مرسی عزیزیه نگاه به این بنداز. امتحان کردم تا حدی درست جواب میده
http://msstochastic.blogfa.com/page/rank_estimate
با یکم تلرانس درسته.
رتبه ی 165 رو 229 داد
مرسی عزیزیه نگاه به این بنداز. امتحان کردم تا حدی درست جواب میده
http://msstochastic.blogfa.com/page/rank_estimate
البته معدل طرف هم تاثیر داره، این معدلش 16.9 بودشمرسی عزیز
با یکم تلرانس درسته.
رتبه ی 165 رو 229 داد
سلام دوستان
کسی رتبه و محل قبولی پارسالی ها یا سال قبلشو نداره؟یا اینکه میدونید روزانه و شبانه فردوسی چند میخواد؟ممنون
بچه ها چرا من هر وقت پست میذارم کسی توجه نمی کنه؟
بچه ها چرا من هر وقت پست میذارم کسی توجه نمی کنه؟
یوسف جان به کلید ها اضافه کرده قبلا، برای دفترچه A هست
یکی اول یه چیز میگه توی اصلاحیش چیز دیگه بعد باز یکی دیگه میاد میگه این نه اشتباهه اون یکی که من میگم درسته!
کلا سوال کنکور مشکل داره!
حالا فکر کنم کلا مشکل از منه دیگه !
من خیلی از این سوالهای گزاره ای که جدیدا توی کنترل و سیگنال مد شده مخالفم ما مهندسیم فیلسوف که نیستیم!
مثلا در سوال 71
نوشته تبدیل z سیگنال سمت راستی حتما یه قطب دارد ..
خوب من برداشتم این بود که اگه قطب نداشته باشه ناحیه همگرایی از دو طرف ادامه پیدا می کنه و دیگه دست راستی نیست پس حداقل یه قطب داره و این گزاره رو درست زدم
و گزاره 4 فقط گفته ها قطب ها متمایزه یعنی صفر میتونه روی یکی از قطبها باشه و در این صورت دو ناحیه همگرایی داریم نه سه تا!!!!! پس غلطه!!
خلاصه من خونده بودم و درس رو بلد بودم
حتی دو گزاره دیگه که سخت تر بودن رو فهمیدم اشتباهه ..
خلاصه من مهندسم می خوام حل کنم بدونم و در عمل استفاده کنم .مهندسی یعنی کاربرد ..
فیلسوف نیستم که بحث کنم استدلال کنم .
کنترل هم که پر گزاره بود
برداشت من اینه هر درسی کتاب خوب براش می یاد سواد همه بچه ها میره بالا می یان سوالها رو می پیچونند!!
مثلا الان کتاب تقدسی اومده سیگنال بچه ها پیشرفت کرده.. چند سال بود همه بالا می زدن!!
قبلا هم برای کنترل این اتفاق افتاد وقتی کتاب آریاز برادرانی اومد
من نگرانم سال دیگه کتاب اسلام پناه هم دیگه لو بره و برای الکترونیک کافی نباشه!
الکترونیک هم بشه پر لوپ
من که پیش بسوی ارشد 94.البته اول کار پیدا کنم
من واسه همین کار پیدا کردن یکسال عقب افتادم کار خوبی هم پیدا نکردم.
اگر تخصص خاصی نداری دنبال کار نرو منظورم از تخصص مثلا اگر برنامه نویسی یا طراحی pcb بلدی برو سمت کار ولی اگر با اطلاعات تئوری دانشگاه میخوای بری نری بهتره.
منم اگر بتونم میشینم میخونم واسه ارشد 94.
هی بابا.....
آخه تو کتاب زرگر این جور تست ها رو برابر با اندازه امپدانس میگیرهبا سلام جواب قطعاً2.5 می شود گ4 زمانی درس است که توان ناشی از Rماکزیمم شود .ضمناً سایت اساتیدی از جمله دکتر شیرین آبادی و..............رو نگاه کنی جوابت رو پیدا می کنی
نه حرف اشتباهیه که چون تخصص نداریم نباید کار کنیم! با کمی آشنایی هم میشه وارد کاری شد و تخصص پیدا کردنمیشه که چون تخصصی ندارم بیکار بمونم.کنکور رو که خراب کردم بدجور شرمنده خانواده ام شدم
حالا اگه نرم دنبال کار دیگه بدتر
فرمایش شما کاملا صحیحهنه حرف اشتباهیه که چون تخصص نداریم نباید کار کنیم! با کمی آشنایی هم میشه وارد کاری شد و تخصص پیدا کرد
ایشالا کار پیدا میکنید و کنارشم درس میخونید![]()
سلاممن واسه همین کار پیدا کردن یکسال عقب افتادم کار خوبی هم پیدا نکردم.
اگر تخصص خاصی نداری دنبال کار نرو منظورم از تخصص مثلا اگر برنامه نویسی یا طراحی pcb بلدی برو سمت کار ولی اگر با اطلاعات تئوری دانشگاه میخوای بری نری بهتره.
منم اگر بتونم میشینم میخونم واسه ارشد 94.
هی بابا.....
خدمت شماسلام دوستان در صد های من:
ریاضی 13.8
مدار61.8
خطی 8
بررسی 47
ماشین69
مغناطیس -منفی8
زبان 15حدودا
به نظرتون رتبم حدودا چنده؟