دزدیده بودنش البته...بالاخره معلوم نشد این آقاهه رفته بود امریکا یا هرجایی ، واسه چی ؟
چونکه، برای اینکه، به خاطر اینکه، واسه اینکه، به علت اینکه، زیرا که، بیکازبالاخره معلوم نشد این آقاهه رفته بود امریکا یا هرجایی ، واسه چی ؟
آهاندزدیده بودنش البته...
ممنون فاطمه خانم بابت تاپیکتون، اطلاع رسانی خوبی بود![]()
بلــــــــــــــــــهچونکه، برای اینکه، به خاطر اینکه، واسه اینکه، به علت اینکه، زیرا که، بیکاز
آهان
کدوم دزد دیوونه ای اینو دزدیده بوده که اینجوری راحت دررفته ؟
بلــــــــــــــــــه
میدونم که تو تصادف ، مخت یه چیزیش شده
حتما یادم میمونه سر نماز دعات کنم![]()
واسه تو میخونم که خوب شی !!چه دختر خوب نمازخونی
![]()
ها؟!!!از اين پست تر من نديده بودم .........
خواهش میکنم. قابل شما رو نداشت...دزدیده بودنش البته...
ممنون فاطمه خانم بابت تاپیکتون، اطلاع رسانی خوبی بود![]()
جانم؟از اين پست تر من نديده بودم .........
big scandal...BIG LIAR ....
بابا تو دیگه خیلی پرتی به خدابرنامه رو هم دیدیم باز چیزی دستگیر نشد.
سوالاتی تو ذهنم بود با دیدن برنامه امشب برطرف شد امریکا یک قدرت پوشالی بیش نیست وبه سمت نابودی میرود
چشم دارند ولی نمی بینند گوش دارند ولی نمی شنوند
منم به شما میگم پاشو برو بخواب شب شده خواهی دید که کی درست میگه یه زمانی شوروی خیلی گنده تر از الان امریکا بود الان کجاست
پاشو پاشو صب شده
امریکا داره میره ولی نه به سمت نابودی، به سمت پیشرفت... مرد حسابی پس این همه مغز مملکت واسه چی جون میکنن یه ویزایه امریکا بگیرن، ما کجاییم اونا کجا، بحثه دشمنی با ایرانو جهانخواری رو بزار کنار، این بدبخت ا.ن که 5 ساله هی میگه:
عزیرانه ممممممممممممن امریکا نابود میشششششششششه
انگلیس نابود میشششششششششه
اونیکه پیروز میشه ملت ایراننننننه
بعدشم یکی از اون خنده های قشنگشو میکنه
حالا اون چیزیکه ما دیدیم بدبخت شدن و منزوی شدنه ملته ایرانه
امریکا هم که هر دو هفته یه اپولو هوا میکنه
منم به شما میگم پاشو برو بخواب شب شده خواهی دید که کی درست میگه یه زمانی شوروی خیلی گنده تر از الان امریکا بود الان کجاست
گفت من تو این مدت یه ساعتم ازاد نبودم اما گشتم تو خیابونا و دکه ها و مطبوعاتیهای امریکا و همه روزنامه های فارسی زبانی که واسه ایرانیان امریکا چاپ میشه رو خریدم و خوندم و حتی کارمندان سیا ادرس حافظ منافع ایران رو نمی دونستند که من بهشون یاد دادم و گفتم تو فلان خیابون و فلان کوچه و پلاک فلان هستمن که برنامه رو ندیدم. اونایی که دیدن یه توضیح بدن چه خبر بوده.
نگفته چطوری از خوش فیلم گرفته و به بیرون انتقال داده و یا چطوری فرار کرده.
بله خوب آمریکا ابر قدرته کسی منکرش نیست ولی کار اطلاعاتی جنگ قدرت نیست، هم شهرام امیری گفت هم خودمون میدنیم، جنگ اطلاعاتی جنگ مغز ها و تاکتیک های اطلاعاتیه...منم به شما میگم شما فک میکنی بیداری، خیلی وقته خوابی خودت خبر نداری
نه شوروی کجاست؟ تجزیه شد، قبول ولی هسته اصلی یا همون روسیه کم قدرتی نیست واسه خودش
اونم کاره امریکایه جهانخوار بود که باعث شد شوروی تجزیه شه، امریکا پسر خاله من نیست که ازش حمایت کنم، ولی اون چیزی که مشهوده ابر قدرتی امریکاست، همین الان اراده کنه کله اینترنت ایران فاتحه ش خوندست