زندگیتون رو با لبخند هاتون نگاه کنید نه با اشکهاتون
سالهای عمرتونو با دوستانتون بشمارید نه با تعداد شمع های روی کیک تولدتون . . .
تولدتون مبارک
ممنون.
هرچند یه مثل قدیمی میگه تنهایی از دوست بد بهتره.ترجیح میدم در طول 120 سال زندگی پرشکوهم یه دوست خوب داشته باشم تا 120 تا دوست غیرخوب.
حاج امیر دراگو تولدت مبارک ،
مردم تولدشون می شه شیرینی نمی دن ، عجب دوره زمونه ای شده
مرسی مدیر!
اره بابا دیدی چه وضعی شده؟ به قول دوستان : آن سبو بشکست و آن پیمانه ریخت!
اصلا یه موقعی ما یه مدیر داشتیم میومد CLS 350 هدیه میداد(اون موقع که مد بود!)...کجا رفت اون دوره ها؟!
این امیری که من میشناسم...همشو همین الان میخوره...
خوبه خودم گفتم کیک خور نیستم ها! اینجوری منو میشناسی؟!
1. در مورد ای یکی دیگه اطلاعی ندارم...حالا یا کاربرلو میده یا خود یاهو...
1.5. من الان خیلی فکرای بد بسرم زد!...باشه یک روز خودم ایدیتو خفه میکنم
2.بیشتر منظورم بدافزار بود...اسپم که بماند
من تا حالا با ایدی یاهوم exe وzip نفرستادم به کسی

تولدتون مبارک
1.مهمه که کاربر لو میده یا یاهو! اگه من کلید گاوصندوقم از جیبم بیفته،مسئولیت ناامنیش با کارخانه سازنده نیست!
1.5.واسه همین کار دادم دیگه،اگه تونستید خفه کنید.
2.در مورد بدافزار نمیشه گفت یه سیستم بیشتر ایمیل های حاوی بدافزار توسطش فرستاده میشه.باز هم این کاربرهای این سرویس هستند که بیشتر آلوده میشن...(کاربرهاش آسیب پذیرترند).
تو ف ی س ب و ک هم که نشون میده ندیدم تولدت رو. که گفتی برداشتی.
به هر حال شرمنده داداش. هیچ عذری قبول نیست و باید تبریک میگفتم.
اتفاقا من برخلاف تو خیلی خوب کیک میخورم.
اونوقت بعد اینکه گفتم اماده نبودم . چیکار میکنم؟؟

. نه اقا. نگران نباش. اماده ایم . اماده .
دقت کردین یه خانم از اعضای باشگاه کمتر سر میزنه به باشگاه ؟!!!
تو آدرس پروفایل فیسبوک منو داری؟! درخواست دوستی ندادی پس چرا؟
دشمنت مهندس،گفتم که،امسال اصلا خودم توی مودش نبودم،هیچ انتظاری هم از هیچکس نداشتم.
هیچی دیگه،ما هرچی میخوایم،هرکاری میگیم هی میگی ای بابا من آماده نیستم،قبلا میگفتین.
مشغول رتق و فتق امور دستیاری مدیر هستند،گیر نده!!
خواهش ميكنم.
كيك رو كه sanamsaynaی عزیز لطف كرد ... هر وقت كيك و بساط پذيرايي آماده كرديد ما هم انجام وظيفه نقدي ميكنيم!!

!

شما رو ارجاع میدم به نقل قول بعدی!
سلام
"تولدتون مبارک".
ان شاء الله همیشه موفق و سربلند باشید
ممنون.من هم امیدوارم شما همیشه سالم و خوشحال باشید.
asirebaran محترم! این کیک،این ککتل،اون پیتزا لقمه ای،اون یکی نمیدونم درینک چی چی هست،اون یکی هم به نظر نوشابه یا آبمیوه است،دیگه منتظر چی هستی؟! کادوتو رو کن!
یه نکته ای،از این نوشیدنی ها بخورید تا 40 شب نماز روزه ندارید ها!!
همونطور که وقتی سایتی هک میشه، از طریق هاست یا CMSش نیست، بلکه عموما از طریق phpmyadmin حمله میشه بهش. ایمیل هم همینطور، مثلا این آیدی یاهوی من (haghiri75 ) پسوردش بسیار سادست ولی تا حالا هک نشده چون کلاینتی هم که باهاش ایمیلم رو باز میکنم امنه (Mozilla Thunderbird ) و همچنین با ایمن ترین کلاینت ها چت میکنم (Empathy ) .
این نرم افزارها هم ملاک هستند. مثلا iCal توی مکینتاش ناامنه چون به اندازه کافی Encryption قدرتمندی نداره
با بیشتر حرفات موافقم.البته سیستم عاملی که همچین سایت هایی(در واقع همچین سازمان هایی) استفاده میکنند بسیار دستکاری شده است،به قول دوستان Heavily modified هست.تهش هم یه لایسنس میزنن که این فقط واسه خودمه.
این نکته حمله به پایگاه داده (که phpmyadmin که کلاینت تحت وب برای مدیریتش هست) نکته مهمیه که خیلی ها توجه نمیکنن.وقتی که پسورد به صورت رمزنگاری شده توی پایگاه ثبت میشه،یا از اون بدتر فقط MD5 اش توی پایگاه هست،دسترسی بهش تقریبا غیرممکنه (تقریب بالای 98 درصد).
توی لینوکس از چی استفاده میکن؟ بازم تاندر برد؟ من Evoloution استفاده میکنم.تاندربرد با زبان فارسی (متن ایمیل) و راست به چپ یه کم بازی در میاورد.اما لایک میزنم به امپاتی!
اون نکته آخر قسمتیه که باهاش مخالفت دارم! iCal که خودش انکریپشن نداره! iCal انکریپشن رو پشتیبانی میکنه.یعنی اتصال رمزنگاری شده شما به سرور رو برقرار میکنه.اصل مسئله رمزنگاری توسط سرور انجام میشه.(ر.ک » امنیت سیستم ها و شبکه های رایانه ای ، شهرام بختیاری ، انتشارات دانشگاه صنعتی شریف)