گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

mtr

عضو جدید
دوستان آزمون ارشد کی‌ بر گذر می‌شه ؟؟؟!۱
ارشد نا‌ پیوسته یعنی‌ چی‌؟
ممنون میشم راهنمأیم کنین.

sm1989

عضو جدید
سلام IT manهای گل ;)
من ترم 5یم.میخام تابسون شروع کنم واسه ارشد بخونم.
به نظرتون کدوم یک ازگرایشای ارشد باحالتره؟چرا؟

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
دوستان آزمون ارشد کی‌ بر گذر می‌شه ؟؟؟!۱
ارشد نا‌ پیوسته یعنی‌ چی‌؟
ممنون میشم راهنمأیم کنین.

سلام
ثبت نام سراسری اواسط پاییزه و کنکورش در آخر بهمن ماه
برای آزاد هم کنکورش در بهار است (فکر کنم اردیبهشت)
ارشد ناپیوسته هم معلومه یعنی پیوسته نیست و شما باید برای ارشد کنکور مجدد بدین در واقع قبلا ارشد پیوسته هم داشتیم یعنی شما بعد از دیپلم کنکور که می دادید یک ضرب تا ارشد می رفتین ولی الان باید لیسانس بگیری بعد کنکور شرکت کنی تا ارشد پذیرفته شوی
موفق باشی

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
سلام IT manهای گل ;)

امنیت اطلاعات پایه ریاضی خیلی قوی میخواد.معمولا همه میرن سراغ شبکه یا تجارت الکترونیکی و عده ای هم سراغ مهندسی ای تی

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به‌ به‌، دوست خوبمون هم تشریف آوردن.
من که به شخص دلم براتون تنگ شده بود:gol::gol:.
ولی‌ من با نظر masi joooon موافقم، (البته این نظر شخصیمه) درسته در دانشگاه ما ۳۰ به ۷۰ هست
، :)Dیعنی‌ دخترا بیشترن:D) اما فکر نکنم دلیل بشه که برا خانوم‌ها:surprised: مناسبتره:warn:.
هر رشته‌ای متخصص خودشو می‌خواد:cool:....
شرمند اگه در کار بزرگانی چون شما جسارت امر کردم:redface:.....

:D
علیکم سلام مهندس

نگفتم مناسب تره گفتم رشته ی خیلی خوبی هست برای خانم ها و شخصا دخترای زیادی رو می شناسم توی همین شیراز که کارهای بزرگ IT دستشون هست.

دختر عمه خودم مدت ها admin دایتی بود و مثلا شبکه ی MRI شیراز و یه بخش از دانشگاه شیراز رو داره و خیلیای دیگه

نمی شه گفت مناسب تره عقیده من اینه که یه رشته نسبتا ایده آل برای خانم ها می تونه باشه

• Like
واکنش ها: mtr

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ممنون، امیدوارم شما هم موفق شی.
راستش برنامم اینه که اول کار یه دور بعضی از جزوه های اساتیدم رو مرور کنم. چون تو بعضی درسا مثه ساختمان داده، پایگاه، هوش، مدیریت و نرم افزار، بیشتر سوالایی که امسال اومده بود تو جزوه استادام بودن ولی از اونجایی که من هیچی نخونده بودم زیاد یادم نبودن. ولی باید بگم سه تا از دوستام امسال با همین جزوه ها زیر 1000 شدن. یکیشون 500، یکی 600 و یکی900 شد(البته دوستام هم جزوه ها رو واسه کنکور کامل نخونده بودن)، نتیجه اینکه من با جزوه استادم می تونم خودمو تا رتبه 500 برسونم.
واسه بقیش جزوه های پارسه و کتاب های راهیان ارشد و پوران پژوهش رو می خوام بخونم، در ضمن دنبال جزوه های استادایی مثه دکتر قدسی هم هستم.
کلاس نمی خوام برم ولی پارسه ثبت نام می کنم.

سلام
امید وارم موفق باشی طاها ی عزیز

mohandeseit

کاربر ممتاز
یه کف مرتب به خاطر مدیر عزیز و حضورش وراهنماییهاش

• Like
واکنش ها: mtr

mohandeseit

کاربر ممتاز
به نظر من کسی که آی تی میخونه باید این سه کتاب رو فول بخونه: سیستم عامل از استالینگز، شبکه های کامپیوتری از تننباوم و پایگاه داده از سی جی دیت.

کسی سیستم عاملی که مولفش تننباوم هست رو میتونه یکم دربارش توضیح بده اون بهتره یا از استالینگز؟

mtr

عضو جدید
:D
علیکم سلام مهندس

نگفتم مناسب تره گفتم رشته ی خیلی خوبی هست برای خانم ها و شخصا دخترای زیادی رو می شناسم توی همین شیراز که کارهای بزرگ IT دستشون هست.

دختر عمه خودم مدت ها admin دایتی بود و مثلا شبکه ی MRI شیراز و یه بخش از دانشگاه شیراز رو داره و خیلیای دیگه

نمی شه گفت مناسب تره عقیده من اینه که یه رشته نسبتا ایده آل برای خانم ها می تونه باشه

سلام به مدیر عزیز
چی‌ بگم والا:razz:.....
راستی‌ مدیر عزیز:)......
شما:heart: شیراز:heart: درس میخونی:gol: ؟

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون، امیدوارم شما هم موفق شی.
راستش برنامم اینه که اول کار یه دور بعضی از جزوه های اساتیدم رو مرور کنم. چون تو بعضی درسا مثه ساختمان داده، پایگاه، هوش، مدیریت و نرم افزار، بیشتر سوالایی که امسال اومده بود تو جزوه استادام بودن ولی از اونجایی که من هیچی نخونده بودم زیاد یادم نبودن. ولی باید بگم سه تا از دوستام امسال با همین جزوه ها زیر 1000 شدن. یکیشون 500، یکی 600 و یکی900 شد(البته دوستام هم جزوه ها رو واسه کنکور کامل نخونده بودن)، نتیجه اینکه من با جزوه استادم می تونم خودمو تا رتبه 500 برسونم.
واسه بقیش جزوه های پارسه و کتاب های راهیان ارشد و پوران پژوهش رو می خوام بخونم، در ضمن دنبال جزوه های استادایی مثه دکتر قدسی هم هستم.
کلاس نمی خوام برم ولی پارسه ثبت نام می کنم.
خوب طاها جان از جزوه های قشنگتم به ما میدی :redface:
منم سال بعد کنکور میدم . تو فکرشم منم برم پارسه . موفق باشی :gol::gol:

به‌ به‌، دوست خوبمون هم تشریف آوردن.
من که به شخص دلم براتون تنگ شده بود:gol::gol:.
ولی‌ من با نظر masi joooon موافقم، (البته این نظر شخصیمه) درسته در دانشگاه ما ۳۰ به ۷۰ هست
، (یعنی‌ دخترا بیشترن) اما فکر نکنم دلیل بشه که برا خانوم‌ها مناسبتره.
هر رشته‌ای متخصص خودشو می‌خواد....
شرمند اگه در کار بزرگانی چون شما جسارت امر کردم.....
تخصص !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! الان دیگه مرد و زن نداریم. البته از اول نداشتیم ولی جا نیفتاده بود . الان جا افتاده که هر دو جنس حق مساوی دارند . اصلا نمیخوام بحث کنم (خوب حرف ، حرف میاره دیگه ) هر کس نظر شخصی خودش رو داره و نظر شما هم کاملا متین و قابل احترام .
جدا به به داره مدیر رو هرازگاهی اینجا میبینیم . (چه چهش یادت رفت :biggrin:)
راستی mtr جان نتیجه آشپزیت چی شد؟؟ ای بی معرفت عکسم که نذاشتی ببینیم ؟؟ ترسیدی نه ؟؟ تزیینش قشنگ نبود ؟؟ اگه بحث تخصصه ، پسرا رو چه به آشپزی :smile:(شوخی کردم دلخور نشی . قصدم فقط مذاح بود )
موفق باشی:gol::gol:

دفترچه انتخاب رشته ارشد رو دیدم، ظرفیت ما هرچند خوب شده یه کمی ولی بازم خیلی کم هست.
شما هم که هی انرژی منفی بده . پسر بیخیال ظرفیت ، شما تلاش خودت رو کن بخدا بهترین دانشگاه قبول میشی .

سلام IT manهای گل

سلام به تالار خودتون خوش اومدی . با حضورتون تالار رو پرنور کردید.
البته به قول mtr عزیز این نظر شخصی منه : به نظر من زود داری استارت ارشد رو میزنی . خیلی خوبه به فکرشی ولی زوده (البته به نظر خودم ) بهتره از ترم 7 شروع کنی چون اگه از الان شروع کنی شاید (گفتم شاید) وسط راه خسته شی . دلسرد شی .
البته بازم تصمیم با خودته . اگه استارت رو زدی پس با قدرت برو جلو .
یا علی . موفق باشی:gol::gol:
امنیت اطلاعات پایه ریاضی خیلی قوی میخواد.معمولا همه میرن سراغ شبکه یا تجارت الکترونیکی و عده ای هم سراغ مهندسی ای تی
وای کشته مرده ی امنیتم (mtr عزیز اینکه تخصص آقایون نیست :))
وسط کلامم یه اسپم بدم : من اصولا آدمی هستم که اگه از کسی آتو بگیرم ، هی سربسرش میذارم . فقط قصدم مذاحه . اگه به دوستان (البته تو اینجا به mtr )برمیخوره ، دیگه این کار رو انجام نمیدم .
یه کف مرتب به خاطر مدیر عزیز و حضورش وراهنماییهاش
دست دست . امیر جان دلت میاد هراز گاهی به ما سر میزنی . ببین چه بچه های خوبی هستیم . چه استقبال گرمی از مدیر میشه .
drago جان بازم میتونم مدیر شم ؟ چه استقبالی میشه :biggrin:

به نظر من کسی که آی تی میخونه باید این سه کتاب رو فول بخونه: سیستم عامل از استالینگز، شبکه های کامپیوتری از تننباوم و پایگاه داده از سی جی دیت.

کسی سیستم عاملی که مولفش تننباوم هست رو میتونه یکم دربارش توضیح بده اون بهتره یا از استالینگز؟
بچه ها من واسه پایگاه رانکوهی خریدم . خوبه :cry: میتونم به اون اکتفا کنم یا برم سی جی دیت هم بخرم

سلام به مدیر عزیز
چی‌ بگم والا.....
راستی‌ مدیر عزیز......
شما:heart: شیراز:heart: درس میخونی:gol: ؟
بخشید جسارت میکنم ولی آره تو دانشگاه شیراز میخونه . :gol:

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
دراگو جان جریان این امضات چیه ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟؟ ممنون

mohandeseit

کاربر ممتاز
کسی سیستم عامل تننباوم را توضیح نمیده؟؟؟اون بهتره یا از استالینگز؟؟؟

mtr

عضو جدید
تخصص !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! الان دیگه مرد و زن نداریم. البته از اول نداشتیم ولی جا نیفتاده بود . الان جا افتاده که هر دو جنس حق مساوی دارند . اصلا نمیخوام بحث کنم (خوب حرف ، حرف میاره دیگه ) هر کس نظر شخصی خودش رو داره و نظر شما هم کاملا متین و قابل احترام .
جدا به به داره مدیر رو هرازگاهی اینجا میبینیم . (چه چهش یادت رفت :biggrin:)
راستی mtr جان نتیجه آشپزیت چی شد؟؟ ای بی معرفت عکسم که نذاشتی ببینیم ؟؟ ترسیدی نه ؟؟ تزیینش قشنگ نبود ؟؟ اگه بحث تخصصه ، پسرا رو چه به آشپزی :smile:(شوخی کردم دلخور نشی . قصدم فقط مذاح بود )

خوب الهام جان:gol: (شرمند با اسم کوچیک خطاب می‌کنم:redface:)، حق با شما هست، بقول خانم شیرین عبادی زن او‌ مرد نداریم که!!
از آشپزیم هم مسابقه تو دانشگاه وسط سالن اصلی‌ تشکیل شد و ۲۰تا گروه بودن، جاتون خالی‌ بخور بخور:) بود. هنوز نتایج رو ندادن، اما یکمی هم تقلب شده بود:razz:.
راستشو بخواهین آنقدر توو جو بودم یادم رفت عکس بگیرم، اما فیلم گرفتم:biggrin:;)

وای کشته مرده ی امنیتم (mtr عزیز اینکه تخصص آقایون نیست :))
وسط کلامم یه اسپم بدم : من اصولا آدمی هستم که اگه از کسی آتو بگیرم ، هی سربسرش میذارم . فقط قصدم مذاحه . اگه به دوستان (البته تو اینجا به mtr )برمیخوره ، دیگه این کار رو انجام نمیدم .

خوب الهام جان (باز هم شرمند:redface:) ، اینجا همه دوستان خودی هستن و بحثمون دوستان و خودمونی هستش:gol::gol::gol:،
اگه شوخی‌ نباشه کار همه گسست می‌شه و خیلی‌ خشک میگذره. من اتفاقا از شوخی‌ اصلا

ناراحت نمیشم،:) راحت باش:)

بخشید جسارت میکنم ولی آره تو دانشگاه شیراز میخونه . :gol:

چرا جسارت ، ممنون .
پس مدیر ما شهر عشاق درس می‌خونه، مدیر جااان مراقب باش اقاا:biggrin:;)

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
کسی سیستم عامل تننباوم را توضیح نمیده؟؟؟اون بهتره یا از استالینگز؟؟؟

سلام
من کتاب استالینگز رو خوندم عالیه در حد تیم ملی:gol:
بچه ها بزارین یک قاعده ی کلی رو براتون بگم اگر شما کسی رو پیدا کردید که در زمینه شبکه حرفی برای گفتن دارد حتما در زمینه ی سیستم عامل هم تبحر خاصی داره و برعکس
بنابراین هرچند کتاب تنباوم رو نخونده ام ولی ایشان همیشه کتابهایش بعنوان منبع در همه جای دنیا مورد استفاده قرار میگیره پس اون هم نباید چیزی از این کم داشته باشد
در ضمن اگر پیام نوری استالینگز رو بخون
موفق وپیروز باشی

معلم نفس خود و شاگرد وجدان خویش باش

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
drago جان بازم میتونم مدیر شم ؟ چه استقبالی میشه :biggrin:

اولا که مدیر شدن یا نشدن شما دست من نیست! من فقط پیشنهاد دادم گفتم چون امیر کم میاد و شما هم حضورت خوبه مدیریت یا نظارت رو به دست بگیری.
حالا تو مدیر بشو من قول میدم هر روز بیام واست پیام خصوصی بزارم اصلا خوبه؟!
دراگو جان جریان این امضات چیه ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟؟ ممنون
اول از همه : من قبلا هم گفتم اگه تبلیغ حساب میشه و غیر مجازه بگین تا عوضش کنم.
سپس!
نمیدونم چقدر در مورد NGO ها یا اون طوری که توی ایران بهش میگن سازمان مردم نهاد(سمن) اطلاع دارین.(ویکیپدیا انگلیسی و فارسی)
این موسسه که فکرش از تابستان پارسال با یکی از دوستامون به ذهنمون اومد قراره در زمینه فناوری اطلاعات کار کنه.خوبیش هم این بود که برخلاف یه شرکت نیاز به سرمایه اولیه هنگفت نداشت(مورد ما 50 هزار تومن هست!) از اون طرف هم از نظر اداره دارایی و اینا واسه مالیات و اینا مشکلی نداره.ولی خب فعالیت هاش به اون صورت نمیتونه تجاری صرف باشه و میشه گفت توش سود وجود نداره و حقوق و درآمد ثابت هم خبری نیست.اگه چیزی به کسی پرداخت میشه دستمزد هست.مثال بزنم؟
مثلا میخوایم یه جایی رو شبکه کنیم،اوکی؟ یه سری وسیله لازم داریم و یه سری هم افراد.وسیله ها رو که یا خودشون میخرن یا ما.افرادی هم که کار میکنن به هر حال توافق میکنن که چقدر دستمزد میخوان.
دقت کردین؟ افراد(=اعضا) اگه کار نکنن،یعنی کاری نباشه که بکنن یا کاری که اونا بخوان بکنن نباشه چیزی دریافت نمیکنن،حتی اگه دبیر موسسه باشن!!(ولی رئیس یه شرکت بگیره بخوابه هم شرکت درآمد داره.)
هدف اولیه ما فرهنگ سازی IT بود.این که مردم بتونن IT رو به عنوان یه علم قبول کنن و سعی کنن از خدماتی که میده برای بهتر شدن زندگیشون استفاده کنن،کاری که سازمان های دولتی زیاد توش موفق نبودن مگه به زور!

majmaj

عضو جدید
دوستان شرمنده وسط بحثتون میپرم
این چند وقته بحث ارشد خیلی داغ بود. به دوستایی که مجاز شدن تبریک میگم و امیدوارم قبول به بقیه هم میگم اشکال نداره دوباره با یه برنامه ریزی خوب بخونن صد در صد قبولن
اما یه سوال:
من باید کاردانیم رو تا بهمن 90 تموم کنم. دانشگاه علمی کاربردی هم هستم. حالا می‌خواستم بدونم آیا کنکور کاردانی به کارشناسی داریم؟ من که علمی کاربردی هستم می‌تونم تو سراسری شرکت کنم؟ گرایش هم داره؟ امتحانش که نزدیک به بهمن 90 باشه کی هست؟ و منابعش چیه؟

mohandeseit

کاربر ممتاز
خبر فوری

خبر فوری

ظرفیت ارشدامسال:

روزانه:127 نفر

شبانه:50 نفر

غیر انتفاعی:35 نفر

مجازی:140 نفر

بین الملل:38 نفر
بدون احتساب بورسیه های کارکنان سازمانهایی مثل ناجا که به ما نمیخوره.

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من کتاب استالینگز رو خوندم عالیه در حد تیم ملی:gol:
بچه ها بزارین یک قاعده ی کلی رو براتون بگم اگر شما کسی رو پیدا کردید که در زمینه شبکه حرفی برای گفتن دارد حتما در زمینه ی سیستم عامل هم تبحر خاصی داره و برعکس
بنابراین هرچند کتاب تنباوم رو نخونده ام ولی ایشان همیشه کتابهایش بعنوان منبع در همه جای دنیا مورد استفاده قرار میگیره پس اون هم نباید چیزی از این کم داشته باشد
در ضمن اگر پیام نوری استالینگز رو بخون
موفق وپیروز باشی

معلم نفس خود و شاگرد وجدان خویش باش
منم با گفته ی این دوست عزیز موافقم

اگه بخواین چشم. برنامه شما واسه ارشد چیه؟
خوشحال میشم اگه از جزوه هاتون داشته باشم . من که برای ارشد از سال بعد برنامه ریزی میکنم . فعلا منابع ارشد (فعلا در حد کتاب نه جزوه) رو تهیه میکنم . خوب برای ارشد که بیشتر رو تلاش خودم حساب باز کردم ولی قصد دارم تو آزمون های پارسه هم شرکت کنم و از جزوه های اونجا هم استفاده کنم . دوست دارم با حداقل امکانات تو بهترین دانشگاه قبول شم چون یه عادت خیلی بدی که دارم اینه : دوست دارم همش کتاب بخرم . باورتون میشه اگه بگم دوست دارم کلکسیونی از کتاب و پی دی اف و پاورپوینت داشته باشم دروغ نگفتم ولی خیلی خیلی بده چون اون موقع تو خوندن کتاب ها و مطالب گاهی اوقات تنبلی میکنم چون میدونم مال خودمه و همیشه تو دسترسمه ولی کتابهایی که ار کتابخونه تهیه میکنم واقعا حداکثر استفاده رو ازشون میکنم چون میدونم باید روزی پس بدم .
هم از شما و هم از بقیه دوستان میخوام که تو این یه مورد راه حل هایی رو پیشنهاد کنند ؟
خوشحال میشم راهنماییم کنید:smile:

خوب الهام جان:gol: (شرمند با اسم کوچیک خطاب می‌کنم:redface:)، حق با شما هست، بقول خانم شیرین عبادی زن او‌ مرد نداریم که!!

از آشپزیم هم مسابقه تو دانشگاه وسط سالن اصلی‌ تشکیل شد و ۲۰تا گروه بودن، جاتون خالی‌ بخور بخور:) بود. هنوز نتایج رو ندادن، اما یکمی هم تقلب شده بود:razz:.
راستشو بخواهین آنقدر توو جو بودم یادم رفت عکس بگیرم، اما فیلم گرفتم:biggrin:;)

خوب الهام جان (باز هم شرمند:redface:) ، اینجا همه دوستان خودی هستن و بحثمون دوستان و خودمونی هستش:gol::gol::gol:،
اگه شوخی‌ نباشه کار همه گسست می‌شه و خیلی‌ خشک میگذره. من اتفاقا از شوخی‌ اصلا

ناراحت نمیشم،:) راحت باش:)

چرا جسارت ، ممنون .
پس مدیر ما شهر عشاق درس می‌خونه، مدیر جااان مراقب باش اقاا:biggrin:;)
نه خواهش میکنم . برام اصلا فرقی نداره اینجا دوستان با اسم کوچیک صدام کنند یا با اسم فامیلیم

اولا که مدیر شدن یا نشدن شما دست من نیست! من فقط پیشنهاد دادم گفتم چون امیر کم میاد و شما هم حضورت خوبه مدیریت یا نظارت رو به دست بگیری.
حالا تو مدیر بشو من قول میدم هر روز بیام واست پیام خصوصی بزارم اصلا خوبه؟!

اول از همه : من قبلا هم گفتم اگه تبلیغ حساب میشه و غیر مجازه بگین تا عوضش کنم.
سپس!
نمیدونم چقدر در مورد NGO ها یا اون طوری که توی ایران بهش میگن سازمان مردم نهاد(سمن) اطلاع دارین.(ویکیپدیا انگلیسی و فارسی)
این موسسه که فکرش از تابستان پارسال با یکی از دوستامون به ذهنمون اومد قراره در زمینه فناوری اطلاعات کار کنه.خوبیش هم این بود که برخلاف یه شرکت نیاز به سرمایه اولیه هنگفت نداشت(مورد ما 50 هزار تومن هست!) از اون طرف هم از نظر اداره دارایی و اینا واسه مالیات و اینا مشکلی نداره.ولی خب فعالیت هاش به اون صورت نمیتونه تجاری صرف باشه و میشه گفت توش سود وجود نداره و حقوق و درآمد ثابت هم خبری نیست.اگه چیزی به کسی پرداخت میشه دستمزد هست.مثال بزنم؟
مثلا میخوایم یه جایی رو شبکه کنیم،اوکی؟ یه سری وسیله لازم داریم و یه سری هم افراد.وسیله ها رو که یا خودشون میخرن یا ما.افرادی هم که کار میکنن به هر حال توافق میکنن که چقدر دستمزد میخوان.
دقت کردین؟ افراد(=اعضا) اگه کار نکنن،یعنی کاری نباشه که بکنن یا کاری که اونا بخوان بکنن نباشه چیزی دریافت نمیکنن،حتی اگه دبیر موسسه باشن!!(ولی رئیس یه شرکت بگیره بخوابه هم شرکت درآمد داره.)
هدف اولیه ما فرهنگ سازی IT بود.این که مردم بتونن IT رو به عنوان یه علم قبول کنن و سعی کنن از خدماتی که میده برای بهتر شدن زندگیشون استفاده کنن،کاری که سازمان های دولتی زیاد توش موفق نبودن مگه به زور!
من که چیزی نگفتم فقط گفتم از مدیر استقبال گرمی میشه ، همین .
ممنون از توضیحات خوب و کاملتون . اونطور که متوجه شدم این موسسه برای خودتونه و هر کسی هم که عضو باشه با توجه به فعالیت خودش میخواد دستمزد بگیره . خوب هدفتون قابل ستایش ولی تو توضیحاتتون یه نقطه تاریکی بود ، اونم اینه که : شما گفتید هرکسی فعالیت نکنه یا زمینه ای برای فعالیت اون موجود نباشه دستمزد نمیگیره و در ضمن گفتید رئیسم اگه بگیره بخوابه شرکت درامد داره مگه امکانش هست ؟ اون موقع رئیس شرکتم نباید دستمزد بگیره (البته شاید برای من گنگ اومد)

دوستان شرمنده وسط بحثتون میپرم
این چند وقته بحث ارشد خیلی داغ بود. به دوستایی که مجاز شدن تبریک میگم و امیدوارم قبول به بقیه هم میگم اشکال نداره دوباره با یه برنامه ریزی خوب بخونن صد در صد قبولن
اما یه سوال:
من باید کاردانیم رو تا بهمن 90 تموم کنم. دانشگاه علمی کاربردی هم هستم. حالا می‌خواستم بدونم آیا کنکور کاردانی به کارشناسی داریم؟ من که علمی کاربردی هستم می‌تونم تو سراسری شرکت کنم؟ گرایش هم داره؟ امتحانش که نزدیک به بهمن 90 باشه کی هست؟ و منابعش چیه؟
به نظر ربطی نداره تو کدوم دانشگاهی . تو هر دانشگاهی که باشی میتونی تو کنکور سراسری شرکت کنی . در ضمن پرسیدید که کنکور کاردانی به کارشناسی دارید ؟ بازم به نظر من دارید مگر اینکه خود دانشگاه شما (علمی کاربردی ) بخواد از دانشجوهای خودش بدون آزمون ، جذب کنه .

shenit

عضو جدید
سلام دوست عزیز من میخواستم اطلاعاتی در مورد کارت رسیور ودانلود افلاین یه اطلاعاتی داشته باشم

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
کتاب استیفن رابینزی که ما تو دانشگاه واسه مدیریت خوندیم، 430 صفحه بود، که البته ما ترجمش رو خوندیم و در ضمن ترجمه کتاب چند تا فصل رو نداره.

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید دراگوی عزیز جواب سوالم رو گرفتم (همون نقطه تاریک ) برام خیلی جالبه . خوشحال میشم منم عضو چنین تشکلاتی شم . موفق باشی

arsam313

عضو جدید
سلام به همه عزیزان داشتم رد میشدم یادم به جوونیام افتاد که اینجا بودم گفتم سلامی به همه بگم ماشالا جمع آیتی من ها تو این مدته خوب پیشرفت داشته موفق و شاد باشید

بالا