sougmad
عضو جدید
حالا مثلا چطوری توی تالار شیرینی بدم ؟!؟ عکس شیرینی بذارم خوبه ؟!
چرا تو تالار
میریم باما

توام که بدتر از من دوسش داری

(قول میدم به جای همه بخورم حتی با این ظرفیت محدودم،فوقشم تقسیم میکنیم،هر بار به جای یکی

حالا مثلا چطوری توی تالار شیرینی بدم ؟!؟ عکس شیرینی بذارم خوبه ؟!
چرا تو تالار
میریم باما
توام که بدتر از من دوسش داری
(قول میدم به جای همه بخورم حتی با این ظرفیت محدودم،فوقشم تقسیم میکنیم،هر بار به جای یکی)
ممنون . حالا مثلا چطوری توی تالار شیرینی بدم ؟!؟ عکس شیرینی بذارم خوبه ؟!
از شما که رشتتون ایتی هست بعیده اینجوری بخواین به کسی شیرینی بدین!!!
من شماره حساب میدم. شما پول شیرینی رو از طریق انتقال کارت به کارت (حتما هم اینترنتی باید انجام بگیره) میفرستید . بعد من زنگ میزنم شیرینی فروشی. شیرینی رو سفارش میدم. پول رو اینترنتی به حسابشون میفرستم.
بعد اونا با پیک میارن در خونمون. بعد ایفون رو میزنن. افراد خانواده میرن در رو باز میکنن و شیرینی رو میارن. بعد میارن تو اتاق بنده. بعد من شیرینی میخورم.
موقع خوردن هم عکس میگیرم و بهتون نشون میدم که دارم شیرینی میخورم و ازتون تشکر میکنم و براتون دعا میکنم که از این به بعد بیشتر موفق باشین و انشالله هر روز پایان نامه بدین. !!!!
پ ن : این بود اموزش شیرینی دادن از طریق اینترنت.![]()
خیلی باحال بودمخصوصا اون تیکه ی هر روز پایان نامه داشته باشم
![]()
از دیروز تا حالا تاپیک ها با بدبختی برام باز میشه ، نمی دونم چرا . با وی پی ان اومدم الان که باز شد وگرنه در حالت عادی خوده تالار میاد بالا اما تاپیک ها نه . یعنی چی می تونه باشه ؟!
با اجازه ی مدیر تالار آی تی، گفتیم یه سلام به دوستای خوب فناوری بکنیم![]()
دوباره سلام عرض میکنم.
مدیر رفته گل بچینه.
لزومی به تعریف کردن نداشت. فهمیدم نمیخواین شیرینی بدین![]()
ای اس پی تون کدوم شرکته؟؟
سلام
خوبی آقا دانیل؟!![]()
مرسی . شما خوبین؟؟
صفا اوردین. از این طرفا؟؟
نماز و روزه هاتون قبول.
این اخطاری که قبلا به من دادین رو نمیخواین پاک کنین ؟![]()
ممنون از مهمون نوازیتون
بابا اون اخطار مال 100 سال پیشه که، دیگه expire شده تا حالاالان نگاه کردم اصلاً حذف شده ، دونت واری
![]()
سلام. لطف کردین.با اجازه ی مدیر تالار آی تی، گفتیم یه سلام به دوستای خوب فناوری بکنیم![]()
ای اس پی تون کدوم شرکته؟؟
گفتم شاتل ولی هیشکی نگفت چرا واسه من همچین مشکلی پیش اومده !!
شاتله دیگه . ازش هیچ چیز بعید نیست !!!!![]()
هنوزم مگه مشکل دارین؟؟
چرا زنگ نمیزنین پشتیبانی؟؟
شاتل خیلی هم خوبه
فعلا درست شده ولی تا ظهر مشکل داشت
خب وقتی خیلی خوبه و مشکل از شاتل نیست. چرا میگین :
هیچ ربطی به شاتل نداره
چون مال من هیچ مشکلی نداره
بهت که گفتم!!
فقط یه چیزی
نمیدونم چرا مال من اصلا توییتر نمیره!!!!
بگو چرا همش من دارم توییت می کنم دو روزه !!
خواهش میکنم.
جرات دارید بیاین قیمتها. اونجا که بنتون کردیم میفهمید مهمان نوازی و اخطار دادن یعنی چی .![]()
این 2 تا اخطاری که الکی گرفتم هیچوقت از دلم delete نمیشهاکسپایر هم نمیشه
چه خبرا؟ چی شد از این طرفا اومدین؟؟
الان رفتم جیمیلم
از buzz اش توییتره یکی رو جستم![]()
سلام خوشحالم دوباره اینجام.خوش به حالت.بد نیست یه چند روزیم دنیای آفلاینو تجربه کنیو با خودت باشی یا به عبارتی لازمه.فیزیولوژی....خیلی بهش علاقه دارم تا چه حد اطلاعات منظورته ؟میدونی که خیلی بزرگه دنیاش و یه جورایی منشا خیلی از پرسش های ما آدماست.خلاصه بگم به حرکات و ماهیت اندام های موجودات زنده(حتی گیاهان) و تحلیل اون ها می پردازه که البته بخش جذابش برای من ارتباط مستقیم خیلی از اندام ها با روح انسانه.شاخه ای از بیولوژی.سلام،اینجا تبریزه،من افتادم بین یه عده دکتر*، دسترسی به اینترنتم محدوده،لپتاپم هم همراهم نیست،آی لاو یو پی ام سی!!
* خوابگاه علوم پزشکی مهمون دوستم شدم که ترم تابستون اینجا اومده
=============
شما از فیزیولوژی چی میدونین؟!!
سلام،اینجا تبریزه،من افتادم بین یه عده دکتر*، دسترسی به اینترنتم محدوده،لپتاپم هم همراهم نیست،آی لاو یو پی ام سی!!
!
خیلی خشنیدا !!!![]()
خداییش شما هم مسئول بودید مجبور بودید یه سری کار ها رو انجام بدید. به هرحال اگر از من دلخورید، من معذرت خواهی میکنم![]()
با جملتون یاد مسئولم و معذورم افتادم !!!!!! . یه مدت اینجا پستام رو بخونید . به پست هام عادت میکنید.![]()
با اینکه حقم اخطار نبود و اخطار گرفتم. ولی دلخوری تو دلم نمونده. نیازی هم به عذرخواهی نیست. مهم هم نبود. همینجوری گفتم.
اینا رو بیخیال. تاپیک اموزشی خوب تو تالار کامپیوتر سراغ ندارید؟؟؟
در چه زمینه ای میخوای؟ آموزشی رو میگم. آموزش شبکه رو یکی از دوستان شروع کرده. سی شارپ رو هم متوقف کردم شاید با کمک دوستان به صورت وبینار برگزارش کنم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |