دستت درد نکنه
فقط نمیدونم چه جوری ازت تشکر کنم![]()
![]()
این هم حلوام بخورید و برای شادی روحم صلوات بفرستید کنکور گند زدم. البته همه گند زدن خیلی سخت بود.
خوبه موقع ورودش من گفتم رفیق منه آوردمش با خودم اینجاها !! یادتون نیس ؟!؟ شما هم گفتین آینده مشخص میکنه که ... !!!!!
!![]()
اون وقت آیدی کیا تو ذهنتون می مونه
من که معرف حضور هستم!!
همون که نوشتی
خانوم
سوگماد
یعنی همیشه جاوید![]()
شرمنده یه سوال فنی...![]()
میگم که اینجا دقیقا تفاوت یه صفری با یه تازه وارد چیه؟![]()
![]()
![]()
میشه منم بیام تو
منم تازه واردم ولی ترم هشتما![]()
سلام دوستان
رشته آی تی تو ایران آینده ی کاری هم داره؟
راستی اگه میشه متن زیر رو بخونید و بعد بگید بیام آی تی یا کامپیوتر:
این نوشته علایقه منه
من زیاد از بحثای فسیلی برنامه نوسی خوشم نمیاد.
من خیلی عاشق فناوری های روزم. دوست دارم جدید ترین وسایل رو حداقل ببینم
خیلی به اینترنت و وب علاقه دارم.
دوست دارم همیشه به روز باشم
برنامه نویسی هم دوست دارم ولی نه اینکه همش کارهای تکراری انجام بشه. دوست دارم خودم یه پروژه طراحی کنم. عملیش کنم.
چرا یادمه.
ولی خب حالا چون دوست شماست . معلومه که اقائه یا خانوم/؟؟
.
.
در مورد اون نظر همیشگی که جدیدا در رابطه با همه میدم : به نظرم شما حتی 2 ماه هم اینجا موندگار نمیشی. چه برسه 6 ماه که مد نظر منه.
به هر حال خوش امدید.
خب ممنون که معرفی کردید و فهمیدیم همیشه جاوید هستید![]()
در مورد اون نظر همیشگی که جدیدا در رابطه با همه میدم : به نظرم شما حتی 2 ماه هم اینجا موندگار نمیشی. چه برسه 6 ماه که مد نظر منه.
مسلما رو خوب اومدی!!خب وقتی من خانوم هستم مسلما دوست منم خانوم هست ! توجه کنید مسلما !!!!!!!
سلام دوستان
این نوشته علایقه منه
برنامه نویسی هم دوست دارم ولی نه اینکه همش کارهای تکراری انجام بشه. دوست دارم خودم یه پروژه طراحی کنم. عملیش کنم.
دشمنت شرمسار!
یه زمانی چه برنامه هایی داشتیم واسه اینجا...آموزشگاه مجازی یادته؟
از نظر مدرک و اینا بگی من CCNA رو گرفتم ، امیدوارم Voice رو هم بتونم تابستون بگیرم و لینوکس دوست متعصبی شدم!! بنابراین طرف مدارک مایکروسافت نخواهم رفت.احتمالا سرورهای لینوکس رو خودم بخونم فقط میمونه اینکه کجا و چجوری مدرکشو بگیرم...البته همچین صفر هم نیستم ازشون.
این آیکون هارو هم انقدر از http://forum.sepahannews.comکپی نکنیه وقت دیدی داون شد گفتن حمله DDoS بوده از باشگاه مهندسین
سلام به همه دوستان .
به نظر شما کلاس های مایکروسافت مثل mcitp بازار کار بهتری داره یا سیسکو یا لینوکس؟ و اینکه به نظر شما برای من که ترم 2 آی تی هستم زود نیست که به این کلاس ها برم ؟
سلام دوستان
این نوشته علایقه منه
به نظر من که تحقیقات اندکی هم در این رابطه انجام دادم و کمی گرایش های دانشگاههای خارجی رو هم بررسی کردم , زیاد فرقی نمیکنن. بازار کارشون هم اگه مسائل مدیریتی مد نظرتون نباشه فرق خاصی نمیکنه.
عاشق فناوری های روز بودن و علاقه به اینترنت و وب هم به نظرم تو هر رشته ای ارضا شدنیه و نمیشه برای رشته ای اون رو تفکیک کرد.
نظر دوستان هم به نظرم با تعصب به رشته خودشون همراه هست و مطمئنا تو تالار کامپیوتر هم این سوال رو کنید بهتون میگن کامپیوتر.
به هر حال اگه نظرات کنکوری ها رو بخواین. ایتی تو ایران پر طرفدارتره و معمولا ایتی در اولویت هست نسبت به کامپیوتر.
تو ایران هم به دلیل اینکه ایتی رشته ای جدید هست . شاید طرفداران بیشتری داشته باشه و شاید بیشتر مورد توجه قرار بگیره.
ولی باطنا به نظرم ( اگه مسائل مدیریتی مد نظرتون نیست و نمیخواین واسه ارشد , مدیریت فناوری اطلاعات بخونین ) اصلا فرق خاصی تو مسائل کامپیوتری و به روز بودن بین این 2 رشته وجود نداره و حتی شاید کامپیوتر ارجحیت بیشتری هم داشته باشه. ولی حس میکنم به خاطر جدید بودن ایتی , این رشته مورد توجه بیشتری هست.
البته اینا نظرات شخصی منه .دلیل خاصی وجود نداره که درست باشه. موفق باشی .
سیسکو یه بحثه ، لینوکس یا مایکروسافت یه بحث دیگه.بین لینوکس و مایکروسافت فکر میکنم مایکروسافت رو کارفرما بیشتر خوشش بیاد.سیسکو هم به نظر من داشته باشی بد نیست.به نظر شما کلاس های مایکروسافت مثل mcitp بازار کار بهتری داره یا سیسکو یا لینوکس؟ و اینکه به نظر شما برای من که ترم 2 آی تی هستم زود نیست که به این کلاس ها برم ؟
بله آینده کاری هم داره.به نظرم آینده خوبی هم داره.رشته آی تی تو ایران آینده ی کاری هم داره؟
این نوشته علایقه منه...
الزامی نداره.خب وقتی من خانوم هستم مسلما دوست منم خانوم هست ! توجه کنید مسلما !!!!!!!
اینجا دکمه پلاس نداره؟! ۱+یه بحث علمی راه بندازید ...(6 ماه داره تموم میشه هاااا)
مثلا بیایید ایده بدید توی دولت الکترونیکی چه چیزها ارائه بدیم خوبه ؟!!
مثلا کسی در مورد حمل و نقل هوشمند چیزی میدونه ؟!!
بابا سرورهای لینوکس همه تنظیماش گرافیکیه! باور کن واسه بار اول هم بشینی پشتش میتونی کارتو راه بندازی.به به ، زنده باد حاج امیر ، ترکوندی پس ، منم دور از گوشت لینوکسی متعصب هستم ، ولی خوب MCSE و اینچیزا رو برای استفاده ابزاری باید بلد باشیم مهندس ،
لینوکس می ری کدوم سمت ؟ RHCE یا LPIC ؟
راستی برنامه نویسیت چه طوره؟کار خاصی کردی؟
۱+کافیه یه سری به آگهی های استخدام بزنی ، من خودم شخصا ندیدم کارشناس IT جایی بخوان
ولی من اینطور فکر نمی کنم مهندس، کافیه یه سری به آگهی های استخدام بزنی ، من خودم شخصا ندیدم کارشناس IT جایی بخوان ، دقیقا به خاطر همین جدید بودنش ، هنوزم کسی نمی دونه فرقش با کامپیوتر چیه و برای استخدام کردن هم عنوان رو کامپیوتر می زنن
البته در آینده امید داریم که IT شناخته بشه و از پتانسیلی که هست استفاده بشه ، همه با هم آمین
خب وقتی من خانوم هستم مسلما دوست منم خانوم هست ! توجه کنید مسلما !!!!!!!
تفریحتون شده هااااا !!
میگید 2 ماه چون ترم 8 هست و طبیعتا کارای مهمتر مثه خوندن برای ارشد داره !!
1-ای بابا کم به هم بگید " عمرا بتونی 5 الی 6 ماه اینجا باشی "
کمتر در مورد موندگاری حرف بزنید ... فعلا که هستید فعالیت کنید و چیزی یاد بگیرید و هر وقت رفتین هم ما واستون دعا میکنیم
.................................
2-یه بحث علمی راه بندازید ...(6 ماه داره تموم میشه هاااا)
2) رشته آی تی باید اطلاعاتت رو هر چند وقت یکبار بروز کنی (مثلا مدارک مایکروسافت که mcse داشت که حالا شده mcitp)
ولی من اینطور فکر نمی کنم مهندس، کافیه یه سری به آگهی های استخدام بزنی ، من خودم شخصا ندیدم کارشناس IT جایی بخوان ،
الزامی نداره.
من پسرم ولی خانم رضایی ، خانم Moji ، خانم SN20 و ... همه دوستام هستن.
!
آگهی های استخامی جدید رو اگر ببینید متوجه میشید IT خیلی پرکاربرد شده !!
تصور میکردم تو این دوره زمونه دوستی اقا با خانوم یا خانوم با اقا حل شده هست و ریشه تفکیک جنسیتی (که به غلط برای ما جا انداختن ) اینقدر تو ذهن ما رخنه نکرده باشه.
اکی...روتو برم....در مورد اون نظر همیشگی که جدیدا در رابطه با همه میدم : به نظرم شما حتی 2 ماه هم اینجا موندگار نمیشی. چه برسه 6 ماه که مد نظر منه.
نه دیگه اشتباه برداشت کردی شما !! اولا منظورم دوست خارج از نت بود دوما مثلا شما ناهار میری خونه دوستت شب هم پیشش می مونی ؟!!!!!!!!
اکی...روتو برم....![]()
![]()
![]()
شیطونه میگه که بگم که انگار اینجا سندش به نام شوماس؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
نمیخوام در این مورد بحث کنم. و به نظرم جای این صحبت ها اینجا نیست و منم فقط نظر شخصیم رو گفتم.
دوستی از نظر من این چیزا نیست. به نظرم ما به عنوان یه هم نوع میتونیم با هر کسی دوست باشیم. چه اون شخص دختر باشه. چه پسر
.![]()
دوستان و سایکیک جان. نظرتون به عنوان یه زیر بخش با نام کنکور ارشد و تحصیلات تکمیلی چیه؟؟؟
تاپیک مصاحبه ها . منابع ارشد و راهنمایی های لازم برای کنکور ارشد و همچنین تاپیک دکتری و ... میتونه به این زیر بخش انتقال پیدا کنه.
و فکر میکنم خیلی هم نیاز باشه .
نه دیگه اشتباه برداشت کردی شما !! اولا منظورم دوست خارج از نت بود دوما مثلا شما ناهار میری خونه دوستت شب هم پیشش می مونی ؟!!!!!!!!
بازم اشتباه برداشت کردین !!!!!!!!! اولا که در مورد همنوع و این حرفا موافقم .
دوما مشکل از تفاوت نظر من و شما در معنی دوست هست !! البته دقیق تر بگم رفیق ! من به هر کسی نمیگم رفیق !!
ولی شاید شما مثلا به من بگید رفیق !!!!!
در هر صورت تفاوت در نوع نگاه به واژه هاست !
واقعا این بحث بی مورده اینجا !!
دوستان و سایکیک جان. نظرتون به عنوان یه زیر بخش با نام کنکور ارشد و تحصیلات تکمیلی چیه؟؟؟
تاپیک مصاحبه ها . منابع ارشد و راهنمایی های لازم برای کنکور ارشد و همچنین تاپیک دکتری و ... میتونه به این زیر بخش انتقال پیدا کنه.
و فکر میکنم خیلی هم نیاز باشه .
ای بابا کم به هم بگید " عمرا بتونی 5 الی 6 ماه اینجا باشی "
کمتر در مورد موندگاری حرف بزنید ... فعلا که هستید فعالیت کنید و چیزی یاد بگیرید و هر وقت رفتین هم ما واستون دعا میکنیم
.................................
یه بحث علمی راه بندازید ...(6 ماه داره تموم میشه هاااا)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |