سلام
منم تازه واردم باید جی بگیم
سلام
منم تازه واردم باید جی بگیم
من نرم 1 دارم این ترم از الان باید برا پروژه آماده بشیم !!!سلام به همه ي مهندسين گل.آيا كسي اين ترم مهندسي نرم افزار يك داره ؟آخه راهنمايي مي خواستم.
سلام
خوب هستین همگی ؟
من تازه عضو شدم
من IT علوم تحقیقات فارس می خوانم .
من از رشته ام راضی هستم ولی خیلی ناراحتم از این که بعضی ها نمیدونم ITچیه
باید 20 دقیقه معرفی کنی آخرش هم نمی فهمن باید بگی بابا همن کامپیوتر
سلام به همه ي دوستان عزيز بعد از يك غيبت يك هفته اي آمدم آخه مشهد بودم. راستي واسه همه دعا كردم.
سلام به همه .كسي سوالات ارشد IT امسال را داره؟ اگه داره كه آپلود كنه يا به ايميلم بفرسته.
ممنون
سلام میشه استادای خوبتونو به مام معرفی کنیدسلام من خیلی عاشق رشته ام هستم و از همون اول خیلی با ذوق و شوق رفتم و خیلی استادامون خوبن با این که ترم 3 هستم از حالا دارن ما رو واسه ارشد تشویق میکنن![]()
سلام میشه بگید رشتتون ؟سلام کردم
کسی جواب نمیده
سلغا م راست میگن itترکیبی از برق صنایع وکامپیوتر؟سلام به شما دوست گرامی
خوش اومدین به سایت امید وارم شاهد فعالیت های خوبتون باشیم
به جای این 20 دقیقه راحت بهشون بگو کامپیوتر ابزار کار مهندسای IT هست برا انجام فعالیتاشون
سلام به همه ي دوستان.ببينم كسي گرايش هاي دكتراي مهندسي IT را ميدونه؟ببينم اصلا"دكتراش تو ايران هست؟
با آرزوي موفقيت براي همه
سلغا م راست میگن itترکیبی از برق صنایع وکامپیوتر؟
سلام به همه ي دوستان.ببينم كسي گرايش هاي دكتراي مهندسي IT را ميدونه؟ببينم اصلا"دكتراش تو ايران هست؟
با آرزوي موفقيت براي همه
امیر سیاسیش نکن میان تالار و پلم یا همون ***** می کنن بابا اینجا تا موقعی که روابط جای ضوابط هست وضع همینه.متاسفانه این مشکل توی کشور گلمون زیاد به چشم می خوره ولی در همیشه روی یک پاشنه نمی چرخه
به امید روز های مطلوب تلاشمون و می کنیم (توی پرده گفتم حتما همه متوجه منظورم شدن)![]()
امیر سیاسیش نکن میان تالار و پلم یا همون ***** می کنن بابا اینجا تا موقعی که روابط جای ضوابط هست وضع همینه.
دوستان از شما بعيد بود!
بيرون تحويلمون نميگيرن ميگيم عيب نداره ولي اينجا ديگه انتظارشو نداشتم!
5 ام اسفند چه خبر بود؟
كسي حتي يه پست خشك و خالي هم براش زد؟
لطفا صفحات تولد رو مرور كنين...نميتونستين يكي از اون تبريك هارو بگين به خودتون؟
من چندين روز به كامپيوتر دسترسي نداشتم چه برسه به نت وگرنه ميگفتم.
سلام به همه من محمد دانشجوی مهندسی ICT هستم
ICT جدیدتر از IT هستش و این دوره اولین دوره کارشناسی اون در ایرانه من IT رو میشناختم ولی نمی دونستم ICT چی هستش ولی بعد از این که وارد دانشگاه شدم فهمیدم همون رشته ای که من میخواستم .
ICT رشته ای که مابین مخابرات , کامپیوتر, الکترونیک و مدیریت (فناوری اطلاعات وارتباطات )
من تازه وارد وناشی هستم البته در مورد فعالیت تو سایت و از دوستان همون طور که از آقای مهندس psychic
درخواست کمک کردم درخواست میکنم من رو راهنمایی کنن
با تشکر فراوان![]()
سلام به همه بچه ها من نبودم ببخشيد والا هر دفعه ميخواستم بيام ارور ميداد ديگه بايد ببخشيد اميدوارم منو تو جمع صميميتون دوباره را بديد.
تبريك ميگم محمد جان من هم تازه قبول شدم همين رشته هم قبول شدم راستش رو بخواي بدوني در اصل ما يه ICT داريم و بس اون هم به معني مهندسي ارتباطات و فناوري اطلاعات چون اين فناوري مربوط به ارتباطات نميشه.(البته نميدونم درست باشه باز هم به كمك دوستاي گلم نيازمندم)
اين ICT به سه بخش:
II
IT
IA
تقسيم ميشه
حالا من فقط ميدونم IT چيه بقيه رو نميدونم چيه.
حالا اسم دانشگاتو بگو شايد هم دانشگاهي باشيم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |