گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

st-eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها با این درصدا امیدی هست؟؟
مدار55
بررسی50 یا 38
ماشین44
ریاضی20
کنترل 14
خیلی هم خوبه گلم
بستگی به سختی کنکور داره
خواهش میکنم بیا مورچه خورت منو تهنا نزار
مدیونی بتونی بیای و نیای

st-eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره امیدوار باش ولی جدی خدای کنترله هاااا .نایکوییست بهش بدی حفظی تو دو ثانیه برات میکشه

نه باوا
الان سوالای الکو همشو حل کردم
مدارم مث همیشه بود قابل حل;)
درصد مدارت خوبه نارارحت نباش

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی هم خوبه گلم
بستگی به سختی کنکور داره
خواهش میکنم بیا مورچه خورت منو تهنا نزار
مدیونی بتونی بیای و نیای
دیگه اونقد رتبه ام خوب نمیشه که مورچه خورت قبول شم احتمالا میام خور و بیابانک ولی بهت سر میزنم

amir_mamuni

عضو جدید
من میگم رتبت از 200 بییشتر نیست از 100 کمتر
موفق باشی;)
واسه انتخاب رشتت یه سری به من بزن:D
.............
بچه ها تا اردیبهشت حسابی در مورد دانشگاها و رشته ها تحقیق کنید
چون اکثرا تو اون چند روز ادم نمیفهمه چه میکنه;)

درصدای من
زبان 28
ریاضی56
مدار42
کنترل 23 یا 33
سیگنال 38
الک25
مغناطیس 36

نظرت چیه قبول میشم:(:smile:

اسفندیاری

عضو جدید
سلام دوستان
کسی رتبه و محل قبولی پارسالی ها یا سال قبلشو نداره؟یا اینکه میدونید روزانه و شبانه فردوسی چند میخواد؟ممنون

amir_mamuni

عضو جدید
رتبه 140 مخابرات 92 (سیستم امیر کبیر)

زبان 76
ریاضی50
مدار0
کنترل16
سیگنال100
الک16
مغناطیس0

رتبه 165 مخابرات 92 (سیستم امیر کبیر به عنوان اخرین نفر)

زبان67
ریاضی42
مدار25
کنترل42
سیگنال78
الک -5
مغناطیس 8

آخرین ویرایش:

eebrahimif

عضو جدید
در مورد سوال 38 که بین گزینه 4 و 1 شک و تردید زیاده باید بگم که گزینه 1 درسته- چون پایه های متعامد رو میخاد شرط اینکه 1/2 هم جز جواب باشه اینه که انتگرال 1/2 در cost/2 بین 0 تا پی صفر بشه که نمیشه- پس یک درسته

amir_mamuni

عضو جدید
سوال 34 که مربوط به سری فوریه میشه اونایی که از اساتید گفتن گزینه 2 دقت به این نکردن که سری مقدار DC نداره پس باید از 0 تا 1 مقدار تابع رو 1 و از 1 تا 2 مقدار تابع رو -1 در نظر گرفت و بسط زوج با دوره تناوب 4 داد . یعنی گزینه 1 درسته:D

مهندس کریمی هم گزینه یک رو پاسخ زده;):biggrin:

atena2

عضو جدید
درصدهای من خیلی بد شده.. غلط هم زیاد داشتم..
البته من قبل کنکور هم به سال بعد فکر کردم چون نرسیده بودم چند تا از درسها رو بخونم
زبان حدود 25
ریاضی 8
مدار 16
کنترل 22
سیگنال 46
الکترونیک 50
مغناطیس 2 درصد

من موندم برای سال بعد

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوال 34 که مربوط به سری فوریه میشه اونایی که از اساتید گفتن گزینه 2 دقت به این نکردن که سری مقدار DC نداره پس باید از 0 تا 1 مقدار تابع رو 1 و از 1 تا 2 مقدار تابع رو -1 در نظر گرفت و بسط زوج با دوره تناوب 4 داد . یعنی گزینه 1 درسته:D

مهندس کریمی هم گزینه یک رو پاسخ زده;):biggrin:
بچه ها جوابای اقای کریمی بر اساس کدوم دفترچه هست؟

LM741

عضو جدید
از مدیریت محترم این تاپیک Joe_Bel، به خاطر جو بسیار عالی تشکر و قدر دانی می کنم .
از دوستان خوبم که لطف می کنند منابع رو در تاپیک 94 می گزارند تشکر می کنم . امیدوارم همه شما سروران بهترین نتیجه رو بگیرید .

