سلام! ممنون.سلام بجه ها جون.خوب هستيد!ميخواستم بكم ميشه يه تابيك جديد بذاريد!؟ممنون.
۱.بله میتونید بگید.
۲.بله میزاریم.در چه مورد؟
۳.چرا خودتون نمیسازید؟
سلام! ممنون.سلام بجه ها جون.خوب هستيد!ميخواستم بكم ميشه يه تابيك جديد بذاريد!؟ممنون.
سلام به همه ی شما دوستان عزیز و گرامی
دوستان توی این تاپیک می تونید در هر مورد که خواستین صحبت کنید.
همچنین اعضای جدید می تونن اینجا خودشون رو معرفی کنن.
* این تاپیک به پیشنهاد دوست گرامی Melody ایجاد شد.
امید وارم بچه های IT اینجا دور هم به ایجاد یک محیط صمیمی کمک کنن.
دوستان عزیز سعی کنید موضوعاتی رو که برای بحث انتخاب می کنید بیشتر مربوط به IT و Computer و به طور کل فضای الکترونیک باشه
سلام DROGOجان.يه لطف كنيدبه مابكيد وقتي بخوايم كسي رودرباره ي رشتمون راهنمايي كنيم بايدازكجاشروع كنيم جي بكيم،طوري كه عام بسند باشه،من كه كاملا كيج شدم.*٢ام اينكه من ميتونم NETWORKازروي جزو بخونم ياحتمابايد كلاس برم!سلام! ممنون.
۱.بله میتونید بگید.
۳.چرا خودتون نمیسازید؟
سلام DROGOجان.يه لطف كنيدبه مابكيد وقتي بخوايم كسي رودرباره ي رشتمون راهنمايي كنيم بايدازكجاشروع كنيم جي بكيم،طوري كه عام بسند باشه،من كه كاملا كيج شدم.*٢ام اينكه من ميتونم NETWORKازروي جزو بخونم ياحتمابايد كلاس برم!سلام! ممنون.
۱.بله میتونید بگید.
۳.چرا خودتون نمیسازید؟
خوب دوست من آدم برای رسیدن به هدفش باید از هر ابزاری استفاده کنه...اینجا هدف ما جذب به دنیای آی تی هست...به عنوان اولین پیشنهاد راجع به سوالت که خودمم امتحانش کردم و جواب داده اینه که من یه آدم معمولی رو که از کامپیوتر بدش میومد تونستم با چند تا بازی رایانه ای به شدت علاقه مند به آی تی کنمببین ما این همه داریم میگیم.چقدرشو میتونیم پیاده کنیم؟ به جز اینترنت و نرم افزارها شما چی میتونی به یه آدم معمولی بدی؟
جالبه بگم حتی یکی از اساتید من هم با اینکه مدرک ارشد آی تی از دانشگاه امیرکبیر داشت ولی میگفت هر جا میره و میگن چی خوندی میگه کامپیوتر . جمع خودمونم آی تی رو پنهون میکنیم . میدونید چرا میگفت آی تی ؟ چون حوصله این رو نداشت بگه آی تی یعنی چیببین ما این همه داریم میگیم.چقدرشو میتونیم پیاده کنیم؟ به جز اینترنت و نرم افزارها شما چی میتونی به یه آدم معمولی بدی؟
سلام سحر جونم . خوب بگو چی بذاریم . منم با نظر دراگو عزیز موافقم که چرا خودت این کار رو نمیکنی ولی یه چیزی .....سلام بجه ها جون.خوب هستيد!ميخواستم بكم ميشه يه تابيك جديد بذاريد!؟ممنون.
البته جسارت نباشه چون مخاطب این سوال دراگو بود ولی خوب دیگهسلام DROGOجان.يه لطف كنيدبه مابكيد وقتي بخوايم كسي رودرباره ي رشتمون راهنمايي كنيم بايدازكجاشروع كنيم جي بكيم،طوري كه عام بسند باشه،من كه كاملا كيج شدم.*٢ام اينكه من ميتونم NETWORKازروي جزو بخونم ياحتمابايد كلاس برم!
سلام دوست عزیز . خیلی خیلی خوش اومدی . منتظر share کردن اطلاعاتتون هستیم. موفق باشیدسلام به همه ی هم رشته ای ها. من تازه واردم. امیدوارم اینجا بتونم اطلاعات مفیدی در مورد رشته ام بدست بیارم.
سلام . چشم مدیر رو دور دیدید و حاجی حاجی مکهسلام.شرمنده چند وقت نبودم.
ای ول جومونگ عزیز . خوشم اومد. با چند تا بازی رایانه ای به دنیای بزرگ آی تی علاقمندش کردیخوب دوست من آدم برای رسیدن به هدفش باید از هر ابزاری استفاده کنه...اینجا هدف ما جذب به دنیای آی تی هست...به عنوان اولین پیشنهاد راجع به سوالت که خودمم امتحانش کردم و جواب داده اینه که من یه آدم معمولی رو که از کامپیوتر بدش میومد تونستم با چند تا بازی رایانه ای به شدت علاقه مند به آی تی کنم![]()
۱.این حقیر البته Drago هستم ولی همه میتونن امیر صدا کنن! (کربلایی بود میگفت جواد؟؟!)سلام DROGOجان.يه لطف كنيدبه مابكيد وقتي بخوايم كسي رودرباره ي رشتمون راهنمايي كنيم بايدازكجاشروع كنيم جي بكيم،طوري كه عام بسند باشه،من كه كاملا كيج شدم.*٢ام اينكه من ميتونم NETWORKازروي جزو بخونم ياحتمابايد كلاس برم!
البته همونطور که میبینین یه مقدار اغراق شده است و تعریف هم ارائه نمیده!!فناوری اطلاعات برای هر قشری و طبقه ای،از یه ارگان دولتی،یه شرکت خصوصی تا یه کارمند و کارگر و دانشجو و خانه دار مسلما یه راهکاری داره که بتونن کاراشونو بهتر،راحت تر و بهینه تر انجام بدن.
فهمیدم منظورت چیه ولی مثالت کاربردی نیست.توی جامعه ای که تفریح یه نوع وقت تلف کردن حساب میشه بازی زیاد مورد قبول عموم نیست.خوب دوست من آدم برای رسیدن به هدفش باید از هر ابزاری استفاده کنه...اینجا هدف ما جذب به دنیای آی تی هست...به عنوان اولین پیشنهاد راجع به سوالت که خودمم امتحانش کردم و جواب داده اینه که من یه آدم معمولی رو که از کامپیوتر بدش میومد تونستم با چند تا بازی رایانه ای به شدت علاقه مند به آی تی کنم![]()
حالا چه فرقی داره؟ دوما شاید من یکی دو روز نمیومدم،بنده خدا که نباید بی جواب میموند.......مخاطب این سوال دراگو بود ولی خوب دیگه....
خیلی کم! پروژه که واسه ساختمان دادن رو دادیم بیرون نوشتن،پروژه نرم افزار۲ رو هم تمام تحلیل و طراحیش رو کردیم،میخوایم بدون پیاده سازی تحویل بدیم.بچه ها یک سوال داشتم : شما چقدر با زبان برنامه نویسی حال چه دات نت چه غیره آشنایی دارید؟ یعنی یک پروژه برنامه نویسی بدن بلدید کار کنید ؟
اصلا همه دوستام منو به عنوان دشمن برنامه نویسی میشناسن.برنامه نویسی(قسمت کدنویسی البته!) کار مهندسین نرم افزاره.(به نظر من)راستش من خودم در این زمینه ضعیف هستم می خوام شروع کنم دلفی بخونم حالا کی پایست و وسط راه کم نمیاره؟
ببخشید پست اضافی میدم...خوب مثل همیشه من تو همه چی پایه ام درس سینما شمال چیپس فوتبالسلام بر مهندسان گل ایران زمین
می بینم که این جا داره کمکم رونق می گیره
بچه ها یک سوال داشتم : شما چقدر با زبان برنامه نویسی حال چه دات نت چه غیره آشنایی دارید؟ یعنی یک پروژه برنامه نویسی بدن بلدید کار کنید ؟
راستش من خودم در این زمینه ضعیف هستم می خوام شروع کنم دلفی بخونم حالا کی پایست و وسط راه کم نمیاره؟
اگر نفرات زیاد باشند شاید یک تاپیک زدیم
جالبه بگم حتی یکی از اساتید من هم با اینکه مدرک ارشد آی تی از دانشگاه امیرکبیر داشت ولی میگفت هر جا میره و میگن چی خوندی میگه کامپیوتر . جمع خودمونم آی تی رو پنهون میکنیم . میدونید چرا میگفت آی تی ؟ چون حوصله این رو نداشت بگه آی تی یعنی چی
سلام سحر جونم . خوب بگو چی بذاریم . منم با نظر دراگو عزیز موافقم که چرا خودت این کار رو نمیکنی ولی یه چیزی .....
سحر جون نباید تاپیکت تکراری باشه
البته جسارت نباشه چون مخاطب این سوال دراگو بود ولی خوب دیگه
اول اینکه میتونی از رو جزو بخونی که اینم مونده به حوصله خودت چرا چون ما ایرانی ها کمی تو خودمختاری میلنگیم (خودمم میگم ) تا زور نباشه ، کاری رو انجام نمیدیم . پس مونده به خودت و همتت ولی هیج کاری نشد نداره . در جواب سوال اولیتونم فقط مطالعتون باید زیاد باشه . تا خود ما ندونیم چی میخونیم ، هیچوقت به دیگرون نمیتونیم بفهمونیم که ای تی یعنی چی . اول خودمون باید خوب هضم کنیم . موفق باشی
سلام دوست عزیز . خیلی خیلی خوش اومدی . منتظر share کردن اطلاعاتتون هستیم. موفق باشید
سلام . چشم مدیر رو دور دیدید و حاجی حاجی مکه
ای ول جومونگ عزیز . خوشم اومد. با چند تا بازی رایانه ای به دنیای بزرگ آی تی علاقمندش کردیدمت گرم مهندس
سلام بر مهندسان گل ایران زمین
می بینم که این جا داره کمکم رونق می گیره
بچه ها یک سوال داشتم : شما چقدر با زبان برنامه نویسی حال چه دات نت چه غیره آشنایی دارید؟ یعنی یک پروژه برنامه نویسی بدن بلدید کار کنید ؟
راستش من خودم در این زمینه ضعیف هستم می خوام شروع کنم دلفی بخونم حالا کی پایست و وسط راه کم نمیاره؟
اگر نفرات زیاد باشند شاید یک تاپیک زدیم
سلا امير جان. خوبي مهندس يه لطف ميكني برايم اون فايل pdf درو برام بفرستي ازت ممنون ميشم موفق باشيد۱.این حقیر البته Drago هستم ولی همه میتونن امیر صدا کنن! (کربلایی بود میگفت جواد؟؟!)
۲.من یه جا رو چند نفر اینو امتحان کردم خوب جواب داد:
البته همونطور که میبینین یه مقدار اغراق شده است و تعریف هم ارائه نمیده!!
تعریف شخصی من هم اینه: فناوری اطلاعات علم جمع آوری،ذخیره،انتقال،حفظ امنیت و بازیابی اطلاعات است.
۳.اگه منظورتون +Network هست که من خودم PDF خوندم.دوستام ۶۰ تومن دادن رفتن کلاس.(البته درس ۳ واحدی هم شهریه داده بودن و همونو یاد گرفته بودن!!) به نظر من اگه اهلش باشی میتونی خودت بخونی.PDF خواستی از روی هاست خودم لینک مستقیم میدم بهت.
فهمیدم منظورت چیه ولی مثالت کاربردی نیست.توی جامعه ای که تفریح یه نوع وقت تلف کردن حساب میشه بازی زیاد مورد قبول عموم نیست.
البته بازی مولتی پلیر مسلما یه ایده عالی بر پایه شبکه بود.و دنیایی که داره واقعا باحاله!
من خودم Swat4 بازی میکنم و عضو Clan هم هستم.این هم وب پیج Clan هست و منم Ario هستم!!
چیز خوبی یادم آوردی : میخوام یه Lan Party برگزار کنم...کی میتونه کمک کنه؟ فنی،فکری یا هرچی.
فقط لطفا قبل من این کارو انجام ندین!!!
حالا چه فرقی داره؟ دوما شاید من یکی دو روز نمیومدم،بنده خدا که نباید بی جواب میموند...
ممنون.
خیلی کم! پروژه که واسه ساختمان دادن رو دادیم بیرون نوشتن،پروژه نرم افزار۲ رو هم تمام تحلیل و طراحیش رو کردیم،میخوایم بدون پیاده سازی تحویل بدیم.
اصلا همه دوستام منو به عنوان دشمن برنامه نویسی میشناسن.برنامه نویسی(قسمت کدنویسی البته!) کار مهندسین نرم افزاره.(به نظر من)
بازم به نظر من ماها باید چند تا زبان رو بلد باشیم ولی نه در حدی که بخوایم ذهنمونو مشغولش کنیم،باید بتونیم وقتی خوندیم بفهمیم توش چی میگذره.
اینو گفتم نگی دراگو رفیق نیمه راه بود،بفهمی از همون اول تنهات گذاشتم!!!!
سلام مهندس ورودت رو به تالار خوش آمد میگم
ایوللللللللللل یک همشهری پیدا کردم
حالا کدوم دانشگاه درس می خونید ؟ترم چندی ؟
برای جاودانه شدن سعی کن دست کم یک کار را به خوبی انجام بدی
سلام مهندس جان.منم خيلي خوشحالم من دانشجوي بيام نورواحد همدان هستم.ترم ٣هستم.شماجطور!كدوم دانشكاهي!ترم جندي!
موفق باشیدسلام مهندس
راستش من بچه همدان هستم ولی بصورت مهمان در این مرکز هستم دیگه اینکه ترم 6 هستم و اگر خدا بخواهد سال دیگه تموم میکنیم
سلام ایشالا همیشه به سفر خیلی خوش اومدی ما منتظر پستای مفیدت هستیم...کار خاصی نکردیم فقط کمی با هم اختلاص کردیم که ای ی گاهی اطلاعات مفیدی هم بهمون اضافه شد.سلام به همه مهندسای عزیز
بعد یه سفر دراز مدت دوباره برگشتم. جاتون خالی خیلی خوش گذشت.
خوب این چند وقته چه خبرایی بوده، چی کارا کردین؟
swat4 خوبه...اما اگه call of duty modern war2 رو بازی کنی بیشتر از یه بازی اول شخص لذت میبری..
.... گاهی میتونه عرصه ای برای خلاقیت انسان ..برای افزایش سلامتی...
در ضمن برا پیشنهادتم موافقم و هستم![]()
شما با موبایل میای که "پ" نداری؟
سلام مهندس جان. من باسكال وسي بلاس بلاس رو باس كردم.اكه خدابخواد ميخوام شروع كنم سي شارب بخونم اكه كمكي بود درخدمتم.
خبر خاصی نیست.سلام دوستان، بالاخره طلسم شکسته شد و من به جامعه قشنگ با کمی تأخیر برگشتم. میگم آخر نفهمیدی چرا این سایت رفته تو بلک لیست؟؟!؟!؟! به هر حل....
چه خبراااا اینجاست : )
الان پیداش نکردم.ASAP برات میزارم.سلا امير جان. خوبي مهندس يه لطف ميكني برايم اون فايل pdf درو برام بفرستي ازت ممنون ميشم موفق باشيد
COD واسه مولتی پلیر ازم کد معتبر میخواد که....ندارم! البته کامپیوترم هم نمیکشه....
خلاقیت،سرعت عمل،دقت و حافظه و خیلی چیزای دیگه.کسی که اینارو قبول نداره معلومه تا حالا یه بازی رو به آخر نرسونده.
ممنون! روت حساب میکنم.
شما با موبایل میای که "پ" نداری؟
خبر خاصی نیست.
اون جریان بلاک شدن هم به خاطر پست های سیاسی توی تاپیک های متفرقه است.
الان پیداش نکردم.ASAP برات میزارم.
فکر نمیکنم اینجوری بشه...Conflict پیش نمیاد؟سلام، بچه ها به نظرتون می شه ایمیلی طوری هک بشه ، که وقتی داری با کسی می چتی خود به خود به اون طرف pm های دیگه ای که از طرف شما نیست بره؟
البته رشته ما فقط با اینترنت سر و کار نداره! اونم یه قسمتشه.سلام مهندس هاي موفق.بجه ها تابه حال دقت كرديد كاربران آنلاين تالارمهندسي ITازكاربران آنلاين ديكرتالارهاكمتره!؟ به نظرتون دليلش جيه!؟اين خيلي بده.مثلا رشته ي مافقط بايد بااينترنت سروكار داشته باشه كه متاسفانه كمترين كاربران آنلاين مختص تالار بجه هاي IT!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |