گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
چه طوری پیسر؟ اقا خبر می دادی میومدیم کمک.
بابا ما رو که تنها گذاشتی رفتی.
میبینم که داری تجربت رو کامل می کنی.
ترم اول مدیر گروه ما واسه اعتراض ما به درس کارگاه عمومی می گفت شما باید همه چی بلد باشن، فردا بی کار موندین میرین یه جوشکاری وا می کنین، می نویسین جوشکاری آی تی!!!
نه بابا چه زحمتیه حالا...
lol پنجشنبه شب ناخن شست پام تو اسباب کشی بلند شد رفتم کشیدم...من از الان یه معلولم!!!
حیف اینجا "لایک" نداره وگرنه اون جمله آخرت خدای لایک بود! به جاش تشکر کردم!!
راستی یه مطلبی:
دوستان اگه کسی سالای بعد خواست واسه امادگی برا ارشد، یه جایی ثبت نام کنه، بهتره قید پارسه رو بزنه، الان تنها حسی که من و بیشتر دوستام داریم اینه که 400 هزار تومن آتیش زدیم،
غیر 3-4 تا از کتاباش، بقیه به درد نمی خورن، ازموناش هم که اعصاب خوردیه، واقعاً ادم رو عصبانی می کنه.
نهایتاً بدونین که ثبت نام تو پارسه یه اشتباه کامله.
زمان کنکور کارشناسی ، سنجش یه سری آزمون ها برگزار میکرد...واسه ارشد نداره؟ (تعاونی آموزشی کارکنان سازمان سنجش بود فکر کنم)

کربلایی

مدیر بازنشسته
سلام
بعد از مدتها فرصتی شد تا به تالار سر بزنم، فقط خواستم احوالی بپرسم و خسته نباشیدی بگم و عرض پوزش

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی یه مطلبی:
دوستان اگه کسی سالای بعد خواست واسه امادگی برا ارشد، یه جایی ثبت نام کنه، بهتره قید پارسه رو بزنه، الان تنها حسی که من و بیشتر دوستام داریم اینه که 400 هزار تومن آتیش زدیم،
غیر 3-4 تا از کتاباش، بقیه به درد نمی خورن، ازموناش هم که اعصاب خوردیه، واقعاً ادم رو عصبانی می کنه.
نهایتاً بدونین که ثبت نام تو پارسه یه اشتباه کامله.
سلام طاها عزیز . حسابی گیج کردی . پس چیکار کنیم ؟؟؟ اگه ثبت نام نکنی که از جزوه هاش خبری نیست ؟؟؟؟

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلام مهندس
خوبی؟؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟
امتحاناش چرا اعصاب خوردیه؟؟ به نظرتون کجا بهتره برای ثبت نام کردن؟؟
از کتاباش گفتی. به نظرت کدوم کتاباش خوبه و کدوم کتاباش به درد نمیخوره؟؟؟
تو این موسسات میشه فقط برای ازمون هاش ثبت نام کرد؟؟
اخرین سوال این که تعداد افرادی که امسال پارسه شرکت میکردن چند نفر بود ؟؟؟
بیشتر توضیح بده که به شناخت بیشتری برسیم؟؟ ممنون.
دوستای من سالای قبل گفته بودن اشتباه تو پارسه زیاده و فقط مزیتش جامعه اماریشه. آزمون آخر(پریروز) 1330 نفر شرکت کننده بود. ولی وقتی ازمون غیر استاندارد و غلطه، زیاد بودن جامعه اماری هم به درد نمی خوره. میگن ماهان خوبه ولی تعداد شرکت کنندش معمولاً 600 نفر میشه، البته از تعداد امسال خبر ندارم.
آزمونا غیر علمی و اعصاب خورد کنن چون تو همه آزمونا حتماً سوالایی از سرفصل های تعیین شده واسه ازمون های دیگه میاد. تو درس هوش مصنوعی، تو 25% دوم از 25% چهارم سوال اومده بود!!! تو درس پایگاه 25% سوم از 25% دوم سوال اومده بود!!!
حتماً تو آزمون یکی دوتا سوال هست که 2 تا گزینه عین همه(کپی، پیست می کنن یادشون می ره تغییر بدن)
تو آزمون 25% سوم، 16 تا سوال بود که یا غلط بودن، یا گزینه ها کپی بودن، یا پارسه اصلاً اشتباه جواب داده بود و یا توضیح داده بود که فلان گزینه درسته ولی کلید رو اشتباهی یه گزینه دیگه زده بود.!!! به خاطر این کاراش درصد هاش درست نیست.
تو آزمون 25% چهارم(آزمون پریروز) واسه هوش قرار بود از "ارضای محدودیت، پرولوگ، شبکه باور، شبکه مبنا، برنامه ریزی" سوال بیاد، از 8 تا سوال 7 تاش برنامه ریزی بود، این به چه دردی می خوره، من می رم امتحان می دم می خوام بدونم خوب خوندم یا نه، وقتی 7 تا سوال برنامه ریزی می ده که از این مبحث تا حالا تو کنکور یه دونه سوال هم نیومده، من از کجا باید بفهمم "ارضای محدودیت، پرولوگ، شبکه باور، شبکه مبنا" رو خوب خوندم یا نه!
تو 25% سوم قرار بود از 80 صفحه مدیریت بیاد، ولی کل سوالا از 40 صفحه اول این 80 صفحه بود. خوب من این جوری که نمی فهمم کجا رو خوب خوندم کجا رو بد.
آزمون پریروز به قدری سخت و مسخره بود، هیچ کس نتونسته بود خوب بزنه، من با تراز 6020 رتبم شد 49.
در حالی که آزمون داشتیم که من با تراز 7100 رتبم 73 شده.
تنها من نیستم که شاکیم از دوستم که تو کل آزمونا غیر یکی تک رقمی بوده گرفته تا دوست دیگم که رتبش از 200 کمتر نیومده. چند تا از بچه ها که رتبه خوب هم میارن، تصمیم گرفتن دیگه آزمون نیا. یکی از دوستام هم از همین ازمون آخر نیومد(همین دوستم آزمون ماقبلش 50 و ماقبلتر 20 شده بود.)
پارسه به هیچ وجه نقاط ضعف ادمو نشون نمی ده. درصد هاش هم که درست نیست(چون سوالا غلطن یا بعضی وقتا با خوندن نصف منبع می شه به همه سوالا جواب داد) نمی دونم واقعاً دادن 8 تا سوال درست که طبق برنامه ریزی هم باشه این قدر سخته!!!

جزوه هاش به درد نمی خوره که، یه دونه سیستم عاملش و شبکش عالیه، زبان و طراحی و ساختمانش معمولیه. مدیریتشم کلاً یه جوریه، چون واسه جند تا رشته نوشته شده، مطالب اضافیش نسبت به منبع اصلی ما که رابینز هست خیلی زیاده. ولی تو آزمونای خودش دقیقاً عین جزوش رو می ده. بقیه جزوه هاش هم مثه پایگاه و هوش و... افتضاح کامله.
در کل هر چی بگم بازم کم گفتم. نهایتاً بی خیاله پارسه بشین.

نه بابا چه زحمتیه حالا...
lol پنجشنبه شب ناخن شست پام تو اسباب کشی بلند شد رفتم کشیدم...من از الان یه معلولم!!!
حیف اینجا "لایک" نداره وگرنه اون جمله آخرت خدای لایک بود! به جاش تشکر کردم!!

زمان کنکور کارشناسی ، سنجش یه سری آزمون ها برگزار میکرد...واسه ارشد نداره؟ (تعاونی آموزشی کارکنان سازمان سنجش بود فکر کنم)
اوه، فک کنم دردناک باشه:cry: معلول چیه :mad:
آره یه جورایی حرف استادم درست بود;)
سنجش واسه ارشد هم آزمون ازمایشی داره، میگن بد نیست، احتمالاً تو آزمونای اخر واسه اونم ثبت نام کنم.

سلام طاها عزیز . حسابی گیج کردی . پس چیکار کنیم ؟؟؟ اگه ثبت نام نکنی که از جزوه هاش خبری نیست ؟؟؟؟
مثه اینکه جزوه هاش قراره از سال بعد به طور عمومی چاپ شه، چند تاز از جزوه هاش شده مثه کتاب و قیمت روی جلد هم داره. ولی خب گفتم جزوه هاش رو نداشته باشی هم چندان فرق نداره.

سلام
بعد از مدتها فرصتی شد تا به تالار سر بزنم، فقط خواستم احوالی بپرسم و خسته نباشیدی بگم و عرض پوزش
ببین کی اینجاس!!! چه طوری داداش؟ بی وفا، بابا یه سر کوچولو اینجا به ما بزن دیگه. خیلی خوشحال شدم خبری ازت شد.:gol:

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز

چرا داره
ولی میگن فقط 100 نفر تو ازموناش شرکت میکنن.

اگه ثبت نام نکنی که از جزوه هاش خبری نیست ؟؟؟؟

اگه فقط واسه جزوه ها میخواین ثبت نام کنین. میتونین پی دی اف هاشون رو دانلود کنین و پرینت بگیرین (البته من توصیه نمیکنم)
ضمن اینکه از بعضی ها شنیده بودم پارسه جزوه هاش رو از امسال به صورت ازاد میفروشه. (خودم اطلاع دقیق ندارم)

آخرین ویرایش:

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزوه هاش به درد نمی خوره که، یه دونه سیستم عاملش و شبکش عالیه، زبان و طراحی و ساختمانش معمولیه. مدیریتشم کلاً یه جوریه، چون واسه جند تا رشته نوشته شده، مطالب اضافیش نسبت به منبع اصلی ما که رابینز هست خیلی زیاده. ولی تو آزمونای خودش دقیقاً عین جزوش رو می ده. بقیه جزوه هاش هم مثه پایگاه و هوش و... افتضاح کامله.
در کل هر چی بگم بازم کم گفتم. نهایتاً بی خیاله پارسه بشین.
.:gol:

مرسی . توضیحاتتون به جا و منطقی بود.و ما رو هم به شک انداختین که برای سال های دیگه تو کدوم موسسه ثبت نام کنیم.
ولی واقعا نباید اینجوری باشه و موسسه ای که این همه پول میگیره باید توجه بیشتری به این مسائل داشته باشه.
بعد هم شعار میدن که ما بیشترین قبولی رو داریم.
البته یه دلیلش هم شاید ضعف موسسات دیگه باشه که شاید بهتر از پارسه نداریم. البته ماهان نمیدونم چجوریه.

چند تا سوال دیگه.مرجع اصلی کتاب مدیریت گفتین کتاب رابینز هست. این کتاب ترجمه شده؟؟ اگه ترجمه شده اسم مترجم و انتشارات رو میگین؟؟
اگه ترجمه نشده هم اسم دقیق کتاب اصلی؟؟

بعد اینکه برای سیستم عامل جزوه عابد سلیمیش خوبه؟؟؟ یا دکتر حقیقت هم جزوه ای داده برای این موسسه ؟؟؟
برای شبکه هم نیاز هست که برای مبحث انتقال داده کتاب جدایی به جز جزوه پارسه تهیه بشه؟؟؟

sara mohammadi71

عضو جدید
سلام بچه ها.بياين قرار بذاريم همديگر رو ببينيم مشكلات درسي مون بگيم.من فلوچارتم عاليه ولي برنامه نويسي گيج ميزنم كممممممممممكم كني

سلام بچه ها.بياين قرار بذاريم همديگر رو ببينيم مشكلات درسي مون بگيم.من فلوچارتم عاليه ولي برنامه نويسي گيج ميزنم كممممممممممكم كني

:surprised::cry::redface::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
سلام به همه ی شما دوستان عزیز و گرامی :gol:

دوستان توی این تاپیک می تونید در هر مورد که خواستین صحبت کنید.;)

همچنین اعضای جدید می تونن اینجا خودشون رو معرفی کنن.

* این تاپیک به پیشنهاد دوست گرامی Melody ایجاد شد.

امید وارم بچه های IT اینجا دور هم به ایجاد یک محیط صمیمی کمک کنن.

دوستان عزیز سعی کنید موضوعاتی رو که برای بحث انتخاب می کنید بیشتر مربوط به IT و Computer و به طور کل فضای الکترونیک باشه

sara mohammadi71

عضو جدید
من تازه واردم از سايت سر در نميارم.من ميخوام از رشته مون انصراف بدم اخه شنيدم بازار كارش اشباع شده كمك كمك كمك موندم چيكار كنم

من تازه واردم از سايت سر در نميارم.من ميخوام از رشته مون انصراف بدم اخه شنيدم بازار كارش اشباع شده كمك كمك كمك موندم چيكار كنم

:(

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام. خوش اومدید به سایت خودتون
اولا اینکه به این 3 تا پستی که دادید میخوره 3 نفر جدا از هم این پست ها رو داده باشن.
دوم اینکه ایتی رشته جدیدیه. فکر میکنم اولین بار سال 83 دانشگاههای ایران ایتی گرفتن.پس با این احتساب فقط 2 ساله که ما فارغ التحصیل ایتی داریم.
حالا کی این افراد بازار کار شدن؟؟ کی مشاغل مرتبط تموم شدن؟؟؟
از نظر من اگه ایتی بازار کارش اشباع شده باشه و دیگه هیچ کاری وجود نداشته باشه که کلا با این جمله خیلی مخالفم. پس باید فاتحه بقیه رشته ها رو خوند.
ضمن اینکه مطمئن باشین که کسی کار بلد باشه و به اندازه کافی تجربه داشته باشه. تو مشاغل مرتبط کامپیوتر بدون شغل باقی نخواهد ماند. (نظر شخصی)
یا حداقل اینه که کسی که کاربلد هست اگه تلاش کنه میتونه کار پیدا کنه.
من خودم به شخصه روزانه اطلاعات استخدام زیادی از سوی شرکت های تهرانی میبینم که برای طراحی وب . اپراتور کامپیوتر. برنامه نویس. مدیر شبکه .طراح و گرافیست نیاز به متخصص دارن.
یا تبلیغاتی در این زمینه از سوی وزارت نفت دیده بودم که مثل اینکه قرار هست که 3000 نفر جذب کنن که اولویتشون مهندسان ایتی و صنایع هست.
به هر حال تصمیم گیرنده برای ایندتون خودتون هستید
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

Drago

کاربر ممتاز
سلام
در مورد ملاقات حضوری فکر نمیکنم امکان پذیر باشه چون هر کس از یه نقطه کشور داره میاد! نهایتا بتونیم سالی یکی دوبار اون هم عده معدودی همدیگرو ببینیم.
در مورد بازار کار بعد از نقل قول دانیال جواب میدم.
دوم اینکه ایتی رشته جدیدیه. فکر میکنم اولین بار سال 83 دانشگاههای ایران ایتی گرفتن.پس با این احتساب فقط 2 ساله که ما فارغ التحصیل ایتی داریم.
ضمن اینکه مطمئن باشین که کسی کار بلد باشه و به اندازه کافی تجربه داشته باشه. تو مشاغل مرتبط کامپیوتر بدون شغل باقی نخواهد ماند. (نظر شخصی)
من خودم به شخصه روزانه اطلاعات استخدام زیادی از سوی شرکت های تهرانی میبینم که برای طراحی وب . اپراتور کامپیوتر. برنامه نویس. مدیر شبکه .طراح و گرافیست نیاز به متخصص دارن.
یا تبلیغاتی در این زمینه از سوی وزارت نفت دیده بودم که مثل اینکه قرار هست که 3000 نفر جذب کنن که اولویتشون مهندسان ایتی و صنایع هست.
حرف این خانم محمدی ما رو نمیشه درست دونست ولی توجه آدم رو به یه نکته هایی جلب میکنه...
بازار کار IT اشباع نشده که هیچ،بلکه هنوز هم به اندازه کافی جا باز نکرده و خیلی از مشاغل هنوز راه نیفتادن.در صورتی که اون مشاغل هم راه بیفته دیگه عمرا اشباع نمیشه این رشته.
ولی چیزی رو که به ذهن من میاره این موضوعیه که خیلی ها بدون تحصیل توی این رشته (یا رشته های مشابه مثل مهندسی نرم افزار) دارن توی بازار ما کار میکنن.مثلا عده ای از طراحان وب ، برنامه نویس ها یا بعضا کسانی که کار شبکه میکنن اصولا برای این کار تحصیل نکرده ان.جالبه که طرز فکر این آدما (که معمولا دوره های کوتاه مدت تخصصی گذرانده اند) با مثلا دانیال که ۴ سال (فقط کارشناسی) توی دانشگاه یاد گرفته که در این حرفه چجوری باید باشه و به مسئله از دیدگاه های مختلف چجوری نگاه کنه خییییلیییی فرق میکنه.و این خوب نیست.
==============
هر کسی با تجربه و دانش کافی در هر موردی هیچ وقت روی زمین نمیمونه.فقط و فقط بستگی به خودش داره.مثلا من اگه به جایی نرسم به دلیل تنبلیمه!!!

young scientist

عضو جدید
سلام
در مورد ملاقات حضوری فکر نمیکنم امکان پذیر باشه چون هر کس از یه نقطه کشور داره میاد! نهایتا بتونیم سالی یکی دوبار اون هم عده معدودی همدیگرو ببینیم.
در مورد بازار کار بعد از نقل قول دانیال جواب میدم.

حرف این خانم محمدی ما رو نمیشه درست دونست ولی توجه آدم رو به یه نکته هایی جلب میکنه...
بازار کار IT اشباع نشده که هیچ،بلکه هنوز هم به اندازه کافی جا باز نکرده و خیلی از مشاغل هنوز راه نیفتادن.در صورتی که اون مشاغل هم راه بیفته دیگه عمرا اشباع نمیشه این رشته.
ولی چیزی رو که به ذهن من میاره این موضوعیه که خیلی ها بدون تحصیل توی این رشته (یا رشته های مشابه مثل مهندسی نرم افزار) دارن توی بازار ما کار میکنن.مثلا عده ای از طراحان وب ، برنامه نویس ها یا بعضا کسانی که کار شبکه میکنن اصولا برای این کار تحصیل نکرده ان.جالبه که طرز فکر این آدما (که معمولا دوره های کوتاه مدت تخصصی گذرانده اند) با مثلا دانیال که ۴ سال (فقط کارشناسی) توی دانشگاه یاد گرفته که در این حرفه چجوری باید باشه و به مسئله از دیدگاه های مختلف چجوری نگاه کنه خییییلیییی فرق میکنه.و این خوب نیست.
==============
هر کسی با تجربه و دانش کافی در هر موردی هیچ وقت روی زمین نمیمونه.فقط و فقط بستگی به خودش داره.مثلا من اگه به جایی نرسم به دلیل تنبلیمه!!!

من اول از شما تشکر میکنم!!حرفت درسته.بخصوص جمله ی اخرت ,که کاملا باهاش موافقم که اگه با دانش ومهارت نمیگم خیلی زیاد,نه! درحد متوسط,بجایی نرسی فقط برمیگرده به تنبلیه خودت.من تجربش کردم,این مسایل اشباع شده ونشده و این حرفارو جدی نگیرین اینا یه مشت تیوریه بی اساسن!!کار هست و برمیگرده بخودت!!!(البته این نظر منه و بهش اعتقاد دارم);););)

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. خوش اومدید به سایت خودتون
اولا اینکه به این 3 تا پستی که دادید میخوره 3 نفر جدا از هم این پست ها رو داده باشن.
حالا کی این افراد بازار کار شدن؟؟ کی مشاغل مرتبط تموم شدن؟؟؟
از نظر من اگه ایتی بازار کارش اشباع شده باشه و دیگه هیچ کاری وجود نداشته باشه که کلا با این جمله خیلی مخالفم. پس باید فاتحه بقیه رشته ها رو خوند.
موفق باشید.

من تو این پست توکل به خدا رو فراموش کردم که بنویسم. که عذر خواهی میکنم
حداقل تو زندگی من کمک خدا خیلی برام راهگشا بوده .
تو بعضی از لحظه های زندگیم واقعا حس کردم که چجوری خدا بلندم کرد و دستم رو گرفت.
این نکته فراموش نشه : خدایا شکرت.

fatemeh-r

عضو جدید

سلام.رشته ماکه یک رشته جدیدونوظهوردرکشورماست اصلافکردرستی نیست که بگیم اشباع شده چون هنوزماکاملادیجیتالی نشدیم وباپیشرفت الکترونیک ودیجیتال روزبه روزایجادکاربرای این رشته بیشتر میشه.

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستای گلم.امیدوارم در امتحانات موفق باشید.

Drago

کاربر ممتاز
دو شنبه امتحان نظریه دارم یا شکل یه عبارت منظم میام بیرون یا شکل PDA ...
شما چطور؟!

sara.mortazavi

کاربر حرفه ای
sallllllllllllllllllllam
hame 1amar bedinnnnnnnnnnnnnnn
key emtehana shorooooooooooooooooooo mishe?
key tamooooooooooooooom mishe?
az man 18-4bahman

torang.sm22

عضو جدید
سلام منم تازه وارد این سایتم.رشتم itهست اما اونجوری که دوست دارم نمیتونم فعالیت کنم. کمی به من روحیه بدید. مرسی

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام منم تازه وارد این سایتم.رشتم itهست اما اونجوری که دوست دارم نمیتونم فعالیت کنم. کمی به من روحیه بدید. مرسی

سلام.حالتون خوبه؟؟
خوش اومدین. (اینم روحیه :D )
جدا از شوخی سایت خودتونه .راحت باشین.

FOROUGHMOZHDEHI

عضو جدید
سلام
آلان امتحانام شروع شده .تا آخر بهمن هم طول میکشه ...
به ما فرجه هم ندادن...
پدرمون داره در میاد...:(
برام دعا کنید که خوب بدم
امیدوارم آخر این ترم همه خوشحال و راضی باشن :D

sara.mortazavi

کاربر حرفه ای
salam
roooohie bara emtehana?
سلام
به ما فرجه هم ندادن...
برام دعا کنید که خوب بدم

ey baba
khoooodaroshokr darsa ma asooonan

Drago

کاربر ممتاز
سلام
خوش اومدین! (فکر کنم قبلا هم گفتم!!)
چجوری دوست دارین فعالیت کنین؟ راستش بهترین راهش اینه که ... شروع کنین! تا وقتی شروع به کار نکنین به نتیجه نمیرسین.
شما اگه پست های اول منو ببینی نه تنها روحیه میگیری که ممکنه از خند روده بر بشی بره پی کارش!
سلام
به ما فرجه هم ندادن...
:D
سلام
خدا نکنه بابا این چه حرفیه مهندس...
از الان تا آخر بهمن یه عمره! بعد فرجه هم میخواستی؟!
ما از ۱۳ ام شروع شد تا ۳ بهمن تموم میشه.نظریه رو دادم،نرم۲ رو فردا صبح میدم(۴ شنبه) !!
بچه های پیام نور دیدین نظریه چه ناجور بود؟ ولی تشریحی هاش بد نبود فقط من فرم نرمال گریباش (یا گریباخ) رو یادم رفته بود!!! فقط میدونستم باید A=>ax باشه که a عضو سیگما و x عضو V هست!!!
نتونستم تبدیل کنم فقط نوشتم با استفاده از این قوانین و اضافه کردن رئوس جدید گرامر رو به فرم نرمال در میاریم!
ماشین تورینگش خوب بود،سوال اول کمینه کردن هم خوب بود.سوال آخر به جای PDA با NFA حل کردم!!! نیاز به پشته نداشت کلا!!!

young scientist

عضو جدید
سلام,ایام امتحاناته و همه مشغول درس خوندن!!ان شاالله که موفق باشین;)منم از 12 تا2بهمن امتحانام شروع میشه(یعنی شروع شده).یکشنبه اقتصاذمهندسی رو دادم,که خیلی عالی بود.:smile:

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
سلام
به ما فرجه هم ندادن...
برام دعا کنید که خوب بدم

ان شاالله تو و همه بچه ها موفق باشید.یک صلوات نذر موفقیت بچه های آی تی

بالا