دوستان می شه در مورد ریاضی مهندسی و معادلات من رو راهنمایی کنید .

erwin88

عضو جدید
آقا من به نظر اساتيد احترام مي ذارم اما سوال ٥٧ نگفته چه نوع فيدبكي چجور سوال رو همگي هم حل مي كنن آقاي سليماني جالب حل كرده ولي مطمئن نيستم چون تابع حلقه بستس

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
بجه ها اكه كسي غيرمجازبشه اميدي به يك سال موندش هست؟

100% امیدی هست

------------------------------
پاسخ گزینه ای ماشین ... هاشمی نیا

115(2
116(3
117(2
118(1 توجه شود که مساحت داخل لوپ مشخصه استاتیکی صفر است بنابراین تلفات هیسترزیس صفر است. ولی تلفات فوکو کماکان میتواند وجود داشته باشد (مشخصه دینامیکی دارای لوپ باشد).
119(3
120(2
121(4
122(2
123(4 توجه شود رابطه ای که معمولا در طول درس ماشین 2 برای شرط رگولاسیون صفر به دست میآورند تقریبی است. در این سوال از دیاگرام فازوری دقیق و روابط هندسی یا مثلثاتی استفاده نمایید.
124)1
125(3
126(3

----------------------
حل کل سوالات تکمیل شد

آخرین ویرایش:

Armin-Z

کاربر ممتاز
آقا من به نظر اساتيد احترام مي ذارم اما سوال ٥٧ نگفته چه نوع فيدبكي چجور سوال رو همگي هم حل مي كنن آقاي سليماني جالب حل كرده ولي مطمئن نيستم چون تابع حلقه بستس
اصلا اهمیت نداره نوع فیدبک چی باشه، ما یه سیستم که فیدبک واحد هم نباشه میتونیم تابع تبدیل رو بدست بیاریم و اون رو به صورت فیدبک واحد در نظر بگیریم
ولی حتی اگه این رو هم در نظر نگیریم، صورت سوال گفته حداکثر تایپ سیستم، پس ما توی هر نوع فیدبکی که بگیریم میشه جواب اونی که حداکثر میشه رو در نظر گرفت که فقط فیدبک واحد منفی هست و 2 میشه

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
رتبه 165 مخابرات 92 (سیستم امیر کبیر به عنوان اخرین نفر)

زبان67
ریاضی42
مدار25
کنترل42
سیگنال78
الک -5
مغناطیس 8
آقا من خیلی امیدوار شدم.درصد هاش شبیه منه فقط من زبان 0 زدم و الک 47

jeneral_dj

عضو جدید
سوالا رو از سایت سنجش دانلود کردم الان!!!! یه بار سوالای کنترلو نگاه کردم فقط دلم میخواست خودمو خفه کنم!!!! به راحتی میتونستم 40- 50 بزنم ولی ............. دنبال توجیه نتیجه کارم نیستم اما خدایی کنکور بخشیش شانسه!!!! این شانسو من نداشتم روز پنجشنبه!!!! خون دماغ و دل درد و درد قفسه سینه!!!!!

Joe_Bel

کاربر ممتاز
یه نگاه به این بنداز. امتحان کردم تا حدی درست جواب میده;)
http://msstochastic.blogfa.com/page/rank_estimate

نمره کل رو خیلی نزدیک بدست میاره ... رتبه هم تقریبا نزدیکِ ... مشکل اینجا است امسال بعضی درس ها سخت شده بود بعضیا آسون و این خیلی تاثیرگذارِ ... اما خب از بقیه تخمین خیلی بهتر هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا