mohamad_sh
عضو جدید
سلام به شما
ممنون از لطفتون.
دانشجویان IT مطالب 5 رشته ی کامپیوتر , برق , صنایع و مدیریت رو علاوه بر دروس تخصصی خودشون (29 واحد و شاید بیشتر) می خونن
دروسی که ممکن هست در اون ها با مشکل مواجه شید ریاضی 1 و 2 , معادلات دیفرانسیل , ریاضیات گسسته و آمار و احتمالات مهندسی هستن دلیل اینکه گفتم ممکنه برای شمای تجربی مشکل ساز بشن هم چیزی هست که خودتونم می دونید.بچه های ریاضی با کلیات این پنج درس آشنا هستن به خصوص درس ریاضی 1 که پیش نیاز 4 درس هست و همچنین درس بسیار مهم و پیشنیاز گسسته.
البته نا گفته نماند که همه چیز به تلاش خودتون بستگی داره.
مهمترین این درس ها از نظر من ریاضی 1 هست که اگر توی تابستونی که وقت دارید برید دنبال انتگرال و کاربرد هاش قسمت عمده ی مشکلتون حل می شه
موفق باشید
سلام sh_h جان منم با نظر psychic موافقم باید دروس ریاضی رو خوب بخونی.
ثانیا توی این رشته علاقه خیلی مهمه که اگه نباشه میشه برات جهنم
ضمنا ناامید نباش ..... کنکورم زیاد غول نیستا...
موفق باشی

) و تازه جالبه بدونین که رشته تجربی هم می خونم. همون طور که می دونید ثبت نام دانشگاه آزاد شروع شده و چون چندان به رشته های غیرپزشکی گروه علوم تجربی(از قبیل زیست گیاهی و جانوری و میکروبیولوژی و...) علاقه ای ندارم تصمیم دارم در گروه ریاضی شرکت کنم حقیقتش خیلی از بابت قبولی یا عدم قبولی نگران نیستم چون در شهرستان هستم و پارسال که چند تا از دوستام به طور آزمایشی در این کنکور شرکت کردند در رشته های مهندسی شهرمون پذیرفته شدند (در وضعیتی که اصلا پیش دانشگاهی رو نخونده بودن) نگرانی من بیشتر از این جهته که نتونم تو دانشگاه دوام بیارم چون رشته ریاضی نخوندنم. حالا می خواستم اگه امکان داره یه کم برای منی که اصلا نمی دونم دانشجویان IT چی می خونن توضیح بدین؟ یه کم در مورد خصوصیات رشتتون؟ درساش؟ و مهم تر اینکه من با داشتن دیپلم تجربی در این رشته موفق می شم یا نه؟