم میتونن.یعنی انتظارم از بقیه زیاده.
درک متقابل الزاما قرار نیست با توافق همراه باشه.من یه نفر رو درک میکنم و باهاش سرسختانه مخالفم،نمیشه؟! قرار نیست اگه کسی با ما مخالف بود حتما دشمنمون باشه.

غلط املایی در نظر من از بی‌توجهی میاد.اینکه ما کلمه کم بلد باشیم فرق میکنه با غلط نوشتن.به نظر من غلط املایی از عدم توجه به ریشه کلمه ها میاد،و کسی که به ریشه کلمه هایی که استفاده میکنه دقت نمیکنه،به احتمال ۹۹درصد به ریشه مطالبی هم که مطرح میکنه فکر نمیکنه (لازمه که تکرار کنم این نظر منه،وحی منزل نیست و الزاما درست هم نیست؟).

نمیدونم چرا حرفاتونو شنیدم فقط لبخند اومد به لبام
هر روز موفقتر از روز قبل باشید

بالا