گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

پیوست ها

• Qabuli 92.pdf
    275.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

b.bahar.b

عضو جدید
این رتبه و اینا رو چطوری بفهمیم!
یه سوال دیگه :
این سایتی که دیروز جوابارو گذاشت تا چه حد معتبره؟
چرا هرکی یه جوابی داده به سوالا؟!؟!
لینکای زیر رو ببینید:
http://seriebargh.ir/default.aspx

http://www.mtaghavi.ir/?p=2378

چرا اینقدر بین علما اختلافه؟!؟!؟!؟!؟

من که نفهمیدم چی شد آخر؟
اصلا گیج شدم:confused:

b.bahar.b

عضو جدید
همه اساتید محترمن
کتاب و جزوه همشونم دارم و خوندم
اما من نمی دونم به کی اعتماد کنم دیگه؟!
مخصوصا توی مغناطیس که امسال به نظر من خیلی هم سخت بود!
کسی چیزی نمی دونه
استرسم از قبل از کنکور بیشتر شده با این جوابای متناقض
اینهمه خوندم و به نظر خودمم خوب زدم حالا آخرش ....

b.bahar.b

عضو جدید
یکی اول یه چیز میگه توی اصلاحیش چیز دیگه بعد باز یکی دیگه میاد میگه این نه اشتباهه اون یکی که من میگم درسته!

کلا سوال کنکور مشکل داره!
حالا فکر کنم کلا مشکل از منه دیگه !

atena2

عضو جدید
یکی اول یه چیز میگه توی اصلاحیش چیز دیگه بعد باز یکی دیگه میاد میگه این نه اشتباهه اون یکی که من میگم درسته!

کلا سوال کنکور مشکل داره!
حالا فکر کنم کلا مشکل از منه دیگه !

همین نشون میده سوالها خوب نبوده ..!
منظورم سختی نیست ولی گاهی یه سوالهایی می پرسن که شاید استاد ها هم اشتباه کنند یا منظور طراح رو نگیرند.

atena2

عضو جدید
من خیلی از این سوالهای گزاره ای که جدیدا توی کنترل و سیگنال مد شده مخالفم ما مهندسیم فیلسوف که نیستیم!
مثلا در سوال 71
نوشته تبدیل z سیگنال سمت راستی حتما یه قطب دارد ..
خوب من برداشتم این بود که اگه قطب نداشته باشه ناحیه همگرایی از دو طرف ادامه پیدا می کنه و دیگه دست راستی نیست پس حداقل یه قطب داره و این گزاره رو درست زدم
و گزاره 4 فقط گفته ها قطب ها متمایزه یعنی صفر میتونه روی یکی از قطبها باشه و در این صورت دو ناحیه همگرایی داریم نه سه تا!!!!! پس غلطه!!

خلاصه من خونده بودم و درس رو بلد بودم
حتی دو گزاره دیگه که سخت تر بودن رو فهمیدم اشتباهه ..

خلاصه من مهندسم می خوام حل کنم بدونم و در عمل استفاده کنم .مهندسی یعنی کاربرد ..
فیلسوف نیستم که بحث کنم استدلال کنم .

کنترل هم که پر گزاره بود

برداشت من اینه هر درسی کتاب خوب براش می یاد سواد همه بچه ها میره بالا می یان سوالها رو می پیچونند!!
مثلا الان کتاب تقدسی اومده سیگنال بچه ها پیشرفت کرده.. چند سال بود همه بالا می زدن!!
قبلا هم برای کنترل این اتفاق افتاد وقتی کتاب آریاز برادرانی اومد
من نگرانم سال دیگه کتاب اسلام پناه هم دیگه لو بره و برای الکترونیک کافی نباشه!

الکترونیک هم بشه پر لوپ

آخرین ویرایش:

spatula

عضو جدید
من خیلی از این سوالهای گزاره ای که جدیدا توی کنترل و سیگنال مد شده مخالفم ما مهندسیم فیلسوف که نیستیم!
مثلا در سوال 71
نوشته تبدیل z سیگنال سمت راستی حتما یه قطب دارد ..
خوب من برداشتم این بود که اگه قطب نداشته باشه ناحیه همگرایی از دو طرف ادامه پیدا می کنه و دیگه دست راستی نیست پس حداقل یه قطب داره و این گزاره رو درست زدم
و گزاره 4 فقط گفته ها قطب ها متمایزه یعنی صفر میتونه روی یکی از قطبها باشه و در این صورت دو ناحیه همگرایی داریم نه سه تا!!!!! پس غلطه!!

خلاصه من خونده بودم و درس رو بلد بودم
حتی دو گزاره دیگه که سخت تر بودن رو فهمیدم اشتباهه ..

خلاصه من مهندسم می خوام حل کنم بدونم و در عمل استفاده کنم .مهندسی یعنی کاربرد ..
فیلسوف نیستم که بحث کنم استدلال کنم .

کنترل هم که پر گزاره بود

برداشت من اینه هر درسی کتاب خوب براش می یاد سواد همه بچه ها میره بالا می یان سوالها رو می پیچونند!!
مثلا الان کتاب تقدسی اومده سیگنال بچه ها پیشرفت کرده.. چند سال بود همه بالا می زدن!!
قبلا هم برای کنترل این اتفاق افتاد وقتی کتاب آریاز برادرانی اومد
من نگرانم سال دیگه کتاب اسلام پناه هم دیگه لو بره و برای الکترونیک کافی نباشه!

الکترونیک هم بشه پر لوپ

کاملا با شما موافقم....آخه یعنی چی این جوری سوال دادن؟
بعدم سازمان محترم سنجش بیاد عین آدم تکلیف ما رو روشن کنه....می خواد ببینه ما دستور زبان بلدیم یا سیگنال و کنترل؟ و اینکه وقتی می بینیم جواب سوال تو گزینه ها نیست باید چیکار کنیم گزینه نزدیک تر رو بزنیم ؟(منظور اون سوال سیگناله که x(2n+1) بود..)
انصافا این درستش نیست این همه سیگنال بلد باشی بعد بیان از 12 تا سوال یکیش تو گزینه نباشه یکی دیگش هم اونجوری باشه....

sanup2006

عضو جدید
من که پیش بسوی ارشد 94.البته اول کار پیدا کنم

من واسه همین کار پیدا کردن یکسال عقب افتادم کار خوبی هم پیدا نکردم.
اگر تخصص خاصی نداری دنبال کار نرو منظورم از تخصص مثلا اگر برنامه نویسی یا طراحی pcb بلدی برو سمت کار ولی اگر با اطلاعات تئوری دانشگاه میخوای بری نری بهتره.
منم اگر بتونم میشینم میخونم واسه ارشد 94.
هی بابا.....

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
در مورد سوالات 71 و 77 تجزيه و تحليل سيستمها (كنكور 93):

سوال 71: در اين سوال ادبيات صحيحي در گزينه 4 بكار برده نشده است (دفترچه كد A). در واقع با نگاه اوليه، هيچ گزينه اي صحيح بنظر نميرسد. پاسخ تست به احتمال قوي گزينه 4 معرفي مي شود و بهرحال اين سوال حذف نخواهد شد. در گزينه 4 اگرچه دو حالت مختلف مي توان براي Roc متصور شد اما همچنين مي توان سه حالت مختلف براي Roc متصور شد !!
بهتر بود در اين گزينه طراح بجاي عبارت " سه حالت مختلف ميتوان براي Roc متصور شد" از جمله اي ديگر مثل "ممكن است سه حالت مختلف براي ROC داشته باشيم" استفاده ميكرد. بعبارت ديگر كلمه ميتوان در گزينه 4 را بايد به معني ممكن است تعبير كرد. يعني صرفاً احتمال وجود سه ناحيه براي Roc را بيان ميكند.

سوال 77: در اين سوال جواب اصلي از بعضي جهات شبيه گزينه 4 و از نظر ضريب يك دوم كه در جواب واقعي تست ظاهر ميشود شبيه گزينه 3 ميباشد (دفترچه كد A). براي اين تست يكي از اين دو حالت بايد اتفاق بيفتد:
الف) تست حذف شود و امتياز آن بر روي بقيه سوالات پخش شود. در اين صورت سيگنال 11 سوالي ميشود و براي محاسبه درصد خود بايد دقت داشته باشيد كه هر سوال 9.09% ارزش خواهد داشت و هر سوال غلط 3.03% از درصد شما كم ميكند.
ب) هر دو گزينه 3 و 4 براي داوطلبين صحيح در نظر گرفته شود. اگر اين حالت رخ دهد براي بار دوم در درس سيگنال چنين اتفاقي رخ خواهد داد. همانطور كه در كتاب توضيح دادم در اين اتفاق قبلاً براي يكي از تستهاي سيگنال كنكور 89 اتفاق افتاده است.

مومن زاده

آخرین ویرایش:

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر تخصص خاصی نداری دنبال کار نرو منظورم از تخصص مثلا اگر برنامه نویسی یا طراحی pcb بلدی برو سمت کار ولی اگر با اطلاعات تئوری دانشگاه میخوای بری نری بهتره.
هی بابا.....

نمیشه که چون تخصصی ندارم بیکار بمونم.کنکور رو که خراب کردم بدجور شرمنده خانواده ام شدم

حالا اگه نرم دنبال کار دیگه بدتر

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها مدار آخرش سوال 49 کدومه؟مقدارش 2.5 هست یا همون رایکال 37/2

با سلام جواب قطعاً2.5 می شود گ4 زمانی درس است که توان ناشی از Rماکزیمم شود .ضمناً سایت اساتیدی از جمله دکتر شیرین آبادی و..............رو نگاه کنی جوابت رو پیدا می کنی

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام جواب قطعاً2.5 می شود گ4 زمانی درس است که توان ناشی از Rماکزیمم شود .ضمناً سایت اساتیدی از جمله دکتر شیرین آبادی و..............رو نگاه کنی جوابت رو پیدا می کنی
آخه تو کتاب زرگر این جور تست ها رو برابر با اندازه امپدانس میگیره

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیشه که چون تخصصی ندارم بیکار بمونم.کنکور رو که خراب کردم بدجور شرمنده خانواده ام شدم

حالا اگه نرم دنبال کار دیگه بدتر
نه حرف اشتباهیه که چون تخصص نداریم نباید کار کنیم! با کمی آشنایی هم میشه وارد کاری شد و تخصص پیدا کرد;)
ایشالا کار پیدا میکنید و کنارشم درس میخونید
:)

890031156

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
هی بابا.....
سلام
موافق نیستم اصلا
به قول استادمون مهندس برق که فارغ التحصیل میشه عین مواد اولیه هست مونده برا چه کاری تخصص میخواد که اونم شرکت های طرف قرارداد خودشون دوره میذارن چه بلد باشی چه نباشی باید بری دوره
مهم فهمیدن تئوری و طراحی هست تو دانشگاه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا