mehrdad67
عضو جدید
سلام
چرا دلفی؟غیر از دلیفی چه زبان هایی رو خوندین؟
شما CCNP رو تموم کردین؟
فعلا از لحاظ کاری بیشتر به دردم می خوره زبان های تحت وب برنامه بعدیمه
سلام
چرا دلفی؟غیر از دلیفی چه زبان هایی رو خوندین؟
شما CCNP رو تموم کردین؟
دمت گرم رئیس منهدم نمودی این 3 واحد را:دی![]()
واقعا خسته نباشي استاد رياضي تون كي بودمعلوه دست نمرهاش بالا بوده به شما يك پيشنهاد مي دهم اگر شما ليست استادهاودست نمره شون و درس دادنشون را داخل سايت بزني حتما سايت پر طرفداري خواهيد داشت.
از كجا امدم امدم امدنم بهر چه بود به كجا مي روم اخر من اين چه رازي است
دوست خوبم باید هدف هات رو لمس کنی ، هر لحظه جلوی چشمت باشه . باید اساسی فکر کنی و هدف هات رو لیست کنی تا قابل تغییر نباشند . حالا شما گفتید هدف های کوتاه مدت ، برای هدف های بلند مدتت این کار رو نکن . رو یه هدف zoom کن و با قدرت برو جلو . موفقیتت تضمین شده هستمن چند بار سعي كردم اين كار رو بكنم اما با معضلات زير روبرو شدم:
چندين بار ليستم رو عوض كردم. يعني هر دو روز يه بار ليستم رو عوض ميكردم.
و دقيقا هدف خاصي رو دنبال نمي كردم...(منظورم هدف كوتاه مدته)
هدف بلند مدتم هم قولIT هست![]()
من حداقلش رو گفتم . واقعا چرا افراد فکر نمیکنند و حرف میزنند . اگه افراد کمی سکوت کنند و در مورد حرفی که میخوان بگن ، کمی فکر کنند . اون موقع تو عمل هم کم نمیارند . (چون با فکر کردن تمام توانایی های خودشونم ارزیابی میکنند ولی حیف آدمای اینجوری کم هستند . همه ی آدما میتونند بهترین باشند ولی خودشون رو دست کم میگیرند )به یک سخن معروف اشاره کردی : سرمایه گذاری نه هزینه
ولی دو برابر خیلی کم گفتیا ... اگه می گفتی دو برابرش و توی اولین حقوق یا درآمدت بدست میاری درست تر بود
خوب می دونی ؟ حرف زدن خیلی راحته میان عمل کنن می بینن نه عمل سخته و به همون سخن گفتن بسنده می کنن
ولی خوب گذاشتن ما درستش کنیم![]()
بهتون نمیخوره مدیر بداخلاقی باشید ولی چشم دیگه غیبت طولانی مدت تعطیل . سفر هم خوش بگذره . به نظر من هم پیشنهاد خوبی هستش .Welcome back
ولی حواست باشه ایندفه رو گذشت می کنم
سری بعد اگه غیبتتون طولانی شد باید با ولیتون بیاین
ما که 9 بهمن تمومیم بعدشم با اجازه دوستان بسیار عزیز می رم مرخصیولی در حین استراحت سعی می کنم In Touch باشم
بعد از امتحانات مسافرت خیلی خوبه
هر چه زودتر ،بهتر دوست عزیزیک پیشنهاد بسیار خوب
خوب قبل از کنکور هدفم فقط این بود که IT قبول بشم که شدم.
ولی الان اهدافم خیلی گسترده تر شدن و Complex .
باید لیستشون کنم.
![]()
ممنون از اینکه این کتاب رو معرفی کردید . موفق باشید دوست عزیزسلام الهام عزیز
این کار عالیه منم قبولش دارم چون خودم تجربه کردم.
نتیجه ی خوب این کار واسه قانونه جذبه!!
کتاب قانون جذبه مایکل لوسیر رو اگه خونده باشی لیست اهداف رو خیلی جالب گفته که حتما جواب میده
سلام دوست عزیز خیلی خوشحالم که تحصیل کرده های مثل شما و دیگر دوستان خوبم در بین ما هستش . منتظر share کردن اطلاعاتتون هستیمبا سلام من تازه عضو شدم خيلي خوشحالم كه يه همينچين جايي هست واقعا حال كردم. بنده هم يك اطلاعات ناچيزي دارم و مدرس هستم .اگه سوال داشتين به بپرسين اگه سوادم برسه كمك مي كنم .ليسانس من سخت افزار فوق ليسانسم IT
![]()
سلام . ممنون به خاطر اطلاعات خوبتون . موفق باشیدتقديم به پاكرواميروبچه هاي فعال وتازه وارد
در هزاره سوم IT به عنوان عمده ترين محور توسعه در جهان منظور شده است ودستاوردهاي ناشي ازان چنان با زندگي مردم عجين گرديده كه روي گرداني ازان اختلالي عظيم در جامعه ورفاه واسايش مردم به وجود مي اورد.
در كشور ما نيز براي تربيت نيروي كارامد ومتخصص در زمينه IT وحركت سريع در اين عرصه رشته IT در دانشگاه ها ومراكز عالي ارايه مي شود .رشته اي است كه مي تواند تمام رشته هاي دانشگاهي را پوشش دهد وميان رشته برق وصنايع است كه در اين توليد وپردازش وعرضه اطلاعات به امور كامپيوتر مربوط ميشود وبحث هاي مديريت اطلاعات به رشته صنايع وبرق مربوط مي شود .
متخصص اين رشته بايد بتواند اطلاعات را جمع اوري كرده وپردازش ودسته بندي كند وبه موقع از انها استفاده كند از اين رو بايد مباني كامپوتر را بلد باشد به عبارت ديگر هسته اصلي رشته كامپيوتر مي باشد ولي چون يكي از توانمنديهاي رشته IT بهره وري به موقع وصحيح از اطلاعات است.
دانشجوي ITبايد داراي اطلاعات جنبي در زمينه هاي مختلف داشته باشد .
براي مثال فردي كه مي خواهد از ITدر تجارت الكترونيك استفاده كند بايد مديريت بلد باشد يا فردي كه مي خواهد ازITدر زمينه اموزش از راه دور بهره برد بايد از روش هاي اموزش اشنا باشد .
دروس اصلي : ساختمان گسسته ومباني كامپيوتر وبرنامه نويسي وزبان ماشين و.ساختمان داده و مدارهاي منطقي ومعماري كامپيوتر وبرنامه نويسي پيشرفته و سيستم عامل وپايگاه دادها و طراحي الگوريتم و مهندسي نرم افزار وشبكه هاي كامپيوتري و مياني الكترونيك ديجيتال وهوش مصنوعي و اصول ومباني مريريت ومباني اقتصاد مهندسي وازمايشگاه شبكه وازمايشگاه پايگاه داده ها وشيوه ارايه مطالب علمي وفني وزبان تخصصي وازمايشگاه سيستم عامل
سلام دوستای گلم
بچه ها به نظر شما تا سه چهار سال آینده که ما فارغ التحصیل بشیم گرایش تجارت الکترونیک تو ایران به حدی میرسه که از الان روش وقت بذاریم خود من به مطالب شبکه های کامپیوتری بیشتر علاقه نشون میدم ولی دیروز یکی می گفت شما تازه کارا رو تجارت الکترونیک وقت بذارید بهتره.اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
حالا كه بحث رسيد به تجارت الكترونيك من هم يه سوال دارم:
من از الان دارم ارز براي هند و تركيه جمع ميكنم البته نه به صورت خود كشي. البته اين پول ها براي تحصيل تو خارج هست(البته اين رو به هركي ميگم ميخنده چون پول ندارم برم دانشگامون
)
حالا اين هيچي اين پولايي كه تا حالا جمع كردم ارزششون اومده پايين و حالا يكي از آدماي با تجربه تو وزارت علوم گفته ما خودمون براي تركيه و هند استاد ميفرستيم. اگه ميخواي بري خارج از كشوريا برو انگليس يا برو كانادا.
حالا من چيكار كنم تو خود ايران بخونم يا برم خارج؟
حالا كه بحث رسيد به تجارت الكترونيك من هم يه سوال دارم:
من از الان دارم ارز براي هند و تركيه جمع ميكنم البته نه به صورت خود كشي. البته اين پول ها براي تحصيل تو خارج هست(البته اين رو به هركي ميگم ميخنده چون پول ندارم برم دانشگامون
)
حالا اين هيچي اين پولايي كه تا حالا جمع كردم ارزششون اومده پايين و حالا يكي از آدماي با تجربه تو وزارت علوم گفته ما خودمون براي تركيه و هند استاد ميفرستيم. اگه ميخواي بري خارج از كشوريا برو انگليس يا برو كانادا.
حالا من چيكار كنم تو خود ايران بخونم يا برم خارج؟
راستش من فقط میدونم که انگلستان وآلمان وفرانسه کشورهای پیشتاز اروپا تو زمینه تجارت الکترونیک هستند ومدرک انگلستان خیلی معتبره الان هم تو کشور ایران بعضی موسسات هستند که مدرک پایان دوره تجارت الکترونیک انگلستان رو میدن.دیگه همینا رو میدونستم
با سلام خدمت مدیر سایتسلام به شما
به جمع ما خوش اومدین
امید وارم که با ما بمونید![]()
با سلام خدمت مدیر سایت
خوشحالم که اینجا عضو شدم
فکر کنم من جوان ترین مهندس عضو گروه باشم
من 20 سالمه ترم 3 ای تی هستم
خیلی دوس دارم به جز دروس تئوری چیزای عملی رو هم یاد بگیرم
لطف میکنید اگه راهنماییم کنید
ممنون
اینجا دو تا بحث پیش میاد:
1- جوونی: من 18 سالمه
2- یادگیری دروس به صورت عملی: خوب در توضیح باید بگم ما توی این سایت و یا کلاسای دیگه به صورت تئوری در حد بسیار قوی با دروس اشنا میشیم اما باید یه کارگاهی باشه که ما به صورت عملی هم یه چیزایی یاد بگیریم. من به فرهنگسرای IٰT رفتم اما همچین بخشی نداشت.
نظرتون چیه ما خودمون یه کارگاهی راه بندازیم؟؟
بچه ها منم تو جمعتون را میدید؟
من اگه قرار بود یه کار فقط دوست داشته باشم "هک کردن سیستمهای امنیتی" رو انتخاب میکردم! اما افسوس بازی روزگار ما رو اینجا کشوند؛
هرچند در مملکت ما روزگار هم نقشی بازی نمیکنه....فقط شانسه که داره امور رو میچرخونه و مردم بخاطر یگانه بودن در نوعشون همچنان بصورت اجتماع در کنار هم زندگی میکنند!
من اگه قرار بود یه کار فقط دوست داشته باشم "هک کردن سیستمهای امنیتی" رو انتخاب میکردم! اما افسوس بازی روزگار ما رو اینجا کشوند؛
هرچند در مملکت ما روزگار هم نقشی بازی نمیکنه....فقط شانسه که داره امور رو میچرخونه و مردم بخاطر یگانه بودن در نوعشون همچنان بصورت اجتماع در کنار هم زندگی میکنند!
17 ..![]()
هر چند که بگما این نمره ها اصلا پیش نمره های ما چیزی نیست ... نمره های ما در حد 10 -12 میچرخه .
اصلا بالای 15 یعنی فاجعه ...سریع باید انصراف بده تا اخراجش نکردن
ولی جدا آفرین و خسته نباشی .. خوش بحالتون چقدر زود جوابا رو میدن بهتون..
خوب؟! افسانه هست!سلام به همگي اميدوارم كه همگي حالتون خوب بوده وامتحانات را خوب بديد.
سلام به همه ي عزيزانم.براي همه آرزوي موفقيت در زندگي به خصوص طي مدارج عالي تحصيلات را دارم.
ان شاالله در امتحانات موفق باشيد.من سه شنبه فيزيك2 دارم.كسي خاطره اي نكته اي از فيزيك 2 نداره؟
عرض سلام دارم به همه ي بروبچز.افرادي كه دروس فيزيك2 و مدارمنطقي وساختار فايل ها (ذخيره و بازيابي اطلاعات) را پاس كرده اندلطفا" يه كوچولو
لطف كنند و توضيح بدهند امتحاناتشون چه جوري بوده ؟
باتشكر و آرزوي موفقيت براي همه عزيزانم.
ضمنا"اينم بگم كه من ترم پيش
درسمباني و مديريت IT را شدم19.64 كه بالاترين نمره بود.
یه سلام ویژه به همه ی دوستان عزیز . امیدوارم که امتحانتون رو با موفقیت پشت سر بزارید . به خاطر غیبتم معذرت خواهی میکنم . خیلی هم حرف زدم . میگن up to date باشید ، یعنی همین دیگه . ولی چاره ای نبود ، امتحانات حسابی مشغولم کرده و فعلا هم تموم نشده . به همه ی دوستان جدید هم خوش آمد میگویم و به دوستان دیگه هم خدا قوت میگم . همگی خسته نباشید . خیلی حرف واسه گفتن هستش ولی میترسم( ترس که نه ) پشت سر هم پست بذارم و دوباره drago عزیز دلخور شه ( شوخی کردم ) موفق باشید
سلام دوباره به همه شما
امتحانا سر همه رو گرم کرده دیگه.یه خسته نباشید به همه .من نمیدونم بعضی از درسا به چه درد ما میخوره.مثلا تاریخ فرهنگ وتمدن چه ربطی به رشته itداره که امروز من امتحان داشتم.اونم چه امتحانی...
تقديم به پاكرواميروبچه هاي فعال وتازه وارد
در هزاره سوم IT به عنوان عمده ترين محور توسعه در جهان منظور شده است ودستاوردهاي ناشي ازان چنان با زندگي مردم عجين گرديده كه روي گرداني ازان اختلالي عظيم در جامعه ورفاه واسايش مردم به وجود مي اورد.
در كشور ما نيز براي تربيت نيروي كارامد ومتخصص در زمينه IT وحركت سريع در اين عرصه رشته IT در دانشگاه ها ومراكز عالي ارايه مي شود....
http://ahle-1001-shab.persiangig.ir/image/دسته%20گل.jpg
تقدیم به همه بچه ها
اینجا دو تا بحث پیش میاد:
1- جوونی: من 18 سالمه
2- یادگیری دروس به صورت عملی: خوب در توضیح باید بگم ما توی این سایت و یا کلاسای دیگه به صورت تئوری در حد بسیار قوی با دروس اشنا میشیم اما باید یه کارگاهی باشه که ما به صورت عملی هم یه چیزایی یاد بگیریم. من به فرهنگسرای IٰT رفتم اما همچین بخشی نداشت.
نظرتون چیه ما خودمون یه کارگاهی راه بندازیم؟؟
به سلام.
Welcome back
آره واقعا من که بعضی موقع ها نارحت می شم.
می گن IT همون کامپیوتره دیگه؟منم می گم اگه همون کامپیوتره چرا بهش می گن IT .بعضی موقع ها دیگه زحمت جواب دادن به خودم نمی دم.![]()
یک صحبتی که El2rado عزیز در مورد حرفی که استادشون زدن مردن که واقعا به دلم نشست.
اونم این بود که استادشون گفته بودن IT یک علم نو هست و یک دانشجو توی این رشته حرف برای گفتن زیاد داره.ایده های نو زیاد می تونه بده و همش هم به خاطر بکر بودن این علم هست.
به سلام.
Welcome back
آره واقعا من که بعضی موقع ها نارحت می شم.
می گن IT همون کامپیوتره دیگه؟منم می گم اگه همون کامپیوتره چرا بهش می گن IT .بعضی موقع ها دیگه زحمت جواب دادن به خودم نمی دم.![]()
یک صحبتی که El2rado عزیز در مورد حرفی که استادشون زدن مردن که واقعا به دلم نشست.
اونم این بود که استادشون گفته بودن IT یک علم نو هست و یک دانشجو توی این رشته حرف برای گفتن زیاد داره.ایده های نو زیاد می تونه بده و همش هم به خاطر بکر بودن این علم هست.
این همون جنبه مثبت کار میشه دیگه (جمله معروف هکرا که تو صفحه اول سایت هک شده مینویسن: هدفم مشخص کردن باگهای سیستمتون بود. برای رفع مشکل بهم ایمیل بزنید....از اینجور حرفا)هك كردن سيستم هاي امنيتي...جالبه.ولي من تامين امنيت سيستم هاي امنيتي رو ترجيح ميدم.(هم شغل مشخص و حقوق داري هم بايد از يه هكر خلاق تر و باهوش تر باشي)
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |