خسته نباشید خدمت همه.این سوگماد و ماندانا اومده بودن دانشگاه ما کلاسارو به خاطر کنکورشون تعطیل کردن.با بچه ها می خواستیم در پنجره سر و صدا کنیم کنکورتون خراب بشه من باز خویشتن داری کردم گفتم بالاخره چندتا هم باشگاهی اونجا دارم![]()
سلام دوست عزیز قبل از هر چیز از طرف همه ی بچه های باشگاه به شما خوش آمد می گم.ghabul daram tu iran reshte it hanuz ja nayoftade...ketabaye beruz nis ya zaban aslie ...amma iran vase pishraft be in reshte niaze jedi dare ke kamtr niaz be doctoro mohandes tu reshtehaye dg nis...ba ye search sade tu net mishe etelaate khubio raje be ayandash kasb kard...![]()
خسته نباشید خدمت همه.این سوگماد و ماندانا اومده بودن دانشگاه ما کلاسارو به خاطر کنکورشون تعطیل کردن.با بچه ها می خواستیم در پنجره سر و صدا کنیم کنکورتون خراب بشه من باز خویشتن داری کردم گفتم بالاخره چندتا هم باشگاهی اونجا دارم![]()
من که همه 90 سوال رو جواب دادم !![]()
بابااااااااااا
آخرشید رسما!!
شمام آی تی دادید!!!
از مزایای شناور بودن!! حتی!!
موفق باشید..
سلام.سلام من تازه ثبت نام کردم منم ای تیم
امروز رفتم یه لیوان خریدم باحااااااااال
عشقه!! یه ماهه تو کفِشم!!
سلام. خوش اومدیسلام من تازه ثبت نام کردم منم ای تیم
1.از بهترین بازی سال انتظار داری باحال نباشه؟ هرچند من زیاد ازین سبک خوشم نمیاد.Skyrim خیلی باحاله! نقشه اش فکر کنم از شهر ما بزرگتره!!
نامه کارآموزی رو هم گرفتیم،این ترم فکر کنم بیشتر از ۷۰ نفر کارآموز دانشجوی IT تو شهر ما باشه!! هر اداره ای شرکتی چیزی بری یه همکلاسی میبینی!!!
واسه پروژه هم ۱۰ ام برم استاد رو ببینم و اگه موافقت کرد شروع کنم.
انقدر رفتم بیرون که دیگه حالم از بیرون به هم میخوره!
آقا این مسنجر من از دیشب تا حالا تعطیل شده ! اعصاب معصابم تیلیت شده !!!!
یاهو هم گویا مشکل داره .
مشکل از آی دی هام نیس چون با گوشی میتونم آن بشم اما با یاهو مسنجر نه .
فقط نگید باید وی پی ان داشته باشی چون ندارم ! حالا چیکار کنم !؟
-----------
عرض دو روز کل فصل اول قلب یخی رو دیدم !!!! ( یکی از برنامه های قدیمیم بود برای بعد کنکور ! )
از روز قبل کنکور هم تا حالا هر روز بیرون رفتم!
سلاااام. چطوری؟ چرا نیومدی اینجا ببینم کنکور چیکار کردی؟
یاهوی منم مشکل داره! شانس منه دیگه! بعد از مدتها گفتم یه چند روزی عقده های این مدت رو خالی کنم!
فصل اول قلب یخی یعنی 4 قسمت اول یا 12 قسمت؟ من دنبال بقیه اش گشتم پیدا نکردم. فکر کنم تا 12 بیشتر نیومد! اگه اشتباه نکنم یک ساله تولیدش متوقف شده. یکی از ما دوتا احتمالاً خوابیم
منم هرروز دارم میرم دانشگاه! به دلیل فاصله زیاد خونه مون تا دانشگاه، هرروز که میخوام برگردم تقریباً کل شهر رو میبینم.قسمت اعظمی از مسیر رو هم پیاده میام!(توی هوای تقریبا طوفانی!!!)
فصل دومش یعنی از قسمت چندم؟ کی اومده؟واس اطلاع بیشتر بگم ک فصل دومش هم اومده!!!!!![]()
فصل دومش یعنی از قسمت چندم؟ کی اومده؟![]()
۱.فکر نمیکردم انقدر باحال باشه! کلا از فیلم/بازی/داستان یا هرچیزی که مربوط به قدیم یا افسانه ای باشه زیاد خوشم نمیاد،ولی از این خوشم اومد.1.از بهترین بازی سال انتظار داری باحال نباشه؟ هرچند من زیاد ازین سبک خوشم نمیاد.
۲.تا قبل از عید باید چرخ پروژه رو به حرکت درآورده باشی.
من دیروز به اینترنت دسترسی نداشتم،امروز ظهر که وصل شدم سرعت افتضاح بود،SSL هم باز نمیشد دوباره.مشکل مسنجر و سرویس های مشابه هم همینه،نمیتونن لاگین کنن.الان همه چی درست شده.آقا این مسنجر من از دیشب تا حالا تعطیل شده ! اعصاب معصابم تیلیت شده !!!!
یاهو هم گویا مشکل داره .
مشکل از آی دی هام نیس چون با گوشی میتونم آن بشم اما با یاهو مسنجر نه .
فقط نگید باید وی پی ان داشته باشی چون ندارم ! حالا چیکار کنم !؟
جناب جومونگ از شما دیگه بعید بود اینجا سوال بپرسی ها!کسی میدونه آیا میشه که دوره های MCITP رو بدون ترتیبی که خودش داره رفت.مثلا دوره ی ویندوز سرور2008 رو قبل از ویندوز7 رفت؟
فصل دومش یعنی از قسمت چندم؟ کی اومده؟![]()
دوست عزیز سلام من یه سوال دارمچه جوری می شه تو این سایت یه سوال در باره کارشناسی ارشد پرسید؟من تازه عضو شدم
![]()
نامه کارآموزی رو هم گرفتیم،این ترم فکر کنم بیشتر از ۷۰ نفر کارآموز دانشجوی IT تو شهر ما باشه!! هر اداره ای شرکتی چیزی بری یه همکلاسی میبینی!!!
واسه پروژه هم ۱۰ ام برم استاد رو ببینم و اگه موافقت کرد شروع کنم.
انقدر رفتم بیرون که دیگه حالم از بیرون به هم میخوره!
سرکار خانم ...
سلام
ا- الان بیش از 3 ماه است که خبری از شما نبود
و ...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |