گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
آخرش هم فائق به عمل اومد تو آلمانه :| .
فائق به عمل اومد یا کاشف به عمل اومد؟

=================
صبح زودتر بیدار شدم که وقت کنم آنلاین بشم و سری به دوستان بزنم :smile:

همه چی بر وفق مراده؟

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
عید همگی دوستان مبارک . انشالله همگی سال خوبی داشته باشید.

فائق به عمل اومد یا کاشف به عمل اومد؟

=================
صبح زودتر بیدار شدم که وقت کنم آنلاین بشم و سری به دوستان بزنم :smile:

همه چی بر وفق مراده؟

چه خبر شده امیرجان که برای اومدن به انجمن نیاز به صبح زودتر بیدار شدن داری؟؟ مشغول درسی ؟؟

چیکارار میکنی؟؟

Drago

کاربر ممتاز
چه خبر شده امیرجان که برای اومدن به انجمن نیاز به صبح زودتر بیدار شدن داری؟؟ مشغول درسی ؟؟

چیکارا میکنی؟؟
خبر خاصی نیست مهندس!
نه راستش درس هم نمیخونم،شاید فردا صبح یه کم بخونم،اما تا حالا که شروع نکردم!
بیشتر مشغول مهمونی رفتن و مهمون داری و تفریح و این صحبتا هستم!

یادش بخیر پارسال عید داشتم پروژه پایانیم رو درست میکردم...

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
کشور 4 فصل که میگن همینه ها! تو یه خطه بخاری روشنه اینجام تو اطاق من کولر :| اصن یه وضی :D

NAZIY0

عضو جدید
کشور 4 فصل که میگن همینه ها! تو یه خطه بخاری روشنه اینجام تو اطاق من کولر :| اصن یه وضی
اين كه خوبه!!حداقل هر شهر ميدونه هواش چطوري هستش و بايد از چي استفاده كنه!مثل مشهد نيست كه كلا تو يك روز 4فصلو ميبيني!همين ديروز صبح هوا تابستوني ظهر هوا بهاري بعد از ظهر هوا پاييزي شب هم سوز سردي ميومد ميگفتي زمستونه!كلا وقتي ميري بيرون بايد با مانتو نخي و همرات پالتو و چتر باشه چون وقتي ميري داخل مغازه مياي بيرون معلوم نيست هوا چه قدر تغيير كرده باشه!

سلام به همگی دوستان،
تعطیلات خوش می گذره؟
منم امروز از شمال برگشتم، جاتون خالی، مناظر خیلی قشنگی داشت.
سرد نبود شمال؟؟؟!

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
سلام به همگی دوستان،
تعطیلات خوش می گذره؟
منم امروز از شمال برگشتم، جاتون خالی، مناظر خیلی قشنگی داشت.

سلام
تو هم شمال بودی .. !!
خبر میدادی همو میدیدیم :D

آره همه چی خوب بود .. فقط یکم هوا مه آلود بود

سلااام آقای مهندس.
سال نوی شما هم مبارک.
به سلامتی .مسافرت خوش گذشته؟؟
سلام
ممنون
جای دوستان خالی , خیلی خوش گذشت ..
البته وقتی 4 تا مجرد میرن مسافرت انتظاری غیر از این هم نمیره .. سه تامون که ده سالی هست دوست فابریکیم اونوقت ببین چقدر سربه سر هم گذاشتیم:D

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلااام مهندس.
به به مسافرت خوش گذشته؟
حتما خیلی هم شمال شلوغ بوده نه؟
سلام،
آره خوب بود. شمال هم که مثه همیشه شلوغه. ما قبل تحویل سال رفته بودیم لاهیجان، اونجا خلوت بود، ولی دقیقا از روز سال تحویل شهر داشت از سیل مسافر منفجر می شد. راه ها هم که همشون شلوغ بودن.

سرد نبود شمال؟؟؟!
برای منی که هوای شهرمون همیشه سرده، نه نبود:D ولی دور از شوخی، هوا سرد نبود. گهگداری ابری میشد و یه بادی می وزید ولی طوری نبود که اذیت کنه.

سلام
تو هم شمال بودی .. !!
خبر میدادی همو میدیدیم :D

آره همه چی خوب بود .. فقط یکم هوا مه آلود بود

سلام
ممنون
جای دوستان خالی , خیلی خوش گذشت ..
البته وقتی 4 تا مجرد میرن مسافرت انتظاری غیر از این هم نمیره .. سه تامون که ده سالی هست دوست فابریکیم اونوقت ببین چقدر سربه سر هم گذاشتیم:D
آره، لاهیجان و رامسر بودم. واقعاً حیف شد، خوشحال می شدم ببینمت.
اتفاقاً مسافرای جوونی که مجردی با دوستاشون اومده بودن خیلی زیادن بود، بیشترشونم، تو فضای آزاد داشتند می زدند و می رقصیدن، شماها که از این کارا نکردین، ها!!!:D
من چندین بار با بچه ها برا سفر مجردی برنامه ریختیم ولی هر بار یه چیزی پیش اومده و تا حالا کلاً یک بارتونستم مسافرت مجردی با دوستام برم، اونم بعد کنکور ارشد بود که با بچه ها، 4تایی با قطار از تبریز رفتیم مشهد. خیلی حال داد. چون 10 روز مونده به عید بود، همه جا خلوت بود. زیارتش به کنار، با دوستم رفتیم سرزمین موج های آبی و تو اون سرسره هاش کلی خندیدی، خیلی حال داد.

دوستان همه زدن به جاده..فقط ما موندیم خونه.خوش به حالتوننننننن.جای ما خالی
ایشالا شما هم سال بعد می رین. عوضش موندی خونه و کلاً آجیل و میوه و شیرینی خوردی و تازه عیدی های تپل مپل هم گرفتی. من بیچاره چون از دوران بچگی تقریباً همه عیدا سفر بودم، معمولاً از عیدی های تپل مپل محروم می شدم.

راستی بچه ها عیدتون مبارک
ممنون، عید شما هم مبارک

arash 4

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی بچه من میخوام برم تهران آیا توصیه ضروری دارین برای من منظورم کمک های اولیه و... بود نخندین :biggrin:راهنماییم کنین:biggrin:

NAZIY0

عضو جدید
ایشالا شما هم سال بعد می رین. عوضش موندی خونه و کلاً آجیل و میوه و شیرینی خوردی و تازه عیدی های تپل مپل هم گرفتی. من بیچاره چون از دوران بچگی تقریباً همه عیدا سفر بودم، معمولاً از عیدی های تپل مپل محروم می شدم.
به نظرم مهندس نشسته تو خونه داره تكاليف عيدشو انجام ميده كه سر موقع تحويل بده!:biggrin::D

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
امروز بالاخره طلسم شکست نشستم 2 ساعت شیمی خوندم :D عجب پدیده ایه این عید :)

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
دوستان همه زدن به جاده..فقط ما موندیم خونه.خوش به حالتوننننننن.جای ما خالی
انشاالله قسمت شما داداش :smile:

آره، لاهیجان و رامسر بودم. واقعاً حیف شد، خوشحال می شدم ببینمت.
اتفاقاً مسافرای جوونی که مجردی با دوستاشون اومده بودن خیلی زیادن بود، بیشترشونم، تو فضای آزاد داشتند می زدند و می رقصیدن، شماها که از این کارا نکردین، ها!!!:D
من چندین بار با بچه ها برا سفر مجردی برنامه ریختیم ولی هر بار یه چیزی پیش اومده و تا حالا کلاً یک بارتونستم مسافرت مجردی با دوستام برم، اونم بعد کنکور ارشد بود که با بچه ها، 4تایی با قطار از تبریز رفتیم مشهد. خیلی حال داد. چون 10 روز مونده به عید بود، همه جا خلوت بود. زیارتش به کنار، با دوستم رفتیم سرزمین موج های آبی و تو اون سرسره هاش کلی خندیدی، خیلی حال داد.

ما از چالوس رفتیم (محمود آباد و نور ونمک آبرود بودیم) روز آخری هم رامسر بودیم (اگر میدونستم میشد ببینمت چون فکر کنم تو هم مجتمع تفریحیش رامسر بودی)
انشاالله سری بعد هماهنگ میکنیم:smile:

نه بابا .. شلوغ میکردیم ولی از اینا که جلب توجه میکردن نبودیم .. خانواده میدیدم سنگین رفتار میکردیم (کلا فضایی که خانواده باشه خیلی بدم میاد شلوغ کاری بشه;))
بیشتر شلوغیامون توی خونه بود :D
یا شبای لب ساحل که خلوت بود :D
امروز بالاخره طلسم شکست نشستم 2 ساعت شیمی خوندم :d عجب پدیده ایه این عید :)

انصافا توی عید درس خوندن همت عجیببببب میخواد :D

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
فردا که پنجشنبه ست، حس درس ندارم پس فردا بشینم یکم حسابان بخونم خبرم :|

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام و 100 تا سلام و 1000 سلام برشما دوستان خوب و عزیزم. اول از همه سال نو رو از جانب خودم به همه شما تبریک میگم و برای تک تک شما بهترین ها رو ارزومندم. امیدوارم سال خوب و پرباری رو پیش رو داشته باشید.
به به میبینم که جمع دوستان کم کم داره کامل میشه . دوستانی که تو سفر بودن ، امیدوارم که بهشون حسابی خوش گذشته باشه و دوستانی هم که خونه بودن مثل من امیدوارم به اونا هم حسابی خوش گذشته باشه .
واقعا درس خوندن تو عید همت مضاعف میخواد.

شاد و پیروز باشید

Drago

کاربر ممتاز
واقعا درس خوندن تو عید همت مضاعف میخواد.
مضاعف مال قبلا بود،الان دیگه درس خوندن توی عید در حد «حماسه» هست!!

به یاری پروردگار هنوز یه خط هم درس نخوندم :D

بالا