گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار مهندسی معماری

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی تفاوت درز انبساط و انقطاع رو خواسته بودی تو یه تاپیکی ولی یادم رفت جواب بدم اینجا جواب میدم ::redface:

کلا درز انقطاع برای جدا کردن سازه ی دو تا ساختمون کنارهم استفاده میشه که ارتفاعشون بیشتر از 4 طبقه باشه . اندازه شم 1/100 ارتفاع هر طبقه از روی فونداسیونه ! ولی درز انبساط برای وقتیه که طول ساختمون زیاده! وقتی طول ساختمون از 50 متر بیشتر باشه درز انبساط میذارن .
اینم شکلش ! اون مربع سبزا ستونن .... خواستم بهت نشون بدم که چه جوری دو تا سازه کنار هم قرار میگیرن، البته باید فونداسیونشونم جدا باشه از هم ! :w28:

دمت جییییییزززز..
مرسی..پ اونی ک میبینیم درز انبساطه..البته من دمبال دیتیلشم هستم ک حالا باید سرچ کنم...مرسی گلمم

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی تفاوت درز انبساط و انقطاع رو خواسته بودی تو یه تاپیکی ولی یادم رفت جواب بدم اینجا جواب میدم ::redface:

کلا درز انقطاع برای جدا کردن سازه ی دو تا ساختمون کنارهم استفاده میشه که ارتفاعشون بیشتر از 4 طبقه باشه . اندازه شم 1/100 ارتفاع هر طبقه از روی فونداسیونه ! ولی درز انبساط برای وقتیه که طول ساختمون زیاده! وقتی طول ساختمون از 50 متر بیشتر باشه درز انبساط میذارن .
اینم شکلش ! اون مربع سبزا ستونن .... خواستم بهت نشون بدم که چه جوری دو تا سازه کنار هم قرار میگیرن، البته باید فونداسیونشونم جدا باشه از هم ! :w28:

دمت جییییییزززز..
مرسی..پ اونی ک میبینیم درز انبساطه..البته من دمبال دیتیلشم هستم ک حالا باید سرچ کنم...مرسی گلمم

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دمت جییییییزززز..

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز

خاطراتــــــ ـــ ـ کودکیـم را ورق می زنــــ ـــ ـم

و یک به یک ، عکسها را با نگاهــــ ــ ـم می نوشم

عکسهـای دوران کودکیــــــ ــــ ـم طعـــــم خوبـی دارنــد ....

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز

خاطراتــــــ ـــ ـ کودکیـم را ورق می زنــــ ـــ ـم

و یک به یک ، عکسها را با نگاهــــ ــ ـم می نوشم

عکسهـای دوران کودکیــــــ ــــ ـم طعـــــم خوبـی دارنــد ....

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
از آنچه که گذشت،
آنچه که شکست،
آنچه که نشد،
آنچه که ریخت،
حسرت نخور!
زندگی اگر آسان بود،
با گریه آغاز نمی‌شد!

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
از آنچه که گذشت،
آنچه که شکست،
آنچه که نشد،
آنچه که ریخت،
حسرت نخور!
زندگی اگر آسان بود،
با گریه آغاز نمی‌شد!

.After The Rain.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دمت جییییییزززز..

دیتیلش تو نشریه 92 کاملا توضیح داده شده ;)
از من میشنوی نشریه 92 رو بشین کامل دیتیلاشو بررسی کن خیلی کمکت میکنه واسه فهمیدن جزئیات :redface:

.After The Rain.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دمت جییییییزززز..

از من میشنوی نشریه 92 رو بشین کامل دیتیلاشو بررسی کن خیلی کمکت میکنه واسه فهمیدن جزئیات :redface:

.After The Rain.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دمت جییییییزززز..

بالا