خب. بچه های گل باشگاه اجازه بدین من یه تبریک به چند تا از دوستام تو مانشت بگم. اینجا مینویسم چون اونجا نمیتونم پست بزنم.
افاق خانوم که رتبه 52 علوم شدن. بهشون تبریک میگم.
سجاد عزیز (پارسا نه خودمون

) که رتبه 31 علوم و 109 نرم شد. بهت تبریک میگم عزیز. انشالله همیشه همینجوری موفق و سربلند باشی.
فرداد عزیز که رتبه 143 نرم رو اورد. البته میدونم که راضی نیست. ولی به هر حال بهش تبریک میگم. انشالله موفق باشه.
سمانه خانوم که رتبه 218 نرم شدن. بهشون تبریک میگم با اینکه میدونم راضی نیستن.
به محمد گل گلاب (موج عزیز) هم تبریک میگم. با اینکه رتبش در حد قبولی روزانه نبود. ولی چون رشته لیسانش انسانی بوده و اومده کنکور مهندسی نرم داده جزو استثنا ها حساب میشه و مطمئنم سال دیگه یه رتبه 1 رقمی رو انشالله میتونیم ازش ببینیم.
به شهریار عزیز هم که رتبه 9 شده تبریک میگم.
یه سری دیگه از دوستان هم بودن که رتبه ها و درصد هاشون رو ذکر کرده بودن. که من درصد هاشون رو با اجازشون برای استفاده بچه های دیگه تو باشگاه بدون ذکر اسمشون قرار دادم. به اون ها هم تبریک میگم. انشالله موفق باشند
اگه اسمی از دوستانم ها جا مونده. عذرخواهی میکنم و بهش تبریک عرض میکنم.
یه تعداد دوستان هم هستن که هنوز رتبه هاشون رو قرار ندادن که به امیدوارم رتبه های خوبی کسب کرده باشند و بهشون تبریک میگم.
به دوستانی که رتبه های خوبی هم نیاوردند عرض میکنم که امیدوارم ناراحت نباشند و انشالله سال دیگه برای ارشد یا برای کارهای دیگه و کلا تو زندگیشون همیشه موفق و سربلند باشند.
شاد و موفق باشید دوستان
-------------------------------------------------------------------------
پ ن 1: ببخشید بچه ها که اینجا پست دادم.
پ ن 2 : اعضای باشگاه. تو تاپیک کنکور ایتی 90 منتظر درصد ها و رتبه ها و کارنامه هاتون هستیم.