حالا که چی! می گی دانشگاه آزادم بر دارن کل ملت برن معتاد شن؟ بذار بیان یه پولی بدن

حداقل اگه دو تا باهوش هم توشون بود ارشاد شن شاید که روز ی... کم هوشم بود که.... بالاخره اومده یه پولی داده رفته هیچیم نمیشه !تو نگران نباش! حداقل اومده دانشگاه قیافش یه کم شبیه آدم حسابیا شده رفته ! بذار سطحش درست باشه !

می دونی که... تو مملکت ما حرف کسی که قیافه داره خیلی بیشتر ازخیلی از باسوادا و مدرک قشنگا برو داره! نه خودت بگو قیافه ی با کلاس کذبی با یه کله قند زیر شال و هیکلی رو فرم و ورزشی و... از قیافه ی معتاد و آویزون نمور تنهای ...بهتر نیس؟؟ نه .... خدایی...کدوم؟

جسارت نشه ها من خودمم بیشتر اوقات عینک می زنم .دانشگاه آزاد قزوینم بودم کارشناسیمو.
ولی جدا از این چرندیات نیش دار...
منم یه مدت خیلی واسه این چیزا جیلیزویلیز می کردم فک می کردم فقط خودمم که خیلی بارمه ...فقط منم که خیلی تلاش کردم و بقیه به قر و فرشون میرسن و سطحین و من اینجا دارم حروم میشم و ...حقم داره ضایع میشه و اینا! نمی دونم چرا همه معماریا فک می کنن خیلی دیگه.... یه سری کلمات قلمبه سلمبه و اسم چند تا بنا و دو تا معمارو 4 تا کلمه فلسفی و... و ... اه حالم بهم می خوره!
حالا بهتره پیشنهادی ارائه بشه .به جای برداشتن یه دانشگاه و محل تحصیل واسه یه عده بگیم استاد خوبا رو زیاد کنن! ظرفیتارو بیشتر کنن... دانشگاه خوبا بیشتر شه...و... بعد از دانشگاه به شغل طرف فکر شده باشه! نظام آموزشی و کلا هر چی نظام هست عوض شه

فک کنم با این تدابیر زیربنایی و خیلی عملی

که عرض کردم شاید دو تا معمار واقعی از تومون در بیاد.
من که الان امیدم به مجاز شدن واسه سراسریه اصلا هم حال ندارم واسه آزاد بخونم! واقعا حالشو ندارما... علاقه مندم و بسیار مورد احترام ولی دیگه انقد تکرار شده خسته شدم!بابا مگه من چقد جوون دارم... هی لوکوربوزیه.... لکوربوزیه... کوربوزیه... .... دیکانستراکشن ... مسجد مدرسه ی آقا بزرگ و فین کاشانو دو دفعه دیگه بگم باور کنین میرم.... (آخه چی بگم بی ادبی نشه.).. خودکشی می کنم!