TαβαTαβαξξ
عضو جدید
سلام به دوستان گل.منم عضو جدیدم اجازه هست بیام تو؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!توتایپیکای دیگه پیام گذاشته بودم اما گویا بعضیا خوششون نیومده بود،ابراز لطف کردن که حرفامون خاله زنکی واین چیزاس،نمیدونستم راهنمائی گرفتنم ایراد داره.بگذریم....
راستش من داشتم واسه ارشد میخوندم که به توصیه دوستان یه کوچکولو بیخیال امسال شدم.اگرم کسی از نرم افزار visio یا rationalrose مطلب داره خوشحال میشم کمکی به ما برسونه!!
خلاصه اگه ما اضافه ایم بگید بساطمونو جمع کنیم؟؟؟
شب و روزتون پراز عطر اقاقی
کاملا حق با شماست. متأسفانه در تالار فناوری اطلاعات معمولا برخورد مناسبی با افراد تازه وارد نمیشه. بعضی از مدیران یا کاربران بیش فعال تالار خود را مالک اینجا میپندارند. امیدوارم این روند تغییر کنه (البته به جناب دانیال جسارت نشه. منظورم ایشون نیست. ایشون برخوردهای مناسبی با تازه وارد ها دارن)
دوست عزیز . اینجا برای همه هست.
اینجا ملک شخصی کسی نیست که بهتون بگه برید .
شما هم در چارچوب تالار فناوری اطلاعات میتونین هر سوالی که مربوط هست بپرسین.
به هر حال خوش اومدین.
بله حق با شماست. هر سؤالی میشه پرسید و هر نظری هم میشه داد. ولی تضمینی وجود نداره که پست ها (بدون اطلاع قبلی!) پاک نشه یا به سؤالهامون با عباراتی نظیر "دوست تازه وارد عزیز! سؤال شما ربطی به موضوع این تاپیک نداشت" یا "دوست عزیز دلیل نداره چون تازه وارد هستید، هر جا دلتون خواست پست بزنید!" پاسخ داده نشه!!!! بارها این قضیه و برخوردهای نامناسب دیگه رو توسط پیشکسوتان، در مواجهه با افراد تازه وارد (که هنوز کامل به روند کار آشنا نیستند) دیدم!
سلام دوستان،
منم کارشناس ارشد مهندسی فناوری اطلاعات هستم و خوشحال میشم که از تجارب شما استفاده کنم.
سلام. خوش آمدید. البته امیدوارم مورد عنایت ویژۀ برخی از پیشکسوتان و مدیران قرار نگیرید!! که در این صورت از عضو شدن در این تالار پشیمان خواهید شد!!