rezarst1911
عضو جدید
مسعود فکر کنم تو پارسال قبول شدی نه؟شما سال اول چقدر خونده بودید؟ بعد ارشد تا تابستونو چطور سپری کردید؟از تابستون تا مهر رو چطور؟
مسعود فکر کنم تو پارسال قبول شدی نه؟شما سال اول چقدر خونده بودید؟ بعد ارشد تا تابستونو چطور سپری کردید؟از تابستون تا مهر رو چطور؟
اساتیدی که تو کلاس کنکور درس میدن اگه تا ساعت 1بامداد نتونستن جوابای سوالا را بذارن باید برن دوباره تو ارشد شرکت کنند
البته این یه شوخی بود تاحال و هواتون عوض شه
ما مخلص تمام آدمای باسوادوباجنبه هستیم.ولی
باتوجه به اینکه سوالها چندساعتیه دراومده وداوطلبین هم تقریبا نیم ساعت وقت دارن برای هردرس.خب طبیعتا اساتید زودتر هم باید به جواب برسن؟
مسعود فکر کنم تو پارسال قبول شدی نه؟
کنکور 93 – قدرت
حوزه :
به نظرم به جز مساله دور بودن مکان حوزه ، همه چیز عالی بود . مراقب ها خیلی دقیق و منظم بودند . رابطه خوبی با دانشجو داشتن .
مثلا دیدم یکی دیر رسیده بود خیلی جالب بود مراقب اومد بالای سرش و دلداری میداد و سعی کرد ریلکسش کنه ( کناری من بود ) .
کاملا ساکت بود و همه چیز مناسب .
حتی جای من مناسب نبود توی راهرو بودم ، برام یه جای دیگه در نظر گرفتند .
سوالات : انصافا سخت بود . اما اگر از بچه های پارسال هم بپرسیم سوالات به دید اونها هم براشون سوالهای 92 سخت بوده پس میتونم بگم از آنچه که انتظار داشتم سختتر بود .
درصد تخمینی خودمم نوشتم :
زبان : سخت – حدود 40
ریاضی : متوسط – من حدود 40
مدار : سخت - حدود 20
کنترل : خیلی سخت – حدود 30
بررسی : خیلی خوب و هوشمندانه بود سوالات – من 84 احتمال خیلی قوی
ماشین : سختتر از 10 سال گذشته – حدود 55
مغناطیس : فضایی – حدود 20
از اونجایی که من توی آزمونهای سخت رتبه هام بهتر میشد راستش زیاد ناراحت سختی سوالها نبودم ، امیدوارم همه راضی باشن . من نه بهونه ای دارم نه گله ای ... امیدوارم نتیجه خوب باشه .![]()
شما جایی دیدین که سوالا رو گذاشته باشن؟
گرایشت چیه؟نه بابا من سال پیش آزمایشی بودم هیچی نخونده بودم هنوز دو ترمم مونده بود.
زبانو 30 35 زدم ریاضی 16 مدار منفی دو الکترونیک 8 زدم شدم 11 هزار مجاز شدم :دی
اینکه جواب برخی درسها داده شده نشاندهنده این مطلب است که بالاخره سوالها ازیه جایی نشت ! کرده دیگه(البته بعدآزمون!)
من دیگه حرفی ندارم
گرایشت چیه؟
تجربه من بهم میگه همه درسارو نخون.یا زبان یا مغناطیس رو بذار کنار.اگر بقیه رو فولی
مراقبه ما خیلی دل سوز بودو من نا امید شده بودم داشتم الکی همه تست هارو میزدم .اومد بهم گفت اینارو میزنی بلدی؟ گفتم 15 تا سوال حل کردم.گفت شامسی هارو پاک کن شاید با همون 15 تا جایی قبول بشیببين منو ,ديكه اين حرفو نزن ,
اكه مراقباي اونجا , منظم بودن , و به بجه ها دلداري مي دادن , مراقباي اينجا با من كل كل ميكردن , من يه ساعت اخرم رفت به باد فنا
كه جرا??? كه من اخرين نفري ام كه موندم , و جرا موندم !! كه جي! خانم جان مي خواد بره خريد , من برنامه ي خرديشو بهم زدم !!
شش فهت تا اقا ده دقيقه مونده به جلسه اومدن بالاي سرم كه , كه جرابلند نميشم , ميكم بابا اين تايمر , من وقت دارم ....
يارو ميكه , ما مي تونيم به دليل توهين به مراقب ,برات صورت جلسه رد كنيم دو سال از كنكور محروم شي ........
ادم ابن بي عدالتي ها رو كه ميبنه, اين حق خوري ها و اين زوركويي ها رو مينه , حرفش نمياد ديكع
شش ماه زحمت بكش براي جهار ساعت , اينطو سرت بيارن
كجا عادلانه است اخه!
بچه ها سوالای ریاضی رو کسی ندیده؟سوالای امار و میخوام/کسی یادش هست؟
اره اگر دقیقشو یادتون هست لطف کنیدکدوم سوالشو میخواین؟ سوال گوی هارو میخواین؟من اونو تقریبا یادمه
اره اگر دقیقشو یادتون هست لطف کنید
آخه مگه آدم خوابش میبره.همش دارم کلنجار میرم کجای کارم اشتباه بود.تنبلی کردم. که همیشه نه.منابعی خوندم که همه باهاش نتیجه گرفتن.جواب خانوادمو چی بدم.بشون بگم این چند ماهی که بخاطر من از خیلی کاراشون گذشتن هدر رفت. بگم چی.جواب محبتاشون چی بدم؟؟؟؟؟؟
سرم داره میترکه.داغون شدم
خب من باید از کجا میفهمیدم منبع خوب برای من چیه.گفتن ریاضی مومن زاده و کریمی خداییش جفتش عالی بود.گفتن الک اسلام پناه فعلا نظری ندارم چون نمیدونم چطور دادم.گفتن سیگنال تقدسی و مومن زاده که نتونست جوابگو این کنکور باشه و هرکس کهن خونده تونسته جواب بدهبلاخره اونها هم شرایط شما رو درک میکنن و اینکه توی این مدت شما تلاش کردید هم از طرف اونا دیده شده پس جای نگرانی نیستش.شاید منابعی که برای بعضی ها مفید بوده به درد شما نخوره بلاخره هرکسی با یه کتابی راحت تره
سلام دوست عزیزسلام دوستان، نمبدونستم باید کجا سوال رو بپرسم ، به هرحال اگه جاش اشتباهه عذر میخوام
من ترم 4 مهندسی برق دانشگاه شریفم، ترم بعد یعنی اواسط ترم 5 باید گرایش خودمو انتخاب کنم
بین مهندسی سیستم های دیجیتال و کنترل موندم، یه نگاهی هم به مخابرات دارم
به دیجیتال علاقه دارم ، کنترل هم شنیدم بازار کار خوبی داره تو ایران
از یه طرف میکن دیجیتال کم کم داره میشه بهترین گرایش و توجهات به سمت این گرایش زیاد میشه
لطفا راهنمایی کنید
ممنون