هدایت خان! هدایت خان مناسبه.اختیار داری آقا امیر هرجور راحتی
راستی واسه پایتون کتاب انتخاب کردی؟ اگه اشکال نداره لطفا انتخابتونو بگید .
جایی رو توی شهرمون پیدا نکردم که کلاسش رو داشته باشه.بسته هاش رو هم ندیدم.اما یه دوست خوب دارم توی دنیای مجازی که یه سری از ویدیوهای CBT Nuggets رو داشت و بهم داد (پست کرد)،اگه لازمت میشه آدرستو پیام خصوصی کن تا رایت کنم برات بفرستم.کلاس هاشو شرکت میکنید یا بسته های آموزشیشو خریدید؟
حرفای میزنی ها! آقامون دنیس ریچی کبیر (نخواستم بگم فقید!) بیاد از ما اجازه بگیره؟! ما مخلصش هم هستیم.ببخشید دوستان منم میتونم تو این تایپیک IT ها شرکت کنم.اجازه میدید؟
مهندس از کجا نتیجه گرفتی که اینجا با کشاورزی مربوطه؟؟؟ بهتره هر موضوع رو در تاپیک مربوطه مطرح کنی این کاربردی تره
سلام. چطوری شما ؟
بعد 1 سال خوش اومدی.
سلام خوبیددددددددددددد؟؟؟
آره تقریبا یه سالی میشه نیومدم
شما چه کار میکنی؟؟؟
امتحانا خوب بود؟؟؟
معلومه عزیز...خب کجا بودی؟؟؟؟؟؟؟
مرسیییییی
همین جاها بودم فقط کمتر میومدم تو تاپیکا
حالا بیاید بگید این فاطیما سخت گیر
حالا من هرچی میگم شماجوش بیارید
آقامحمدتاپیک کناری رو تحویل بگیرید
فقط اومدم بگم که گفته باشم![]()
سلام خوش اومدید لطفا خودتون رو معرفی کنید بشناسیم
Do not Poke the bear.چه بداخلاق !![]()
موسابخه ی عسکه ، تخصصی که نیست !![]()
Do not Poke the bear.
جدای عکاسی و کشاورزی،حالا که تابستونه و وقت دارید یه نگاهی هم به کتابهای زبان و ادبیات فارسی هم بندازید![]()
بازسنم میاد میگه چرااین همه تکرار میکنی
خواهش میکنم هرکی ناراضی بیاد بگه تاامیرآقابشنوه
بازنگید فاطیمابرید ودوخت
خیلی خواستم این یکی رو هم ندیده بگیرم وناراحت نشم اما نتونستم
بچه ها یه سوال...تو دوره های مجازی ارشد در مدرک فارغ التحصیلی قید میشه آموزش به شیوه مجازی بوده است؟
امیر جان باید یه دستیار انتخاب کنه باز چون امیرحسین که خدمته،خودشم بالاخره خسته میشه یه تنه.نظرتون چیه؟
بچه ها یه سوال...تو دوره های مجازی ارشد در مدرک فارغ التحصیلی قید میشه آموزش به شیوه مجازی بوده است؟
سلام می خواستم بگم mcitp رو دوباره شروع کردم هر کسی می خواد بیاد اونجا بحث کنیم (البته فقط فقط در مورد موضوع درس ) یا اگه مطلبی داره خوشحال میشم بگه تا استفاده کنیم
من كه گفتم ناراحند نشو اون منظوري نداشت
آجي نالاحت نباش ديگه بخند ....بخند.....ا...بخند ديگه
مدت هاست در دست بررسی می باشد
منتهی یک سری موانع و مشکلات سر راه هست که دارم روشون کار می کنم
بوروکراسی توی ایران که می دونید ، بیداد می کنه ...
بله ، قطعا و مسلما قید می شه
بسیار عالی ، شروع کنید منم هستم انشالله ، از اوایل مرداد البته
عاجزانه تقاضا مندیم این گویش رو اصلاح کنید![]()
بله حتما
کسرا هستم
دانشجوی ترم 6 مهندسی برق-الکترونیک ولی عاشششششششششششششششششششششششششششششششششششششششق ای تی(it)
از الان دارم شروع میکنم
حواستون هم باشه
![]()
منتهی یک سری موانع و مشکلات سر راه هست که دارم روشون کار می کنم
بوروکراسی توی ایران که می دونید ، بیداد می کنه ...
یه سوال دیگه مجازی بهتره یا غ انتفاعی.نظرتونو بگین
سلام بچه ها /کسی تا حالا لینوکس رد هت کار کرده چند تا سوال داشتم. یه جا هایی مشکل دارم
البته بوروکراسی تو ایران بیداد میکنه
ولی تو باشگاه مهندسان کار رو به جایی میرسونه که باعث میشه هیچ کاری به سرانجام نرسه.
به به امیرجان اومدی...دلمون تنگ شده بود عزیز. یه مطلب دیگه اینکه ناز نازی بودن بعضیا و به دل گرفتناشونم دیگه کلافه میکنه آدما![]()
سلام دوست عزیز تو لینکس backtrack امری باشه در خدمتیم.ردهت فکر کنم رفت واسه خودشسلام بچه ها /کسی تا حالا لینوکس رد هت کار کرده چند تا سوال داشتم. یه جا هایی مشکل دارم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |