يك سوال فني چطوري هم خوشت مياد هم ميترسي؟؟؟ادم از چيزي كه ميترسه خوشش نمياد معمولا.
خب یه جورایی مردم آزاریش رو دوست دارم

يك سوال فني چطوري هم خوشت مياد هم ميترسي؟؟؟ادم از چيزي كه ميترسه خوشش نمياد معمولا.
بیخیال بحث ترقه و اتیش بازی !! چی از این جان سوزتر که قراره گوگل از اول جولای 2013 گوگل ریدر رو تعطیل کنه !!!! دارم اتیش میگیرمتو ایران به اندازه کافی این سانسورچی ها بهمون ضربه میزنن ، حالا گوگل داره ضربه نهایی رو میزنه !!!!!
یادمه اینو جومونگ هم معرفی کرد. منم بخاطر فیدهای قشنگم ناراحتم !!! خیلی کار با ریدر برام جذاب بودخب گوگل که شما رو ردیابی میکنه. ایمیلهاتون رو میخونه و سرچهاتون رو ذخیره میکنه. لطفا ردیابی نشوید : http://duckduckgo.com
یادمه اینو جومونگ هم معرفی کرد. منم بخاطر فیدهای قشنگم ناراحتم !!! خیلی کار با ریدر برام جذاب بود
من با ردیاب کردن کاری ندارم . تو خوابگاه هیچ ف ی ل ت ر شکنی کار نمیکنه . دلم خوش بود که با ریدر میتونم اقلا مطالب چند تا سایت رو دنبال کنم . بقول دوستان تو نت ، کاش گوگل این کار رو انجام نده ولی بعید میدونم که تعطیل نکنه . بیچاره کاربران با وفا!!!!خب کار با فید و ... رو فراموش کنید! میدونید گوگل چطور میتونه از ایمیلهای ما (سوء) استفاده کنه؟ مثلا موتور هوش مصنوعی گوگل ایمیل های مردم ایران رو چک میکنه و می بینه بحث طلا ، ارز ، پسته ، پراید و ... داغ هست و خودش سعی میکنه وارد این بازارها بشه و توشون سرمایه گذاری کنه و در جهت سرکوب تلاش هایی برای درست شدن این ماجرا پا بزاره (احمقانه به نظر میاد ولی واقعیه! هیچوقت نباید سلطه غول های صنعتی بر جهان امروز رو نادیده بگیرید!) . حتی جنبش لیبی هم که قذافی رو زمین زد از جیمیل شروع شده بود و از همه مهم تر حامی مالی بزرگ ناتو در لیبی گوگل بوده! (همونطور که هنوزم که هنوزه مایکروسافت برای کشتن هر فلسطینی 20 هزار دلار به سربازان صهیونیست میده و بعد خودش بنیاد حمایت از کودکان بی سرپرست فلسطینی داره!) .
خیلی ممنون خانم مهندس.سلام به همه
آقا طاها خوش برگشتین![]()
من مخالفم. اهلش هم نیستم.بنظر من بهتر دراین روز خانواده ها دور هم جمع بشن .این مراسم درحضور خانواده باشه ..مثلا میتونن یه غذایی بپزن(مثلا آش(تو دیار ما اصولا اینجور وقتا آش میپزن)دور هم بگن وبخندن وازروی آتیش بپرن و..نه اینکه برن توکوچه خیابون وهم به خودشون وهم به دیگران آسیب برسونن![]()
من دیگه گوگل رو این جوری نمی دونستم!!! جالب بود!!!خب کار با فید و ... رو فراموش کنید! میدونید گوگل چطور میتونه از ایمیلهای ما (سوء) استفاده کنه؟ مثلا موتور هوش مصنوعی گوگل ایمیل های مردم ایران رو چک میکنه و می بینه بحث طلا ، ارز ، پسته ، پراید و ... داغ هست و خودش سعی میکنه وارد این بازارها بشه و توشون سرمایه گذاری کنه و در جهت سرکوب تلاش هایی برای درست شدن این ماجرا پا بزاره (احمقانه به نظر میاد ولی واقعیه! هیچوقت نباید سلطه غول های صنعتی بر جهان امروز رو نادیده بگیرید!) . حتی جنبش لیبی هم که قذافی رو زمین زد از جیمیل شروع شده بود و از همه مهم تر حامی مالی بزرگ ناتو در لیبی گوگل بوده! (همونطور که هنوزم که هنوزه مایکروسافت برای کشتن هر فلسطینی 20 هزار دلار به سربازان صهیونیست میده و بعد خودش بنیاد حمایت از کودکان بی سرپرست فلسطینی داره!) .
مسوولین اینترنت معلوم نیست با خودشون چند چند تشریف دارند! یه سرور داخلی تهیه کردم نمیتونم بهش ssh بزنم ولی سایتی که سرورش تو آمریکاست عین کره باز میشه واسم :| خدایا ما رو با چه خرایی کردی 77 میلیون :|
پس نباید تعجب کنی.خود من دو سال پیش بود، ریسلر داشتم، از شهر خودمون و با اینترنت ISP های مختلف نمی شد به ریسلر وارد شد و نیاز به فیلتر شکن بود، ولی بچه ها از تبریز و تهران می تونستن بدون فیلتر شکن وارد بشن!!! به شرکتی که ریسلر رو از اون خریده بودم اعتراض می کردم، می گفتن آقا ما راحت وصل می شیم(شرکت تو تبریز بود) از طرفی تو شهر خودمون هم که برا چند نفر سایت طراحی کرده بودم و داده بودم، هی زنگ می زدن که آقا یعنی چی چرا سایت ما فیلتر!!!!! منم این وسط شده بودم این جوری(جز سوت زدن کاری از دستم بر نمیومد)
یه سرور داخلی تهیه کردم نمیتونم بهش ssh بزنم ولی سایتی که سرورش تو آمریکاست عین کره باز میشه واسم :|
چرا كار با فيد رو فراموش كنيم؟ اگه ليوان بلور خونه شكست آب خوردن رو فراموش ميكنيم؟خب کار با فید و ... رو فراموش کنید! میدونید گوگل چطور میتونه از ایمیلهای ما (سوء) استفاده کنه؟ مثلا موتور هوش مصنوعی گوگل ایمیل های مردم ایران رو چک میکنه و می بینه بحث طلا ، ارز ، پسته ، پراید و ... داغ هست و خودش سعی میکنه وارد این بازارها بشه و توشون سرمایه گذاری کنه و در جهت سرکوب تلاش هایی برای درست شدن این ماجرا پا بزاره (احمقانه به نظر میاد ولی واقعیه! هیچوقت نباید سلطه غول های صنعتی بر جهان امروز رو نادیده بگیرید!) . حتی جنبش لیبی هم که قذافی رو زمین زد از جیمیل شروع شده بود و از همه مهم تر حامی مالی بزرگ ناتو در لیبی گوگل بوده! (همونطور که هنوزم که هنوزه مایکروسافت برای کشتن هر فلسطینی 20 هزار دلار به سربازان صهیونیست میده و بعد خودش بنیاد حمایت از کودکان بی سرپرست فلسطینی داره!) .
اگه تنها مشكلتون براي استفاده از گوگل ريدر اينه كه براي دسترسي به گوگل مشكل داريد اصلا نگران نباشيد،گوگل ريدر از اول ژوئن كلا منحل ميشه.بهتره به فكر يه فيدريدر جديد باشيد.من با ردیاب کردن کاری ندارم . تو خوابگاه هیچ ف ی ل ت ر شکنی کار نمیکنه . دلم خوش بود که با ریدر میتونم اقلا مطالب چند تا سایت رو دنبال کنم . بقول دوستان تو نت ، کاش گوگل این کار رو انجام نده ولی بعید میدونم که تعطیل نکنه . بیچاره کاربران با وفا!!!!
ممنون دانیال جانسلام
باید رنج ایپی هایی که بن شده بودن رو میگرفتین و اطلاع میدادین که باز کننشون.
من نگفتم به ISP ربط داره، حرفم کلی بود و وضعیت کلی کشور رو می گفتم.@طاها
نه به ISP ربطی نداشت الان درست شد :| (البته در پی تماسم با پشتیبانی ... )
|
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |