باشه برو بخر
ما هم خونه بابامونکی میری خونه خودت
![]()
گزارش بده خو با این موهای لَختتترجیح میدم برا این چیزا تعصب غیرت نداشته باشم
راستی بپا چی میگی تو پستات همین پستتو گزارش بدن 3 امتیاز منفی داره
توهین به بقیه کاربران
و همچنین پست دیشبیت
میبینم رژیم گرفتی برای شوهرنمی خام
من چند وقتیه هله هوله نمی خرم
ایشالا به وقتش
پس معماری نیستی دیگه![]()
ترجیح میدم برا این چیزا تعصب غیرت نداشته باشم
راستی بپا چی میگی تو پستات همین پستتو گزارش بدن 3 امتیاز منفی داره
توهین به بقیه کاربران
و همچنین پست دیشبیت
گزارش بده خو با این موهای لَختت![]()
بله بله دستات کومن ک برام مهم نیست حرف بچه ها و ناراحت نمی شم
منظورم دستهای پنهانی بود ک گاهی رد می شن و گزارش رد می کنن![]()
نهبرو بکش انگار نکشیدی امروز
![]()
میبینم رژیم گرفتی برای شوهربعد اینکه رفتی خونه خودت میزنی تو کار هله هوله
ای کلک
نه دیگه نیستم![]()
منو از کسر امتیاز میترسونییییی؟؟؟؟
بابا شوخی میکنم ....ببخشید ....
میخای امتیاز منفیامو ببینی ...
نه بابا دروغ چرا با خاهرم یه ماهی می شه قرار گذاشتیم هر وقت خاستیم هله هوله بخریم، نخریمو پولشو پس انداز کنیم بعد یه چیز مفیدتر بخریم
تازه به سلامت خودمونم کمک کردیم
نه هشدار دادم
چن وقت پیش یکی از بچه ها همینجوری یه عالم امتیاز منفی گرفت
املات ضعیفه؟؟روزهام
ماه رمضونه ...کافررررررر
نه بابانه بابا دروغ چرا با خاهرم یه ماهی می شه قرار گذاشتیم هر وقت خاستیم هله هوله بخریم، نخریمو پولشو پس انداز کنیم بعد یه چیز مفیدتر بخریم
تازه به سلامت خودمونم کمک کردیم
نه هشدار دادم
چن وقت پیش یکی از بچه ها همینجوری یه عالم امتیاز منفی گرفت
من از امتیاز منفی نمیترسم ...گزارش بده بخندیم یکم
خیلی دلت میخاد
باشع
من گزارش میدم یکم بخندیم
همون دست هایی که امیر قلعه نویی هم میگفتمن ک برام مهم نیست حرف بچه ها و ناراحت نمی شم
منظورم دستهای پنهانی بود ک گاهی رد می شن و گزارش رد می کنن![]()
شادی با اس اف و ام روکشی کن کروکی بزن تا میتوووونی بکش تو اتاقت نشستی اتاقتو نمیدونم اعضای خانوادت میری بیرون ابرو درخت اصلا هرچی که میبینی بکش با دست ازاد اینقدر بکش که دست و سرعتت بره بالا و قوی شه !!!ببین تو این کارگاه مرکز معماری غول دستارو زیاددیدم همشون همینن فقط همین!هیچ کار دیگه مفید نیست فرقم نداره چی بکشی فقط بکش این از این قضیه..میریم سراغ یقیه چیزا دونه به دونه جدا جدا از کتابای مختلف انواع پرسپکتیو و نما و مثطع و اینها رو روکشی کن اینقد که ذهنت پررر بشه خیلی هم به اصول پایبند نباش خوش چشمی خیلی مهمه...بعد اینام دیگه راحت میتونی به دسن کردنو راندو شیکو چشمگیر بپردازی...وقتی دست قوی باشه ایده هاتم میتونه قوی باشه ولی اگه دست قوی نباشه اصلاااا ایدتم که عااالی باشه هیییچ فایده ای ندااااره ....مووموفق باشی عزیزمبچه ها برا تقویت دست برا اسکیس و پرسپکتیو و مخلفات پیشنهادات سازندتون چیه؟
جمع کنید برید والیبال ببینید بعد بیاید ...
واااااااااا شادی؟جدا باخت؟
شادی با اس اف و ام روکشی کن کروکی بزن تا میتوووونی بکش تو اتاقت نشستی اتاقتو نمیدونم اعضای خانوادت میری بیرون ابرو درخت اصلا هرچی که میبینی بکش با دست ازاد اینقدر بکش که دست و سرعتت بره بالا و قوی شه !!!ببین تو این کارگاه مرکز معماری غول دستارو زیاددیدم همشون همینن فقط همین!هیچ کار دیگه مفید نیست فرقم نداره چی بکشی فقط بکش این از این قضیه..میریم سراغ یقیه چیزا دونه به دونه جدا جدا از کتابای مختلف انواع پرسپکتیو و نما و مثطع و اینها رو روکشی کن اینقد که ذهنت پررر بشه خیلی هم به اصول پایبند نباش خوش چشمی خیلی مهمه...بعد اینام دیگه راحت میتونی به دسن کردنو راندو شیکو چشمگیر بپردازی...وقتی دست قوی باشه ایده هاتم میتونه قوی باشه ولی اگه دست قوی نباشه اصلاااا ایدتم که عااالی باشه هیییچ فایده ای ندااااره ....مووموفق باشی عزیزم
دلم خیلی گرررفته خیلیااااااا![]()
نیدووووووووووووووونم دلم گریه میخوواااادواسه چرا دوووختروم؟؟؟
نبینوم غمته!!!
واااااااااااایگریه نکن زار زار می برمت بازار......
نکنه عاشق شدی
عاشق پویان؟
شایدم عاشق من !!!
همیشه فکر میگردم گریه کار اسانیست ! اما فکرم اشتباه بود...دلتنگی
عین آتش زیر خاکستر است
گاهی فکر میکنی تمام شده
اما یک دفعه
همه ات را آتش میزند . . . . .
گریه کن امشب گریه صفایی داره دوست من