گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
دانیال کوشی ؟؟
دیدی بازی رو .. ؟؟
حیف بخاطر گل زده در خونه ما رفتین بالا .. نامرداااااااااا :D
========

در مورد چهارشنبه سوری هرجا که خفنتر باشه میریم با دوستان
متاسفانه (یا شاید هم خوشبختانه:D) اون محل اصلی رو میبندن و نمیزارن کسی بره .. بخاطر این سه سالی هست دیگه میریم یه جایی خلوت تر ولی باز هم خوبه
در مورد اون محله انفجار هم بگم که هر وقت میرفتیم فقط صورتمون رو میگرفتیم رو دیوار و میگفتیم یااااااااا خدا کمککککککککک :biggrin:

این کار از سنتهای ایرانی ها هست (نمیدونم از زرتشت مونده یا نه) .. ولی هر چی که از حدش بگذره بد هست ..
مثلا سراغ یکی از دوستان محل قدیم رو از یکی از دوستانم پرسیدم .. بهم گفت شانس اورد زنده مونده .. پرسیدم چطور ؟؟ گفت چندسال پیش با دوتا از دوستاش خونشون ترقه درست میکردن .. زنگ در رو میزنن .. و این دوستم میره در رو باز میکنه .. در همون حین ترقه ها منفجر میشن و اون دو نفری که توی خونه بودن به رحمت خدا میرن :( .. و این دوستم بخاطر یه زنگ زدن زنده موند :|

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیخیال بحث ترقه و اتیش بازی !! چی از این جان سوزتر که قراره گوگل از اول جولای 2013 گوگل ریدر رو تعطیل کنه !!!! دارم اتیش میگیرم :cry: تو ایران به اندازه کافی این سانسورچی ها بهمون ضربه میزنن ، حالا گوگل داره ضربه نهایی رو میزنه !!!!!

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
بیخیال بحث ترقه و اتیش بازی !! چی از این جان سوزتر که قراره گوگل از اول جولای 2013 گوگل ریدر رو تعطیل کنه !!!! دارم اتیش میگیرم :cry: تو ایران به اندازه کافی این سانسورچی ها بهمون ضربه میزنن ، حالا گوگل داره ضربه نهایی رو میزنه !!!!!

خب گوگل که شما رو ردیابی میکنه. ایمیلهاتون رو میخونه و سرچهاتون رو ذخیره میکنه. لطفا ردیابی نشوید : http://duckduckgo.com

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
یادمه اینو جومونگ هم معرفی کرد. منم بخاطر فیدهای قشنگم ناراحتم !!! خیلی کار با ریدر برام جذاب بود

خب کار با فید و ... رو فراموش کنید! میدونید گوگل چطور میتونه از ایمیلهای ما (سوء) استفاده کنه؟ مثلا موتور هوش مصنوعی گوگل ایمیل های مردم ایران رو چک میکنه و می بینه بحث طلا ، ارز ، پسته ، پراید و ... داغ هست و خودش سعی میکنه وارد این بازارها بشه و توشون سرمایه گذاری کنه و در جهت سرکوب تلاش هایی برای درست شدن این ماجرا پا بزاره (احمقانه به نظر میاد ولی واقعیه! هیچوقت نباید سلطه غول های صنعتی بر جهان امروز رو نادیده بگیرید!) . حتی جنبش لیبی هم که قذافی رو زمین زد از جیمیل شروع شده بود و از همه مهم تر حامی مالی بزرگ ناتو در لیبی گوگل بوده! (همونطور که هنوزم که هنوزه مایکروسافت برای کشتن هر فلسطینی 20 هزار دلار به سربازان صهیونیست میده و بعد خودش بنیاد حمایت از کودکان بی سرپرست فلسطینی داره!) .

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب کار با فید و ... رو فراموش کنید! میدونید گوگل چطور میتونه از ایمیلهای ما (سوء) استفاده کنه؟ مثلا موتور هوش مصنوعی گوگل ایمیل های مردم ایران رو چک میکنه و می بینه بحث طلا ، ارز ، پسته ، پراید و ... داغ هست و خودش سعی میکنه وارد این بازارها بشه و توشون سرمایه گذاری کنه و در جهت سرکوب تلاش هایی برای درست شدن این ماجرا پا بزاره (احمقانه به نظر میاد ولی واقعیه! هیچوقت نباید سلطه غول های صنعتی بر جهان امروز رو نادیده بگیرید!) . حتی جنبش لیبی هم که قذافی رو زمین زد از جیمیل شروع شده بود و از همه مهم تر حامی مالی بزرگ ناتو در لیبی گوگل بوده! (همونطور که هنوزم که هنوزه مایکروسافت برای کشتن هر فلسطینی 20 هزار دلار به سربازان صهیونیست میده و بعد خودش بنیاد حمایت از کودکان بی سرپرست فلسطینی داره!) .
من با ردیاب کردن کاری ندارم . تو خوابگاه هیچ ف ی ل ت ر شکنی کار نمیکنه . دلم خوش بود که با ریدر میتونم اقلا مطالب چند تا سایت رو دنبال کنم . بقول دوستان تو نت ، کاش گوگل این کار رو انجام نده ولی بعید میدونم که تعطیل نکنه . بیچاره کاربران با وفا!!!!

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلام به همگی دوستان.

سلام به همه

آقا طاها خوش برگشتین

من مخالفم. اهلش هم نیستم.بنظر من بهتر دراین روز خانواده ها دور هم جمع بشن .این مراسم درحضور خانواده باشه ..مثلا میتونن یه غذایی بپزن(مثلا آش(تو دیار ما اصولا اینجور وقتا آش میپزن)دور هم بگن وبخندن وازروی آتیش بپرن و..نه اینکه برن توکوچه خیابون وهم به خودشون وهم به دیگران آسیب برسونن
خیلی ممنون خانم مهندس.

من دیگه گوگل رو این جوری نمی دونستم!!! جالب بود!!!

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
مسوولین اینترنت معلوم نیست با خودشون چند چند تشریف دارند! یه سرور داخلی تهیه کردم نمیتونم بهش ssh بزنم ولی سایتی که سرورش تو آمریکاست عین کره باز میشه واسم :| خدایا ما رو با چه خرایی کردی 77 میلیون :|

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
مسوولین اینترنت معلوم نیست با خودشون چند چند تشریف دارند! یه سرور داخلی تهیه کردم نمیتونم بهش ssh بزنم ولی سایتی که سرورش تو آمریکاست عین کره باز میشه واسم :| خدایا ما رو با چه خرایی کردی 77 میلیون :|

ببینین اینجا مقصر شمایین، چون با طرز فکر مسئولین محترم هم جهت نیستین. طرز فکر مسئولین ما اینه: ملت چرا باید از چیز به درد نخوری مثل اینترنت استفاده کنن!!!!
اینجا همون مملکتی هست که توش لپ تاپ کالای لوکس محسوب می شه. حقم دارن نمی دونن چیزایی مثه اینترنت یا خود لپ تاپ اصلاً چیه.
یه بار تو تاکسی با دوستم بودم، داشتیم از لپ تاپ حرف می زدیم، یه لحظه راننده تاکسی برگشت پرسید "آقا این لپ تاپی که هی میگین همون اینترنت کیفیه" من گفتم آره همونه;) بعد طرف برگشت گفت "همه اینا کار استکباره، ببین فکر جوونای ما رو چجوری با این چیزا مشغول کردن!" جالب تر اینکه مسافری هم که جلو نشسته بود در تایید صحبت های آقای راننده یه چرت و پرتای دیگه ای فرمودند(و بیشتر مسئولین ما جزو همین آدما هستن).
از مملکتی که سرپرستی وزارت ارتباطات رو به یک وزیر با تخصص کاملا بی ربط می دن، چه انتظاری داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس نباید تعجب کنی.خود من دو سال پیش بود، ریسلر داشتم، از شهر خودمون و با اینترنت ISP های مختلف نمی شد به ریسلر وارد شد و نیاز به فیلتر شکن بود، ولی بچه ها از تبریز و تهران می تونستن بدون فیلتر شکن وارد بشن!!! به شرکتی که ریسلر رو از اون خریده بودم اعتراض می کردم، می گفتن آقا ما راحت وصل می شیم(شرکت تو تبریز بود) از طرفی تو شهر خودمون هم که برا چند نفر سایت طراحی کرده بودم و داده بودم، هی زنگ می زدن که آقا یعنی چی چرا سایت ما فیلتر!!!!! منم این وسط شده بودم این جوری:surprised::huh::whistle:(جز سوت زدن کاری از دستم بر نمیومد)

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس نباید تعجب کنی.خود من دو سال پیش بود، ریسلر داشتم، از شهر خودمون و با اینترنت ISP های مختلف نمی شد به ریسلر وارد شد و نیاز به فیلتر شکن بود، ولی بچه ها از تبریز و تهران می تونستن بدون فیلتر شکن وارد بشن!!! به شرکتی که ریسلر رو از اون خریده بودم اعتراض می کردم، می گفتن آقا ما راحت وصل می شیم(شرکت تو تبریز بود) از طرفی تو شهر خودمون هم که برا چند نفر سایت طراحی کرده بودم و داده بودم، هی زنگ می زدن که آقا یعنی چی چرا سایت ما فیلتر!!!!! منم این وسط شده بودم این جوری:surprised::huh::whistle:(جز سوت زدن کاری از دستم بر نمیومد)

سلام

باید رنج ایپی هایی که بن شده بودن رو میگرفتین و اطلاع میدادین که باز کننشون.

یه سرور داخلی تهیه کردم نمیتونم بهش ssh بزنم ولی سایتی که سرورش تو آمریکاست عین کره باز میشه واسم :|

سلام

شاید تو سرور مربوطه کلا ssh غیرفعال باشه !!! از جایی که سرور تهیه کردی بگو بررسی کنن.

به هر حال که نباید ربطی به خارج یا ایران بودن سرور داشته باشه و باید بتونی به سرور ssh بزنی. به جز اینکه فقط با اینترنت تو مشکل داشته باشه و مثلا بتونی با adsl شرکت های دیگه ای به جز شرکت خودت به سرور داخلی ssh بزنی.

اگه فقط از putty استفاده میکنی. برنامه های دیگه رو هم تست کن.

موفق باشی.

آخرین ویرایش:

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
امان از توجه به ظواهر دین تو مملکت ما:cry:

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
چرا كار با فيد رو فراموش كنيم؟ اگه ليوان بلور خونه شكست آب خوردن رو فراموش ميكنيم؟

گوگل از اطلاعات شما "سوء استفاده" نميكنه،استفاده ميكنه.به اين روش ابلهانه اي هم كه فرموديد استفاده نميكنه!
كار گوگل شفافه و از اون مهم تر،قوانين و شرايط استفاده از محصولاتش هم كاملا شفاف و واضحه،برخلاف خيلي شركت هاي ديگه كه خوندن شرايط استفاده اشون نياز به وكيل با سابقه داره!
اون مورد حمايت گوگل از ناتو يا حمايت مايكروسافت از اسرائيل هم بسيار ساده لوحانه بود.
در كل ميتونم بگم 99 درصد اين پست توهم توطئه بود.
من با ردیاب کردن کاری ندارم . تو خوابگاه هیچ ف ی ل ت ر شکنی کار نمیکنه . دلم خوش بود که با ریدر میتونم اقلا مطالب چند تا سایت رو دنبال کنم . بقول دوستان تو نت ، کاش گوگل این کار رو انجام نده ولی بعید میدونم که تعطیل نکنه . بیچاره کاربران با وفا!!!!
اگه تنها مشكلتون براي استفاده از گوگل ريدر اينه كه براي دسترسي به گوگل مشكل داريد اصلا نگران نباشيد،گوگل ريدر از اول ژوئن كلا منحل ميشه.بهتره به فكر يه فيدريدر جديد باشيد.
ميتونيد از فيد ريدرهاي دسكتاپ استفاده كنيد كه نياز به وب هم نداشته باشيد.

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
@تمام کسایی که فید میخوان:

موزیلا تاندربرد میتونه از عهده ش بر بیاد خیلی هم خوبه ;)

@طاها
نه به ISP ربطی نداشت الان درست شد :| (البته در پی تماسم با پشتیبانی ... )

@دانیال

سرور لینوکس! مگه میشه ssh نداشته باشه :| :| :| :|

من :| لینوس تروالدز :| ریچارد استالمن :| دنیس ریچی :| خوارزمی :|

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلام

باید رنج ایپی هایی که بن شده بودن رو میگرفتین و اطلاع میدادین که باز کننشون.
ممنون دانیال جان

@طاها
نه به ISP ربطی نداشت الان درست شد :| (البته در پی تماسم با پشتیبانی ... )
|
من نگفتم به ISP ربط داره، حرفم کلی بود و وضعیت کلی کشور رو می گفتم.

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
حالا که مشکلم با سرورم حل شده تازه فهمیدم مشکل چیز دیگست! نمیدونم چرا پهنای باندش انقدر پایینه! چه تو PuTTY و چه ترمینال لینوکسم انگار جون میکنه ssh کنه و تایپ کنه :biggrin: آخرش هم فائق به عمل اومد تو آلمانه :| .
فعلا kloxo نصبیدم سرعتش خوبه راضیم میکنه :D ...

بالا