گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezaele

عضو جدید
پس مجددا بهت تبریک میگم...خیلی خوبه...
انشالله توی کنکور هم چنین رتبه ای بیاری..
ممنون جواب دادی

دوست من با این درصد ها که شما میتونی رتبه ی برتر شی !!! دیگه ناامیدی چرا؟؟
.
.
.
اخه مشکل اینجاس که مدار و ماشینا خیلی سخت دادن در ضمن کنترل و تجزیه آسون بود که راحت زدم ولی تویه کنکورر که ......
بچه ها راستش من هیچ ازمونی قسمت نشد شرکت کنم...و نمیدونم کجای کار هستم...از خودم هیچ ازمون جامعی هم نگرفتم !!!!!
به نظرتون امیدی هست؟؟
راستش دلم خیلی گرفت..... این روزا خیلی از نظر روحیه نوسان دارم...نمیدونم واقعا کجای کارم !!!
شما پیشنهادی ندارید؟؟

یه چیز دیگه دوستانی که توی کنکور ازمایشی ها دارید رتبه ی خیلی خوبی میارید شما بارا ولتون هست کنکور میدید یا نه بیش از یه بار ؟؟
من خودم آزمون دوممه شرکت کردم
میتونی از تاپیک کنکور های آزمایشی سوالای آزمون ها را بگیری و امتحان بدی

یه برقی

عضو جدید
من خودم آزمون دوممه شرکت کردم
میتونی از تاپیک کنکور های آزمایشی سوالای آزمون ها را بگیری و امتحان بدی

ممنون دوست من...
میدونی چیه اخه من هنوز سوالای کنکوری هست که نزدم و بهشون مسلط نشدم ...با خودم میگم چطور قبل از این که به اونا مسلط شم بیام تالیفی بزنم!!!

و گرنه تمامشو از اول دانلود کردم که اگه وقت شه بررسی کنم لااقل ...ولی هیچ وقت وقت نشد !!!
.
.
یعنی شما ها به تمام سوالای کنکور از سال 67 سراسری و همچنین ازاد مسلط شدید که میاید این ازمون ها رو هم بررسی می کنید؟؟

rezaele

عضو جدید
نه من که خودم روش مهندس اسلام پناه را دارم انجام میدم یعنی ازکنکور 84 به این طرفا فقط کار میکنم
سوالا قبل از 84 هم اکثرنا قبلا تو مطالعه حلشون کردم و بعضی هاشون که نکته داره را برمیگردم ی نگاهیشون میکنم
این آزمونای آزمایشی که اینجاس فقط ی نگاه اجمالی بهشون میکنم چون اصلا وقت نمیکنم که بخوام کامل بررسی شون کنم

یه برقی

عضو جدید
نه من که خودم روش مهندس اسلام پناه را دارم انجام میدم یعنی ازکنکور 84 به این طرفا فقط کار میکنم
سوالا قبل از 84 هم اکثرنا قبلا تو مطالعه حلشون کردم و بعضی هاشون که نکته داره را برمیگردم ی نگاهیشون میکنم
این آزمونای آزمایشی که اینجاس فقط ی نگاه اجمالی بهشون میکنم چون اصلا وقت نمیکنم که بخوام کامل بررسی شون کنم

میدونید من زمانی که هر فصلو میخوندم تمام سوالا تا 90 رو میزدم و تمام نکاتشو برای خودم در می اوردم !!
دیگه اگه بخوام مجددا از خودم کنکور بگیرم فایده نداره چون که دید نیست از طرفی به همون ها هم هنوز مسلط نیستم...
.
.
.
دوستان میلاد پیامبر اکرم (ص) نزدیک هستش....اولا بهتون تبریک میگم...

بیاید یه رسم خوب بزاریم توی این مدت باقی مونده هر شب قبل خواب دعا کنیم در حق دوستان دیگمون که کنکور دارند و این که هر کسی به اندازهی که تلاش کرده نتیجه ی تلاششو بیبنه...اخه دعای بقیه در حق بقیه بهتر و زودتر مستجاب میشه...درسته رقیب هستیم ولی وقتی دعا کنیم هر گی به اندازهی تلاشش نتیجشو ببینه و اون طور که صلاحش هست حتما همه راضی خواهیم بود...
.
.
ضمنا ازتون ممنونم که شما جوابمو دادید...براتون دعا میکنم انشالله بهترین نتیجه رو بگیرید در کنکور...
امین.

rezaele

عضو جدید
میدونید من زمانی که هر فصلو میخوندم تمام سوالا تا 90 رو میزدم و تمام نکاتشو برای خودم در می اوردم !!
دیگه اگه بخوام مجددا از خودم کنکور بگیرم فایده نداره چون که دید نیست از طرفی به همون ها هم هنوز مسلط نیستم...
.
.
.
دوستان میلاد پیامبر اکرم (ص) نزدیک هستش....اولا بهتون تبریک میگم...

بیاید یه رسم خوب بزاریم توی این مدت باقی مونده هر شب قبل خواب دعا کنیم در حق دوستان دیگمون که کنکور دارند و این که هر کسی به اندازهی که تلاش کرده نتیجه ی تلاششو بیبنه...اخه دعای بقیه در حق بقیه بهتر و زودتر مستجاب میشه...درسته رقیب هستیم ولی وقتی دعا کنیم هر گی به اندازهی تلاشش نتیجشو ببینه و اون طور که صلاحش هست حتما همه راضی خواهیم بود...
.
.
ضمنا ازتون ممنونم که شما جوابمو دادید...براتون دعا میکنم انشالله بهترین نتیجه رو بگیرید در کنکور...
امین.
ممنونم امیدوارم شما و همه دوستان و خودم اون چیزی که صلاحمونه و بهترینه واسمون رقم بخوره
آمین یا رب العالمین

rezaei.sp

عضو جدید
آزمون 7 پارسه 100% اول :
:w11::w18::w11::w11::w11:
رتبه من : 13

یه نکته دیگه هم که بود ، تاحالا براتون پیش اومده سر امتحان یه آهنگ بیافته توی ذهنتون هموش بخونید ، آقا ما دیوانه شدیم از بس گفتیم : " اونکه رفته دیگه هیجوقت نمیاد ... ":cry:
سلام . تبریک میگم . :w30:
امیدوارم خستگی از تنت در اومده باشه .
واسه من قبلا اینجوری بود که گاهی یه آهنگ میافتاد تو مغزم . الان کمتر پیش میاد . آهنگ جیمبو ..... پلنگ صورتی .....
یه جورایی از خستگی مغزه . چون اول صبح که بیدار میشیم هیچ موقع آهنگ نمیاد تو ذهن . اما عصر یا ساعات بعدی روز این اتفاق میافته .

راستی ، درباره " اونکه رفته دیگه هیچوقت نمیاد " :biggrin:
با حال بود . :D
به خواننده بگو نگران نباش ! اونی که رفته دیگه نمیاد ، یکی بهتر از اون میاد :w08:

ramtin_amoiee

عضو جدید
زبان 31
ریاضی 46
مدار 25
کنترل 66
تجزیه 53
ماشین 33
به نظرتون امیدی داشته باشم یا بدارم واسه سال دیگه؟؟:(

ببخشيد درصد الكتون هم ميگيد ، آخه من ميانگين دروس شما رو حساب كردم بدون الك تقريبا شده 38/5% كه اگه بخوايم خيلي خطي نگاه كنيم طبق كفته ي مهندس قاسمي رتبه ي شما در كنكور بين 100 تا 300 ميشه...چون ايشون تو همايش دانشگاه اميركبير شون گفتن كه ميانگين درصد هاي بين 40 تا 45 درصد در كنكور اصلي قطعاً رتبه هاشون 50 تا 100 ميشه و ميانگين دروس هايي بين 35 تا 40 درصد قطعاً بين 100 تا 300 ميشن و كلي هم كارنامه از سال 92 نشون دادن كه تاييد ميكرد، حتي قدرتيا كه وضعشون تو ميانگين خيلي خراب بود مثلاً رتبه ي يك قدرت پارسال ميانگينش 52/4 درصد بود!!!! يعني فقط نصف سوالا براي يك شدن........

jahangard-n

عضو جدید
سلام بچه ها ، می دونید گراف مدار رو به جز پوران پژوهش از روی چی بخونیم خوبه ؟

ramtin_amoiee

عضو جدید
[h=1]چگونه یک دانشجوی متوسط می‌تواند رتبه یک کنکور شود؟[/h]
دوستان عزيز اين لينك كه گذاشتم پيگيري كنيد ، صحبت هاي خيلي خوبي براي كنكور توش شده كه حداقل براي من سر جلسه كنكورهاي آزمايشي خيلي ملموس بود!!!!
http://www.daneshjooonline.com/newsDetails.php?newsId=2953

بابک منافی

اخراجی موقت
چگونه یک دانشجوی متوسط می‌تواند رتبه یک کنکور شود؟

دوستان عزيز اين لينك كه گذاشتم پيگيري كنيد ، صحبت هاي خيلي خوبي براي كنكور توش شده كه حداقل براي من سر جلسه كنكورهاي آزمايشي خيلي ملموس بود!!!!
http://www.daneshjooonline.com/newsDetails.php?newsId=2953

ممنون رامتین جان خیلی مفید بود دمت گرم ;)

بابک منافی

اخراجی موقت
خدایا قسمت میدیم به برکت وجود امشب ، همه رو به آرامش و به حاجات خیرشون برسون ...
عید همگی مبارک و التماس دعا ...

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ـ

juvefans

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

به نظر من سوالهای کنکور رو چند ده بار حل کردیم ، همین بعد 87 حتی کافیه برای این چند وقت و تست های کنکورهای آزمایش هم نکات خوبی داره بعضی هاشون . اینجوری کلی ایده جدید یاد میگیریم که شوک نشیم با دیدن سوال سخت.;)

rezaele

عضو جدید
ببخشيد درصد الكتون هم ميگيد ، آخه من ميانگين دروس شما رو حساب كردم بدون الك تقريبا شده 38/5% كه اگه بخوايم خيلي خطي نگاه كنيم طبق كفته ي مهندس قاسمي رتبه ي شما در كنكور بين 100 تا 300 ميشه...چون ايشون تو همايش دانشگاه اميركبير شون گفتن كه ميانگين درصد هاي بين 40 تا 45 درصد در كنكور اصلي قطعاً رتبه هاشون 50 تا 100 ميشه و ميانگين دروس هايي بين 35 تا 40 درصد قطعاً بين 100 تا 300 ميشن و كلي هم كارنامه از سال 92 نشون دادن كه تاييد ميكرد، حتي قدرتيا كه وضعشون تو ميانگين خيلي خراب بود مثلاً رتبه ي يك قدرت پارسال ميانگينش 52/4 درصد بود!!!! يعني فقط نصف سوالا براي يك شدن........
من الکا نرسیدم بخونم به خاطر همینم دیگه تستاشا نمیزنم ولی اگه زودتر شروع کرده بودم حتما میخوندمش:(

samin_m

کاربر ممتاز
آقا باز "حسش نیس" دو روزه گریبان مارو گرفته!!!!!

یکم ارشادم کنید این دم آخری آدم شم بشینم سر درس!!:D

samin_m

کاربر ممتاز
چه ته؟؟
چرا درس نميخواني؟؟؟!!!
يكم ارشاد بشو!!!

خوب بود؟؟؟؟الان ارشاد شدي؟؟؟:biggrin:

الان ب قدری متحول شدم ک میترسم برم پای درس،نتونم پاشم!!:biggrin::biggrin::biggrin:

(پیش دانشگاهی یه دوستی داشتم،از روی علاقه درس میخوند!دیوانه ریاضی بود! توی سن 17 سالگی سری فوریه و گرادیان و... میخوند!!!:eek: بعضی وقتا میومد مدرسه چشماش قرمز بود،بهش میگفم سید چی شده! میگفت دیشب نشستم پای فلان مبحث،یهو پاشدم دیدم 6 هست،دیکه نخوابیدم! اومدم مدرسه...!!:D)

الان من مثل اون شدم! انقدر ک سخنانت نافذ بود...

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
یه استرسی گرفتم :(
تا الان آزمون 89 زدم. خوب هم بوده تا الان . این روزها که درگیر امتحانم نمیتونم زیاد بخونم .
از یه طرف یه اعتماد به نفس خوبی دارم از یه طرف یه استرس بد .

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

الان ب قدری متحول شدم ک میترسم برم پای درس،نتونم پاشم!!:biggrin::biggrin::biggrin:

(پیش دانشگاهی یه دوستی داشتم،از روی علاقه درس میخوند!دیوانه ریاضی بود! توی سن 17 سالگی سری فوریه و گرادیان و... میخوند!!!:eek: بعضی وقتا میومد مدرسه چشماش قرمز بود،بهش میگفم سید چی شده! میگفت دیشب نشستم پای فلان مبحث،یهو پاشدم دیدم 6 هست،دیکه نخوابیدم! اومدم مدرسه...!!:D)

الان من مثل اون شدم! انقدر ک سخنانت نافذ بود...
خوش بحال دوستت بخدا،منم به ریاضی و کلا علم خیلی علاقه داشتم،اما هیچ وقت آدم پر تلاشی واسه ی علم نبودم.

اصلا یکی‌ از دلایلی که دارم واسه کنکور می خونم اینه که یه روزی بتونم به یه جایگاه علمی برسم.

واقعا قبطه خوردم به دوستت.

راستی الان از دوستت خبر داری که کجاست و چیکار میکنه؟

juvefans

کاربر ممتاز
اینو میگم برای بچه های سال بعد : حواستون باشه ، اینجا خیلی ها برای اهداف دیگه غیر از درسخوندن میان . مثل تبلیغات و ... . مراقب اینهایی که ژست مشاور میگیرن هم باشید . طرف یک سوال ریاضی حتی بلد نیست جواب بده خوب معلومه دیگه ... ( لطفا پاک نکنید - اگر موردی هست اصلاح کنید اما نگذارید کسی گمراه بشه ) ;)

mostafa.bahriny

عضو جدید
دوستای سیب گلابی من سلام

من در درس مدار چندان قوی نیستم. بخاطر همین وقتی تو زدن کنکورهای سال قبل یا در ازمونهای ازمایشی ، شروع به زدن درس مدار میکنم، و خیلی خوب پاسخ نمیدم. خیلی وضعیت روحیم خراب میشه .
اصلا دشارژ میشم. دیگه هیچ حس وحال برای حل کردن بقیه درس برایم نمیمونه.نمیدونم باید چکار کنم؟!!
کسی هست که بدون راه حلش چیه؟

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
دوستان شاید الان وقت این سوال نباشه ولی مجبورم بپرسم .
من تو دوره کارشناسی ۱ میلیون وام فراقت از تحصیل از وزارت علوم گرفتم . هنوز برای قسط بندی اقدام نکردم .
تو ارشد اگه شبانه برم وام میدن از طرف وزارت علوم میدن به من ؟؟
شرمنده همچین سوالی پرسیدما میخواستم ببینم اگه تا وام قبلیو تصویه نکنم تو ارشد وام شهریه نمیدن . برم سریع برای تصویه حساب که یه موقع به مشکلی نخورم تو ارشد .

mostafa.bahriny

عضو جدید
درود
من تو دوره کارشناسی ۱ میلیون وام فراقت از تحصیل از وزارت علوم گرفتم . هنوز برای قسط بندی اقدام نکردم .
شرمنده همچین سوالی پرسیدما میخواستم ببینم اگه تا وام قبلیو تصویه نکنم تو ارشد وام شهریه نمیدن . برم سریع برای تصویه حساب که یه موقع به مشکلی نخورم تو ارشد .

اه هه ه ه ه .....
فکر کردی زرنگی؟!!!!
اولا سوالمو جواب بده تا سوالتو جواب بدم.:D
معامله پایا پا.

samin_m

کاربر ممتاز
درود

عرفان جان،فکر نمیکنم بهم ارتباطی داشته باشه

وقتی ک شما با دانشگاه تصویه کنی و برای مدرکت اقدام کنی،اونا رو هم برات قسط بندی میکنن و فکرکنم از 3-4سال دیگ قسطاش شروع شه

ارشد هم قضیه اش جداس،دانشگاه جدید و وام های جدید

خوش بحال دوستت بخدا،منم به ریاضی و کلا علم خیلی علاقه داشتم،اما هیچ وقت آدم پر تلاشی واسه ی علم نبودم.

اصلا یکی‌ از دلایلی که دارم واسه کنکور می خونم اینه که یه روزی بتونم به یه جایگاه علمی برسم.

واقعا قبطه خوردم به دوستت.

راستی الان از دوستت خبر داری که کجاست و چیکار میکنه؟

والا همون سال ک مکانیک امیرکبیر قبول شد

جدیدا هم فرصت نشده ببینمش فقط توی wecaht و viber باهم حال و احوال میکنیم! شکر خدا اوضاعش خوبه...

منم مث شما بودم...;) خیلی ریاضی دوست داشتم(بجز هندسه و گسسته!!) و شاید تنها دلیل قبولیم هم همون ریاضی و فیزیک شد! چون بقیه درسارو ک دوست نداشتم واسه کنکور نخوندم:D! از اولشم عشقی درس میخوندم ولی پشتکار نداشتم:biggrin:

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اه هه ه ه ه .....
فکر کردی زرنگی؟!!!!
اولا سوالمو جواب بده تا سوالتو جواب بدم.:D
معامله پایا پا.

اینم جواب :D
منم تقریبا مثل شما تو مدار خیلی ضعیفم عین شما سوالارو میبینم خستگی همه جامو میگیره . فقط تنها راهی که پیدا کردم براش . تسلط رو چند فصله (3-4 تا فصل) که مطمئن بشم حداقل 33 میزنم .
تقریبا جواب هم داده :D

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
درود

سلام منم از این واما دارم ، پارسال در حین تصویه حساب رفتم قسط بندیش کردم و پرداخت اقساطشم از ابان شروع شد ، اون موقع که قسط بندیش کردم پرسیدم اگه الان بیخیالش بشم و بعدا بیام سراغش چی میشه بهم گفت این پول من یا دانشگاه نیست که بخوام دروغ بگم اما چون این کارمه بهتره قسط بندیش کنی که اگه بعدا اومدی برا مدرکت بهت بدیمش ، گفته اگه هم پرداخت نکنی بعدا باید یه جا همشو با 12 درصد سود بدی ، حالا من دارم قسطاشو میدم ماهی 10 هزار تومن(خیلی کمر شکنه اقساطش:D ) البته من هر بار واسه پنج ماه قسطاشو میدم که هی هر ماه نرم بانک ،حالا شما یا میتونی بری درخواست بدی قسط بندیش کنن و اون اقساطی رو که دیر دادی با هزینه تاخیرشون (که خیلی کم میشه) پرداخت کنی و بیفتی سر روال عادی اقساط و یا اینکه بزنی به بیخیالی، اما اگه انشالله خواستی بری برای ثبت نام ارشدت مدرکتو بگیری باید یه جا همشو با سودش بدی.:(
در مورد وام ارشدم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم یا بازم بایدکامل پرداخت کرده باشی یا اقساطتو به موقع پرداخت کرده باشی.

mostafa.bahriny

عضو جدید
درود

یکی از دوستام قبلا وام گرفته بود. پارسال هم ارشد قبول شد.
وام کارشناسیشو هنوز تسویه حساب نکرده.ولی امسال برای ارشد دوباره وام گرفت. ومی گفت که مهلت بازپرداخت وام زمان کارشناسی ، به بعد از ارشد عقب می افته.

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستای سیب گلابی من سلام

من در درس مدار چندان قوی نیستم. بخاطر همین وقتی تو زدن کنکورهای سال قبل یا در ازمونهای ازمایشی ، شروع به زدن درس مدار میکنم، و خیلی خوب پاسخ نمیدم. خیلی وضعیت روحیم خراب میشه .
اصلا دشارژ میشم. دیگه هیچ حس وحال برای حل کردن بقیه درس برایم نمیمونه.نمیدونم باید چکار کنم؟!!
کسی هست که بدون راه حلش چیه؟
به نظر من سعی کنید خیلی سریع رو چند مبحث که صد درصد تست دارن تسلط پیدا کنید مثلا : مدار معادل - مدار غیر خطی- تزویج - و بحثایه دیگه ای که مورد علاقه خودتونه ، به چیزایی هم که هر چند وقت یه بار ازشون سوال میاد کاری نداشته باشید ، مدار اصلی ترین درس و شاید گیر همه باشه ، پس زیاد نگران نباشید ، بگردید 4،5 سوال گیر بیارید بزنید کافیه.

aysan 00500

اخراجی موقت
اینو میگم برای بچه های سال بعد : حواستون باشه ، اینجا خیلی ها برای اهداف دیگه غیر از درسخوندن میان . مثل تبلیغات و ... . مراقب اینهایی که ژست مشاور میگیرن هم باشید . طرف یک سوال ریاضی حتی بلد نیست جواب بده خوب معلومه دیگه ... ( لطفا پاک نکنید - اگر موردی هست اصلاح کنید اما نگذارید کسی گمراه بشه ) ;)

شما چقد دنباله حاشیه ایی دوسته من بزار هر کی میخواد تبلیغ کنه هر کی میخواد ژست مشاور بگیره هر کی میخواد مولتی یوزر باشه و ازخودش مدام تشکر کنه ...تو بشین درست رو بخون بچه ها عاقلتر ازین حرفان اصلأ نگران نباش .

ramtin_amoiee

عضو جدید
من الکا نرسیدم بخونم به خاطر همینم دیگه تستاشا نمیزنم ولی اگه زودتر شروع کرده بودم حتما میخوندمش:(

دوست عزيز اين كارنامه ي يكي از دوستاي كنترليمه كه مثله شما الك و كنار گذاشته بود و با توجه به اينكه پارسال الك آسون بود يه كمي تو رتبه اش ناثير گذاشت
control.JPG

ramtin_amoiee

عضو جدید
اگر من طراح بودم...............

دوستان عزيز بنده ي حقير يك ايده ايي دارم در اين ايام كوتاه مانده تا كنكو:

به هر حال تمامي دوستان عزيز تا به امروز مباحث متفاوتي را با توانايي هاي خود خوانده اند و احتمالاً تا الان بيشتر دوستان تست هاي 91 و 92 را پاسخ داده اند، به نظر من هر نفر از هر درس دلخواه خود فقط و غفط يك سوال را كه به نظرش در كنكور ارشد 93 مطرح مي شود را در سايت قرار دهد، در واقع اگر شما طراح بوديد با توجه به سياست هاي سال گذشته چه سوالي را مطرح مي كرديد.؟؟؟

فوايد:
1- بالاخره در بين اين داوطلبان سايت قطعاً در يك يا دو سوال فركانس ذهن بچه ها با فركانس ذهن طراحان سنكرون ميشه، (امكان نداره كه نشه)

2- در اين روزهاي پاياني بهترين سوالاتي و كه مي تونيد از تحربه هاي ديگران ببنيد و حل كنيد در اختيارتون قرار ميگيره

3- بحث راجع به مهم ترين سوالات ديد بهتري به همه ميده

4- يه مسابقه هم ميشه كه ببنيم كي مي تونست
طراح كنكور باشه!!!!!;)

اگر موافق هستيد نظر خودتون و اعلام كنيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا