ایشالا ک شیرینی قبولی سحرو صنم را بخورییییییییییم
پ.ن: زدن زبان کنکور به اندازه 30 درصد حداقل، میتونه کمک کننده باشه باشه خیلیا میذارنش کنار...خوندن زبان هم خیلی وقت گیر نیست و مهم این هس که مستمر باشه.
آره من خیلی اشتباه کردم...
سلام احوال اقا محمد خوبی ؟ والله این جور که جماعت میگن اسون بود این جوری زدیم اون جوری زدیم فکر نکنم به مجازی هم برسم
ولی یک جمله جالب خوندم انجمن مانشت برام جالب بود خواستم اینجا هم بنویسم : نوشتن سوال های ای تی امسال با پنبه سر برید و سوال های کامپیوتر با ساتور
در کل این جور که دوستان میگن بعضی سوالا نکته دار بودن مثلا یک سوال شبکه که علما بین 6و7 اختلاف دارن و .. و یا نرم سوالاش 90 درصدش فقط از دو فصل 3و4 بوده و یکی هم یک سوال سیستم تعداد قاب رو نگفته بود واسه همین میگن احتمال زیاد حذف میشه ( اینم قسمت دوم اخبار در مورد امتحانات که از دور و بر شنیدم)
دوستان یک چیزی ذهنمو درگیر کرده به این نتیجه رسیدم کنکور راحت می شد تقلب کرد این جوری که فرمول ها رو بنویسی دستت بعدش اینا که اجازه میگیرن میرن بیرون.... می تونن نگاه کنن بیان بقیه شو بنویسن به هیمن راحتی تقلب .چون خیلی ها اجازه میگرفتن نظرتون چیه؟
موافقم شدید!!! بنظرم همه اون سوالا رو زدن!!!
وای صنم من پیش فرض 3 قاب در نظر گرفتم حل کردم:| نمیدونم چراااا!!! دوست بعده کنکور گفت دیدی تعداد قاب نداده بود؟
گفتم چیییی؟
تقلب که خیلی راح تر از این حرفا میشه! من ته سالن بودم برای آیتی! مراقب آنچنانی نداشت!!!! هر سه دقیقه یه بار می اومد ته راهرو
ولی کامپ!!! اول راهرو بودم! با کلی مراقب!