چنین است رسم و ره گفتمان،نخست تازه وارد سپس دوستان!
دوباره سلام...
بازم یه سوال:
میخواستم بدونم من که الآن ترم 3 ام چه مهارتایی رو پیشنهاد میکنین که یاد بگیرم؟؟؟
مرسی........
سلام.
ترم ۳ یعنی شروع یه دنیای جدید! از دبیرستان حسابی دور شدی،دوست و همکلاسی پیدا کردی توی دانشگاه،با محیط دانشگاه و اساتید هم آشنایی.
هر مهارتی (در زمینه رشته ات) که روی زمین هست تو یه نوکی بهش باید بزنی! برنامه نویسی که یادتون میدن،یه نگاهی به دوره های شبکه بکن (مثلا +network) یه نگاهی به کتابهای مدیریت بکن،از موضوعات روز حتما حتما خبر بگیر تا علاقه ات رو پیدا کنی.
نکته مهم مهم : موضوعات روز این
نیست که امروز اپل فلان محصول رو معرفی کرد،Nvidia جدیدترین کارت گرافیکش چیه و ... .موضوعات روز یعنی Cloud.مهم نیست مساحت پروژه iCloud اپل چقدره،مهم اینه که توش چه سرویسی ارائه میده و چطور.
به نظر من دانشجوباید کار کنه .نه اینکه وقتی درسش تموم شد مدرکشوگرفت تازه به خودش بیاد که اِ الان باید برم سرکاروکلی از وقتشو ازدست داده .به نظرم دوره دانشجویی زمان خوبیه برای اماده شدن واسه کارایه بزرگتر؛ تو این دوره میشه از کارای کوچیک شروع کنه و تجربه کسب کنه.من که خودم .واقعا تمایل به کارکردن دارم اماهنوزمشغول به کاری نشدم.
شما که موافقی فکر نمیکنی مثلا با مشغول شدن توی یه شرکت که کارای شبکه میکنه (قبل از اتمام تحصیل به عنوان تکنسین) هستی.به نظرت این وقتی که اونجا هستی باعث نمیشه از آموختن مهارت های جدید (مثلا دوره های جدید شبکه،یا برنامه نویسی یا حتی موضوعات روز) عقب بیفتی؟
اینجوری ۴ سال نمیگذره و تو میخوای رزومه بنویسی...میبینی چیز خاصی نداری بنویسی؟
ویکی پیام نور رو به دلیل اینکه برای پیام نور کار انجام دادن رو جایز نمیدونم مخالف بودم.
ولی ویکی بیشتر به درد دانشجوها میخوره. بنابراین اگه 10 نفر اعلام امادگی کنن. میتونیم استارتش رو بزنیم. پیشنهاد موندگار و خوبی هم هست.
فعلا 2 نفر شدیم . بگذار ببینیم به 10 نفر میرسیم ؟
اگه رسیدیم به فکر دامنه مرتبط باش.
ممنون از شرکتت توی بحث،چون میدونم خودجوش بحث رو ادامه میدی نظراتتو مستقلا به چالش نمیکشم! اما مشابه نظراتت رو بقیه دوستان دادن،جوابای اونا رو بخون.
پس این بشه دوتا پروژه،یکی یه گروه که خود ویکیپدیا رو کار کنن،یکی هم یه عده که روی ویکی پیام نور کار کنن.
گفتم با مدیر صحبت کنم که تاپیک و عضویت و اینا رو داشته باشیم.
منم كاملا موافق كار در دوران دانشجويي هستم
حالا مرتبط با رشته چه بهتر ولي به نطر من غير مرتبط هم بود ايرادي نداره
من دوران دانشجويي با اينكه من نيازي به درآمد نداشتم ولي هر جا بود كار ميكردم
عكاسي كار كردم يه مدت رفتم قنادي يه چند ماه حسابدار شدم و يه مدتي هم تو يه كارخونه روغن موتور كار كردم

درآمدمم براي خرج هاي اضافيم بود
موازي اينا كلاساي شبكه ميرفتم كلا يكي دوبار بيشتر دانشگاه نرفتم فقط موقع امتحانا
از نبودن توی محیط دانشگاه پشیمون نیستی؟ خب یکی محیط دانشگاه،راه انداختن انجمن علمی،سر و کله زدن با امور فرهنگی و ... رو دوست داره.کار کردن مشکلی برای این موضوع ایجاد نمیکنه؟
کار مرتبط انجام ندادید؟
فکر میکنید این تجربه ها چقدر امروز به دردتون میخوره؟
من خیلی خیلی موافقم باکارکردن
اصلا مگه بد دستمون تو جیب خودمون باشه
اما کارفقط تخصصی باشه موافق نیستم ولی همچین زیادی زیادی هم کلاس پایین باشه به قول شما قبول ندارم من خوشم نمیاد خو
خیلی از بچه های دانشگاهمون میرن سرکار چه آقا و چه خانم
از منشی باشگاه گرفته تا کارمند شهرداری وکارمند اداره و...
درسشون هم خوبه
کارکردن مانعی برای درس خوندن نیست فقط باید برنامه ریزی درست داشت
برای خودمم اگه موقعیتش پیش بیاد مناسب باشه میرم سرکار خیلی هم دوست دارم
پس مثلا کار کردن توی لباس فروشی رو برای یه دانشجوی آی تی نامناسب نمیدونین؟ چه تجربه ای ممکنه اونجا به دست بیاره که به درد آیندش بخوره؟
کار کلاس پایین مثل چی؟ فروشندگی کلاس پایینه؟ (جارو کردن مغازه،طی کشیدن،شیشه پاک کردن هم جزئی از کاره) تکنسین شبکه چی؟ (داکت زدن،توی خاک و خل کابل کشیدن،گچکاری دیوار هم جزء کاره)
کسی که مثلا کارمنده در اصل کار کردن براش فعالیت جانبی نیست،درس خوندنش جانبیه!!
این سوال ها خصوصیه،الزامی به جواب دادن ندارید : تا حالا کار نکردید هیچ جا؟ درآمدی داشتید؟ چرا ادامه ندادید؟ ( یا اگه کار نکردید چرا نرفتید)
خانم ها و آقایون گل و گلاب ، چند سال پیشا قرار بود هر کس به انتخاب خودش داوطلب بشه و در یکی از Certificate هایی که لیست کردیم بیاد و توضیحات مختصری ارائه کنه
Linux Certifications (حاج امیر دراگو مخصوص خودت (البته پیشنهاد هستا))
دیگه مدیر میگه ما هم میگیم اوکی! یه 1+ هم به اون پرانتز توی پرانتزت!