ببین وقتی میگیم 13XX یعنی داره ۴ رقمی کار میکنه . اون XX رو به خاطر این میگن که سال خاصی مد نظر نباشه و سوء تفاهم نشه (که شد!!)میگم امیر جان. شما مطمئنی نرم افزارهای ایران به صورت 13xx کار میکنن.
مثلا سیستم گلستان دانشگاههای کشور 1389 هست. اونوقت این 13xx داره کار میکنه یا xxxx /؟؟
وقتی تمام ۴ رقم نوشته میشه تبدیل کردن ۱۳ به ۱۴ برای برنامه نویس دشوار نخواهد بود.
موضوع رو شدیدا موافقم!یه موضوع هم من میدم ولی اگر بشه چند هفته دیگه پیگیریش میکنم فعلا برام مقدور نیست
موضوع در مورد پروژه یا همون پایان نامه هست
مثلا رو چه موضوعی و اگر هم شد گروهی و...
البته اگر پایه هاش بودن در تاپیک دیگری احداثش میکنیم
البته فکر کنم منظور شما همون پروژه پایانی باشه چون پایان نامه (یا همون تز) برمیگرده به کارشناسی ارشد.
از دوستانی مثل طاها حک درخواست میکنم توی این بحث مدیریت رو به عهده بگیرن.تاپیک هم بزنین براش دیگه.
سلامسلام
من تازه عضو شدم و خیلی خوشحالم که میتونم از دانسته هاتون استفاده کنم
من ترم 5 دانشگاه پیام نور مشهدم
میبنم که دانشگاه پیام نورو بستین به رگبار
من اگه تو هر دانشگاهی این همه درس می خوندم الان شاگرد اول بودم به خدا
ولی خداییش استادای ما اینطوری نیستن بغیر یه چند تاییشون که....![]()
خوش آمدید.
ما هم امیدوارم بتونیم به شما کمک کنیم و در عین حال از اطلاعات شما هم استفاده کنیم،ارتباط دو طرفه باشه.
اول از همه اینکه کی (چه کسی) و کجا و کی (چه وقت) پیام نورو به رگبار بسته؟ من خودم پیام نوریم،چند تا دیگه از دوستان رو هم میدونم که هستن.
اینو هم عرض کنم که شما اگه توی هر دانشگاه دیگه ای میرفتی چون "مجبور" نمیشدی انقدر درس نمیخوندی!! و به همون سطحی که استاد میخواست بسنده میکردی.
استاداتون چطوری نیستن؟ اون یکی استاداتون چطوری هستن؟
چرا نمیشه انتخاب واحد کنی؟ کجا گیر کردی؟من گیر کردم
نمیش انتخواب واحد کنم
دارم میرم دانشگاه ازاد
خوبه دیگه؟
به کسی بر بخوره ولی راستش آزاد یه جوریه.خوشم نمیاد ازش.
سلام خانم کجایی شما؟!سلاااااااااام به دوستای گلم . کجایید شماها ؟ (یکی میخواد این سوال رو از خودم بپرسه)خوبید؟
من باحرف دراگو که گفت "بهتره در مورد امتحانا بگم بد نبود " مخالفم . دراگو عزیز نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی دیدم که دنبال مخالف میگردی ، بخاطر همین این رو میگم ، من میتونم بگم همه که شاید دروغه ولی خیلی از امتحانام رو در حد عالی دادم . حالا اینجا یه مسئله هستش که واژه عالی همه یه جور معنی نمیکنن . شاید مفهوم عالی که تو ذهن منه با مفهوم عالی که تو ذهن شماست فرق کنه که حتما میکنه . من این ترم 21 واحد برداشتم گفتم که 24 سنگین میشه . حالا بگذریم .
اما در مورد بحثی که راه انداختی . بنظر شخصی من الان دولت ما کاری کرده که ذهن مردم حسابی درگیره. الان پیش هرکی میشینی میگه چجوری میخوام زندگی کنم . البته این رو هم بگم از این به بعد هرکس ذهن کارآفرینی نداشته باشه ، به جرات میتونم بگم که بازنده میدانه . بنظر من باید آگاهی مردم بالا بره که الان با این شرایط زندگی فعلا امکانپذیر نیست ولی من آینده رو خوب میبینم چون آیندگان پدران و مادران آگاهی مثل امثال من و شما رو دارند . شاید یه کوچولو از بحث هم فاصله گرفتم ولی حرف کلی من آگاهی مردمه . اگه آگاهی باشه اوم موقع مردم میفهمن که تو یه سازمان به آی تی هم نیازه وکلی یه مهندس آی تی رو سین جیم نمیکنن تا آخر مهندس برگرده بگه همون کامپیوتر (که این کار مهندس هم اشتباهه )
ممنون طاها جان از لطفت . منم وقتی دیر دیر میام اینجا دلم برا همتون تنگ میشه .
موفق و پیروز باشید
۱.ببینید واژه "عالی" صفت برترین حساب میشه درسته؟ یعنی بالاترین سطح.خب توی امتحان هم معمولا بالاترین سطح 20 هست! (بله امتحان پیام نور از 14 نمره است ولی بالاخره یا در 10 هفتم ضرب میشه یا ۶ میان ترم میگیری دیگه)
پس من به شخصه فقط در حالتی میتونم بگم امتحانمو عالی دادم که 20 بشم (شوخی میکنی؟؟!) با انتخاب سطوح دسترسی " ممکن " هدف ها کوتاه تر و نزدیکتر میشه و تلاش کمتر میشه.یعنی اگه مثلا بگیم بابا توی پیام نور 17 بالاتر کسی نمیگیره (مثال زدم) و بنابراین مثلا همه نهایتا برای 17 درس بخونیم باعث میشه هیچ وقت 20 نگیریم.در اصل به جای اینکه مسئله حل بشه صورت مسئله داره عوض میشه.البته باز هم عرض میکنم که نظر شخصیه.همچنین توی این مثال و مثال های دیگه مشکلاتی مثل مشکلات سیستم آموزشی و ... در نظر گرفته نشده.
۲.پس نظر شما اینه که با بالا رفتن سطح " آگاهی " شاهد رشدی در زمینه کاربرد فناوری هم میشیم؟ ممنون از اظهار نظرتون.نقش ما در ایجاد آگاهی چیه؟ نقش دولت ، دانشگاه ، رسانه و ... چیه؟
مهندس ما به شما ارادت داریم ولی دلیل نمیشه بهت گیر ندیم ها! شما هم سالی یه بار میای یه سلامی،آرزوی موفقیتی چیزی میکنی و میری ها! بابا بیا کمک کن اینجارو بگردونیم.آرزوی موفقیت و سلامتی دارم برای همه....بخصوص ارشدی های تالار
==============
من پست 1351 رو نوشتم ولی به خاطر قطع اینترنت نتونستم بفرستمش.اما این اتفاق حداقل ۲ روز پیش افتاد! (اگه بیشتر نباشه) تو این مدت واقعا هیچ کس هیچی نگفت اینجا؟ ( به غیر از مهندس و خانم رضایی)
دیگه مثل اینکه حتی این تاپیک هم پیش نمیره...
=============
یه چیز دیگه : این قسمته هست این پایین نوشته "عبارت های جستجو شده" عجب چیز باحالیه!!! مردم عجب چیزایی سرچ میکنن.یه بحث طنز راه بندازیم اینارو تحلیل کنیم بخندیم.