استیو جابز فوت شد
باید برای جامعه ایتی جهان یه ماه عزای عمومی اعلام کنن
وای . خیلی خبر ناراحت کننده ای بود
.
بیچاره ایفون 5 رو ندید و رفت
بزرگ مرد دنیای تکنولوژی آقای Steve Jobs نابغه و مغز متفکر تکنولوژی های قدرتمند شرکت Apple امروز در سن 56 سالگی دار فانی را وداع گفت.
شاهکارهای شرکت Apple همچون iPhone ،iPad ،iPod ،iMac و iTunes و... و بسیاری از موفقیت ها و پیشرفت های این کمپانی بزرگ همگی حاصل نبوغ و زحمات بی همتای این نابغه صنعت IT بوده است.
آقای جابز در سال 1976 شرکت Apple را به همراه دوست دوران کودکی خود یعنی Steve Wozniak تاسیس کرد و چندی بعد اولین Personal Computer دنیا یعنی Apple II را روانه بازار کرد. آقای Wozniak لحظاتی بعد از شنیدن خبر فوت جابز، با ناراحتی تمام در جواب ABC News گفت: "من شدیدا شوکه و آشفته شده ام"
آقای Bill Gates رئیس سابق کمپانی بزرگ مایکروسافت نیز بیان کرد: " من و استیو تقریبا 30 سال پیش برای اولین بار همدیگر را ملاقات کردیم، و از آن زمان تاکنون بهترین همکار و دوست برای یکدیگر بوده ایم. کمتر پیش میاید که دنیا کسی مانند استیو را داشته باشد که چنین تاثیر عمیق و قدرتمندی را بر دنیا بگذارد، به طوری که تا نسل ها بعد نیز این اثرات باقی بمانند. هر کدام از ما که انقدر خوش شانس بوده است که با استیو همکار باشد باید بینهایت افتخار کند و از این بایت به خودش ببالد، بی حد و اندازه دلم برایت تنگ میشود استیو..."
روح زیبا و با عظمتش شاد و یاد و خاطرش گرامی...
1955-2011
این جمله ی حضرت علی رو هیچ وقت یادم نمیره..کار خوب یا حرف خوب رو هرکس انجام بده با هر تفکری شایسته ی احترامه منم وقتی به خدمات این مرد نگاه می کنم بدون توجه به این که چطور آدمی بوده از مرگش ناراحت میشم.سرتاسر دنیا بویژه کشورمون افراد زیادی هستن که اگه عرصه براشون مهیا باشه میتونن خدمات زیادی به علم بکنن.به امید اون روز
خداحافظ آقای جابز....خداخافظ