سلام مهندس
خوبی؟؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟
امتحاناش چرا اعصاب خوردیه؟؟ به نظرتون کجا بهتره برای ثبت نام کردن؟؟
از کتاباش گفتی. به نظرت کدوم کتاباش خوبه و کدوم کتاباش به درد نمیخوره؟؟؟
تو این موسسات میشه فقط برای ازمون هاش ثبت نام کرد؟؟
اخرین سوال این که تعداد افرادی که امسال پارسه شرکت میکردن چند نفر بود ؟؟؟
بیشتر توضیح بده که به شناخت بیشتری برسیم؟؟ ممنون.
دوستای من سالای قبل گفته بودن اشتباه تو پارسه زیاده و فقط مزیتش جامعه اماریشه. آزمون آخر(پریروز) 1330 نفر شرکت کننده بود. ولی وقتی ازمون غیر استاندارد و غلطه، زیاد بودن جامعه اماری هم به درد نمی خوره. میگن ماهان خوبه ولی تعداد شرکت کنندش معمولاً 600 نفر میشه، البته از تعداد امسال خبر ندارم.
آزمونا غیر علمی و اعصاب خورد کنن چون تو همه آزمونا حتماً سوالایی از سرفصل های تعیین شده واسه ازمون های دیگه میاد. تو درس هوش مصنوعی، تو 25% دوم از 25% چهارم سوال اومده بود!!! تو درس پایگاه 25% سوم از 25% دوم سوال اومده بود!!!
حتماً تو آزمون یکی دوتا سوال هست که 2 تا گزینه عین همه(کپی، پیست می کنن یادشون می ره تغییر بدن)
تو آزمون 25% سوم، 16 تا سوال بود که یا غلط بودن، یا گزینه ها کپی بودن، یا پارسه اصلاً اشتباه جواب داده بود و یا توضیح داده بود که فلان گزینه درسته ولی کلید رو اشتباهی یه گزینه دیگه زده بود.!!! به خاطر این کاراش درصد هاش درست نیست.
تو آزمون 25% چهارم(آزمون پریروز) واسه هوش قرار بود از "ارضای محدودیت، پرولوگ، شبکه باور، شبکه مبنا، برنامه ریزی" سوال بیاد، از 8 تا سوال 7 تاش برنامه ریزی بود، این به چه دردی می خوره، من می رم امتحان می دم می خوام بدونم خوب خوندم یا نه، وقتی 7 تا سوال برنامه ریزی می ده که از این مبحث تا حالا تو کنکور یه دونه سوال هم نیومده، من از کجا باید بفهمم "ارضای محدودیت، پرولوگ، شبکه باور، شبکه مبنا" رو خوب خوندم یا نه!
تو 25% سوم قرار بود از 80 صفحه مدیریت بیاد، ولی کل سوالا از 40 صفحه اول این 80 صفحه بود. خوب من این جوری که نمی فهمم کجا رو خوب خوندم کجا رو بد.
آزمون پریروز به قدری سخت و مسخره بود، هیچ کس نتونسته بود خوب بزنه، من با تراز 6020 رتبم شد 49.
در حالی که آزمون داشتیم که من با تراز 7100 رتبم 73 شده.
تنها من نیستم که شاکیم از دوستم که تو کل آزمونا غیر یکی تک رقمی بوده گرفته تا دوست دیگم که رتبش از 200 کمتر نیومده. چند تا از بچه ها که رتبه خوب هم میارن، تصمیم گرفتن دیگه آزمون نیا. یکی از دوستام هم از همین ازمون آخر نیومد(همین دوستم آزمون ماقبلش 50 و ماقبلتر 20 شده بود.)
پارسه به هیچ وجه نقاط ضعف ادمو نشون نمی ده. درصد هاش هم که درست نیست(چون سوالا غلطن یا بعضی وقتا با خوندن نصف منبع می شه به همه سوالا جواب داد) نمی دونم واقعاً دادن 8 تا سوال درست که طبق برنامه ریزی هم باشه این قدر سخته!!!
جزوه هاش به درد نمی خوره که، یه دونه سیستم عاملش و شبکش عالیه، زبان و طراحی و ساختمانش معمولیه. مدیریتشم کلاً یه جوریه، چون واسه جند تا رشته نوشته شده، مطالب اضافیش نسبت به منبع اصلی ما که رابینز هست خیلی زیاده. ولی تو آزمونای خودش دقیقاً عین جزوش رو می ده. بقیه جزوه هاش هم مثه پایگاه و هوش و... افتضاح کامله.
در کل هر چی بگم بازم کم گفتم. نهایتاً بی خیاله پارسه بشین.
نه بابا چه زحمتیه حالا...
lol پنجشنبه شب ناخن شست پام تو اسباب کشی بلند شد رفتم کشیدم...من از الان یه معلولم!!!
حیف اینجا "لایک" نداره وگرنه اون جمله آخرت خدای لایک بود! به جاش تشکر کردم!!
زمان کنکور کارشناسی ، سنجش یه سری آزمون ها برگزار میکرد...واسه ارشد نداره؟ (تعاونی آموزشی کارکنان سازمان سنجش بود فکر کنم)
اوه، فک کنم دردناک باشه

معلول چیه

آره یه جورایی حرف استادم درست بود
سنجش واسه ارشد هم آزمون ازمایشی داره، میگن بد نیست، احتمالاً تو آزمونای اخر واسه اونم ثبت نام کنم.
سلام طاها عزیز . حسابی گیج کردی . پس چیکار کنیم ؟؟؟ اگه ثبت نام نکنی که از جزوه هاش خبری نیست ؟؟؟؟
مثه اینکه جزوه هاش قراره از سال بعد به طور عمومی چاپ شه، چند تاز از جزوه هاش شده مثه کتاب و قیمت روی جلد هم داره. ولی خب گفتم جزوه هاش رو نداشته باشی هم چندان فرق نداره.
سلام
بعد از مدتها فرصتی شد تا به تالار سر بزنم، فقط خواستم احوالی بپرسم و خسته نباشیدی بگم و عرض پوزش
ببین کی اینجاس!!! چه طوری داداش؟ بی وفا، بابا یه سر کوچولو اینجا به ما بزن دیگه. خیلی خوشحال شدم خبری ازت شد.