sahar-sr
عضو جدید
این جور که من یادمه یک کارتون بودا! اشتباه نمیکنید!راستش ربط خاصی به قضیه پدر پسر شجاع نداره،درحقیقت اینا دوتا کارتون جدا هستن،ارتباط خاصی هم بینشون نیست.حتی روابط پسرشجاع و پدرش هم به دراگو و بابای دراگو شبیه نیست.پدر پسر شجاع جزو قشر انتلکچوئل حساب میشد اما بیچاره بابای دراگو جزو قشر کارگر بود.پسرشجاع قهرمان داستان بود : باهوش،موفق،بدون خطا.دراگو شخصیت فرعی بود : کاراکتری متوسط،بدون هوش فوق العاده و نه الزاما موفق،اشتباه هم میکرد،توی دردسر هم میفتاد.
نگفتم خدای نکرده متوجه این موضوع نیستید! گفتم من و شما میدونیم این موضوع رو، و اینکه شرایط تحصیلی پیام نور چطوریه،پس حداقل خودمون نباید نگران این کنتور ترم هامون باشیم.اگه جسارت شد ببخشید.
۱.خواهش میکنم همون "امیر" یا "دراگو" یا هرچیزی که راحت هستید بگید لطفا،این القاب "جناب" و "آقا" و ... رو نتونستم هیچ وقت هضم کنم.
۲.نه بابا اینا شوخی میکنن،جدی نگیری یه وقت! اصلا مگه آدم چاق میتونه مهربون نباشه؟؟!!
۳.کار خاصی نکردم فقط : اون اولا به کسایی که کپی پیست میکردن گیر میدادم،به کسایی که عنوان درست انتخاب نمیکنن ایراد میگیرم،به کسایی که پروژه و مقاله و تحقیق آماده میخوان غر میزنم،به کسایی که نقل قول چندگانه نمیزنن تذکر میدم و الی ماشاالله!!! خداییش آدم بداخلاقیم؟!
از این لحاظ گفتم که هر دو تا پدر بی نام بودن تو کارتون و از اسم پسرهاشون....
ظاهرا جامعه شناس هم هستید
نه بابا خواهش میکنم .ناراحتی بابت کنتور ترم هم دست خودم نیست!!
من تازه واردم بابا! یکم سختمه بدون اقا خطابتون کنم ولی دوست ندارید باشه نمیگم !
من که همون اول گفتم بد اخلاق نیستید!این دقته! مهندس باید دقیق باشه!فقط یه جورایی ادم از امضاتون میترسه!!!!