نام کتاب : جهان هولوگرافیک ( holographic universe )
نویسنده : مایکل تالبوت
نام مترجم : داریوش مهرجویی
دسته : متافیزیک - فیزیک
انتشارات : هرمس
![]()
اولین چیزی که در مورد این کتاب متفاوت توجه انسان رو جلب می کند ، نام مترجم است.
داریوش مهرجویی ، این بار با ترجمه ی کتاب جهان هولوگرافیک ، اثری از خود باقی گذاشته است که شاید برای بعضی ها موثر تر از
فیلم هایش عمل کرده باشد.
این کتاب تا حدودی به توضیح نظریه ی جهان هولوگرافیک می پردازد . این نظریه(بنابر پشت جلد کتاب) بیان می کند که جهان ما و هر چه در آن
است، از قطره های باران و دانه های برف و درختان کاج تا شهاب ها و ذرات الکترون ها و کوانتوم ها، همه و تنها تصاویر شبح گونه ای هستند از
واقعیتی که دور از دسترس که خارج از مکان و زمان بر ما فراتابیده می شود.
نظریهٔ هولوگرافیک بودن جهان نه تنها واقعیت های ملموس زندگی ما را در بر می گیرد، بلکه می تواند پدیده های حیرت آوری همچون
تله پاتی، نیروهای فراطبیعی انسان، وحدت کیهانی، درمان های معجزه آساو... را توضیح دهد.
در واقع این نظریه تا حدودی شبیه به نظریه ی مُثُل افلاطون است.
جهان هولوگرافیک رو از دست ندید ! شرط می بندم این کتاب برای هرکسی از هر سن و سالی و با هر دانش ، جالب خواهد بود.
مهسا خانم یه پیشنهاد دارم اگه راجع به کتابهایی که شما ویا دوستان دیگر معرفی می کنند مختصری توضیح بدید فکر کنم پستتون کامل تر بشهننه سرما از ماندانا معینی مودب پور...............
مرسی گلم از نظرت اخه خیلیا کتابارو قبلا خوندن و یادشون نمیاد ولی نظرت خوب بود مرسیمهسا خانم یه پیشنهاد دارم اگه راجع به کتابهایی که شما ویا دوستان دیگر معرفی می کنند مختصری توضیح بدید فکر کنم پستتون کامل تر بشه
ومتشکرم از ایده خوبتون
مرسی گلم از نظرت اخه خیلیا کتابارو قبلا خوندن و یادشون نمیاد ولی نظرت خوب بود مرسی
مرسی تا حالا کسی کتاب شعر معرفی نکرده بودسه کتاب
مهدی اخوان ثالث(م.امید)
غشنگه!
یلدا واقعا قشنگه سرگذشت دختری به اسم یلدا که در کنارش سرگذشت ادمای دیگه ام مرور میشه اما نقش یلدا پرنگتره...........کتاب زیاد خوندم اما گندم م.م.دب پور یه دنیای خاصی داره
اره قشنگه اما رماناش یه جور غمگین تموم میشهفقط برای امروز...
رمان هم عاشق رکسانا ام ...مودب پور
اره همه غمناک و درد ناک مثل دریا... ولی من همش به تیکه های مانی میخندیدم...!دیاره قشنگه اما رماناش یه جور غمگین تموم میشه![]()
کتاب بسیار مفیدی هست...عالیهخودشناسی:لطفا گوسفند نباشید
.
رمانای مودب پور همچنین خانومش ماندانا معینی عالیه اما انگار کتاباش یه خط و یه مسیرو طی میکنه تازه به این نتیجه رسیدم..............گندم.پریچهر.رکسانا بهترین رمانای زندگی من بودن
رمانای مودب پور همچنین خانومش ماندانا معینی عالیه اما انگار کتاباش یه خط و یه مسیرو طی میکنه تازه به این نتیجه رسیدم..............