گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

omid-power

عضو جدید
اساتیدی که تو کلاس کنکور درس میدن اگه تا ساعت 1بامداد نتونستن جوابای سوالا را بذارن باید برن دوباره تو ارشد شرکت کنند:biggrin:

البته این یه شوخی بود تاحال و هواتون عوض شه:razz:
ما مخلص تمام آدمای باسوادوباجنبه هستیم.ولی
باتوجه به اینکه سوالها چندساعتیه دراومده وداوطلبین هم تقریبا نیم ساعت وقت دارن برای هردرس.خب طبیعتا اساتید زودتر هم باید به جواب برسن؟

حالا نیاید بگین فلانی جو میده.
صرفا:شوخی کردم:huh:

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز
اساتیدی که تو کلاس کنکور درس میدن اگه تا ساعت 1بامداد نتونستن جوابای سوالا را بذارن باید برن دوباره تو ارشد شرکت کنند:biggrin:

البته این یه شوخی بود تاحال و هواتون عوض شه:razz:
ما مخلص تمام آدمای باسوادوباجنبه هستیم.ولی
باتوجه به اینکه سوالها چندساعتیه دراومده وداوطلبین هم تقریبا نیم ساعت وقت دارن برای هردرس.خب طبیعتا اساتید زودتر هم باید به جواب برسن؟

شما جایی دیدین که سوالا رو گذاشته باشن؟

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سوالات درس مدار ارشد برق 93 بر اساس دفترچه B از اینجا قابل دریافت است.پاسخ گزینه ای سوالات به صورت زیر اعلام می شود.

43 گزینه 1 - اسان

44 گزینه 2 - متوسط رو به سخت

45 گزینه 4 - سخت

46 گزینه 4 - متوسط روبه سخت

47 گزینه 3 - متوسط

48 گزینه 2 - متوسط

49 گزینه 2 - سخت

50 گزینه 3 - اسان

51 گزینه 1 - سخت

52 گزینه2- متوسط

53 گزینه1 -سخت

54 گزینه 4- اسان رو به متوسط

llvll.asoud

کاربر ممتاز
مسعود فکر کنم تو پارسال قبول شدی نه؟

نه بابا من سال پیش آزمایشی بودم هیچی نخونده بودم هنوز دو ترمم مونده بود.
زبانو 30 35 زدم ریاضی 16 مدار منفی دو الکترونیک 8 زدم شدم 11 هزار مجاز شدم :دی

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
کنکور 93 – قدرت

حوزه :
به نظرم به جز مساله دور بودن مکان حوزه ، همه چیز عالی بود . مراقب ها خیلی دقیق و منظم بودند . رابطه خوبی با دانشجو داشتن .
مثلا دیدم یکی دیر رسیده بود خیلی جالب بود مراقب اومد بالای سرش و دلداری میداد و سعی کرد ریلکسش کنه ( کناری من بود ) .
کاملا ساکت بود و همه چیز مناسب .
حتی جای من مناسب نبود توی راهرو بودم ، برام یه جای دیگه در نظر گرفتند .

سوالات : انصافا سخت بود . اما اگر از بچه های پارسال هم بپرسیم سوالات به دید اونها هم براشون سوالهای 92 سخت بوده پس میتونم بگم از آنچه که انتظار داشتم سختتر بود .

درصد تخمینی خودمم نوشتم :
زبان : سخت – حدود 40
ریاضی : متوسط – من حدود 40
مدار : سخت - حدود 20

کنترل : خیلی سخت – حدود 30
بررسی : خیلی خوب و هوشمندانه بود سوالات – من 84 احتمال خیلی قوی
ماشین : سختتر از 10 سال گذشته – حدود 55
مغناطیس : فضایی – حدود 20

از اونجایی که من توی آزمونهای سخت رتبه هام بهتر میشد راستش زیاد ناراحت سختی سوالها نبودم ، امیدوارم همه راضی باشن . من نه بهونه ای دارم نه گله ای ... امیدوارم نتیجه خوب باشه .:gol:

ببين منو ,ديكه اين حرفو نزن ,

اكه مراقباي اونجا , منظم بودن , و به بجه ها دلداري مي دادن , مراقباي اينجا با من كل كل ميكردن , من يه ساعت اخرم رفت به باد فنا

كه جرا??? كه من اخرين نفري ام كه موندم , و جرا موندم !! كه جي! خانم جان مي خواد بره خريد , من برنامه ي خرديشو بهم زدم !!

شش فهت تا اقا ده دقيقه مونده به جلسه اومدن بالاي سرم كه , كه جرابلند نميشم , ميكم بابا اين تايمر , من وقت دارم ....

يارو ميكه , ما مي تونيم به دليل توهين به مراقب ,برات صورت جلسه رد كنيم دو سال از كنكور محروم شي ........

ادم ابن بي عدالتي ها رو كه ميبنه, اين حق خوري ها و اين زوركويي ها رو مينه , حرفش نمياد ديكع

شش ماه زحمت بكش براي جهار ساعت , اينطو سرت بيارن

كجا عادلانه است اخه!

rezarst1911

عضو جدید
نه بابا من سال پیش آزمایشی بودم هیچی نخونده بودم هنوز دو ترمم مونده بود.
زبانو 30 35 زدم ریاضی 16 مدار منفی دو الکترونیک 8 زدم شدم 11 هزار مجاز شدم :دی
گرایشت چیه؟
تجربه من بهم میگه همه درسارو نخون.یا زبان یا مغناطیس رو بذار کنار.اگر بقیه رو فولی

llvll.asoud

کاربر ممتاز
گرایشت چیه؟
تجربه من بهم میگه همه درسارو نخون.یا زبان یا مغناطیس رو بذار کنار.اگر بقیه رو فولی

مخابرات
اینکه درسی رو نزنی یکم ریسکه شاید مثلا اون درس راحت اومد اونموقع اگه بزنی خیلی تاثیر میذاره

EECi

مدیر بازنشسته
سلام کنکوریای سابق عزیز :Dخسته نباشید ! وجدانن سخت بود .... سال قبل همین موقع ها خیلی خوشحال نبودم ! سالنی که امتحان دادم به معنای واقعی کلمه افتضاح بود ! مراقب های بی ملاحظه و بی وجدان ، هوای سرد ، رفت و امد زیاد و....همون بی عدالتی کهf shademan گفت:razz:
ولی خب شکر خدا تونستم روزانه کنترل قبول شم ( تبریز)
الان توصیه هایی دارم واستون که حتما بخونید به دردتون میخوره

الان با سه جور کنکوری مواجه هستیم :
1- کنکوری های موفق
( ساکنان دانشگاه های تهران ) که ترکوندن ;)
با تبریک به کنکوریای موفق . بابا دست مریزاد ! شما خیلی آدم های محکمی هستید که تونستید با مدیریت عالیتون این امتحان فشرده و پر فشار را طی کنید . باید بدونید تازه داستان داره شروع میشه !! اره ، باید روی زبانتون کار کنید ، روی یادگیری نرم افزار MATLAB کار کنید اگر میخواید کنترل ادامه بدید بعدا بپرسید بگم باید چی بخونید ( نه زیاد ، دو ماه ماه تابستون وقت بزارید کافیه). اگر دوست دارید می تونید حتی کارهای عملی هم یاد بگیرید . پیغام خصوصی بزنید بهتون بگم تو زمینه کنترل می تونید چیا یاد بگیرید به دردتون بخوره

2- کنکوری های ( من بهشون میگم لب مرزی ! چون ممکنه حتی تهران هم قبول بشن ) که بازم بهشون تبریک می گم :)
میدونم ، لیاقتتون خیلی بیشتر از این نتیجه بوده ... ولی مصلحت همین بوده کافیه این مصلحت رو درک کنید ، مگه توکلت بخدا نبوده ؟ حتی می تونید گروه اول رو در دانشگاه و کار پشت سر بزارید :D دانشگاه های اصفهان و تبریز و مشهد و شیراز هم اینقدر ها داغون نیستا ! بستگی به تلاش خودتون داره ... حتی دانشگاه های شهرستان های دیگه هم می تونه بهترین سکوی پرتاپ شما باشه ، به شرط اینکه تلاش کنید

از اینجا به بعد توصیه می کنم حرف هایی که به گروه اول زدم بخونید چون دقیقا شرایطتون تا زمان اعلام نتیجه کنکور یکیه ، بعدش مشخص میشه که چه کار باید بکنید . مثلا برید سر دانشگاه یا دوباره کنکور بدید ، و یا اینکه کلا بزنید توو کار که اتفاقا الان نون تو همین سومیه !! هههه

سربازی هم که جاش محفوظه
دوره ای هست که برای همه هست پس نمیشه کاریش کرد و باید باهاش کنار اومد و حتی میشه با روش های ابتکاری ازش استفاده هم کرد ( سخته میدونم ولی شما کارهای خیلی سختتر از این رو انجام دادید)

3- کنکوری هایی که تلاش کردن ولی موفق نشدن
خانم گرامی ، اقای محترم : بابا دنیا که اخر نرسیده ! همین الان تایم میگیرم ، 5 دقیقه هر چقدر می تونید فحش بدید ! روم به دیوار ، می تونید گریه هم کنید .... !! ( تایم گرفتم !) خب .......................

خب بسه !باید بعد اینکه یکم ارامش گرفتید دوباره شروع کنید
کنکور دوباره میدید ؟
میرید تو کار صنعت و طراحی ؟
یا برنامه های دیگه

سربازی رو ننوشتم چون چیزی هست که فقط یه وقفه میندازه ، همین
پس زیاد نگران نباشید و همون حرفایی که قبلا برای سربازی زدم
روحیتون رو همیشه بالا نگه دارید ، سعی کنید در طول دوران سربازی ارتباطتون رو با مباحث مربوط به درساتون حفظ کنید و نزارید سر نخ از دستتون در بره

خدا رو شکر که دوباره می تونید برای زندگی تلاش کنید

می دونید این جمله بالا خیلی ارزشمنده ...

از الان به بعد باید برای آینده برنامه بریزید

آینده ...... آینده خوبی که در انتظارتونه
فقط باید بخواید و بدنبالش باشید

اگر میخواید دوباره کنکور بدید بسم الله . یکم استراحت کنید و دوباره شروع کنید

راستی کنکور مهندسی پزشکی وزارت بهداشت جلو روتونه
اگر به مباحث پردازش سیگنال علاقه دارید شروع کنید ( از شرایط کاریش خبری ندارم ولی فکر نکنم در شهری مثل تهران اون هم برای ادم های پرتلاشی مثل شما بیکاری باشه)
دانشگاه تهران و داانشگاه بهشتی هم فکر کنم هر سال ظرفیت دارن( دانشکده پزشکی :Dمیخونید فکر کنم، میتونید یه خانم دکتر ( درصورتی که اقا مهندس هستید )و یا اقا دکتر( در صورت که خانم مهندس تشریف دارید !) برا خودتون دست و پا هم کنید و خوشبخت بشید ( بیا اینم مثبتش امید جان ) :دی)
ظرفیتش کمه ولی شما سه ماه فرصت دارید
پس می تونید جز قبول شدگانش باشید

و در نهایت اینکه اگر سوالی داشتید من در خدمتتون هستم:gol::gol:

آخرین ویرایش:

rezarst1911

عضو جدید
ببين منو ,ديكه اين حرفو نزن ,

اكه مراقباي اونجا , منظم بودن , و به بجه ها دلداري مي دادن , مراقباي اينجا با من كل كل ميكردن , من يه ساعت اخرم رفت به باد فنا

كه جرا??? كه من اخرين نفري ام كه موندم , و جرا موندم !! كه جي! خانم جان مي خواد بره خريد , من برنامه ي خرديشو بهم زدم !!

شش فهت تا اقا ده دقيقه مونده به جلسه اومدن بالاي سرم كه , كه جرابلند نميشم , ميكم بابا اين تايمر , من وقت دارم ....

يارو ميكه , ما مي تونيم به دليل توهين به مراقب ,برات صورت جلسه رد كنيم دو سال از كنكور محروم شي ........

ادم ابن بي عدالتي ها رو كه ميبنه, اين حق خوري ها و اين زوركويي ها رو مينه , حرفش نمياد ديكع

شش ماه زحمت بكش براي جهار ساعت , اينطو سرت بيارن

كجا عادلانه است اخه!
مراقبه ما خیلی دل سوز بودو من نا امید شده بودم داشتم الکی همه تست هارو میزدم .اومد بهم گفت اینارو میزنی بلدی؟ گفتم 15 تا سوال حل کردم.گفت شامسی هارو پاک کن شاید با همون 15 تا جایی قبول بشی
سررو صدا هم نداشتن.10 مونده به تموم شدن وقت هم علام کردن و به موقع برگه هارو جمع کردن.رفتارشون خوب بود.دمشون گرم

baharloo

عضو جدید
بچه ها سوالای ریاضی رو کسی ندیده؟سوالای امار و میخوام/کسی یادش هست؟

omid-power

عضو جدید
ببینید آخرش باسواد که شدین میشین مثل شهید شهریاری یا شهید احمدی روشن و........(یعنی هم باسواد باشی وهم باخدا ومخلص)
پس اگه زندگیتونو دوست دارید زیاد درس نخونین!(توجیهات بعد ازکنکور در راستای اینکه:درس و کنکور که همه چیز نیست وزندگی فراتر از اینهاست....)
اینا بخونید بد نیست(چند دقیق ای از جو کنکور دوربشین . بعد بیاین دوباره طراحان رامورد عنایت قرار بدین:بذار اوناهم یه استراحتی بکنن)
http://iusnews.ir/?pid=120663&200%DA%A9%DB%8C%D9%84%D9%88%20%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%88%D9%85%20%D8%BA%D9%86%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D8%AF%D9%87%20%D8%A2%D8%A8%20%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%AF%20%DA%A9%D9%87%20%D8%A8%D9%87%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D8%B3%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C%20%D8%A7%D8%B2%20%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B4%20%D8%AF%D9%87%DB%8C%D9%85/%20%D8%A2%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C%20%DA%A9%D9%87%20%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%AF%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%20%D9%85%D8%A7%20%D8%A8%D9%87%20%D8%BA%D9%86%DB%8C%E2%80%8C%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%2020%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF%20%D8%A7%D8%AD%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%AC%DB%8C%20%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D9%85%D8%8C%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%BA%20%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%AF%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF!&1392-11-23%2007:34:30

http://iusnews.ir/?pid=120661&ظریف ...حمدی نژاد برای فروش نفت عجیب نیست!&1392-11-22

مدیرجان:حذف نکنیا!
:w27:

آخرین ویرایش:

llvll.asoud

کاربر ممتاز
اره اگر دقیقشو یادتون هست لطف کنید

دقیق که یادم نیستش ولی مفهومش این بود که گوی های قرمز داریم که از یک تا 16 شماره گذاری شده
گوی های سفید داریم که از 1 تا 4 شماره گذاری شده.احتمال اینکه گوی سفید یا عدد نوشته شده روی گوی 1 باشد چقدره

دانشمند كوچك

عضو جدید
آخه مگه آدم خوابش میبره.همش دارم کلنجار میرم کجای کارم اشتباه بود.تنبلی کردم. که همیشه نه.منابعی خوندم که همه باهاش نتیجه گرفتن.جواب خانوادمو چی بدم.بشون بگم این چند ماهی که بخاطر من از خیلی کاراشون گذشتن هدر رفت. بگم چی.جواب محبتاشون چی بدم؟؟؟؟؟؟
سرم داره میترکه.داغون شدم

llvll.asoud

کاربر ممتاز
آخه مگه آدم خوابش میبره.همش دارم کلنجار میرم کجای کارم اشتباه بود.تنبلی کردم. که همیشه نه.منابعی خوندم که همه باهاش نتیجه گرفتن.جواب خانوادمو چی بدم.بشون بگم این چند ماهی که بخاطر من از خیلی کاراشون گذشتن هدر رفت. بگم چی.جواب محبتاشون چی بدم؟؟؟؟؟؟
سرم داره میترکه.داغون شدم

بلاخره اونها هم شرایط شما رو درک میکنن و اینکه توی این مدت شما تلاش کردید هم از طرف اونا دیده شده پس جای نگرانی نیستش.شاید منابعی که برای بعضی ها مفید بوده به درد شما نخوره بلاخره هرکسی با یه کتابی راحت تره

دانشمند كوچك

عضو جدید
بلاخره اونها هم شرایط شما رو درک میکنن و اینکه توی این مدت شما تلاش کردید هم از طرف اونا دیده شده پس جای نگرانی نیستش.شاید منابعی که برای بعضی ها مفید بوده به درد شما نخوره بلاخره هرکسی با یه کتابی راحت تره
خب من باید از کجا میفهمیدم منبع خوب برای من چیه.گفتن ریاضی مومن زاده و کریمی خداییش جفتش عالی بود.گفتن الک اسلام پناه فعلا نظری ندارم چون نمیدونم چطور دادم.گفتن سیگنال تقدسی و مومن زاده که نتونست جوابگو این کنکور باشه و هرکس کهن خونده تونسته جواب بده
گفتن کنترل رضایی و تقوی. رضایی که افتضاح بود یعنی کنکوری نبود بعدم دیگه وقت تقوی براش کم بود که کامل بخونم.
گفتن مدار زرگر خداییش راضی بودم اما هیچ وقت نفهمیدم چرا نتونستم چیزی حل کنم.....
جواب این چراهامم کسیو نداشتم بپرسم
چند ماه از تمام تفریحات گذشتم. پشیمون نیستم اما دلم نمیخواست بیهوده باشه.....

imdo

عضو جدید
یه سوال در مورد کنکور دانشگاه آزاد دارم.این که میگن دیگه برای آزاد کنکور نمیدن درسته؟اینکه میگن برای آزاد از همین امتحان امروز استفاده میشه برای گرفتن دانشجو درسته یا نه؟ هنوز هم کنکور آزاد برگزار میشه؟ اگه میشه کی هست زمانش؟

imdo

عضو جدید
بی زحمت همه بیان بگن اگه بر میگشتن به قبل در هر مقطع زمانی( مثلا هر فصل از سال در سالی که گذشت) چه کار هایی رو میکردن و چه کار هایی رو نمیکردن مثلا خلاصه نویسی رو بیشتر میکردین یا تست رو زودتر شروع میکردین یا یه کتابی رو نمیخوندین و ...؟اگر هم مدیرا صلاح میدونن یه تاپیک در این مورد بزنن تا بشه هر سال ازش استفاده کرد.

Milad_Rashed

عضو جدید
سلام به همه. من هم ثبت نام کردم چند وقتی بود که می خوندم اینجارو. کنکور هم همچین جالب نشد. ممکنه رتبم بد نشه ولی چیزی که می خواستم قطعا نمی شه. ریاضی رو حسابی گند زدم و باعث شد مدارمو هم تحت تاثیر بذاره. تخصصی بد نشد اگه غلط غلوط نشه. من چون می خوام دانشگاه خودم برم احتمالا دوباره بدم. همچین عجله ندارم سربازی ام ندارم.

تجربه من اینکه. خیلی به فرم سوالات سال های اخیر عادت ندم خودمو و خودمو آماده دیدن هر چیزی بکنم. و به درس کنترل امید نبندم و به جاش الک مغ رو بیشتر تمرین می کردم. ریاضی و مدارهم هر چی تمرین حل کنی بازم کمه. برم زبان gre بخونم چون به هر حال لازم دارم اونو و به کنکور هم کمک می کنه. toefl خیلی ساده تر از reading 4 امروز بود. من toefl 106 شدم با زبان امروز مشکل داشتم.

از چزی که راضی بدم کارهایی بود که واسه سیگنال کردم و به نظرم جواب داد.
درکل همه درس ها به نظر من 20% خوندنه 80% تمرین تا همه چی تثبیت شه تو ذهنتون. به طور ذاتی بتونین سریع ایده مساله رو پیدا کنین نه اینکه فرمول حفظ کنین. اگه بامفاهیمی هم مشکل دارین دیدن اونا تو عمل بهتره تا اینکه هی بخونین. به غیر درس آشغال کنترل

به جای این سوالای آشغال کنترل بهتره برن الک مغو مفهومی کنن .

من از آذر ماه شروع به جدی خوندن کردم و قبلش مریض بودم وخیلی نمی تونستم وقت بذارم. این باعث شد که نرسم به درس هایی مثل الک مغ که فکر می کردم قوی ام. سوالای کنکور واقعا لازم نداره شما الکمغ بلد باشی مفهومی. فقط جنبه محاسباتی داره. سوالای کنترل از اونور افتاده. دیگه انقدرتخیلی شده که بیشتر به انشا صورت سوال و ذره بین گذاشتن ربط داره تا کنترل.

آخرین ویرایش:

mohammad8638520

عضو جدید
سلام دوستان، نمبدونستم باید کجا سوال رو بپرسم ، به هرحال اگه جاش اشتباهه عذر میخوام
من ترم 4 مهندسی برق دانشگاه شریفم، ترم بعد یعنی اواسط ترم 5 باید گرایش خودمو انتخاب کنم
بین مهندسی سیستم های دیجیتال و کنترل موندم، یه نگاهی هم به مخابرات دارم
به دیجیتال علاقه دارم ، کنترل هم شنیدم بازار کار خوبی داره تو ایران
از یه طرف میکن دیجیتال کم کم داره میشه بهترین گرایش و توجهات به سمت این گرایش زیاد میشه
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

jeneral_dj

عضو جدید
سلام دوست عزیز!!!! در آخر نگاهت به علاقه خودت باشه!!!!! نگران کار و .... هم نباش !!! به خصوص توکه شریف هم میخونی!!!

ARTA675

عضو جدید
آره اصلا نگران کار نباش. اصلا به فکر کار نباش. راحت باش . چون اصلا کار گیر نمیاد!!! فرقی هم نمیکنه شریفی باشی یا هر جهنم دره دیگه!!! با هر رزومه!! کار گیر نمیاد!!
عاقل باش و کنترل نزن. چون اپلایش خیلی سخت. برو الک یا مخابرات یا بهتر از همه مهندسی پزشکی و هر چه میتونی به این سمت و سو باش .
الک دیجیتال خیلی بهتر از کنترل. کنترل برا ما برقی ها تو ایران تعطیل. برا اپلای هم مشکل زاست. خیلی از دوستان که میخوان اپلای کنن تو رشته کنترل پایان نامه ارشدشون رو عمرانی تعریف میکنن که بتونن اپلای کنن. باورتون میشه!!!!
مخابرات مخصوصا اگه تو زمینه رادار و آنتن به صورت حرفه ای کار کنید استادای اون ور رو هوا میزنن اگه مقاله سطح بالا داشته باشید که .... . ولی مشکل اینجاس که تو ویزا گرفتن دچار مشکل میشید. البته شاید هم بگیرید!! یکی از دوستان تو کارشناسی رتبه زیر 200 داشت و تو کارشناسی ارشد رتبه 3 مخابرات بود تو دانشگاه تهران نه از ارمنستان و نه از دبی نتونسته ویزا بگیره!! همین قدر بگم که از دانشگاه ویسکانزین از نادر بهداد پذیرش داره!! یکی از بچه های دیگه هم الان دانشگاه خودتون ترم 2 دکتری هستش از کانادا پذیرش داشت اون هم به هر جهت ویزاش نیومد!!!! ولی یکی دیگه از دوستان تنست ویزا بگیره و رفت. حالا دیگه تصمیم با خدتون.....

آخرین ویرایش:

aliale94

عضو جدید
سلام دوستان، نمبدونستم باید کجا سوال رو بپرسم ، به هرحال اگه جاش اشتباهه عذر میخوام
من ترم 4 مهندسی برق دانشگاه شریفم، ترم بعد یعنی اواسط ترم 5 باید گرایش خودمو انتخاب کنم
بین مهندسی سیستم های دیجیتال و کنترل موندم، یه نگاهی هم به مخابرات دارم
به دیجیتال علاقه دارم ، کنترل هم شنیدم بازار کار خوبی داره تو ایران
از یه طرف میکن دیجیتال کم کم داره میشه بهترین گرایش و توجهات به سمت این گرایش زیاد میشه
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام دوست عزیز
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم گرایش الکترونیک دیجیتال شریف واسه ارشد بهترینه و دوستانی قبلا گفته بودن که سطح علمیش خیلی بالاست نسبت به دانشگاه های دیگه فقط گرایش دیجیتال.
شما هم اگه از نظر کاری بخوای مقایسه کنی که دیجیتال چون عملی تره بهتره .
در آخر به علاقه خودت هم نگاه کن;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا