سلام به دوستان عزیز و همیشه حاضر در صحنه....دوستان امتحان بعدی نظام مهندسی پایه 3 کی هستش؟؟؟؟با تشکر
![]()
اینو میگفتین؟؟سلام دوستان کسی ضوابط طراحی نما در تهران رو داره؟ ممنون میشم
احتمالا خرداد 94
سلام به دوستان عزیز و همیشه حاضر در صحنه....دوستان امتحان بعدی نظام مهندسی پایه 3 کی هستش؟؟؟؟با تشکر
![]()
با سلام و خسته نباشید خدمت همه مهندسان
من فارغ التحصیل معماری 15/4/1392 هستم
من کی میتونم امتحان نظام مهندسی بدم؟؟
تاریخ دقیق امتحانات نظام مهندسی کی هست؟؟
نتایج امتحانات کی اعلام میشه؟؟
اگه کارشناسی پیوستهباشید باید 3 سال از تاریخ گرفتن مدرک بگذره که میشه 95 . ازمون بعدی مرداد94 . معمولا بین 2 تا 3 ماه بعد ازمون جوابها میاد.
نه از سایته!منم الان رفتم دیدم نمیشهدوستان عزیز من نمیتونم صفحه ثبت نامو باز کنم.اشکال از سایته یا سیستم من ایراد داره؟(http://92.242.195.129/)این صفحه باز نمیشه چرا؟)
من پرسیدم گفتن تا 20 جوابا میاد، البته اگه گفتشون درست باشه و مثل اعلام نتایجشون نباشه.سلام دوستان کسی زنگ نزده ببینه کی جواب اعتراضها میاد؟؟
سلام
دوستان بنده مدرک کاردانیم رو گرفتم و در حال حاظر دانشجوی کارشناسی هستم
خواستم ببینم با مدرک کاردانی میتونم تووی آزمون های نظام مهندسی شرکت کنم؟؟ مدرکی که میدن تحت چه عنوانی هست؟؟
مدرک دیپلم ام معماری هست...کاردانی هم "نقشه کشی معماری- معماری" هست
در مجموع برای ثبت نام از کجا باید شروع کنم؟
سلام
ممنون از راهنماییتون
عضویت تووی نظام مهندسی هم با مدرک کاردانی امکان پذیر نیست؟؟
چه مزیت هایی داره عضویت نظام مهندسی؟
من شهریور 91 درسم تموم شده میتونم شرکت کنم؟
من شهریور 91 درسم تموم شده میتونم شرکت کنم؟
متاسفم واقعا متاسفم خیلی خیلی...............عنوان: قابل توجه شركت كنندگان آزمونهای ورود به حرفه آبان ماه 93 تاريخ: سه شنبه 12 اسفند 1393
قابل توجه شركت كنندگان آزمونهای ورود به حرفه آبان ماه 93
به اطلاع كليه شركتكنندگان آزمونهاي ورود به حرفه مهندسان، كاردانهاي فني ساختمان و معماران تجربي آبان ماه 93 ميرساند، پس از اتمام مهلت ارسال اعتراضات آزمونهاي مذكور و متعاقباً بررسي و بازنگري اعتراضات در كميته هاي مربوطه و همچنين بررسيهاي انجام شده در تجديدنظر و استماع نقطه نظرات داوطلبان و نمايندگان ايشان و سازمان سنجش آموزش كشور، موارد اصلاحي در كارنامه شركتكنندگان در آزمون اعمال گرديده است. لذا متقاضيان ميتوانند جهت اطلاع از نتيجه نهايي آزمون خود از طريق سامانه ثبتنام آزمونها اقدام نمايند. عدم تغيير نمرات در كارنامه داوطلبان به منزله عدم پذيرش اعتراضات مطرح شده است. بديهي است با توجه به دقت انجام شده در بررسي اعتراضات، نتايج اعلام شده قطعي است و هيچگونه درخواستي در اين خصوص قابل پذيرش نخواهد بود و متقاضياني كه موفق به اخذ حدنصاب قبولي نشدهاند ميتوانند در آزمونهاي بعدي از جمله آزمون مرداد ماه 1394شركت نمايند.
دفترمقررات ملّی ساختمان
لینک
تاریخای درج شده تو این دو تا اطلاعیه که تصویرشا میذارم نشون میده که تا چه حد به اعتراضای آزمون طراحی رسیدگی شده.حتی حالشا ندارند تاریخ اطلاعیشون را درست کنن که تابلو نشه اعتراضا را بررسی نکردن بعدش میان صحبت از دقت می کنن!!!
مشاهده پیوست 234576مشاهده پیوست 234577
دوستان اونايي كه آبان نظارت قبول شدند كي مي تونند براي دريافت پروانه اقدام كنند و مدرارك ببرند؟
برا تهرانو دوستم گفت ،نظام تازیخه بعدازعیدو داده،دقیقشونمیدونم
سلام من همه ضوابط ایین نامه بلدم ولی تو تجسم ضعیفم چیکار کنم درک 3 بعدی ندارم
امروز دوستم رفته بود هم ارزی خانمه گفته بود برو سال دیگه قراره چند تا مصوبه بیاد که شاید به هم ارزی نیاز نباشه این حرف صحت داره یا خانمه دوستمو پیچونده؟
لطفا اگه کسی خبری داره بنئویسه....
امروز دوستم رفته بود هم ارزی خانمه گفته بود برو سال دیگه قراره چند تا مصوبه بیاد که شاید به هم ارزی نیاز نباشه این حرف صحت داره یا خانمه دوستمو پیچونده؟
لطفا اگه کسی خبری داره بنئویسه....