سلام به دوستانسعي كن بري سراسري.درس خوندن در پيام نور خيلي مشكله.
سلام به دوستان
اما دانشگاه هایی که دوستان دارن صحبتشو میکنن بنظر من هر کدوم خصیصه هایی دارن مثلا پیام نور که از همه سخت تر است ولی برای اشخاصی که پشته کار دارن حتی برابری میکنه اطلاعاتشون با دانشگاه تهران چون در رشته ی آی تی که من خبر دارم خیلی از درساشون کتابهای دانشگاههای تهران است وتازه مثل روزانه و آزاد نیستن که تا جایی که استاد همت کنه برای امتحان هم تا اون جا بیاد در ضمن پیام نور امتحان درساش کمی هم تستی داره که نمره منفی داره
خلاصه این بگم پیام نور مرد می طلبه
سلام.خوب
به سلامتی 13 روز عید هم که با خوبی و بدیاش تموم شد.
امید وارم که سالی خوبی برای همه ی شما عزیزان باشه.
وقتش هست که یک سر و سامون اساسی به تالار داد
ایده هایی که تاحالا داشتم و پیاده کردم همگی کوتاه مدت بودن.
یک فکر بلند مدت دارم برای تالار ولی هنوز به طور کامل شخصا علمش رو ندارم و برای شروعش باید مطمئن باشم حداقل یک نفر هست که بتونه این ایده رو تا آخر جلو ببره
این چیزی که توی ذهنم هست که دانشگاه مجازی همه جانبه هست که بیشتر هم دوست دارم توی زمینه هک و امنیت باشه.ولی همونطور که گفتم باید مطمئن شم بدون وقفه ادامه پیدا می کنه
از دوستانی هم که علاقه مند هستن هرچند زود هست ولی پیشاپیش دعوت می کنم .
تا چندی دیگر شاید به این مورد اختصاصی دادم.
موفق باشید
سلام.
من که چیزی بلد نیستم ولی تا کوچکترین کار کمکتون می کنم. اگه کامل تر بگی که می خوای چیکار کنین بهتره...............
سال خوبی داشته باشین........![]()
سلام به همه.ایشاالله 13بدر و 14بدر روهم که خوب بدر کردین
مدیر جان منم با این کارت موافقم،فکر کنم بقیه بچه هام موافق باشن عالی میشههههههه.فقط من نمی دونم از کجا باید شروع کنم؟اول سراغ شبکه برم یا امنیت یا...؟
راسش هیچی تو ای زمینه اطلاعات ندارم.ای کاش منم بتونم کمکتون کنم
موفق باشین همگی
سلام
مدیر جان هر چند من اطلاعات کمی دارم اما من هم توی این زمینه ها که گفتید تا اون جایی که بتونم کمکتون می کنم
با سلام ! مي تونم بپرسم آينده ي رشته تون قراره چي بشه ؟؟؟؟؟![]()
سلام مدیر خوب تالارمون . سال نو مبارک . با همه کم کاری هام من هم مرد (زن ) عملم . میتونید رو من هم حساب کنید .خوب
به سلامتی 13 روز عید هم که با خوبی و بدیاش تموم شد.
امید وارم که سالی خوبی برای همه ی شما عزیزان باشه.
وقتش هست که یک سر و سامون اساسی به تالار داد
ایده هایی که تاحالا داشتم و پیاده کردم همگی کوتاه مدت بودن.
یک فکر بلند مدت دارم برای تالار ولی هنوز به طور کامل شخصا علمش رو ندارم و برای شروعش باید مطمئن باشم حداقل یک نفر هست که بتونه این ایده رو تا آخر جلو ببره
این چیزی که توی ذهنم هست که دانشگاه مجازی همه جانبه هست که بیشتر هم دوست دارم توی زمینه هک و امنیت باشه.ولی همونطور که گفتم باید مطمئن شم بدون وقفه ادامه پیدا می کنه
از دوستانی هم که علاقه مند هستن هرچند زود هست ولی پیشاپیش دعوت می کنم .
تا چندی دیگر شاید به این مورد اختصاصی دادم.
موفق باشید
سلام دوست عزیز سال نوتون مبارک . منم با نظر شما کاملا موافقم . موفق باشیدمن هم کاملا با نظرات شما موافقم و منتظر مشخص کردن یک موضوع مشخص مورد بحث و تبادل نظر تا رسیدن به هدف نهایی، می باشم که مستلزم یک مدیریت قوی جهت جمع آوری و یکپارچه کردن اطلاعات می باشد.
آقایون و خانوم های engineering توجه داشته باشند (البته با اجازه ی مسئول تالار)قرار نیست اینقدر خشک باشید حداقل یکی یک جک تعریف کنه تا روحیه ی کشف جایگاه آی تی در ایران بالا رود البته ببخشیدهاهاهاهاهاهاهاهاهاها
حال من یکی بااجازه ی اصفهانی های عزیز که دوستشون دارم می گم :
اصفهانی برای بچش اسمارتیس می خره می گه هر 8 ساعت یکی بخور
یه نفر زنگ میزنه پیتزا فروشی. میگه : ببخشید آقا 2 تا پیتزا می خواستم .
یارو میگه : بنام .... ؟؟
میگه : آخ آخ آخ..... بنام خدا . 2 تا پیتزا می خواستم
بخندین دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام :
سال نو مبارک
خوشحالم که از رشته ات بله خره خوشت امد .امیدوارم همیشه موفق باشی
سلام
سال نو شما هم مبارک
میگم زهرا جان الان با کی بودی شما؟
بقیه بچه ها گل آی تی خوبید همه ؟اکثرا کم پیدا شدین !!!!![]()
سلام
میدونم حقیقت تلخه ولی باید با خودت روراس باشی! سعی دیگه جک تعریف نکنی! چون خیلی بی مزه بود
این هارو نگفتم که نقدش کنی گفتم فقط یکم باهاش حال کنی
آخه یکی هست مثل لوبتو تالوس می خواد بشوته راست وایمیسه یکی هم هست مثل کاکول تیریک نیکی میشوته حال قرار نیست که من جک بگم به اون حالتی که تو دراتلتکو بیلباوو کله پاچه می خوری![]()
سلام
سال نو شما هم مبارک
میگم زهرا جان الان با کی بودی شما؟
بقیه بچه ها گل آی تی خوبید همه ؟اکثرا کم پیدا شدین !!!!![]()
سلام من علیرضا هستم دانشجوی مهندسی فناوری اطلاعات تازه عضو شده ام و خیلی خوشحال از اینکه تو جمع شما عزیزان هستم با تشکر از همه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |