[FONT=arial,helvetica,sans-serif]دیشب در خواب ناگهان خدا در گوش من گفت:[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]تو را چه به عشق. . . [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]گفتم چرا؟[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]گفت تو خوابی و عشقت در آغوش دیگریست . . .[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]لبخندی زدم و گفتم :[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]خدایا این مخلوق توست . . .[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]شاید تو خوابی که خبر از رسم دنیایت نداری . . .
[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]خدایا کودکیم را گرفتی جوانی ام را دادی . . . .[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]عقلم را گرفتی عشق را دادی . . . [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]عشق را گرفتی و تنهایی را دادی . . . [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]خنده هایم را گرفتی و غم را دادی . . . [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]آرزوهایم را گرفتی و حسرت ها را دادای .. . .[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]خدایا برگرد . . .[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]من هنوز نفس میکشم . . .یادت رفت نفسم را بگیری . . .
[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]گرمای تنت ارزانی همان لاشخورها . . . .[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]من سرمای تنم را به گرمای هوست ترجیح میدهم . . .
[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]میدانی رفیق . . .[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]دلم یک آمدن میخواهد بی هیچ رفتنی . . .[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]و یک همدم که خیانت نداند . . .
[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]تو را هر لحظه به خاطر می آورم
بی هیچ بهانه ای
شاید دوست داشتن همین باشد...
[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]خیالی نیست . . .[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]قرار است از فردا به افتخارت فاحشه شوم . . .[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]شاید هم خوابگی و آغوشت نصیبم شود . . .[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]آخر شنیده ام فاحشه پسند شده ای لعنتی . . .
[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]به سلامتی پسری که به دوست دخترش گفت :[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]روزی که جلوی دختری غیر از تو زانو بزنم . . . روزیه که بخوام بند کفش دخترمون رو ببندم . . . به سلامتی . . .[/FONT]