سلامسلام
عید همگی مبارک
فائق به عمل اومد یا کاشف به عمل اومد؟آخرش هم فائق به عمل اومد تو آلمانه :| .
فائق به عمل اومد یا کاشف به عمل اومد؟
=================
صبح زودتر بیدار شدم که وقت کنم آنلاین بشم و سری به دوستان بزنم
همه چی بر وفق مراده؟
خبر خاصی نیست مهندس!چه خبر شده امیرجان که برای اومدن به انجمن نیاز به صبح زودتر بیدار شدن داری؟؟ مشغول درسی ؟؟
چیکارا میکنی؟؟
گازی؟ آبی؟ قرمز؟کشور 4 فصل که میگن همینه ها! تو یه خطه بخاری روشنه اینجام تو اطاق من کولر :| اصن یه وضی![]()
سلااام آقای مهندس.سلام دوستان
خوبین ؟!!
فصل بهارتون هم مبارک (با تاخیر)
مسافرت بودم با دوستان .. امروز رسیدم![]()
سلااام مهندس.سلام به همگی دوستان،
تعطیلات خوش می گذره؟
منم امروز از شمال برگشتم، جاتون خالی، مناظر خیلی قشنگی داشت.
اين كه خوبه!!حداقل هر شهر ميدونه هواش چطوري هستش و بايد از چي استفاده كنه!مثل مشهد نيست كه كلا تو يك روز 4فصلو ميبيني!همين ديروز صبح هوا تابستوني ظهر هوا بهاري بعد از ظهر هوا پاييزي شب هم سوز سردي ميومد ميگفتي زمستونه!كلا وقتي ميري بيرون بايد با مانتو نخي و همرات پالتو و چتر باشه چون وقتي ميري داخل مغازه مياي بيرون معلوم نيست هوا چه قدر تغيير كرده باشه!کشور 4 فصل که میگن همینه ها! تو یه خطه بخاری روشنه اینجام تو اطاق من کولر :| اصن یه وضی
سرد نبود شمال؟؟؟!سلام به همگی دوستان،
تعطیلات خوش می گذره؟
سلام به همگی دوستان،
تعطیلات خوش می گذره؟
سلامسلااام آقای مهندس.
سال نوی شما هم مبارک.
به سلامتی .مسافرت خوش گذشته؟؟
دوستان همه زدن به جاده..فقط ما موندیم خونه.خوش به حالتوننننننن.جای ما خالی
سلام،سلااام مهندس.
به به مسافرت خوش گذشته؟
حتما خیلی هم شمال شلوغ بوده نه؟
برای منی که هوای شهرمون همیشه سرده، نه نبودسرد نبود شمال؟؟؟!
آره، لاهیجان و رامسر بودم. واقعاً حیف شد، خوشحال می شدم ببینمت.سلام
تو هم شمال بودی .. !!
خبر میدادی همو میدیدیم
آره همه چی خوب بود .. فقط یکم هوا مه آلود بود
سلام
ممنون
جای دوستان خالی , خیلی خوش گذشت ..
البته وقتی 4 تا مجرد میرن مسافرت انتظاری غیر از این هم نمیره .. سه تامون که ده سالی هست دوست فابریکیم اونوقت ببین چقدر سربه سر هم گذاشتیم![]()
ایشالا شما هم سال بعد می رین. عوضش موندی خونه و کلاً آجیل و میوه و شیرینی خوردی و تازه عیدی های تپل مپل هم گرفتی. من بیچاره چون از دوران بچگی تقریباً همه عیدا سفر بودم، معمولاً از عیدی های تپل مپل محروم می شدم.دوستان همه زدن به جاده..فقط ما موندیم خونه.خوش به حالتوننننننن.جای ما خالی
ممنون، عید شما هم مبارکراستی بچه ها عیدتون مبارک
به نظرم مهندس نشسته تو خونه داره تكاليف عيدشو انجام ميده كه سر موقع تحويل بده!ایشالا شما هم سال بعد می رین. عوضش موندی خونه و کلاً آجیل و میوه و شیرینی خوردی و تازه عیدی های تپل مپل هم گرفتی. من بیچاره چون از دوران بچگی تقریباً همه عیدا سفر بودم، معمولاً از عیدی های تپل مپل محروم می شدم.
به نظرم مهندس نشسته تو خونه داره تكاليف عيدشو انجام ميده كه سر موقع تحويل بده!![]()
انشاالله قسمت شما داداشدوستان همه زدن به جاده..فقط ما موندیم خونه.خوش به حالتوننننننن.جای ما خالی
آره، لاهیجان و رامسر بودم. واقعاً حیف شد، خوشحال می شدم ببینمت.
اتفاقاً مسافرای جوونی که مجردی با دوستاشون اومده بودن خیلی زیادن بود، بیشترشونم، تو فضای آزاد داشتند می زدند و می رقصیدن، شماها که از این کارا نکردین، ها!!!
من چندین بار با بچه ها برا سفر مجردی برنامه ریختیم ولی هر بار یه چیزی پیش اومده و تا حالا کلاً یک بارتونستم مسافرت مجردی با دوستام برم، اونم بعد کنکور ارشد بود که با بچه ها، 4تایی با قطار از تبریز رفتیم مشهد. خیلی حال داد. چون 10 روز مونده به عید بود، همه جا خلوت بود. زیارتش به کنار، با دوستم رفتیم سرزمین موج های آبی و تو اون سرسره هاش کلی خندیدی، خیلی حال داد.
امروز بالاخره طلسم شکست نشستم 2 ساعت شیمی خوندمعجب پدیده ایه این عید
![]()
مضاعف مال قبلا بود،الان دیگه درس خوندن توی عید در حد «حماسه» هست!!واقعا درس خوندن تو عید همت مضاعف میخواد.
مضاعف مال قبلا بود،الان دیگه درس خوندن توی عید در حد «حماسه» هست!!
به یاری پروردگار هنوز یه خط هم درس نخوندم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |