گفتگو با خدا(::: مناجات نامه :::)

Pinar.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا ببخش اگر همیشه روی بوم زندگی با رنگ های سیاه و خاکستری نقاشی کشیده ام.
ببخش اگر در افتابی ترین روزهای عمرم خورشید را نادیده گرفتم...
و روی تمام خاطره های قشنگم خط قرمز کشیدم.
ببخش اگر لابلای صفحه های زمستانی تقویم زندگی ام گم شدم و به بهار نریسدم...
ببخش اگر در گذر از پیچ و خم های زندگی همیشه به بن بست رسیدمو
فراموش کردم راه آسمان همیشه باز است...

nafis...

مدیر بازنشسته
خدایا وابستگی به دنیات و آدما خیلی دردسر داره برام
خیلی رنج داره!
زحمت داره!
وابستم نکن!
میخوام رها باشم
رها از هر قید و بندی
مث اون روزی که اومدم پیشت
میخوام مث همون روزا آزاد باشم. میخوام در بند هیچ چیز و هیچ کسی نباشم
حس و حال اون روزا رو میخوام
آرامش اون روزا رو میخوام
عزیزم دلتنگتم.

:heart:

آخرین ویرایش:

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام خدا:gol:
خودت توی قرآن گفتی:
"آیا می خواهید شما را به زیانکارترین مردم خبر دهم؟ آنان کسانی هستند که سعی و تلاششان در دنیا نابود می شود در حالی که فکر می کنند بهترین کارها را انجام داده اند" ((سوره مبارکه کهف 103-104))
خدایا از این دست مردم چقدر زیاد شده؛ به حق بزرگیت من رو جزو این آدم ها قرار مده که ارزش رو ضد ارزش؛ حرام رو حلال و حلال رو حرام کنند و تصور کنند بهترین مردم هستند.
39

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
«تنها بدان خدایی ایمان دارم که رقص بداند»
آفریدگار درود... میدونم که پارسی هم بلدی فقط عربی نیست که میدونی.;)
چه خبرا؟ چه میکنی؟ خوشبحالت بین آدمها نیستی. ماروهم که فراموش کردی :( شاید سرت شلوغه، شایدم از ساختن انسان نا امید شدی.. بیخیال، بزار یه اطلاعاتی راجع به کره ی زمین بهت بگم.
اینجا که همه دارن پاچه همو میگیرن، کره زمین شده جهنم. خوشبحالت مثله انسانها یه عقل ناقص نداری. واقعا خوشت میاد انسان رو اینقد گیج آفریدی؟!!! تازه خودش رو هم اشرف مخلوقات میدونه:w25:
میگن همه ی موجودات برای استفاده ی ما خلق شدن. موجود بیچاره ای مثل گاو رو تمام عمرش رو باید بار ببره و از شیرش استفاده کنن بچشو ازش میگیرن آخر عمرشم بجای قدردانی میکشنش و میخورنش..
میگن فرشته ها برای این خلق شدن که به ما تعظیم کنن:w15: آخه انسان گیج، همنوع خودتم قبولت نداره انوقت فرشته تعظیم کنه؟!!!!!
خنده داره همه فکر میکنن شما هم مثله اونها فکر میکنی؟از کارهای انسانها خوشحال میشی :D..ناراحت میشی:( عصبانی میشی:mad:اون دنیا به بعضیا شکلات میدی. به بعضیا سیخ داغ میزنی..
تازه فکر میکنن نژاد پرست هم هستی. حقیقتا فکر میکنن مرد هم هستی و طرفدار حقوق مردان.
.
فعلا عربهای عربستان سعودی که خودشون رو آقا و سید صدا میزنن و بقیه رو عجم و گنگ،میگن که جدیدترین خبرها و کاملترین اطلاعات رو از شما دارن... کتاب هم دادن بیرون به اسمتون. خونه هم درست کردن براتون و سالی چند صد هزار نفر میرن اونجا که بهشون بگن حاجی و گناهانشون و غلطهایی که تو زندگی کردن پاک بشه از دفتر اعمالشون{ خلاصه کاسبیشون خوبه، مردم رو هم خوب میچاپن}
اینجا دست به هرچی میزنی که شما ساختی میگن حرامه:surprised: هرچی میگیم بابا اگه حرامه پس چرا اصلا ساخته شده؟!!!!.. اصلا حرام، باشه. به شما چه ربطی داره بزار ما استفاده کنیم. اصلا خدا این عقل ناقص رو به ما داده که ما خطا کنیم.
باز میگن نه، ما مامور هستیم از جانب الله که جلوی حرام خواری رو بگیریم. آقا اصلا شما این دنیا رو خراب نکن اون دنیا پیش کشت.

گویند که دوزخی بود عاشق و مست....... قولی است خلاف، دل در آن نتوان بست
گر عاشق و مست دوزخی خواهد بود...... فردا باشد بهشت همچون کف دست
..........
گویند: بهشت و حور عین خواهد بود..... و آنجا می ناب و انگبین خواهد بود
گر ما می و معشوق گزیدیم چه باک؟...... آخر نه بعاقبت همین خواهد بود؟

یه موجود خیالی رو هم ساختن، اسمشم گذاشتن شیطان:D واسه چی؟:surprised: خب واسه اینکه هر غلطی میکنن بزارن پای اون بیچاره.:)بگن شیطان گولمون زد.
اصلا یک وضع بدی شده که نگو. همه زیرآب همو میزنن. همه گزارشی شدن. این میگه خدای منه اون یکی میگه نه خدا فقط ماله منه. دیگه با اون عقل ناقصشون فکر نمیکنن خوب خدایی که اونو ساخته منم ساخته دیگه.
اصن خودش خواسته که من کار بد بکنم یا حرام بخورم به تو چه؟!!!!!!! اصلا تو خودت همه کارهات درسته؟:razz:
خدایا وجدانن حوصله این آدمهارو ندارم اون دنیا هم قاطیمون نکن. :razz:اه.
شیخی به زنی فاحشه گفتا: مستی... هر لحظه بدام دگری پا بستی
گفتا: شیخا، هر آنچه گوئی هستم..... آیا تو چنانکه می نمائی هستی؟

خبرهای بعدی رو یه وقته دیگه میگم بهت، البته اگه تا اون موقع گزارشم رو ندن و اخراج نشم بخاطر حرف زدن با خدای خودم.;)

هرچند، پایانی برای قصه نیست
چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر . . .

لب بر لب کوزه بردم از غایت آز..... تا زو طلبم واسطه عمر دراز
لب بر لب من نهاد و می گفت براز..... می خور که بدین جهان نمی آیی باز!

در زندگی زخم هایی هست که مثل خوره روح را آهسته و در انزوا می‌خورد و می‌تراشد. این را نمی‌شود به کسی اظهار کرد، چون عموما عادت دارند که این دردهای باورنکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد، مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می‌کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلقی بکنند، زیرا بشر هنوز چاره و دوایی برایش پیدا نکرده و تنها داروی آن فراموشی بتوسط شراب و خواب مصنوعی به‌وسیله افیون و مواد مخدره است، ولی افسوس که تاثیر این گونه داروها موقت است و بجای تسکین پس از مدتی بر شدت درد می‌ افزاید.

آخرین ویرایش:

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در زندگی زخم هایی هست که مثل خوره روح را آهسته و در انزوا می‌خورد و می‌تراشد. این را نمی‌شود به کسی اظهار کرد، چون عموما عادت دارند که این دردهای باورنکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد، مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می‌کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلقی بکنند، زیرا بشر هنوز چاره و دوایی برایش پیدا نکرده و تنها داروی آن فراموشی بتوسط شراب و خواب مصنوعی به‌وسیله افیون و مواد مخدره است، ولی افسوس که تاثیر این گونه داروها موقت است و بجای تسکین پس از مدتی بر شدت درد می‌ افزاید.
;):(...

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
آدم هایی هستند که به حس حضور تو، نفسشون مسیحایی شده، خودشون که عاشقی می کنند تو دنیا هیچ، زندگی و امید رو به من سرتاپا تقصیر هم هدیه می دند. اینجاست که واقعا می فهمم بعد از پاک شدن، بعد از این چهل اگر تو بخوای، چی میشه دنیا رو تو دیدن.:gol:
برای دیدن تو نه با چشم سر بلکه با چشم دل 38
:gol:

ESPEranza

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خُدایـا شَبیہ بادکُنکـ شده ِام…

اَز بغض هـایے که ِ بہ اِجبـار فُرو داده ِام

فَقط یک سـوزَטּ

تکہ ِ تکہ شدَنم با خــودَم..

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
:gol:خدایا اگر تو راهنمای مسیرم باشی غمی ندارم. خدایا دل نجوایی داره که محرم اسراری جز تو سزاوار شنیدن اون نیست. بحق رحمانیت و رحیمیتت "تطمئن قلبی" 37:gol:

آخرین ویرایش:

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دلم هوس نوشتن یک نامه کرده…
فقط با این مضمون…
به نام خدا…
از طرف بنده گنه کارت…
چند نقطه….
والسلام…
با این که سفید است…
اما خدایا…
خودت خوب میدانی…
که چه حرف ها در آن گنجانده شده است….

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خداوند با کارهایش با ما حرف می زند.

هروقت غصه دارمان کرد یعنی با ما کاری دارد.

خداوند برای هرکس همون قدر وجود داره که او به خداوند ایمان داره...

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

گاهی نه گریه آرامت میکند و نه خنده

نه فریاد آرامت میکند و نه سکوت

آنجاست که با چشمانی خیس

رو به آسمان میکنی و میگویی

خدایا تنها تو را دارم

تنهایم مگذار ...

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
گاهی واسه شهادت خط مقدمی نیست، باید جون ببازی این غصه کمی نیست، زخمی اگه نباشی کی دستت رو بگیره؟ خوشبخت تر که باشی تیرتش خطا نمیره
خدایا ممنونم ازت، شکر می کنم برای این روحیه که الان دارم. البته مونده تا رهایی 35 :gol:

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا ..من یه تحقیقی کردم روی کتابهای مقدس دیدم خیلی تناقض دارن باهم بعضی جاها هم علت غضب ها مشخص نیست
از داستانهای نوح با پسرش حام بگیر تا قوم لوط تا کشتی گرفتن یعقوب با اِل تا یونس تو شکم ماهی و..............
من احتمال میدم مترجمین اشتباه کردن، پس یک کتاب جدید بفرست با یک مترجم خوب بدون اشتباه... سپاسگذارم

nafis...

مدیر بازنشسته
ببخش مرا به خاطر همه ي گستاخانه حرف زندن هايم با تو.
ببخش مرا به خاطر همه ي کم صبري هايم
شايد اين روزها دلم باز دوباره بیشتر از هر زمان دیگری بهانه ميگيرد.
دردها و غم ها و طعنه ها که لبريزم ميکند ، طاقت من هم کم تر ميشود.....!!
شايد اين روزها بيشتر از هر زماني تورا ميخواهم.

گفته بودي صبر صبر صبر
چشم نازنينم:heart:
هنوزم صبر ميکنم.
اما بدان که من چشم انتظارم
ميدانم که حواست به قراره روز آخرمان هست
بدان من بي صبرانه چشم انتظار آن روزم:w05:

baran72

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدایا
حکمت قدم هایی را که برایم بر می داری بر من آشکار کن،
تا درهایی را که به سویم می گشایی، ندانسته نبندم،
و درهایی که به رویم می بندی، به اصرار نگشایم....

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
یارب تو گِلم سرشته ای من چه کنم.....پشم و قسبم تو رشته ای من چه کنم
هر نیک و بدی که آید از من به وجود
..... تو بر سر من نبشته ای من چه کنم

خداوندا....... میخواهم تو را نصیحت کنم؛ میخواهم به تو بگویم حرف انسانها را گوش نکن، دعاهای آنها را مستجاب نکن.
آنها هنوز تو را نشناخته اند، و به خود زحمت نمیدهند که به تو نزدیک شوند و تورا بشناسند، فقط از بامدادان تا شامگاهان دعا میکنند که اشتباهاتشان را نادیده بگیری.
اغلب مردم نيمی از عمر خود را صرف بدبخت کردن نيم ديگر می کنند.
..........آن چه انسان ھرگز نخواھد فھميد اين است که چگونه در مقابل کسي که ما را آفريده و ھمه چيز ما از اوست مسوول خواھيم شد و او از ما بازخواست خواھد کرد!!!!
محققی که در جستجوی خداست ایمانش صد برابر محکمتر از آنهائیست که بخدائی ندیده، نشناخته و تحقیق نکرده ایمان دارند، خدای آنها خدا نیست بلکه اسباب دلگرمی است...( مترلینگ)

آنها میگویند دروغگو دشمن خداست، اما صبح تا شب به همدیگر دروغ میگویند تا نیازهایشان را برآورده کنند. نه به رسانه ی ملی شان اعتمادی است نه به کتابهایشان.
تمام کتابهایی که نوشته شده یا برای این بوده که به خدایان خوشامد بگویند یا برای اینکه انسان را راضی کنند. یا بدست کاتبینی تحریر گردیده که مطیع امر سلاطین بوده اند
و برای این مینوشتند که حقایق را دگرگون کنند،یا به خدایان تملق گفته اند یا به مردم..(تملق خوراک ابلھان است)
ممکن است که لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود، ولی
حمـــــــــاقت آنـــها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار میتوان بوسیله ی گفته ها و نوشته های دروغ مردم را فریفت،
زیرا همانطور که مگس، عسل را دوست دارد، مردم هم
دروغ و ریا و وعده های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست میدارند.
آیا نمی بینید که مردم چگونه در میدان، اطراف دعا نویس و فالگیر ژنده پوش را که روی خاک نشسته ولی دم از زر و گوهــر می زند و به مردم وعده ی خوشبختی را می دهد
می گیرند و به حرفهای او گوش می دهند؟!!!
من عقیده دارم که انسان تغییر نمی کند ولو یکصد هزار سال از او بگذرد. یک انسان را اگر در رودخانه فرو کنید به محض اینکه لباسهای او خشک شد، همان است که بود.
یک انسان را اگر گرفتار اندوه نمائید از کرده های گذشته پشیمان میشود، ولی همین که اندوه او از بین رفت به وضع اول بر می گردد و همانطور
خــودخــواه و بیــــرحم میشود.
چون شکل و رنگ بعضی از اشیاء و کلمات بعضی از اقوام تغییر می کند و بعضی از اغذیه و البسه امروز متداول میشود که دیروز نبود، مردم تصور می نمایند که امروز غیر از دیروز است.
ولی من میدانم که چنین نیست و در آینده هم مثل امروز و مانند دیروز کسی حقیقت را دوست نمی دارد.خطا کردن يک کار انسانی است اما تکرار آن يک کار حيوانی است.
حکمفرمایی حقیقت در زندگی انسان، امری محال است و هرکس که راستگو باشد و با راستگویی زندگی کند باید همه چیز را از دست بدهد.
........
کشيش ھا مى گويند که آنھا به مردم بخشيدن و خيريه را مى آموزند، اين طبيعى است، چون آنھا خود
از پول صدقه مردم زندگى مى کنند، ھمه گداھا مى آموزند که مردم بايد به آنھا پول بدھند
....
سازنده بت ھرگز بت پرست نمی شود......
جستجوی حقيقت ديوانگی مطلق است ، چه موقعيکه به حقيقت رسيديد ممکن نيست به کسی بگوييد و دشمن شما نشود.
و باز هم ادامه دارد...thank you sinohe

آخرین ویرایش:

nafis...

مدیر بازنشسته
اين شب ها
آغوش خيالم را گشوده ام
تا لبريز شوم از تو...!!
لبريز از حس هاي ناب و تکرار نشدني...!!
عجب شب هايي پيش روست!:heart:

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
آفریدگارا! در این دل شب با تو عهد بستم که دهن به هرزه نگشایم و سخن بیهوده نگویم و در هر کاری جز خشنودی تو نخواهم و در هر حال جز راه تو نپویم!
گاهی دلم می خواهد بی هیچ گذشته ای، حس تولد دوباره داشته باشم، حس صفای ازلی بدون حتی لکه ای گناه، اما افسوس که لوح وجود از جوهر سیاه گناه لکه دار شده
31

آخرین ویرایش:

nafis...

مدیر بازنشسته
اوقات خوش آن بود كه با دوست به سر رفت ****باقي همه بي حاصلي و بي ثمري بود

خیلی خواسته ها تو سرم هست اما رسیدن بهشون یه اراده فولادی میخواد.
کمکم کن که فعلا تا اینجای راه، از حرفای بقیه ناامیدِ ادامه راهم نشم.
من هنوز اندر خم همان کوچه قبلی هستم!
تو را تو را تو را فقط و دیگر هیچ کس
:heart::w05:

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدایا.. ؛
دستم به
آسمانت نمی رسد...!
اما تو که دستت به
زمین میرسد ،
بلندم کن...