قابل نداره،میخوای بکنمش در حالی که هنوز داره میتپه برسونمش بهت!!امیر . من کشته مرده ی این cpu تو هستم
سی پی یو سیستم منم اینه :
Intel celeron 2.00 GHz
راستی. مگه با سیستمت بازی هم میکنی؟؟؟ یا کار انیمیشن انجام میدی؟؟ اخه این چه کارت گرافیکیه که گرفتی؟؟ نیاز داشتی؟؟
دو گیگاهرتز،تک هسته ای؟ سلرون هم اسم یه گروهه،مشخصات دقیق تری رو نداری؟
آره،باهاش بازی هم میکنم.کارتش رو هم واسه بازی ها لازم داشتم هم اینکه GPU اش واسه کارای سنگین (مثلا Brute Force Attack!!) به درد میخوره!
اوه! چهارهسته ای؟! بابا دمت گرم.من زورم (یعنی پولم) نرسید از سری Core i7 بخرم.واسه لپ تاپ منintel Core i 7 هستش![]()
حالا مشخصات دقیق بده ببینم چجوریاس.
من وقتی خواستم لپتاپ بخرم بالاخره مجبور شدم یه چیزایی در مورد سخت افزار و تفاوت هایی این Core i3 و 5 و 7 و بقیه چیزها یاد بگیرم.البته مدل دقیقش رو نگفتین . ولی میگن زیاد با هم اختلاف در کارایی ندارن !!
تفاوت اصلی سری ۳ با سری ۵ توی سیستم Turbo Boost هست.این سیستم از CPU من که 2.67 هست تا 2.93 کار میکشه! البته فقط در موقع نیاز.
سری 5 دو گروه دو هسته ای و چهار هسته ای داره.که اتفاقا نظر بیشتر افراد اینه که مدل های 4 هسته ایش خوب نیست!! مال من از گروه دو هسته ای و با فرکانس 2.67 و 3M کش هست.
سری 7 همه اش چهار هسته ایه.
البته توی این مقایسه ما خیلی سطحی برخورد کردیم وگرنه تفاوت های مهم دیگه ای هم هست.
جالبه که ماها (اصن خود من) زور میزنیم سی پی یو های با فرکانس بالاتر و گرونتر بخریم.اما مثلا من توی اوبونتو وضعیت سی پی یو رو مانیتور میکنم،در خیلی مواقع روی 1.20 گیگاهرتز هست! یعنی فقط از 44درصد پردازشش استفاده میشه.فقط وقتی چند تا نرم افزار با هم باز میکنم،و تا زمانی که اونا لود میشه (چند ثانیه) سی پی یو به 2.67 میرسه.