گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

xalbert

عضو جدید
من یه چنتا سوال مطرح کردم و دوستان زحمت کشیدن جواب دادن ولی دوستان یه سوال در مورد برنامه ریزی و چگونه درس خوندن واسه ارشد داشتم ولی جواب کاملی نگرفتم !!

من از الان شروع کنم واسه خوندن 1 سال وقت دارم
ولی سوالم اینه چطور بخونم ؟؟؟
یک درس رو شروع کنم به خوندن بعد که تمام شد برم سراغ بعدی ؟؟؟
و همینجوری کل درس ها رو بخونم ؟؟

سوال بعدی

واسه کل 7 درس وقت بزارم ؟؟ گرایش قدرت (( زبان - ریاضی - مدار - کنترل خطی - مغناطیس - ماشین - سیستم قدرت ))

چون خود همین کتاب ها هم چندتا زیر بخش دارن که مجموع میشه 11 کتاب
ریاضی 3 کتاب (( مهندسی - دیفرانسیل - آمار ))
مدار 2 کتاب (( 1 و 2 ))
زبان 2 کتاب (( عمومی و تخصصی ))
بقیه درس ها هم 1 کتاب

اینا همش رو باید خوند یا بعضی ها رو حذف کنم و واسه بقیه وقت بزارم ؟؟

دوستانی که امسال شرکت کردن و یا سال های قبل قبول شدن اگه در این زمینه چنتا نکته بگن ممنون میشم
واقعا نمیدونم باید از کجا شروع کنم و چطور پیش برم ؟!!!!!!!

با سپاس فراوان ;)

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه چنتا سوال مطرح کردم و دوستان زحمت کشیدن جواب دادن ولی دوستان یه سوال در مورد برنامه ریزی و چگونه درس خوندن واسه ارشد داشتم ولی جواب کاملی نگرفتم !!

سوال بعدی

واسه کل 7 درس وقت بزارم ؟؟ گرایش قدرت (( زبان - ریاضی - مدار - کنترل خطی - مغناطیس - ماشین - سیستم قدرت ))

مدار 2 کتاب (( 1 و 2 ))
بقیه درس ها هم 1 کتاب

دوستانی که امسال شرکت کردن و یا سال های قبل قبول شدن اگه در این زمینه چنتا نکته بگن ممنون میشم

با سپاس فراوان ;)

در مورد اولی :
من اوایلش اینجوری خوندم که یه درسو تموم میکردم بعد درسه بعدی . که بسیار ضرر کردم . جوری که برای درسهای آخر وقت کم میاوردم .
سعی کنید با هم بخونید .
اول درسهای که علاقه بیشتری دارید بخونید و روشون میخواین بیشتر کار کنید .

برای سوال دوم :
نه لازم نیست روی همه وقت بزارید . ولی بازم به خودتون بستگی داره . مثلا من سیگنال حذف کردم . روی درسایی وقت بزارید که مطمئنید که خوب نتیجه میگیرید ازشون .
بعد برای هر دس نمیشه رو 1 منبع تکیه کرد . پس تعداد کتابهای بیشتر میشه .

xalbert

عضو جدید
در مورد اولی :
من اوایلش اینجوری خوندم که یه درسو تموم میکردم بعد درسه بعدی . که بسیار ضرر کردم . جوری که برای درسهای آخر وقت کم میاوردم .
سعی کنید با هم بخونید .
اول درسهای که علاقه بیشتری دارید بخونید و روشون میخواین بیشتر کار کنید .

برای سوال دوم :
نه لازم نیست روی همه وقت بزارید . ولی بازم به خودتون بستگی داره . مثلا من سیگنال حذف کردم . روی درسایی وقت بزارید که مطمئنید که خوب نتیجه میگیرید ازشون .
بعد برای هر دس نمیشه رو 1 منبع تکیه کرد . پس تعداد کتابهای بیشتر میشه .

ممنون بابت پاسخگویی
در مورد منابع هم یکی از دوستان یه پست گذاشته و چند نفری هم به همون پست اشاره کردن
این منابع چطوره ؟؟

اینو از تو همین تاپیک (( صفحات قبل )) برداشتم

سلام به همه دوستان

شاید جوابی که بهتون میدم دقیقا مطابق با سوالاتتون نباشه ولی بهتون کمک میکنه

نمیدونم چه اصراری دارید از کتابهای جهش یا راهیان ارشد استفاده کنید. منابعی که از نظر من مناسب است رو بهتون میگم. من خودم امسال رتبه ام تو قدرت 605 شد و الان روزانه گیلان سیستم قبول شدم. به کنکور گند زدم وگرنه حتما رتبه ام حدود 200 میشد. دوستایی که پارسال امتحال دادن میدونن که سولات معادلات ، بررسی و کنترل سخت بود و باعث شد خیلی از بچه ها شوکه بشن من جمله خودم. متاسفانه توی اون مقطع شرایط مالی اجازه نداد آزمون شرکت کنم وگرنه شرکت تو چند مرحله آزمون جامع خیلی کمک کننده است. شما نباید گول جامعه آماری یا تعداد قبولی ها رو بخورید، هدف از شرکت در آزمون اینه که خودتونو با خودتون مقایسه کنید و روشهای مواجه شدن با آزمون و مدریت آزمون رو یاد بگیرید. فقط باید تو یه آزمون استاندارد شرکت کنید همین و بقیه موارد همه کشکه.

اما منابع

برای ریاضی مهندسی کتاب مهندس کریمی از انتشارات نصیر خیلی عالیه . علی الخصوص چاپ جدیدش. همچنین شما میتونید تو اینترنت جزوه کلاسی ایشون رو به صورت رایگان دانلود کنید. چون جزوه ایشون هم خیلی عالیه و نکات خوبی توش داره. اگه شما برای ریاضی مهندسی به همین منابع بسنده کنید و خوب بفهمید و مسلط بشید، بهتون اطمینان میدم که دیگه به هیچ منبعی نیاز نیست.

برای معادلات بعضی ها کتاب مهندس کریمی و بعضی ها کتاب مدرسان شریف رو پیشنهاد میکنن. انتخابش با خودتون. با هرکدوم که راحتر هستید همونو بگیرید. در مورد فصل سری توانی اگه پیش زمینه دارید و اگه وقت کردید بخونید اگه نه که هیچ. البته این نظر شخصیه منه.

برای مدار 2 فکر نکنم کتابی به اندازه کتاب دکتر زرگر مناسب باشه. مدار 1 هم کتاب دکتر زرگر مناسبه و در کنارش میتونید از کتاب پارسه برای یادگیری روشهای سریع و ابتکاری استفاده کنید. کتاب دکتر جبه دار از انتشارات نصیر هم تمام تسهای سال گذشته رو داره و بد نیست. جزوه پارسه از نت قابل دانلود هستش. من مدار رو 41.66 درصد زدم که البته وقت کم آوردم وگرنه بیشتر میزدم.

برای درس ماشین کتاب مدرسان شریف چاپ جدیدش (91 به بعد) فوق العاده است. من خودم ماشینو 58.33 درصد زدم. و فقط از این کتاب استفاده کردم. اگه وقت کم نمیاوردم حتما 75 درصد میزدم.

برای بررسی کتاب دکتر حلم زاده خوبه. من بررسی رو 16.66 زدم که مشکل از خودم بود چون دقت نکردم، البته سولات خیلی سخت بود که دوستان خودشون در جریان هستن. وگرنه کتاب دکتر حلم زاده کتاب خوبیه.

برای کنترل هم واقعا نمیشه نظر قطعی داد. کتاب پوران پژوهش میگن خوبه. اوگاتا هم به عنوان مرجع کتاب خوبیه. فقط حواستون باشه ترجمه سپیدنام نباشه. و به هیچ وجه کتاب دکتر سجادیان رو که مدرسان شریف چاپ کرده نگیرید مگه اینکه بیس کنترل شما قوی باشه. کنترل رو 18 درصد زدم.

دوستان عزیز تا سعی دارید همه فصلها رو بخونید. من خودم نتونستم همه فصلهای ریاضی مهندسی رو بخونم و سر آزمون فقط دوتا از سولاتشو جواب دادم و معادلاتم که با اون همه وقتی که گذاشتم هیچی نتونستم بزنم و ریاضی رو 16.66 زدم. درحالی که اگه مهندسی رو کامل خونده بودم حداقل ریاضی رو 30 درصد میزدم.

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون بابت پاسخگویی
در مورد منابع هم یکی از دوستان یه پست گذاشته و چند نفری هم به همون پست اشاره کردن
این منابع چطوره ؟؟

اینو از تو همین تاپیک (( صفحات قبل )) برداشتم

همه منابع خوب بودن . در مورد کنترل هم من رضایی و تقوی خوندم . عالین هر2 .

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

سوال بعدی

مدار 2 کتاب (( 1 و 2 ))
بقیه درس ها هم 1 کتاب

با سپاس فراوان ;)

از اینجا می تونید شروع بکار کنید

هر کسی سلیقه ای دارد ولی من دوستانی اینجا ;i دو سال بودن و درس خوندن، آمار و مغناطیس رو حذف کردن و رتبه خوبی هم آوردن .... متاسفانه من دیر آمار حذف کردم و مغناطیس با اینکه می دانستم باید حذف کنم اما هی پافشاری کردم و خیلی به ضررم تموم شد[FONT=tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]
[/FONT] این فقط تجربه بنده هست و کسانی که من اینجا بودن دیدم .... باز می گویم خود دانی فردا فقط خودت جواب گوی خودت خواهی بود ...[FONT=tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]
[/FONT]

juvefans

کاربر ممتاز

سوال بعدی

مدار 2 کتاب (( 1 و 2 ))
بقیه درس ها هم 1 کتاب

با سپاس فراوان ;)

شما 20 روز دیگه اینجا سر بزن ، کلی فیدبک مگیری که کیا چه کار کردن و نتیجه نداده . الان زود تصمیم گیری نکنی بهتره . برنامه بلند مدت خیلی مهمه .. یکم صبر کن .;)

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون ولی ایا این سوالات ترکیبی نیستن از فصلهای بعدی؟! یعنی صرف با خوندن این ۴ تا فصل ۸تا سوال رو میشه امید داشت روش کار کرد؟!

فصلای بعد فیدبک هست که بعضیاز فیدبک ها میشه از روشای5 فصل اول حل کرد
تقویت کننده توان و عملیاتی هم که سوال مخصوصو به خودشو داره
رگولاتور هم که با روشای قبل بعضیاشو میشه فقط یکم دید مداری هم باید داشته باشی
بازم خودتون تحقیقکنید و سوالای کنکورای پیش و چک کنید

hamedgho2000

عضو جدید
یه توصیه دوستانه به همه عزیزان دارم
ایشالله که هممون دانشگاه های خوب قبول میشیم اما یه نصیحت از من به یادگار داشته باشین :
به هیچ وجه رو دانشگاه آزاد (به جز تهران ) و شعب علوم تحقیقاتش حساب باز نکنین حتی اگه بهترین اساتید رو داشته باشه !(البته اگه هدفتون درس خوندن باشه )
به هیچ وجه !

آخرین ویرایش:

samin_m

کاربر ممتاز
یه توصیه دوستانه به همه عزیزان دارم
ایشالله که هممون دانشگاه های خوب قبول میشیم اما یه نصیحت از من به یادگار داشته باشین :
به هیچ وجه رو دانشگاه آزاد (به جز تهران ) و شعبات علوم تحقیقاتش حساب باز نکنین حتی اگه بهترین اساتید رو داشته باشه !(البته اگه هدفتون درس خوندن باشه )
به هیچ وجه !

حامد جان یعنی شما میگی دانشگاه آزاد تهران بریم خوبه؟؟!!

درس کجا بود نوکرتم؟؟؟!!! من حالم از هرچی درسه بهم میخوره! اگ بخاطره یه کار خوب نبود اصن دیپلم هم نمیگرفتم!!!

چ برسه ب برق و...! والا!!!!!!!!!!!

با این تفاسیر شما ک تجربت بیشتره،چ پیشنهادی داری؟

توی پاورقی:

هیف 2ساعت وقت ک گذاشتم این بازی زشتو دیدم

rezaei.sp

عضو جدید
یه توصیه دوستانه به همه عزیزان دارم ایشالله که هممون دانشگاه های خوب قبول میشیم اما یه نصیحت از من به یادگار داشته باشین : به هیچ وجه رو دانشگاه آزاد (به جز تهران ) و شعبات علوم تحقیقاتش حساب باز نکنین حتی اگه بهترین اساتید رو داشته باشه !(البته اگه هدفتون درس خوندن باشه ) به هیچ وجه !
سلام حامد جان . خوبی ؟ با زحمتای ما چه میکنی ؟:w36:
بابا بحثو سیاسی کردی که !!! این چیه نوشتی ؟ مگه چی دیدی از آزاد که اینو گفتی ؟ :w29:
نصف ممکلت فارغ التحصیل آزادن و نصف دیگه هم دارن تو ازاد درس میخونن . خیلی از پست های کلیدی دست فارغ التحصیلان آزاد هست الان . :w32:
حرف خفن نزن . امشب میان میگیرنت ها . :w41:

حامد جان یعنی شما میگی دانشگاه آزاد تهران بریم خوبه؟؟!! درس کجا بود نوکرتم؟؟؟!!! من حالم از هرچی درسه بهم میخوره! اگ بخاطره یه کار خوب نبود اصن دیپلم هم نمیگرفتم!!! چ برسه ب برق و...! والا!!!!!!!!!!!

توی پاورقی:
هیف 2ساعت وقت ک گذاشتم این بازی زشتو دیدم
سلام ثمین جان گل . چطوری ؟
بابا اومدی نسازی که . تو که از اول نگفتی دنبال مدرک هستی. اینهمه زحمت کشیدی حالا میگی حالت از درس بهم میخوره ؟ :w39:
بابا به مدرک بود که خیلی زود تر از اینا میتونستی بگیری که . :w46:

راستی این جریان بازی چیه ؟ بازی کامپیوتری ؟؟
بازی رو بازی میکننن تماشا که نمیکنن !! چرا گفتی بازی زشتو دیدم ؟؟!! :w25:

پ ن : فک کنم الان تازه واسم جا افتاد که دربی رو گفتی . آره ؟ :redcard:

samin_m

کاربر ممتاز
سلام ثمین جان گل . چطوری ؟
بابا اومدی نسازی که . تو که از اول نگفتی دنبال مدرک هستی. اینهمه زحمت کشیدی حالا میگی حالت از درس بهم میخوره ؟ :w39:
بابا به مدرک بود که خیلی زود تر از اینا میتونستی بگیری که . :w46:

راستی این جریان بازی چیه ؟ بازی کامپیوتری ؟؟
بازی رو بازی میکننن تماشا که نمیکنن !! چرا گفتی بازی زشتو دیدم ؟؟!! :w25:

پ ن : فک کنم الان تازه واسم جا افتاد که دربی رو گفتی . آره ؟ :redcard:

ارادتمند آقای رضایی گل هم هستیم;) شکر خدا نفسی میاد و میره!

شما خوبی؟اوضاع ردیفه؟

نه علی جان،سوء تفاهم نشه!

مدرک برام مهم نیس! یه مدرک معتبر با دانشگاه معتبر برام مهمه!میخوام کار آکادمیک انجام بدم (چون تجربه و سابقه تدریس داشتم) یا اینکه با چندتا استاد درست حسابی آشنا بشم ک توی زمینه شغلی راهنماییم بکنن!

وگرنه الانشم ان شاالله اگ تموم کنم مدرکم سراسری روزانه هست! ولی چ فایده...؟

درباره درس هم،جدا حالم ازش بهم میخوره! (البته ریاضی جزو علایقم بوده و هست) اگ حالم بهم نمیخورد توی این 4سال یکم میخوندم تا یه پیش زمینه علمی داشته باشم ک وقتی شروع کردم ب درس خوندن واسه کنکور حداقل مشتق و انتگرال یادم نره!

علاقه اصلی من کار مناسب و درآمد خوب هست ک یکی از راههاش شایددددددد درس خوندن باشه،منم ک دیدم نهایتا توی چند ماه چیزی از دست نمیدم،امتحانش کردم;)

-دربی؟؟؟! فوتبال؟؟؟ نه بابا......:biggrin: منظورم خاله بازی بود....! بچه هاش یکم بی ادب بودن هی موهای همو میکشیدن سر عروسک هم دعوا میکردن:biggrin:

hamedgho2000

عضو جدید
چون چند نفر از دوستان آزاد های تهران بودن و راضی بودن برا همین اون ها رو مستثنی کردم
چند صفحه قبل توضیح دادم که یکی از دوستان مستقیم از آزاد شهرستان بدون ارشد برا دکترای آمریکا اپلای کرد با فاند کامل ! پس منظور خدا نکرده دانشجو های اونجا نیست که خیلی از دوستان باهوش و پرتلاشمون شاید به خاطر یه اشتباه کوچیک نتونستن برن سراسری های خوب و رفتن آزاد - پس این منظور نبود
اما الان که من علوم تحقیقات یکی (از به قول خودشون ) شاخه های مادر دانشگاه آزاد می خونم این رو با دلیل و سند و چندین مثال و نمونه عرض می کنم که اینجا بیشتر سر کاریه !
هر کی فقط مدرک می خواد بهترین جا براش همین تیپ دانشگاه هاست و لاغیر!
خیر سرمون DSP داشتیم این ترم فقط و فقط سری فوریه و تبدیل فوریه تدریس کردن اونجا !
هی داد و بیداد کردم که آقا ما تو تجزیه لیسانس 10 برابر سنگین تر از این رو خوندیم این چیه می گی آخه ؟ نه تنها این درس که همه درسها! که جواب دادن اینجا معیار مشتری مداری ه ! اگه سختگیری کنیم کسی نمی آد اینجا ورشکست می شیم !!!!!

در ضمن به نظر من کسی که می خواد فقط برا موقعیت شغلی ادامه تحصیل بده (جسارتا و با توجه به نظر اکثریت قریب به اتفاق استادان بزرگ ایرانی و غیر ایرانی و صاحبان کسب و کار ) داره بدترین ظلم رو در حق خودش می کنه !
اگر وقت کردید حتما این یک صفحه رو بخونین تو رو خدا !

آخرین ویرایش:

samin_m

کاربر ممتاز

در ضمن به نظر من کسی که می خواد فقط برا موقعیت شغلی ادامه تحصیل بده (جسارتا و با توجه به نظر اکثریت قریب به اتفاق استادان بزرگ ایرانی و غیر ایرانی و صاحبان کسب و کار ) داره بدترین ظلم رو در حق خودش می کنه !

حرفت رو 100% قبول دارم!

منظور من کارهای آکادمیک بود!بهش علاقه دارم..

والبته آشنا شدن با آدم های تاپ با شرایط کاری تاپ و شایددددددد هموار تر شدن راه... شاید!!!

وگرنه توی تجربه های کاری غیر مرتبط و نیمه مرتبطی ک داشتم میدونم ک بجز استعداد و توانایی هیچ چیز دیگه ای دخیل نیس!و لزوم داشتن مدرک تحصیلی برای داشتن آشنایی با یه سری مسایل هست و اینهمه KVL و KCL و فوریه و لوران و میسون و... همش بی کاربرد هست!

البته ب عنوان یه گزینه دیگ هم برای من داشتن مدرک بهتر از نداشتنشه(مدرک دانشگاه درست حسابی،نه هر مدرکی)ک البته شخصیه!شاید درست نباشه اینجا بگم... فقط بگم ک واسه زن گرفتن و خواستگاری رفتن نیس ک سوء تفاهم نشه!!هه هه هه (آخه یکی از دوستان پارسال جواب بله مشروط از عروس خانوم گرفت،ب شرط قبولی توی ارشد:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:)

hamedgho2000

عضو جدید
حرفت رو 100% قبول دارم!

منظور من کارهای آکادمیک بود!بهش علاقه دارم..

والبته آشنا شدن با آدم های تاپ با شرایط کاری تاپ و شایددددددد هموار تر شدن راه... شاید!!!

وگرنه توی تجربه های کاری غیر مرتبط و نیمه مرتبطی ک داشتم میدونم ک بجز استعداد و توانایی هیچ چیز دیگه ای دخیل نیس!و لزوم داشتن مدرک تحصیلی برای داشتن آشنایی با یه سری مسایل هست و اینهمه KVL و KCL و فوریه و لوران و میسون و... همش بی کاربرد هست!

البته ب عنوان یه گزینه دیگ هم برای من داشتن مدرک بهتر از نداشتنشه(مدرک دانشگاه درست حسابی،نه هر مدرکی)ک البته شخصیه!شاید درست نباشه اینجا بگم... فقط بگم ک واسه زن گرفتن و خواستگاری رفتن نیس ک سوء تفاهم نشه!!هه هه هه (آخه یکی از دوستان پارسال جواب بله مشروط از عروس خانوم گرفت،ب شرط قبولی توی ارشد:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:)

خدا وکیلی من منظورم خدا نکرده شما نبودی
خود من چون این درد (درد بی کاری و به درد نخوری مدرک لیسانس بدون تجربه کاری ) رو چندین سال کشیدم و تجربه کردم یه توصیه داشتم که به هر قیمتی هم مدرک گرفتنو کارشناس ارشد شدن واقعا ارزش نداره !
یکی از دوستام داره تو یکی از معتبرترین دانشگاه های آمریکا دکترای برق می خونه اتفاقا دیشب داشتیم با هم صحبت می کریدم میگه می خوام برگردم ایران برم تو کار خرید و فروش و بازاری شم !
می گم چرا میگه از اولش هم به درس زیاد علاقه نداشتم بیشتر به کار بازار علاقه داشتم ! از 7 سالگی تا 32 سالگی وقت بذاری اونم با اون کیفیت خیلی خوب آخرش هم هیچی به هیچی !

rezaei.sp

عضو جدید
دوستان خوبم حامد و ثمین .
آقا نظر شما حرف دل منم هست.
خودم که تا یه مدت هنگ کرده بودم . آخر نفهمیدم دورمون چه خبره . پارسال 100% کسانی که سر آزمون ارشد آزاد اومده بودن ( حتی کسی که منفی زده بوده ) همه تو تکمیل ظرفیت قبول شدن . خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل . :d

دربی هم که ندیدم ولی صداش در اومد . من داشتم رادیو گوش میکردم ، با یه صاحبنظر مصاحبه میکردن . اون گفت تو حیاطمون برف بوده میخواستم پاک کنم ولی نشستم بازی رو دیدم ، ولی خیلی پشیمونم که چرا بجای دیدن بازی برفا رو از حیاط پاک نکردم . :w15::w15:
خوشکم زد !! یعنی تا این حد ؟؟
خوب شد نرفتیم استادیوم . ;)

samin_m

کاربر ممتاز

خدا وکیلی من منظورم خدا نکرده شما نبودی

چ حرفیه حامد جان!! من هم ب خودم نگرفتم!

بهرحال خیلی خوبه ک هرکسی نظرشو میگه و از تجربیات همدیگه استفاده میکنیم;)

منم با حرفای شما موافقم چون چیزی ک غیرقابل انکار هست اینه ک اول و آخر هر موفقیتی تلاش و استعداد افراد هست! و ازاونجایی ک کسی ک شریف یا امیرکبیر یا دانشگاههای این شکلی میره،میتونه شانس خودشو توی مسیر موفقیت بالا ببره... وگرنه مدرک هیچ چیزی رو تضمین نمیکنه!

دوستان خوبم حامد و ثمین .
آقا نظر شما حرف دل منم هست.
خودم که تا یه مدت هنگ کرده بودم . آخر نفهمیدم دورمون چه خبره . پارسال 100% کسانی که سر آزمون ارشد آزاد اومده بودن ( حتی کسی که منفی زده بوده ) همه تو تکمیل ظرفیت قبول شدن . خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل . :d

دربی هم که ندیدم ولی صداش در اومد . من داشتم رادیو گوش میکردم ، با یه صاحبنظر مصاحبه میکردن . اون گفت تو حیاطمون برف بوده میخواستم پاک کنم ولی نشستم بازی رو دیدم ، ولی خیلی پشیمونم که چرا بجای دیدن بازی برفا رو از حیاط پاک نکردم . :w15::w15:
خوشکم زد !! یعنی تا این حد ؟؟
خوب شد نرفتیم استادیوم . ;)

الان ک هیچی،صدسال دیگه هم متوجه نمیشید اینجا منطق چی هست و دور و ور ما چ خبره!!! جایی ک همه چیزش هردمبیل هست و حساب کتاب نداره و....(اجازه بدین بیشتر بازش نکنم) توش چیزی معلوم نیس! ب نظر من بیشتر هم سعی نکنید چون منطق اینجا بی منطقی هست...!

فقط باید سعی کرد چیزی ک خیلیییی محتمل هست رو انجام داد،وگرنه هیچ چیزی توی اینجا تضمینی نداره!! ب کرات پیش اومده ک دو دوتا اینجا یا صفر شده یا صد!!:surprised::eek: (کتاب نفحات نفت رو بخونید بد نیس! البته من خودمم کامل نخوندم ولی تیکه های منتخبش رو ب توصیه دوستم خوندم،هرچی بیشتر میخونی بیشتر میفهمی کجا داری زندگی میکنی!!!!)

آخه یکی نیس بگه بجای تیغ زدن ملت و زرت و زورت دانشگاه درست کردن،جاهایی درست کنید ک توش آموزشهای فنی مفید ب نیروهای جوون داده بشه تا هم برای خودشون و هم برای جامعشون مفید باشن!! ب کرات دانشگاههایی هست ک خیلی چیزای ابتدایی ک یه دانشگاه لازم داره رو نداره! یه ساختمون چند طبقس ک امکاناتش از دبیرستان قراضه ماهم کمتره...! اینا ساخته میشن تا جیب اونایی پر بشه ک باید بشه!!!

و این وسط یه مشت جوون ساده هم هستن ک ب دلیل فرهنگ (بنظرمن غلط) "حتما دانشجو شدن" و شایدم ب دلیل حرف مردم و اصرار از روی جهل والدین وارد دانشگاه میشن و 4سال با هزینه های هنگفت زمان باارزش جوونی و پول پدر مادر بدبخت رو تلف میکن....:razz: (این مبحثم زیاد بازش نمیکنم،ک در این باره هم یه مثنوی صد من کاغذ درد و دل دارم!!!!از بس دور و وری هامو دیدم ک خودشون رو بدبخت کردن)

mostafa.bahriny

عضو جدید
سلام دوستاي " گل نيلوفري " من

حال دلتون چطوره؟

يه مدت از صبح تا شب داخل كتابخانه هستم.شب كه خسته ميومدم خونه ديگر حال پاي اينترنت نشستن را ،نداشتم.و وقت نمي كردم به اينجا سر بزنم.
امروز كه تعطيل بود مجبور بودم كه خونه بمونم. خيلي جالبه اصلا نمي شد درس بخوانم.شايد از صبح تا حالا بيشتر از دو ساعت نخواندم.كلافه شده بودم .الان هم مي خواستم برم فيلم ببينم.از بس كه داخل خونه درس خواندن سخته .نمي توانم هيچ چيزي بخوانم.من نميدونم بقيه چطور داخل خونه درس مي خوانند.ايا تلويزيون و اينترنت حواسشونو را پرت نمي كنه ؟؟؟!!!
همانطور كه گفتم الان كامل كلافه شده بودم.تصميم گرفتم كه به اينجا سر بزنم و بعدش برم فيلم ببينم.ولي وقتي امدم پست هاي شما را خواندم ، روحيه گرفتم .وحال تصميم دارم بروم ادامه درسامو را بخوانم.

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

حال دلتون چطوره؟

يه مدت از صبح تا شب داخل كتابخانه هستم.شب كه خسته ميومدم خونه ديگر حال پاي اينترنت نشستن را ،نداشتم.و وقت نمي كردم به اينجا سر بزنم.
امروز كه تعطيل بود مجبور بودم كه خونه بمونم. خيلي جالبه اصلا نمي شد درس بخوانم.شايد از صبح تا حالا بيشتر از دو ساعت نخواندم.كلافه شده بودم .الان هم مي خواستم برم فيلم ببينم.از بس كه داخل خونه درس خواندن سخته .نمي توانم هيچ چيزي بخوانم.من نميدونم بقيه چطور داخل خونه درس مي خوانند.ايا تلويزيون و اينترنت حواسشونو را پرت نمي كنه ؟؟؟!!!
همانطور كه گفتم الان كامل كلافه شده بودم.تصميم گرفتم كه به اينجا سر بزنم و بعدش برم فيلم ببينم.ولي وقتي امدم پست هاي شما را خواندم ، روحيه گرفتم .وحال تصميم دارم بروم ادامه درسامو را بخوانم.

سلام علكيم به شما دوست گله....؟؟ گله ...؟؟؟؟؟ گله ....!!! هان ....دوست گل:D

حال دلمون خوبه , حال جسممون خوب نيست !! 4 ماهه سرما خوردم ,تا يكم بهتر ميشم , باز سرما خوردكيم بدتر ميشه !! اصلا يه وضعي!!

بلي بلي اين خاصيت كتابخونه است , عادت كني به محيط كتابخونه ,خونه نمي توني درس بخوني!

دوستاي كه خونه مي خونن ,برن كتابخونه ,دووم نميارن , اين همه مدت بمونن كتابخونه و خسته و كسل نشن !!يكي از دوستان جند وقت بيش يه حرف خوشكلي زد ,عادت كنيم عادت نكينيم !!
,

منم تصميم كرفتم برم دكتر :D

mostafa.bahriny

عضو جدید
يكي از دوستان جند وقت بيش يه حرف خوشكلي زد ,عادت كنيم عادت نكينيم !!
,

:D

اون دوست عزيز كه جمله بالا گفته چقدر ادم فهميده و با شخصيت و محترمي هست.
الهي كه من فداش بشم.!!!

بيشتر حالا جالبه من حال دلم خوب نيست و حال جسمم به راه.
البته من هم پارسال نزديك كنكور سرما خوردگي عجيبي خوردم.و باعث شد يه هفته تو رختخواب باشم.
و امسال تجربه اين را دارم .و به همه دوستان گل بهي اينجا توصيه مي كنم ، اگر خدايي نكرده يه سرما خوردگي در خودشون احساس كردن ، حتما دكتر برن.
اميدوارم كه حال شما هم هرچه زودتر بهتر بشه.اي كاش ميشد براي از طريق اين صفحه براي شما يه كم شلغم مي فرستادم.

vahidmon

عضو جدید
سوال

سوال

کدوم معدل برای استخدام و ... رو در نظر میگیرن؟ اون معدل معمولی یا مؤثر؟

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز

حال دلتون چطوره؟

تی وی خونه ما خاموشیه کلا:دی تحت نظارت مامان از اوایل مهر هی خاموش شد خاموش شد دیگه الان هیشکی طرفش نمیره
اینا عادته اگه یه مدت طرفشون نری ذوقش و حسش میره
اینترنت هم تا pc روشن میشه میاد اینجا دومین خاموش میشه:D
بیست روز مونده تا ازادی و ایشالا آزادی:D
خدا کمکمون کنه

juvefans

کاربر ممتاز
آزمون 7 پارسه 100% اول :

سوالات درس سیستم قدرت باز هم خیلی خیلی سخت بود .. اما این آزمون نکته مثبتی که داشت درس ریاضی بود که سوالات خیلی شبیه کنکور بود و خوب.

درس ماشین شبیه سوالات کتاب بیمبهارا بود ظاهرا و خیلی سخت ، فاصله داشت با کنکور .
مغناطیس هم در حد کنکور بود و متعادل .;)

نظر من درباره سطح این آزمون :
زبان : متوسط
ریاضی : متوسط
مدار :
سخت
کنترل : ساده
بررسی :
سخت
ماشین : سخت
مغناطیس : متوسط

خستگی از تنم در اومد با این رتبه . بالاخره شد .... راضیم .

:w11::w18::w11::w11::w11:

رتبه من : 13

تعداد شرکت کننده ها 1815
درصدهای من :
زبان 45
ریاضی 28
مدار 14 خیلی سخت بود خوب !
کنترل 72
بررسی 14
ماشین 28 وحشتناک بوداااا .
مغناطیس 48

درصدهای برتر :
زبان 86
ریاضی 91
مدار 47
کنترل 100
بررسی 55
ماشین 55
مغناطیس 77

یه نکته دیگه هم که بود ، تاحالا براتون پیش اومده سر امتحان یه آهنگ بیافته توی ذهنتون هموش بخونید ، آقا ما دیوانه شدیم از بس گفتیم : " اونکه رفته دیگه هیجوقت نمیاد ... ":cry:

شما هم لطفا نظرتون رو بنویسید .:D
موفق باشید:gol:

آخرین ویرایش:

rezaele

عضو جدید
سوالات درس سیستم قدرت باز هم خیلی خیلی سخت بود .. اما این آزمون نکته مثبتی که داشت درس ریاضی بود که سوالات خیلی شبیه کنکور بود و خوب.
درس ماشین شبیه سوالات کتاب بیمبهارا بود ظاهرا و خیلی سخت ، فاصله داشت با کنکور .

نظر من درباره سطح این آزمون :
زبان : متوسط
ریاضی : متوسط
مدار :
سخت
کنترل : ساده
بررسی :
سخت
ماشین : سخت
مغناطیس : متوسط

خستگی از تنم در اومد با این رتبه . بالاخره شد .... راضیم .

:w11::w18::w11::w11::w11:

تعداد شرکت کننده ها 1815
درصدهای من :
زبان 45
ریاضی 28
مدار 14 خیلی سخت بود خوب !
کنترل 72
بررسی 14
ماشین 28 وحشتناک بوداااا .
مغناطیس 48

درصدهای برتر :
زبان 86
ریاضی 91
مدار 47
کنترل 100
بررسی 55
ماشین 55
مغناطیس 77

یه نکته دیگه هم که بود ، تاحالا براتون پیش اومده سر امتحان یه آهنگ بیافته توی ذهنتون هموش بخونید ، آقا ما دیوانه شدیم از بس گفتیم : " اونکه رفته دیگه هیجوقت نمیاد ... "

شما هم لطفا نظرتون رو بنویسید .
موفق باشید
سلام بچه ها
امروز آزمون مدرسان داشتم
آخه واسه چی سوالای مدارا اینقده سخت میدن اصلا آدما ناامید میکنن
ماشینش هم خیلی سخت بود
تجزیه و کنترلش هو فوق العاده آسون بود

890031156

کاربر ممتاز
سلام بچه ها
امروز آزمون مدرسان داشتم
آخه واسه چی سوالای مدارا اینقده سخت میدن اصلا آدما ناامید میکنن
ماشینش هم خیلی سخت بود
تجزیه و کنترلش هو فوق العاده آسون بود
سلام
اگه امکانش هست سوالات رو تو انجمن بخش کنکور آزمایشی آپ کنین
ممنون

یه برقی

عضو جدید

سلام...تبریک میگم دوست عزیز...

ببخشید میشه بگید شما کدوم ازمون شرکت می کنید؟؟

یه برقی

عضو جدید
ممنون .:gol: پارسه ( پست ویرایش شد )

پس مجددا بهت تبریک میگم...خیلی خوبه...
انشالله توی کنکور هم چنین رتبه ای بیاری..
ممنون جواب دادی

زبان 31
ریاضی 46
مدار 25
کنترل 66
تجزیه 53
ماشین 33
به نظرتون امیدی داشته باشم یا بدارم واسه سال دیگه؟؟:(

دوست من با این درصد ها که شما میتونی رتبه ی برتر شی !!! دیگه ناامیدی چرا؟؟
.
.
.
بچه ها راستش من هیچ ازمونی قسمت نشد شرکت کنم...و نمیدونم کجای کار هستم...از خودم هیچ ازمون جامعی هم نگرفتم !!!!!
به نظرتون امیدی هست؟؟
راستش دلم خیلی گرفت..... این روزا خیلی از نظر روحیه نوسان دارم...نمیدونم واقعا کجای کارم !!!
شما پیشنهادی ندارید؟؟

یه چیز دیگه دوستانی که توی کنکور ازمایشی ها دارید رتبه ی خیلی خوبی میارید شما بارا ولتون هست کنکور میدید یا نه بیش از یه بار ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا