گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
استیو جابز فوت شد :confused::cry:

باید برای جامعه ایتی جهان یه ماه عزای عمومی اعلام کنن

وای . خیلی خبر ناراحت کننده ای بود :( .

بیچاره ایفون 5 رو ندید و رفت :(

JUMONG360

کاربر فعال تجارت الکترونیک
استیو جابز فوت شد :confused::cry:

باید برای جامعه ایتی جهان یه ماه عزای عمومی اعلام کنن

وای . خیلی خبر ناراحت کننده ای بود :( .

بیچاره ایفون 5 رو ندید و رفت :(

بزرگ مرد دنیای تکنولوژی آقای Steve Jobs نابغه و مغز متفکر تکنولوژی های قدرتمند شرکت Apple امروز در سن 56 سالگی دار فانی را وداع گفت.
شاهکارهای شرکت Apple همچون iPhone ،iPad ،iPod ،iMac و iTunes و... و بسیاری از موفقیت ها و پیشرفت های این کمپانی بزرگ همگی حاصل نبوغ و زحمات بی همتای این نابغه صنعت IT بوده است.
آقای جابز در سال 1976 شرکت Apple را به همراه دوست دوران کودکی خود یعنی Steve Wozniak تاسیس کرد و چندی بعد اولین Personal Computer دنیا یعنی Apple II را روانه بازار کرد. آقای Wozniak لحظاتی بعد از شنیدن خبر فوت جابز، با ناراحتی تمام در جواب ABC News گفت: "من شدیدا شوکه و آشفته شده ام"

آقای Bill Gates رئیس سابق کمپانی بزرگ مایکروسافت نیز بیان کرد: " من و استیو تقریبا 30 سال پیش برای اولین بار همدیگر را ملاقات کردیم، و از آن زمان تاکنون بهترین همکار و دوست برای یکدیگر بوده ایم. کمتر پیش میاید که دنیا کسی مانند استیو را داشته باشد که چنین تاثیر عمیق و قدرتمندی را بر دنیا بگذارد، به طوری که تا نسل ها بعد نیز این اثرات باقی بمانند. هر کدام از ما که انقدر خوش شانس بوده است که با استیو همکار باشد باید بینهایت افتخار کند و از این بایت به خودش ببالد، بی حد و اندازه دلم برایت تنگ میشود استیو..."

روح زیبا و با عظمتش شاد و یاد و خاطرش گرامی...
1955-2011
این جمله ی حضرت علی رو هیچ وقت یادم نمیره..کار خوب یا حرف خوب رو هرکس انجام بده با هر تفکری شایسته ی احترامه منم وقتی به خدمات این مرد نگاه می کنم بدون توجه به این که چطور آدمی بوده از مرگش ناراحت میشم.سرتاسر دنیا بویژه کشورمون افراد زیادی هستن که اگه عرصه براشون مهیا باشه میتونن خدمات زیادی به علم بکنن.به امید اون روز
خداحافظ آقای جابز....خداخافظ

itorict

عضو جدید
گوگل کپیرایتش رو حذف و این عبارت جایگزین کرد:
Steve Jobs, 1955 - 2011
با پیوند مستقیم به سایت شرکت اپل. ساده و پرمعنا :)
استیـــــــــــــــــو جابـــــــــــــــــز از دنیا رفت ... روحت شاد !

سخنرانی استیو جابز بنیانگذار "اپل" در مراسم فارغالتحصیلان دانشگاه استنفورد

متن کامل سخنرانی و ویدئو استیو جابز برای علاقمندان:
Steve Jobs Stanford Commencement Speech 2005 - YouTube
من امروز خیلی خوشحالم که در مراسم فارغالتحصیلی شما که در یکی از بهترین دانشگاههای دنیا درس میخوانید هستم. من هیچ وقت از دانشگاه فارغالتحصیل نشدهام. امروز میخواهم داستان زندگی ام را برایتان بگویم. خیلی طولانی نیست و شامل سه تا داستان است.

- اولین داستان مربوط به ارتباط اتفاقات به ظاهر بی ربط زندگی هست.
من بعد از شش ماه از شروع دانشگاه در کالج رید ترك تحصیل کردم ولی تا حدود یک سال و نیم بعد از ترك تحصیل تو دانشگاه میآمدم و میرفتم و خب حالا میخواهم برای شما بگویم که من چرا ترك تحصیل کردم.
زندگی و مبارزهی من قبل از تولدم شروع شد. مادر بیولوژیکی من یک دانشجوی مجرد بود که تصمیم گرفته بود مرا در لیست پرورشگاه قرار بدهد که یک خانواده مرا به سرپرستی قبول کند. او شدیداً اعتقاد داشت که مرا یک خانواده با تحصیلات دانشگاهی باید به فرزندی قبول کند و همه چیز را برای این کار آماده کرده بود. یک وکیل و زنش قبول کرده بودند که مرا بعد از تولدم از مادرم تحویل بگیرند و همه چیز آماده بود تا اینکه بعد از تولد من این خانواده گفتند که پسر نمی خواهند و دوست دارند که دختر داشته باشند. این جوری شد که پدر و مادر فعلی من نصف شب یک تلفن دریافت کردند که آیا حاضرند مرا به فرزندی قبول کنند یا نه و آنان گفتند که حتماً. مادر بیولوژیکی من بعداً فهمید که مادر من هیچ وقت از دانشگاه فارغالتحصیل نشده و پدر من هیچ وقت دبیرستان را تمام نکرده است. مادر اصلی من حاضر نشد که مدارك مربوط به فرزند خواندگی مرا امضا کند تا اینکه آنها قول دادند که مرا وقتی که بزرگ شدم حتماً به دانشگاه بفرستند. این جوری شد که هفده سال بعدش من وارد کالج شدم و به خاطر اینکه در آن موقع اطلاعاتم کم بود دانشگاهی را انتخاب کردم که شهریهی آن تقریباً معادل دانشگاه استنفورد بود و پس انداز عمر پدر و مادرم را به سرعت برای شهریهی دانشگاه خرج میکردم. بعد از شش ماه متوجه شدم که دانشگاه فایدهی چندانی برایم ندارد. هیچ ایدهای که میخواهم با زندگی چه کار کنم و دانشگاه چه جوری میخواهد به من کمک کند نداشتم و به جای این که پس انداز عمر پدر و مادرم را خرج کنم ترك تحصیل کردم ولی ایمان داشتم که همه چیز درست میشود. اولش یک کمی وحشت داشتم ولی الآن که نگاه میکنم میبینم که یکی از بهترین تصمیمهای زندگی من بوده است.
لحظهای که من ترك تحصیل کردم به جای این که کلاسهایی را بروم که به آنها علاقهای نداشتم شروع به کارهایی کردم که واقعاً دوستشان داشتم. زندگی در آن دوره خیلی برای من آسان نبود. من اتاقی نداشتم و کف اتاق یکی از دوستانم میخوابیدم. قوطیهای خالی پپسی را به خاطر پنج سنت پس میدادم که با آنها غذا بخرم. بعضی وقتها هفت مایل پیاده روی میکردم که یک غذای مجانی توی کلیسا بخورم. غذاهایشان را دوست داشتم. من به خاطر حس کنجکاوی و ابهام درونیام تو راهی افتادم که تبدیل به یک تجربهی گرانبها شد. کالج رید آن موقع یکی از بهترین تعلیمهای خطاطی را تو کشور میداد. تمام پوسترهای دانشگاه با خط بسیار زیبا خطاطی میشد و چون از برنامهی عادی من ترك تحصیل کرده بودم، کلاسهای خطاطی را برداشتم. سبک آنها خیلی جالب، زیبا، هنری و تاریخی بود و من خیلی از آن لذت میبردم. امیدی نداشتم که کلاسهای خطاطی نقشی در زندگی حرفهای آیندهی من داشته باشد ولی ده سال بعد از آن کلاسها موقعی که ما داشتیم اولین کامپیوتر مکینتاش را طراحی میکردیم تمام مهارتهای خطاطی من دوباره تو ذهن من برگشت و من آنها را در طراحی گرافیکی مکینتاش استفاده کردم. مک اولین کامپیوتر با فونتهای کامپیوتری هنری و قشنگ بود. اگر من آن کلاسهای خطاطی را آن موقع برنداشته بودم مک هیچ وقت فونتهای هنری الآن را نداشت. همچنین چون که ویندوز طراحی مک را کپی کرد، احتمالاً هیچ کامپیوتری این فونت را نداشت. خب میبینید آدم وقتی آینده را نگاه میکند شاید تأثیر اتفاقات مشخص نباشد ولی وقتی گذشته را نگاه میکند متوجه ارتباط این اتفاقها میشود. این یادتان نرود شما باید به یک چیز ایمان داشته باشید، به شجاعتتان، به سرنوشتتان، به زندگی تان یا هر چیز دیگری. این چیزی است که هیچ وقت مرا نا امید نکرده است و خیلی تغییرات در زندگی من ایجاد کرده است.

- داستان دوم من در مورد دوست داشتن و شکست است.
من خرسند شدم که چیزهایی را که دوستشان داشتم خیلی زود پیدا کردم. من و همکارم هواز شرکت اپل را در گاراژ خانهی پدر و مادرم وقتی که من فقط بیست سال داشتم شروع کردیم ما خیلی سخت کار کردیم و در مدت ده سال اپل تبدیل شد به یک شرکت دو بیلیون دلاری که حدود چهارهزار نفر کارمند داشت. ما جالب ترین مخلوق خودمان را به بازار عرضه کرده بودیم؛ مکینتاش. یک سال بعد از درآمدن مکینتاش وقتی که من فقط سی ساله بودم هیأت مدیرهی اپل مرا از شرکت اخراج کرد. چه جوری یک نفر میتواند از شرکتی که خودش تأسیس میکند اخراج شود، خیلی ساده. شرکت رشد کرده بود و ما یک نفری را که فکر میکردیم توانایی خوبی برای ادارهی شرکت داشته باشد استخدام کرده بودیم. همه چیز خیلی خوب پیش میرفت تا این که بعد از یکی دو سال در مورد استراتژی آیندهی شرکت من با او اختلاف پیدا کردم و هیأت مدیره از او حمایت کرد و من رسماً اخراج شدم. احساس میکردم که کل دستاورد زندگی ام را از دست دادهام. حدود چند ماهی نمی دانستم که چه کار باید بکنم. من رسماً شکست خورده بودم و دیگر جایم در سیلیکان ولی نبود ولی یک احساسی در وجودم شروع به رشد کرد. احساسی که من خیلی دوستش داشتم و اتفاقات اپل خیلی تغییرش نداده بودند. احساس شروع کردن از نو. شاید من آن موقع متوجه نشدم اخراج از اپل یکی از بهترین اتفاقات زندگی من بود. سنگینی موفقیت با سبکی یک شروع تازه جایگزین شده بود و من کاملاً آزاد بودم. آن دوره از زندگی من پر از خلاقیت بود. در طول پنج سال بعد یک شرکت به اسم نکست تأسیس کردم و یک شرکت دیگر به اسم پیکسار و با یک زن خارق العاده آشنا شدم که بعداً با او ازدواج کردم. پیکسار اولین ابزار انیمیشن کامپیوتر دنیا را به اسم توی استوری به وجود آورد که الآن موفقترین استودیوی تولید انیمیشن در دنیاست. دریک سیر خارق العادهی اتفاقات، شرکت اپل نکست را خرید و این باعث شد من دوباره به اپل برگردم و تکنولوژی ابداع شده در نکست انقلابی در اپل ایجاد کرد. من با زنم لورن زندگی بسیار خوبی را شروع کردیم. اگر من از اپل اخراج نمی شدم شاید هیچ کدام از این اتفاقات نمی افتاد. این اتفاق مثل داروی تلخی بود که به یک مریض میدهند ولی مریض واقعاً به آن احتیاج دارد. بعضی وقتها زندگی مثل سنگ توی سر شما میکوبد ولی شما ایمانتان را از دست ندهید. من مطمئن هستم تنها چیزی که باعث شد من در زندگی ام همیشه در حرکت باشم این بود که من کاری را انجام میدادم که واقعاً دوستش داشتم.

- داستان سوم من در مورد مرگ است.
من هفده سالم بود یک جایی خواندم که اگر هر روز جوری زندگی کنید که انگار آن روز آخرین روز زندگی تان باشد شاید یک روز این نظر به حقیقت تبدیل بشود. این جمله روی من تأثیر گذاشت و از آن موقع به مدت سی و سه سال هر روز وقتی که من توی آینه نگاه میکنم از خودم میپرسم اگر امروز آخرین روز زندگی من باشد آیا باز هم کارهایی را که امروز باید انجام بدهم، انجام میدهم یا نه. هر موقع جواب این سؤال نه باشد من میفهمم تو زندگی ام به یک سری تغییرات احتیاج دارم. به خاطر داشتن این که بالآخره یک روزی من خواهم مرد برای من به یک ابزار مهم تبدیل شده بود که کمک کرد خیلی از تصمیمهای زندگی ام را بگیرم چون که تمام توقعات بزرگ از زندگی، تمام غرور، تمام شرمندگی از شکست، در مقابل مرگ رنگی ندارند. حدود یک سال قبل دکترها تشخیص دادند که من سرطان دارم. ساعت هفت و سی دقیقهی صبح بود که مرا معاینه کردند و یک تومور توی لوزالمعدهی من تشخیص دادند. من حتی نمی دانستم که لوزالمعده چی هست و کجای آدم قرار دارد ولی دکترها گفتند این نوع سرطان غیرقابل درمان است و من بیشتر از سه ماه زنده نمی مانم. دکتر به من توصیه کرد به خانه بروم و اوضاع را رو به راه کنم. منظورش این بود که برای مردن آماده باشم و مثلاً چیزهایی که در مورد ده سال بعد قرار بود به بچههایم بگویم در مدت سه ماه به آنها یادآوری بکنم. این به این معنی بود که برای خداحافظی حاضر باشم ...
من با آن تشخیص تمام روز دست و پنجه نرم کردم و سر شب روی من آزمایش اپتیک انجام دادند. آنها یک آندوسکوپ را توی حلقم فرو کردند که از معدهام میگذشت و وارد لوزالمعدهام میشد. همسرم گفت که وقتی دکتر نمونه را زیر میکروسکوپ گذاشت بی اختیار شروع به گریه کردن کرد چون که او گفت که آن یکی از کمیاب ترین نمونههای سرطان لوزالمعده است و قابل درمان است!

مرگ یک واقعیت مفید و هوشمند زندگی است. هیچ کس دوست ندارد که بمیرد حتی آنهایی که میخواهند بمیرند و به بهشت وارد شوند. ولی با این وجود مرگ واقعیت مشترك در زندگی همهی ماست. شاید مرگ بهترین اختراع زندگی باشد چون مأمور ایجاد تغییر و تحول است. مرگ کهنهها را از میان بر میدارد و راه را برای تازهها باز میکند. یادتان باشد که زمان شما محدود است، پس زمانتان را با زندگی کردن تو زندگی بقیه هدر ندهید.
هیچ وقت توی دام غم و غصه نیافتید و هیچ وقت نگذارید که هیاهوی بقیه صدای درونی شما را خاموش کند. و از همه مهمتر این که شجاعت این را داشته باشید که از احساس قلبی تان و ایمانتان پیروی کنید.

موقعی که من سن شما بودم یک مجلهی خیلی خواندنی به نام کاتالوگ کامل زمین منتشر میشد که یکی از پرطرفدارترین مجلههای نسل ما بود. این مجله مال دههی شصت بود که موقعی که هیچ خبری از کامپیوترهای ارزان قیمت نبود تمام این مجله با دستگاه تایپ و قیچی و دوربین پولوراید درست میشد. شاید یک چیزی شبیه گوگل الآن ولی سی و پنج سال قبل از اینکه گوگل وجود داشته باشد.
در وسط دههی هفتاد آنها آخرین شماره از کاتالوگ کامل زمین را منتشر کردند. آن موقع من سن الآن شما بودم و روی جلد آخرین شمارهی شان یک عکس از صبح زود یک منطقهی روستایی کوهستانی بود. از آن نوعی که شما ممکن است برای پیاده روی کوهستانی خیلی دوست داشته باشید. زیر آن عکس نوشته بود
Stay Hungry, Stay Foolish
این پیغام خداحافظی آنها بود وقتی که آخرین شماره را منتشر میکردند.
و این آرزویی هست که من همیشه در مورد خودم داشتم و الآن وقت فارغالتحصیلی شما آرزویی هست که من برای شما میکنم.
Stay Hungry, Stay Foolish

سخنرانی استیو جابز در مراسم فارغالتحصیلان دانشگاه استنفورد

itorict

عضو جدید
استیو جابز، بنیانگذار اپل در ساعت 3 بامداد امروز پنجشنبه به وقت کشورمان در گذشت

استیو جابز که بود؟

استیو جابز درحالی که تنها 20 سال داشت به همراه استیو وزنیاک در سال 1976 شرکت اپل را در گاراژ خانه اش تاسیس کرد.

وی در سال 1985 به دلیل اختلاف با مدیریت، شرکت اپل را ترک کرد و شرکت دیگری به نام NeXT را بنیان نهاد و در سال 1986 استودیو پیکسار را از جورج لوکاس خریداری کرد.

سرانجام در سال 1996، پس از 10 سال دوری از خانه کوپرتینو با فروش شرکت جدیدش به اپل، به شرکت قدیمی خود بازگشت.

بازگشت جابز به اپل به عنوان مدیر عامل این شرکت تحولی بزرگ برای اپل رو به زوال بود. پس از این بازگشت، شرکت اپل روز به روز اوج گرفت و محبوبیت زیادی در میان مصرف کنندگان در سرتاسر جهان به دست آورد تا جاییکه امروز با عرضه محصولاتی چون "آی- پاد"، "آی- فن" و "آی- پاد" به غول سازنده سخت افزارهای اعجاب انگیز در دنیای رایانه تبدیل شده است.

اگر بیل گیتس با مایکروسافت و خلق محصولاتی چون ویندوز، آفیس و اینترنت اکسپلورر مفهوم نرم افزار را در ذهن بشر حک کرد، جابز در مدت بیش از 30 سال فعالیت، پایه های صنعت مدرن "های- تک" را بنا نهاد.

بیل گیتس در اولین اظهارنظرهای خود پس از شنیدن خبر درگذشت جابز گفت: "دنیا به ندرت کسی را دارد که تاثیر عمیقی که استیو جابز برجای گذاشت داشته باشد. اثرات کارش در تمام نسلها احساس می شود."

کناره گیری استیو جابز در 24 آگوست

استیو جابز 24 آگوست گذشته طی نامه ای سرگشاده به شورای هیئت مدیره از رسماً از سمت خود به عنوان مدیر اجرایی اپل کناره گیری کرد و دست راست خود، "تیم کوک" را که از 13 سال قبل درکنارش کار می کرد به عنوان جانشین منصوب کرد.
تا این لحظه هیچ خبری مبنی بر دلیل مرگ جادوگر اپل اعلام نشده است. شاید هنوز زود باشد که خویشاوندان و دوستان جابز بخواهند در مورد مسئله ای که از سالها قبل هر روز احتمال وقوع آن را پیش بینی می کردند صحبت کنند.

بیماری رئیس بزرگ

در سال 2004 در استیو جابز سرطان پانکراس تشخیص داده شد اما تحت درمان قرار گرفت. تا اینکه از نیمه سال 2008 کاهش وزن و کاهش قوه بینایی در وی آغاز شد و سرانجام در سال 2009 رئیس اپل مجبور شد یک پیوند کبد دریافت کرد.

در سال 2010 مجله فوربس جزئیات ماجرای کبد خریدن استیو جابز را منتشر کرد. این مجله آمریکایی نوشت: ماجرا از تابستان 2008 آغاز می شود. زمانی که جابز حضار کنفرانس اپل در سانفرانسیسکو را شوکه کرد. در این کنفرانس، جابز بسیار لاغر و به وضوح بیمار به نظر می رسید. به طوری که "دن لاینز" که به خاطر وبلاگ "ضد جابز" خود شهرت دارد در این باره نوشت: "حال جابز به شدت وخیم است و کاملا رو به مرگ به نظر می رسد."

در ماههای بعد از آن، دستگاههای خبری وابسته به خانه "کوپرتینو" تمام راهها را برای دامن زدن به شایعات امتحان کردند. اول از "شیوع نوعی ویروس" حرف زدند و بعد پای "برهم خوردن تعادل هورمونی" را وسط کشیدند. درحالی که واقعیت چیز دیگری بود.

یک تومور بدخیم پانکراس، جابز را در معرض خطر مرگ قرار داده بود و اگر بلافاصله تحت عمل جراحی پیوند کبد قرار نمی گرفت مرگ را تجربه می کرد. اما به نظر می رسید که دریافت یک کبد جدید بسیار دشوار باشد به طوری که علاوه بر وی در سال 2009 سه هزار و 400 کالیفرنیایی دیگر نیز در لیست انتظار برای دریافت یک کبد جدید بودند. از این تعداد تنها 671 بیمار موفق به دریافت پیوند شدند و 400 نفر در این انتظار جان باختند.

به همین دلیل جابز بین ماههای ژانویه تا مارس 2009 در یک تلاش نا امیدکننده بزرگ به سر برد و با هواپیمای جت شخصی خود طول و عرض آمریکا را برای پیدا کردن یک اهداکننده مناسب پیمود و به تمام بیمارستانها برای ثبت نام در بالاترین اولویت ممکن در لیست انتظار سر زد.

آمریکا یک کشور چند- لیستی است و به همین دلیل به بیماران بسیار ثروتمند اجازه می دهد که رقم شانس خود را برای دریافت یک پیوند افزایش دهند. به طوری که بیمارستانها نام این افراد "ابر ثروتمند" را قبل از اینکه در لیست ملی ثبت کنند در لیست انتظار ایالتی قرار می دهند.

در هریک از این بیمارستانها جابز تمام آزمایشات پر هزینه مشاوره، معاینه و انجام آزمایشات را انجام داد که در واقع برپایه قوانین پلیس بیمه، هر بیمار حق دارد تنها یکبار در این لیست ثبت نام کند.

سرانجام در ابتدای ماه مارس، معجزه از راه رسید. یکی از بیمارستانهایی که جابز در آنها ثبت نام کرده بود، بیمارستان دانشگاهی "متدویست" در ممفیس تنسی خبر داد که برای وی یک کبد دارد. کبد متعلق به یک جوان 20 ساله بود که در اثر یک سانحه رانندگی جان خود را از دست داده بود.

آخرین هفته های زندگی

در آخرین هفته های حیات جابز عکسی در اینترنت منتشر شد که بسیاری از مردم نمی خواستند آن را ببینند و به همین علت در تلاش بودند تا جعلی بودن آن را اثبات کنند. عکسی که نشان می داد زمانی تا وداع با جادوگر اپل باقی نمانده است.

یکروز قبل از درگذشت استیو جابز، تیم کوک در اولین حضور خود در انظار عمومی، مدل جدیدی از "آی- فن" را رونمایی کرد. شاید استیو جابز برای به آرامش رسیدن تنها منتظر همین رویداد بود: اینکه اپل را به دست فرد مناسبی سپرده است. مردی که آخرین اختراع جادوگر را به دنیا معرفی کرد.

هرچند دیگر دنیا مردی با تی- شرت مشکی، شلوار جین آبی تیره و کفشهای کتانی سفید را بر روی صحنه نمایشهای اپل نخواهد دید.

itorict

عضو جدید
[h=2]پیامهای تسلیت اوباما، بیل گیتس و رقبای تاریخی جابز/ جابز دنیای ما را تغییر داد[/h]

رئیس جمهور آمریکا، بیل گیتس و سایر رقبای تاریخی استیو جابز پس از اعلام خبر درگذشت بنیانگذار اپل پیامهای تسلیت خود را منتشر کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دنیا در بزرگداشت استیو جابز، از اوباما تا بلومبرگ و حتی رقبایی چون بیل گیتس و مارک زاکربرگ همگی پیامهای تسلیت خود را به مناسبت درگذشت جابز اعلام کردند.

پیام تسلیت اوباما رئیس جمهور آمریکا

با ساخت رایانه و گذاشتن اینترنت در جیبهای ما تحولی در اطلاعات به وجود آورد که نه تنها برای همه قابل دسترسی است بلکه سرگرم کننده و شهودی است. و با استعداد زیبنده خود در نقل داستانها میلیونها بزرگ و کوچک را شاد کرد (اشاره به استودیو انیمشین پیکسار).

استیو در هر روز خود به گونه ای زندگی می کرد، گویی که آخرین روزش است. و موفق شد در زندگی ما تغییر ایجاد کند، تعریفی دوباره از تمام صنعت ارائه کند و به یکی از نادرترین شرکتهای تاریخ بشر دست یابد: وی روش نگاه ما به دنیا را تغییر داد. استیو یکی از بزرگترین نوآوران آمریکایی بود و ما از خبر درگذشت وی متاثریم. دنیا یک الهام گرا را از دست داد.

پیام تسلیت مایکل بلومبرگ، شهردار نیویورک

آمریکا نابغه ای را از دست می دهد که نامش در کنار ادیسون و انیشتین به یاد خواهد ماند. ایده هایش دنیای آینده را برای نسلهای متمادی تحت تاثیر قرار خواهند داد.

پیام تسلیت بیل گیتس

بی اندازه دلم برایش تنگ خواهد شد. استیو و من 30 سال قبل با هم آشنا شدیم و در بیشتر زندگی خود باهم همکار، رقیب و دوست بودیم. دنیا به ندرت کسی را دارد که تاثیر عمیقی که استیو جابز برجای گذاشت گذاشته باشد. اثرات کارش در تمام نسلها احساس می شود. برای کسانی از ما که به اندازه کافی خوش شانس بودیم که با او کار کنیم، این یک افتخار بزرگ و شگفت انگیز بود.

ویدیو کنفرانس استیو جابز و بیل گیتس در کنفرانس دنیای مک - آگوست 1997

پیام تسلیت مارک زاکربرگ بر روی فیسبوک

سپاسگزارم از اینکه برایم یک دوست و مرشد بودی. سپاسگزارم از اینکه نشان دادی آن چیزی که تو می سازی می تواند دنیا را تغییر دهد. دلم برایت می شود.

پیام تسلیت شرکت سامسونگ الکترونیکس

این شرکت کره ای نیز با انتشار یک اطلاعیه در غم و اندوه بین المللی برای مرگ بنیانگذار اپل شریک شد. در این اطلاعیه از استیو جابز با لقب "موسس بزرگ" یاد شده است.

itorict

عضو جدید
[h=2]استیو جابز از نگاه تصویر/ مردی که دنیا را تکان داد![/h]
استیو جابز در طول 35 سال فعالیت حرفه ای خود توانست نوع نگاه بشر به زندگی را تغییر دهد و مفهومی نو از صنایع فناوریهای برتر را به دنیا تقدیم کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، استیو جابز عنوان مردی است که با اختراعات و ایده های خود دنیا را متحول و با توسعه فناوری زندگی را بهتر کرد.

امروز، میلیونها "آی- پاد"، "آی- فن" و "آی- پد" در جیب میلیونها نفر در سراسر دنیا است. محصولاتی که مفاهیمی چون "پخش کننده های قابل حمل موسیقی"، "تلفنهای همراه هوشمند لمسی" و "تبلتها" را در ذهن انسانها نهادینه کردند. حاصل 35 سال تلاش جادوگر اپل در عکسهای زیر به تصویر کشیده شده اند:

استیو جابز (سمت راست) با استیو وزنیاک در اولین روزهای راه اندازی اپل در 1976

نمایشگاه بین المللی NEXTWORLD Expo در 1992

رونمایی از اپل 2 در 1977

استیو جابز در شرکت NeXT سال 1991

همراه با جان شولی و استیو وزنیاک در رونمایی از رایانه Apple II c در 1984

1984- رونمایی از رایانه مکینتاش

استیو جابز در 1997 در کنفرانس دنیای مک

کنفرانس دنیای مک 1997 ویدیو کنفرانس میان استیو جابز و بیل گیتس

1985- استیو جابز بیرون از اپل، شرکت NEXT را تاسیس کرد

رونمایی از "آی- فن"/ تلفن همراهی که مفهوم جدیدی از تلفنهای همراه هوشمند را به دنیا معرفی کرد

رونمایی از آی- پد در سال 2010

آخرین حضور استیو جابز به عنوان رئیس اپل- 2011- رونمایی از "آی- ابر" (iCloud)​

ویرا

عضو جدید
کسی هست که ای تی تو پیام نور 7ترمه تمام کرده باشه؟

آخرین ویرایش:

itorict

عضو جدید
سلام دوستان
با يك ميليون چه كار كنم
1-تبلت بخرم
2-آي پد
3-لپ تاپمو عوض كنم
و اينكه ايا تبلت كارايي هاي لپ تاپ رو واسه ي رشته it داره يا نه
ممنون اگه توضيح كاملي بديد
كلا كدوم يك از اون سه تا بهتره
تشكر

mandana_f

عضو جدید
سلام دوستان
با يك ميليون چه كار كنم
1-تبلت بخرم
2-آي پد
3-لپ تاپمو عوض كنم
و اينكه ايا تبلت كارايي هاي لپ تاپ رو واسه ي رشته it داره يا نه
ممنون اگه توضيح كاملي بديد
كلا كدوم يك از اون سه تا بهتره
تشكر

من بودم با یک میلیون یه موبایل آیفون4 می خریدم:D ( البته ممکنه داشته باشید ! ما که از این چیزای گرون مرون نداریم !!!!!!!!!! )

------

بستگی داره بخواید چه استفاده ای کنید یا حتی توی رشته آی تی چیکار کنید . هر کدوم از این 3 تا یه ویژگی هایی داره که برای افراد مختلف با نیازمندی های متفاوت ساخته شده .

itorict

عضو جدید
من بودم با یک میلیون یه موبایل آیفون4 می خریدم:D ( البته ممکنه داشته باشید ! ما که از این چیزای گرون مرون نداریم !!!!!!!!!! )

------

بستگی داره بخواید چه استفاده ای کنید یا حتی توی رشته آی تی چیکار کنید . هر کدوم از این 3 تا یه ویژگی هایی داره که برای افراد مختلف با نیازمندی های متفاوت ساخته شده .
نه بابا من اصلا گوشي ندارم 4 سال پيش يه 6300 داشتم و بعد يه 1200 و الان 1 ساله موبايل دست نميگيرم ولي در عوض 6 سيمكارت دارم..
كلا ميخوام بدونم واسه اين رشته كدومش بهتره.........

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا من اصلا گوشي ندارم 4 سال پيش يه 6300 داشتم و بعد يه 1200 و الان 1 ساله موبايل دست نميگيرم ولي در عوض 6 سيمكارت دارم..

سلام. باید ببینید نیازتون چیه. معنی نداره که واسه این رشته چی بهتره.

اول نیازتون رو مشخص کنید

mandana_f

عضو جدید

آفرین ! گوشی نداشتن خیلی خوبه ! اما 6 تا سیم کارت داشتن بده !!

------

تا جایی که من میدونم تبلت و آی پد فرقی ندارن . مثه اینه که بگید لپ تاپ و سونی ! آی پد یه تبلت از شرکت آیفون هست . ( امیدوارم اشتباه نگفته باشم ! دوستان تصحیح کنن )

تبلت بیشتر از نظر حمل و نقل مورد توجه هست و برای آدمایی خوبه که میخوان زیاد از امکانات نمایشی استفاده کنن که همیشه هم همراهشون باشه

ولی خب لپ تاپ یه سری مشکلات توی حملش هست و به این راحتی نمیشه مثه تبلت به دست گرفت و نگاه کرد به صفحه !

اگر سی دی یا دی وی دی بخواید ببینید با لپ تاپ میشه نه تبلت .

امکانات تبلت ها کم نیس اما خب یه سری محدودیت ها دارن .

به نظر من لپ تاپ همه کاره تر هست هر چند مشکلاتی هم داره اما مزایاش برای یه مهندس بیشتره

رای من لپ تاپ :D

itorict

عضو جدید
سلام. باید ببینید نیازتون چیه. معنی نداره که واسه این رشته چی بهتره.

اول نیازتون رو مشخص کنید
اينترنت
نصب نرم افزارهاي مهندسي
كلا براي دانشگاه
راحتي
كارايي خوب
درضمن به دوست گلمون mandana_f عارضم تبلت با آي پد فرق دارن تا حدودي

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
اينترنت
نصب نرم افزارهاي مهندسي
كلا براي دانشگاه
راحتي
كارايي خوب

نیازتون اینه که

1- قراره کارهای گرافیکی انجام بدین؟؟ یا انیمیشن بسازین؟؟ یا میخواین ویندوز مجازی نصب کنین یا اموزش شبکه بدین یا بازی کنین. یا چنین کارهایی انجام بدین؟؟؟

2 - یا اینکه نه. یه وسیله ای میخواین که کارهای عادی و ساده رو انجام بده و هر جا که میرین خیلی راحت بتونین با خودتون ببرین ؟؟

اگه پاسختون 1 بود لپ تاپ بگیرین

اگه پاسختون 2 بود تبلت بگیرین.

موفق باشید .

babak1388

عضو جدید
اینجا تاپینگ مهندسان فناوری اطلاعات هست!
من مدرکم کاردانی IT هست، مارو هم اینجا راه میدید؟:cry::cry:

البته دانشجوی کارشناسی مهندسی تکنولوژی نرم افزار هم هستم!!

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا تاپینگ مهندسان فناوری اطلاعات هست!
من مدرکم کاردانی IT هست، مارو هم اینجا راه میدید؟:cry::cry:

البته دانشجوی کارشناسی مهندسی تکنولوژی نرم افزار هم هستم!!

خوش اومدید.

البته زیاد نمونده که تالار فناوری اطلاعات به تالار ارواح تبدیل بشه !!!

آخرین ویرایش:

candela

عضو جدید
سلام به دوستان گل.منم عضو جدیدم اجازه هست بیام تو؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!توتایپیکای دیگه پیام گذاشته بودم اما گویا بعضیا خوششون نیومده بود،ابراز لطف کردن که حرفامون خاله زنکی واین چیزاس،نمیدونستم راهنمائی گرفتنم ایراد داره.بگذریم....
راستش من داشتم واسه ارشد میخوندم که به توصیه دوستان یه کوچکولو بیخیال امسال شدم.اگرم کسی از نرم افزار visio یا rationalrose مطلب داره خوشحال میشم کمکی به ما برسونه!!
خلاصه اگه ما اضافه ایم بگید بساطمونو جمع کنیم؟؟؟
شب و روزتون پراز عطر اقاقی :gol:

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان گل.منم عضو جدیدم اجازه هست بیام تو؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!توتایپیکای دیگه پیام گذاشته بودم اما گویا بعضیا خوششون نیومده بود،ابراز لطف کردن که حرفامون خاله زنکی واین چیزاس،نمیدونستم راهنمائی گرفتنم ایراد داره.بگذریم....
راستش من داشتم واسه ارشد میخوندم که به توصیه دوستان یه کوچکولو بیخیال امسال شدم.اگرم کسی از نرم افزار visio یا rationalrose مطلب داره خوشحال میشم کمکی به ما برسونه!!
خلاصه اگه ما اضافه ایم بگید بساطمونو جمع کنیم؟؟؟
شب و روزتون پراز عطر اقاقی :gol:

دوست عزیز . اینجا برای همه هست.

اینجا ملک شخصی کسی نیست که بهتون بگه برید .

شما هم در چارچوب تالار فناوری اطلاعات میتونین هر سوالی که مربوط هست بپرسین.

به هر حال خوش اومدین.

aliie62

عضو جدید
سلام دوستان،
منم کارشناس ارشد مهندسی فناوری اطلاعات هستم و خوشحال میشم که از تجارب شما استفاده کنم.;)

بالا