فرشته جون حالا كه دوست داري كاري انجام بدي بگو كارايي كه به من محول كرده بگم تو انجام بدي..![]()
سلام.سلام به همگی
ممنون.
اون @ یادگار توییتر بود یا چی؟@Drago :
من از اوبونتو استفاده میکنم و پیشفرضش تاندربرد هست. ایوولوشن رو تست نکردم هنوز که هیچ، همون اول کار میزنم پاکش میکنم
درست نمیدونم کجا بود ولی جایی نوشته بود که iCal مکینتاش از الگوریتمهای ضعیفی برای رمزنگاری ایمیل ها استفاده میکنه و خب خودش ناامنی مکینتاش رو بدنبال داره!
اونم دیکتاتور بزرگ، لینوس تروالدز![]()
اینجوریاس؟! یه دونه از اون مرسدس بنز کانسپها لطفا!اگه اينجوريه منم شما رو ارجاع ميدم به پست سارا .
يكي از اون ماشينارو انتخاب كن.
(شوخي)
ممنون.منم تولدتو تبريك ميگم
سعادتمند و كامياب باشي
برو گلدون و آب بيار گلا پژمرده نشن از باغچه چيدمشون
مشاهده پیوست 108892
دانیال دیدی؟ اینم حتی همه رو کانسپت آورده.یعنی یه ماشین تولید انبوه نبود شما کادو بدین؟!Bmw bikes2
![]()
![]()
BMW3
![]()
اون خانم IOC Member بودن،یعنی عضو کمیته بین المللی المپیک.یعنی نماینده کمیته المپیک در اون موقعیت.مگه این کی بود که بی احترامی میشد دستش رد بشه؟
یعنی از نظر شما اشکالی نداره؟...خب کشورمون اسلامیه...محرم...نامحرمی گفتن..
شاپرک؟
اومدم به شاپرکم سر بزنم . با دوستاش آشنا بشم
من کوکی هام فعاله همیشه لاگینه! کلا ساین اوت نمیکنم.اگه دیدم حرف خاصی یا سوال خاصی رو میتونم جواب بدم ، لاگین میشم.
اگه اون یکی منم جوابتو بالا دادم!یکی هست اگه بیاد شدیدا انتقاد تند و تیزی میکنه
تو قبلا اینجا فعال نبودی؟ اسمت آشناست ها...سلام
من الان ترم 7 میشم دیگه اوایلش اصلا دوست نداشتم اما باز حالا فکر میکنم بهتر شدم
اما استاد مام همیشه همین حرف و میزنه
حالا بیا و خوبی کن.اینارو پیش پیش واستون فرستادم که وقتی تولید شد اولین نفر شما داشته باشینشممنون.
امیدوارم شما هم موفق و سربلند باشید.
دانیال دقت کردی مردم چه زرنگ شدن؟ همه ماشین کانسپت هدیه میدن که تولید نمیشه؟!
.
البته از افرادی که به ماشین علاقه مند نیستند انتظاری نمیره بدونن و ایرادی وارد نیست اما ماشین های کانسپت (مفهومی) فقط نشاندهندهی تکنولوژی های جدید هستن و هیچوقت تولید نمیشن (موارد خیلی خیلی معدودی،کمتر از انگشتان دست تولید شده اند).حالا بیا و خوبی کن.اینارو پیش پیش واستون فرستادم که وقتی تولید شد اولین نفر شما داشته باشینش![]()
1.اون خانم IOC Member بودن،یعنی عضو کمیته بین المللی المپیک.یعنی نماینده کمیته المپیک در اون موقعیت.
کشور ما اسلامیه،ایالات متحده (کشور اون خانم) و بریتانیا که اسلامی نیست!
هرچند من شخصا آدم معتقدی نیستم اما آیت الله العظمی منتظری دست دادن با نامحرم رو در همچین مواردی بدون اشکال میدونن.
2.شاپرک؟
3.اگه اون یکی منم جوابتو بالا دادم!
حالا بیا و خوبی کن.اینارو پیش پیش واستون فرستادم که وقتی تولید شد اولین نفر شما داشته باشینش![]()
============
جریان این Reload شدن صفحه ها چیه؟ اعصابمون پودر شد بابا.
دانیال دقت کردی مردم چه زرنگ شدن؟ همه ماشین کانسپت هدیه میدن که تولید نمیشه؟!
تو قبلا اینجا فعال نبودی؟ اسمت آشناست ها...
1
خب دوستان قانون دست دادن ازاد شد...بسم ا...![]()
مثل من شماره حساب بده . اونوقت هدیه دهنده ها معلوم میشن .![]()
نمیدونم چرا این خانم ها که میخوان بیان تو باشگاه و موندگار بشن. هیچوقت تنهایی نمیان و اگه تنهایی اومده باشن موندگار نمیشن و حتما باید با دوستاشون بیان که موندگار بشن .
به نظرم از این به بعد بالای سایت بنویسیم ورود خانم ها به صورت تک نفری ممنوع !!! فقط به همراه دوستانتان میتوانید در این تالار حضور پیدا کنید !!!! اینجوری شانس موندگار شدنشون هم بیشتره![]()
![]()
ای بابا . تازه من داشتم به لطف ارشاد های شما هدایت میشدم. یعنی به همین زودی ازاد شد ؟
حالا به لطف ازاد شدن لطفا یکی بره اون خانم رو از انگلیس بیاره که کل ایرانی ها باهاش دست بدن![]()
--------------------------
پ ن : من دیشب تهدید شدم برای پست دادن. الان میترسم رو دکمه ارسال بزنم .![]()
پ ن 2 : یعنی بزنم رو ارسال ؟![]()
ما خانه اي در لندن ميخاهيم همراه با اقامتواسه تولد من بهم عروسک هدیه ندیا...
من اصلا عروسک دوست ندارم
از این ماشینا میخوام
![]()
۱.الان نگاه کردم دیدم حرفت درسته،تبلیغات بر اساس نمایش هست.قبلا ماهیانه حساب میشد،نه؟ تبلیغات تا وقتی مستقیما مزاحم کاربر نشه به نظرم نه تنها بد نیست که ضروریه،اما وقتی که برای کاربر مزاحمت ایجاد میکنه...
1-با توجه به اینکه تبلیغات تو باشگاه بر حسب میزان نمایش هست .احتمال میدم , میخوان refresh رو صفحات ایجاد بشه که نمایش تبلیغات زودتر بالا بره و پول بیشتری بگیرن. (با 50 درصد احتمال)
جالب اینجاست که پست رو نقل قول میزنی و داری مینویسی. یه دفعه صفحه دوباره لود میشه و هر چی نوشتی میپره !!!!!!!!!!!!!!!!!
2.تقصیر خودته امیرجان که عکس رو به عنوان هدیه قبول میکنی .![]()
مثل من شماره حساب بده . اونوقت هدیه دهنده ها معلوم میشن .![]()
------------
3.راستی. یه بحثی رو شروع کنین . امتحان های ترم تابستون من داره شروع میشه کم کم باید چند روزی رو خداحافظی کنم.
4.چرا قبلا خیلی اینجا فعال بود. یه دوست هم داشت که فعال بود. با هم دیگه غیب شدن .
5.پ ن : من دیشب تهدید شدم برای پست دادن. الان میترسم رو دکمه ارسال بزنم .![]()
پ ن 2 : یعنی بزنم رو ارسال ؟![]()
1
1.نمیدونم چرا این خانم ها که میخوان بیان تو باشگاه و موندگار بشن. هیچوقت تنهایی نمیان و اگه تنهایی اومده باشن موندگار نمیشن و حتما باید با دوستاشون بیان که موندگار بشن .
2.ای بابا . تازه من داشتم به لطف ارشاد های شما هدایت میشدم. یعنی به همین زودی ازاد شد ؟
3.حالا به لطف ازاد شدن لطفا یکی بره اون خانم رو از انگلیس بیاره که کل ایرانی ها باهاش دست بدن![]()
۱.
۳.واسه بحث از جمله قبلی من شروع کنیم؟ کیا موافقن در دوره دانشجویی باید کار کرد؟ چرا؟ کیا فکر میکنن دانشجو نباید کار بکنه؟ چه کارهایی رو برای دانشجو مناسب میدونید؟ حتما باید تخصصی یا به قول معروف کلاس بالا باشه یا مثلا توزیع برگه های تبلیغاتی رو هم مناسب میدونید؟ لطفا بحث کنید.حضور همه در بحث نه تنها آزاده که بسیار هم تشویق میشه.کوچکترین و ساده ترین نظرها هم مفیدند و نشانه علاقه شما به شرکت در بحث.
!
فرشته جان با نظرت مخالفم :به نظرم اگه کسی تخصصی کافی داشته باشه هیچ وقت بی کار نمی مونه چه دیپلم باشه چه دکترا البته هر چه قدر مدرک بالاتر شانس پیدا کردن کار خوب هم بیشتر میشه .در مورد کار کردن هم در زمینه ی تحصیلی دانشجو باشه موافقم ولی در کارهای متفرقه نه البته اگه شرایط مالیش رو داره و مجبور به کار نیست کلا کار به فرد استقلال فکری و مالی میده .آقا امیر هیچ گونه غلط املایی و گرامر نگیر چون هرچی می نویسم زود میره هوا باید زود جمله رو جمع و جور کنم تا نرفتهیه عالمه تایپیده بودم ...پرید که!
به من چه..خلاصه مینویسم
من موافقم...چرا؟...هر کس بنا بدلایل شخصی میتونه بره سر کار...
البته دانشجویان پیام نور مخصوصا رشته مهندسی سر کار نرن بهتره...داشتیم نمونه هایی که نتونستن درس بخونن و مشروط شدن
پ.ن: البته داریم شخصی و تو تالار که سر کار نمیره و مشروط شده!...خانوما و اقایون پیام نوری درس بخونید خواهشا...
.
.
کار کاره دیگه!...اونا که مدرک دارن بیکارن...چه برسه به دانشجوی مدرک نگرفته
ربطی به باکلاسی و بی کلاسیم نداره...
میشه جارو بدست گرفت خیابونارو تمیز کرد و یا...
۱.از گوگل کروم استفاده کنید و توی صفحه پیشرفته پست بنویسید،هشدار میده در مورد reload شدن (عکسشو هم که گذاشتم).۱.یه عالمه تایپیده بودم ...پرید که!
به من چه..خلاصه مینویسم
۲.من موافقم...چرا؟...هر کس بنا بدلایل شخصی میتونه بره سر کار...
البته دانشجویان پیام نور مخصوصا رشته مهندسی سر کار نرن بهتره...داشتیم نمونه هایی که نتونستن درس بخونن و مشروط شدن
کار کاره دیگه!...اونا که مدرک دارن بیکارن...چه برسه به دانشجوی مدرک نگرفته
ربطی به باکلاسی و بی کلاسیم نداره...
میشه جارو بدست گرفت خیابونارو تمیز کرد و یا...
فرشته جان با نظرت مخالفم :به نظرم اگه کسی تخصصی کافی داشته باشه هیچ وقت بی کار نمی مونه چه دیپلم باشه چه دکترا البته هر چه قدر مدرک بالاتر شانس پیدا کردن کار خوب هم بیشتر میشه .در مورد کار کردن هم در زمینه ی تحصیلی دانشجو باشه موافقم ولی در کارهای متفرقه نه البته اگه شرایط مالیش رو داره و مجبور به کار نیست کلا کار به فرد استقلال فکری و مالی میده .آقا امیر هیچ گونه غلط املایی و گرامر نگیر چون هرچی می نویسم زود میره هوا باید زود جمله رو جمع و جور کنم تا نرفته
************************************************************************************
بچه ها دو تا پیشنهام دارم نمی دونم عملیه یا نه :1. یه پروزه تخصصی شروع کنیم که جالب و علمی باشه
2. یه گروه در قسمت گروه برا رشته مون باشه که فعالیت تحقیقاتی و پروژه ای اونجا شروع کنیم تقریبا یه ماه مونده به باز شدن یونی بیان یکمی فعالیت کنیم
باوشه عزیزم میخرم واست غصه خوردی ؟یه ماشین خوشگله عروسکی .واسه تولد من بهم عروسک هدیه ندیا...
من اصلا عروسک دوست ندارم
از این ماشینا میخوام
![]()
۱
۳.واسه بحث از جمله قبلی من شروع کنیم؟ کیا موافقن در دوره دانشجویی باید کار کرد؟ چرا؟ کیا فکر میکنن دانشجو نباید کار بکنه؟ چه کارهایی رو برای دانشجو مناسب میدونید؟ حتما باید تخصصی یا به قول معروف کلاس بالا باشه یا مثلا توزیع برگه های تبلیغاتی رو هم مناسب میدونید؟ لطفا بحث کنید.حضور همه در بحث نه تنها آزاده که بسیار هم تشویق میشه.کوچکترین و ساده ترین نظرها هم مفیدند و نشانه علاقه شما به شرکت در بحث.
1.هیچ وقت؟...والا من تنهایی اومدم اینجا...پس کاربرد کلمه ی هیچ وقت اینجا اشتباهه
من بخاطر نقض حرفای شما هم که شده تا دم مرگ اینجا میمونم!
3.وا یعنی ایرانیا اینقد عقده دست دادن به یه زن خارجی و دارن؟؟!!
اگه اوردیمش اولین نفر خودتی
۱.الان نگاه کردم دیدم حرفت درسته،تبلیغات بر اساس نمایش هست.قبلا ماهیانه حساب میشد،نه؟ تبلیغات تا وقتی مستقیما مزاحم کاربر نشه به نظرم نه تنها بد نیست که ضروریه،اما وقتی که برای کاربر مزاحمت ایجاد میکنه...
۴.با sougmad اشتباه نگیری یهو که با دوستش بودن.
۱
شماها پروژه ویکی پیام نور رو یادتون نمیاد...ایده اش رو خودم دادم و هیچوقت هم عملی نشد.
دوباره سلام...
بازم یه سوال:
میخواستم بدونم من که الآن ترم 3 ام چه مهارتایی رو پیشنهاد میکنین که یاد بگیرم؟؟؟
مرسی........![]()
فرشته جان با نظرت مخالفم :به نظرم اگه کسی تخصصی کافی داشته باشه هیچ وقت بی کار نمی مونه چه دیپلم باشه چه دکترا البته هر چه قدر مدرک بالاتر شانس پیدا کردن کار خوب هم بیشتر میشه .
۱.
۲.ممنون از مشارکتتون توی بحث.
متوجه نشدم،شما موافق هستید با کار کردن دانشجوها یا مخالف؟
علت مخالفتتون رو بازموندن از درس اعلام کردین.خب دلیل خوبیه.اما خب خیلی از ما انقدرها هم مشغول درس نیستیم! ۲۴ ساعت که درس نمیخونیم،نمیتونیم از ساعت های تفریح و استراحتمون بزنیم و کار کنیم؟ الان ما توی همین باشگاه داریم بچه هایی رو که کار میکنن و درسشون هم بد نیست.
مزایا و معایبش به نظر شما چیه؟
4.این سوالها چون شخصی هست میتونید جواب ندید : شما خودتون کار میکنید؟ درآمدی دارید یا داشتید؟ چه کاری؟ مثلا اگه روزی نیاز مالی داشته باشید و کار تخصصی پیدا نکنید حاضرید برید مثلا منشی یه شرکت بشید؟ یا ترجیح میدید از پدر/مادر/خانواده/غیره پول قرض بگیرید؟
.
ما خانه اي در لندن ميخاهيم همراه با اقامت
به قول انیس جونم سلوم
قضیه چیه منم میخوام آآ
این مربوط به فرشته :کوزتم آواتارت خیلی خوب شد![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |