گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار مهندسی معماری

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منو از کسر امتیاز میترسونییییی؟؟؟؟
بابا شوخی میکنم ....ببخشید ....
میخای امتیاز منفیامو ببینی ...
ترجیح میدم برا این چیزا تعصب غیرت نداشته باشم

راستی بپا چی میگی تو پستات همین پستتو گزارش بدن 3 امتیاز منفی داره
توهین به بقیه کاربران:D
و همچنین پست دیشبیت

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
میبینم رژیم گرفتی برای شوهر :Dبعد اینکه رفتی خونه خودت میزنی تو کار هله هوله:Dای کلک:biggrin:
نه دیگه نیستم :D

نه بابا دروغ چرا با خاهرم یه ماهی می شه قرار گذاشتیم هر وقت خاستیم هله هوله بخریم، نخریمو پولشو پس انداز کنیم بعد یه چیز مفیدتر بخریم
تازه به سلامت خودمونم کمک کردیم

منو از کسر امتیاز میترسونییییی؟؟؟؟
بابا شوخی میکنم ....ببخشید ....
میخای امتیاز منفیامو ببینی ...

نه هشدار دادم
چن وقت پیش یکی از بچه ها همینجوری یه عالم امتیاز منفی گرفت

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من از امتیاز منفی نمیترسم ...گزارش بده بخندیم یکم
نه بابا دروغ چرا با خاهرم یه ماهی می شه قرار گذاشتیم هر وقت خاستیم هله هوله بخریم، نخریمو پولشو پس انداز کنیم بعد یه چیز مفیدتر بخریم

نه هشدار دادم

registry

اخراجی موقت

:D

نه هشدار دادم
نه بابا:D خواهر هم خواهرهای امروزی:D

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
بچه ها برا تقویت دست برا اسکیس و پرسپکتیو و مخلفات پیشنهادات سازندتون چیه؟

shima 70

عضو جدید
بچه ها برا تقویت دست برا اسکیس و پرسپکتیو و مخلفات پیشنهادات سازندتون چیه؟
شادی با اس اف و ام روکشی کن کروکی بزن تا میتوووونی بکش تو اتاقت نشستی اتاقتو نمیدونم اعضای خانوادت میری بیرون ابرو درخت اصلا هرچی که میبینی بکش با دست ازاد اینقدر بکش که دست و سرعتت بره بالا و قوی شه !!!ببین تو این کارگاه مرکز معماری غول دستارو زیاددیدم همشون همینن فقط همین!هیچ کار دیگه مفید نیست فرقم نداره چی بکشی فقط بکش این از این قضیه..میریم سراغ یقیه چیزا دونه به دونه جدا جدا از کتابای مختلف انواع پرسپکتیو و نما و مثطع و اینها رو روکشی کن اینقد که ذهنت پررر بشه خیلی هم به اصول پایبند نباش خوش چشمی خیلی مهمه...بعد اینام دیگه راحت میتونی به دسن کردنو راندو شیکو چشمگیر بپردازی...وقتی دست قوی باشه ایده هاتم میتونه قوی باشه ولی اگه دست قوی نباشه اصلاااا ایدتم که عااالی باشه هیییچ فایده ای ندااااره ....مووموفق باشی عزیزم

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
شادی با اس اف و ام روکشی کن کروکی بزن تا میتوووونی بکش تو اتاقت نشستی اتاقتو نمیدونم اعضای خانوادت میری بیرون ابرو درخت اصلا هرچی که میبینی بکش با دست ازاد اینقدر بکش که دست و سرعتت بره بالا و قوی شه !!!ببین تو این کارگاه مرکز معماری غول دستارو زیاددیدم همشون همینن فقط همین!هیچ کار دیگه مفید نیست فرقم نداره چی بکشی فقط بکش این از این قضیه..میریم سراغ یقیه چیزا دونه به دونه جدا جدا از کتابای مختلف انواع پرسپکتیو و نما و مثطع و اینها رو روکشی کن اینقد که ذهنت پررر بشه خیلی هم به اصول پایبند نباش خوش چشمی خیلی مهمه...بعد اینام دیگه راحت میتونی به دسن کردنو راندو شیکو چشمگیر بپردازی...وقتی دست قوی باشه ایده هاتم میتونه قوی باشه ولی اگه دست قوی نباشه اصلاااا ایدتم که عااالی باشه هیییچ فایده ای ندااااره ....مووموفق باشی عزیزم

آقا با خونواده ک می رم بیرون بخام از این کارا کنم بچه ها هی اذیت می کنن می گن بیا بریم بگردیم این قرتی بازیا چیه!!!

برا پرس می تونی منبع معرفی کنی
من تو دوران لیسانس پرسپکتیوم خعلی خوب بود و همیشه تو کلاس حرف اولو می زدم ولی الان خیلی ساله دیگه دست به قلم نزدمو همه چی فراموشم شده ،الان ک جزوه ها مو می خونم قاطی می کنم !!!الانم ایرادم سرعت پایینم تو پرسپکتیوه و اینکه نمی دونم نقطه گریزو خط افق و این حرفارو چطور انتخاب کنم
در مورد نما و مقطع چی منبع معرفی می کنی امسال تو کنکوراسکیس ما پلان خاسته بود ولی ما معمولا پلان کار نمی کنیم و برا همین سخت بود مخصوصا نشون دادن کفسازیا!!!

البته من معماری نیستمو ارشدمو طراحی شهری شرکت کردم و طراحی شهریم راندو نمی خاد اسکیسش :) ولی خوب خیلی دوست دارم یاد بگیرم

من کلا تو اسکیس از فضای شهری خیلی می لنگم ،تک بنا باشه خوراکمه ولی فضای شهری اصن وضیههه!!

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
گریه نکن زار زار می برمت بازار......

نکنه عاشق شدی
عاشق پویان؟
شایدم عاشق من !!!

بالا