گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من این پست رو که دوست عزیز hamid_3469 پیشنهاد دادن و گفتن در مورد کاربر arash هست

من همینارو بگیرم بخونم حله ؟؟

با این حساب بعد از امتحانات پایان ترم شروع میکنم به خوندن ;)

/////////

فقط یه سوال فنی !!! و مهم
یه جورایی مربوط میشه به برنامه ریزی !!
ولی تو پست بالاتر arash عزیز که داد هم در موردش نبود !!

اول یه درس رو شروع کنم به خوندن بعد که تموم شد برم سراغ دیگه ؟؟
یعنی اول مدار 1 و 2 رو بخونم و بعد که کامل تمومش کردم برم سراغ بعدی ؟؟

و اینکه واسه هر درس چقدر باید وقت گذاشت ؟؟
مثلا اینکه هر درس رو تو چند ماه تمومش کنم ؟؟

به طور کل یه مشاوره برنامه ای بدید به شدت ممنون میشم ;) :smile:

دوست عزیز من شدیدا بهتون توصیه میکنم در حال حاضر هیچ منبعی رو تهیه نکنید و چند وقت دست نگه دارید ، صبر کنید بچها ماه اینده کنکورشونو بدن بعد اون وقت یه اطلاعاتی بدست میارید که میتونه تا اخره راه پشتیبانتون باشه ، اگه قصد دارید از الان شروع کنید از هر منبعی که دارید بخونید یا از اینترنت یه چیزایی گیر بیارید اونا رو بخونید . سوالاتتونم جمع کنید واسه بعد کنکور چون الان بیشتر بچها تو فاز درس خوندنن و وقت نمیکنن با حوصله جوابتونو بدن .
موفق باشید

hamedgho2000

عضو جدید
سه سال پیش من هم حدودا 1.5 ماه تا 2 ماه برا کنکور وقت گذاشتم و انصافا درس ها رو حتی به 30-35 درصد هم از نظر حجمی نتونستم برسونم( اون هم با تست دست و پا شکسته و از منابع پرت و شوت )
رتبه من 800 شده بود تو کنکور و تا اونجایی که یادم میاد از هر درسی حدودا میانگین 2.2 تا سوال بیشتر نزده بودم
اصلا به این شک نکنین که با زدن 3-4 سوال در هر درس می تونیم دانشگاه های خوب قبول شیم
این رو همه با قاطعیت می گن

برای قبول شدن در کنکور نیاز نیست که همه مباحث دروس‌ رو کاملا مسلط باشید.» شما فقط کافی است که حل "یک چهارم" تا "یک سوم" تست‌های کنکور رو بلد باشید (یعنی به طور متوسط از هر درس 3 تا 4 تست). در این صورت ان شاء الله می‌توانید یکی از بهترین دانشگاه‌ها قبول شوید. البته با کمتر از این هم ان شاء الله می‌توانید رتبه قبولی یکی از دانشگاه‌های متوسط در تهران یا شهرستان را به‌دست آورید. مطمئن باشید اگر تلاشتون رو کردید ان شاء الله نتیجه مناسبی خواهید گرفت.

فرض رو بر این بگیریم که فقط 50 ٪ از مطالب رو رسونده باشین تو این مدت که برا کنکور خوندین و باقی وقتتون رو تا 17-18 بهمن رو همونا وقت بذارین و اگر سر جلسه راندمانتون 70 درصد باشه 35 ٪ میانگینتون خواهد بود ومطمئنا یکی از دانشگاه های تهران رو قبول میشید
پس بهتره زیاد استرس نداشته باشین
1- حتما رو سوال های کنکور های سال های اخیر وقت بذارین (منظور 5 سال اخیر) که حداقل 5-7 درصد میانگینتون رو با کمترین وقت بالا می بره.
2- مباحثی رو برا مرور و تکرار زیاد برا این چند وقت انتخاب کنین که بیشترین احتمال طرح شدن سوال رو دارن( که تقریبا تو هر درسی مشخصه قسمت های سوال خیز)
3-مباحثی رو انتخاب کنین که تو اونها تسلط بیشتری دارینو بازدهی تون بالای 70 ٪ خواهد بود
4- مهم بودن یک ماه آخر کنکور به این دلیله که شما اکثر مباحث رو خوندین یا حداقل آشنایی دارین و میدونین کدوم قسمت ها برا شما تو کنکور امتیاز آورتره و این دید 6 ماه وقت برده تا در شما ایجاد شه به همراه تسلط نسبی رو مطالب خوانده شده
پس تو ای چند هفته آخر تا جایی که میتونید تمرین و تسلطتون رو بالا ببرین تا سر جلسه اگر هم حتی 3 تا سوال میزنین مطمئن باشین که 100 ٪ درست پاسخ دادین
5- قطعا رقابت بین حداکثر 700-800 نفره و 30.000 نفر رو تا حالا رد کردین و تو مسابقه ازشون جلو افتادین
الان وقتشه که با همتتون تو این 0.02 رقیب باقی مونده هم سربلند شین !

آخرین ویرایش:

dizgah

عضو جدید
دوست دارم که منم تجربه خودمو اینجا بگم
من دو سال پیش همین موقعها داشتم امتحانای ترم سه مو میدادم و برای ارشدم آماده میشدم
ولی خب موفق به قبولی نشدم، اون موقع تصمیم گرفتم به جای پشت کنکور موندن برای یک سال برم زیر پرچم چون اولویت بیشتری براش غائل بودم
خلاصه حول و حوش آذر ماه خدمتم تموم شد و امسال دوباره تلاشمو برای ارشد انجام میدم
اگه هم موفق نشم ،مهم نیس میرم دنبال کار و برای سال بعد که فرصت بیشتر و موقعیت مناسبتری( ایشالله )دارم تلاش میکنم
دوست عزیز اگه تصمیم به رسیدن به این مقصد دارید ، مطمعنا بهش میرسید !امسال ، سال بعد یا سالهای بعد
موفق باشید : )

rezaei.sp

عضو جدید
​۲۶ روز تا رهایی ...!!!!
رهایی یا گرفتاری ؟؟؟ شما که گفتی باید بری سربازی . اون که بدتره !! :) :w41:
( خیلی مخلصم . ولی قدر این روزا و لحظات رو خیلی بدون . نسبت به سربازی بهشته ;) )
یوسف جان شما ک دیگ خرت از پل گذشته،شما چرا منقلب شدی؟
من فک کنم مهندس جو بل هم امسال دانشگاه شریف رو نشانه رفتن و افتخار دادن که با ما شرکت کنن . ;)
آقا آرزوی موفقیت داریم . :w08:

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
( خیلی مخلصم . ولی قدر این روزا و لحظات رو خیلی بدون . نسبت به سربازی بهشته ;) )

من فک کنم مهندس جو بل هم امسال دانشگاه شریف رو نشانه رفتن و افتخار دادن که با ما شرکت کنن . ;)
من؟سربازی؟

خدا نکنه.من هنوز 18 واحدم مونده

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

کی گفته سربازی خوب نیست ، من برگه اعزام به خدمتم اومده 1 اسفند به امید خدا اعزام میشم ، اینقدرم خوشحالم که نگو ، البته شنیدم اموزشی سخته اما به نظرم خیلیم باحاله چون من کیف میکنم
خدا قسمتتون کنه :thumbsup2:

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
الان از آزمون جامع دوم سنجش اومدم .
هوا چقدر سرده :surprised: -14 :surprised:
خوب آزمون بدک نبود
ولی من چنتا مشکل اساسی دارم تو این آزمونا که توی تستها اصلی کنکور ندارم :
1 : توی مدار نمیتونم اصلا نوع حل و سوال تشخصی بدم (مثلا از چه فصلی هست و چجوری شروع به حل کنم)
2 : توی الک هم اصلا راه حل به ذهنم نمیاد . برعکس وقتی کنکورهای قبلیو میزنم دیگه حداقل 4-5 تا سوال جواب میدم .

کسی توصیه داره که دیگه از این مشکلات نداشته باشیم ؟؟

ehsan0641

کاربر بیش فعال
سلام دوستان
یه سووال دارم ازتون جان هرکی دوست دارید واقعیتو بگید. به نظرتون سوالات آزمون سنجش چرت نبود؟ آخه اصلا تیپ سوال کنکوری نداشت به خدا. نمیدونم اینا الگوشون واسه طراحی سوال چیه؟

controlqueen

عضو جدید
سلام دوستان
یه سووال دارم ازتون جان هرکی دوست دارید واقعیتو بگید. به نظرتون سوالات آزمون سنجش چرت نبود؟ آخه اصلا تیپ سوال کنکوری نداشت به خدا. نمیدونم اینا الگوشون واسه طراحی سوال چیه؟

فقط زبانش خوب بود بارياضيش؛ بقيش مزخرف بود

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

موافقم

hts1369

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
کی گفته سربازی خوب نیست ، من برگه اعزام به خدمتم اومده 1 اسفند به امید خدا اعزام میشم ، اینقدرم خوشحالم که نگو ، البته شنیدم اموزشی سخته اما به نظرم خیلیم باحاله چون من کیف میکنم
خدا قسمتتون کنه :thumbsup2:

چه وقت خوبی هم اعزام میشی.
دوره طلایی هستی.تعطیلات عید هم نصثفش رو میری مرخصی دیگه چی میخای.
سعی کن تو دوره طلایی پا طلایی هم باشی:smile:

890031156

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان
سلام
مدار سخت داده بودن قبول میکنم ولی الک بیشتر شبیه کنکور بود تا ازمون های قبلی
کنترل هم خوب بود
ولی نامردا هر سری تجزیه رو افتضاح سخت میدن

hamedgho2000

عضو جدید
درود
الان از آزمون جامع دوم سنجش اومدم .
هوا چقدر سرده :surprised: -14 :surprised:
خوب آزمون بدک نبود
ولی من چنتا مشکل اساسی دارم تو این آزمونا که توی تستها اصلی کنکور ندارم :
1 : توی مدار نمیتونم اصلا نوع حل و سوال تشخصی بدم (مثلا از چه فصلی هست و چجوری شروع به حل کنم)
2 : توی الک هم اصلا راه حل به ذهنم نمیاد . برعکس وقتی کنکورهای قبلیو میزنم دیگه حداقل 4-5 تا سوال جواب میدم .

کسی توصیه داره که دیگه از این مشکلات نداشته باشیم ؟؟

سلام دوستان

فقط زبانش خوب بود بارياضيش؛ بقيش مزخرف بود

سلام
مدار سخت داده بودن قبول میکنم ولی الک بیشتر شبیه کنکور بود تا ازمون های قبلی
کنترل هم خوب بود
ولی نامردا هر سری تجزیه رو افتضاح سخت میدن
آزمون جامع دوم سنجش
همونجوری که انتظار داشتم
اصلا استاندارد نبود
زبان افتضاح آسون
ریاضی : اصن با مباحث کنکور هم خوانی نداشت اما من هم کم کاری کرده بودم
مدار : قربونش برم کاملا صفر و یک --- یا سخت یا هلو ! غلط هم داشت
کنترل : آخه کدوم سال 45 ٪ سوال ها رو از رسم مکان دادن آخه ؟؟؟؟ این انصافه ؟ من فقط یه فصل نخوندم و 5 تا سوال از 12 تا پرید ! بقیه اشون هم خیلی آسون بود و غلط داشت مثل اینکه
تجزیه : ماشالله قابل مقایسه با کنکور نبود بیشتر سوال هوش بودن حداکثر 7-8 تا سوال استاندارد و معقول داشت
الکترونیک هم با اون دیدی که من از کنکور های قدیم و جدید دارم هیچ شباهتی نداشت
نظر شما چیه ؟
تو نتیجه نا مطلوبم 50 ٪ من مقصرم 50 ٪ طراحان محترم !

mostafa.bahriny

عضو جدید
سلام
دوستان عزيز خوبيد؟

من هم احساس مي كنم كه با كنكور قابل مقايسه نبود.
زبان: اسان
رياضي:شبيه به سوالات كنكور نبود.ولي چهارتا سوال جواب دادم.
مدار :وقت كير
كنترل:اسان
سيگنال:به قول دوستامان سوالات هوش بود.
الكترونيك:غير استاندار.ولي 6 سوال جواب دادم

samin_m

کاربر ممتاز
سلام ب شما عزیزان

منم از آزمون تازه رسیدم خونه،خدمتتون عرض کنم ک:

زبان:زیادی سادس! اصن ربطی ب کنکور نداره

ریاضی: عجیب غریب بود باعث شد تمرکزمو از دست بدم

مدار: وقت گیر

کنترل: آسونتر از کنکور

بررسی : معمولی

ماشین: معمولی رو ب ساده

گرچه،فارغ از تمام این مسایل من فقط رفته بودم تمرین کنم غلط نزنم،چون اشتباهات محاسباتی و بی دقتی هام داره ب بحران تبدیل میشه!!

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تنها چیزی که از این آزمونا بهم رسید . استرس الکی و شک به اطلاعات خودم . اصلا اعصابم خورد کردن این آزمونا :|
سوالا کنکور میشه حل کرد اینارو نه :mad:

samin_m

کاربر ممتاز
من تنها چیزی که از این آزمونا بهم رسید . استرس الکی و شک به اطلاعات خودم . اصلا اعصابم خورد کردن این آزمونا :|

هه هه!

چی بگم والا...

فارغ از هر نتیجه ای،یه آزمون مونده یه کنکور...!

ایشالا اینم تموم شه بره.... راحت شیم!!!!!!هه هه

بخدا بعد هرآزمون هر چقدر فکر میکردم خوب دادم،همون قدر غلط داشتم!

همیشه بیشترین درصدام ریاضی و مدار بود اونوقت این آزمون.....!

فقط از ته دل آرزو میکنم این لحظات فقط و فقط توی آزمونا باشه و توی کنکور همه ب بهترینشون نزدیک باشن و اون چیزی ک انتظار دارن تحقق پیدا کنه!

hamedgho2000

عضو جدید
این اولین آزمون من بود که امسال توش شرکت کردم
و چه خوب که قبلا تو آزمون دیگه ای شرکت نکرده بودم
آقا می گم چه طوره خودمون جمع شیم یه موسسه بزنیم
( با حترام به همه اساتید ) فکر می کنم خیلی خیلی استاندارد تر از اینا هم بشه هم سوال طرح کرد و هم آزمون گرفت
البته گفتم 50 ٪ تقصیره خودمه که خوب نبودم اما واقعا سوالا ها مشابهت موضوعی هم به کنکور نداشت آخه !
( تاپیک پارسال رو اگر چک کنین اونا هم مثل ما بودن همشون حتی رتبه های برتر )
بهتره بی خیال شیم آزمون و نتیجه رو ... نظرتون چیه ؟

samin_m

کاربر ممتاز
این اولین آزمون من بود که امسال توش شرکت کردم
و چه خوب که قبلا تو آزمون دیگه ای شرکت نکرده بودم
آقا می گم چه طوره خودمون جمع شیم یه موسسه بزنیم
( با حترام به همه اساتید ) فکر می کنم خیلی خیلی استاندارد تر از اینا هم بشه هم سوال طرح کرد و هم آزمون گرفت
البته گفتم 50 ٪ تقصیره خودمه که خوب نبودم اما واقعا سوالا ها مشابهت موضوعی هم به کنکور نداشت آخه !
( تاپیک پارساهل رو اگر چک کنین اونا هم مثل ما بودن همشون حتی رتبه های برتر )
بهتره بی خیال شیم آزمون و نتیجه رو ... نظرتون چیه ؟

والا نظرمون مثبت باشه یا منفی فرقی نداره،باید بیخیال شد!چاره ای نیس!!

ولی یکی بمن بگه چیکار کنم انقد اشتباه محاسباتی نداشته باشم؟!!

البته ب نظر من این آزمون انقدر ضعف داشت

آزمونای قبل،بجز زبانش،بقیه درسا انقدر باگ نداشت!!هه هه

samin_m

کاربر ممتاز
از بین دوستان کسی بود ک حوزش دانشکده آمار و انفورماتیک بوده باشه؟

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز

نتیجه ی ازمونا اعصاب منو هم بدجوری بهم ریخته:razz:
با خودم میگم اگه این نتیجه ازمونامو پس از خرداد تا حالا چیکار داشتم میکردم واقعا:D
خدا به هممون کمک کنه
خیلیامون این کنکور واسشون خیلی مهمه خدا خودش دستمونو بگیره
استرس نگیرید توکل به خدا

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام رفقا !

من آزمون های نصیر رو شرکت کردم.از اول هم بجز یکی بقیه ی آزمون هاش رو رفتم.

منم اوایل حرص می خوردم که چرا نمی تونم تو آزمون نتیجه بگیرم اما سوالای کنکور رو خوب می زنم.

در کل به یه نتیجه ای رسیدم که بد نیست شما هم بدونید،به نظرم سوالای آزمون ها رو جوری طراحی می کنن که از کنکور سخت تر باشه تا تو جلسه ی کنکور با دیدن سوالای سخت شوکه نشیم و با دیدن سوال های آسون اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنیم.

به نظرم کسی می تونه از آزمون های آزمایشی نهایت بهره رو ببره که اصلا به نتیجه اش فکر نکنه و فقط بره تا به شرایط آزمون عادت کنه.

جدای از اینا شما سوالای چند سال اخیر کنکور رو ببینید.همه تو یه سبک مشابه اومدن،یعنی با تسلط روی اون سبک از سوالات به حداقل 60 درصد سوالا میشه جواب داد

خوب مگه هدف ما چیزی جز کنکوره؟مگه آزمون آزمایشی یه وسیله واسه رسیدن به هدف نیست؟به نظر منطقی نمیاد که وسیله جای خودش رو به هدف بده.و اگه وسیله جای خودش رو به مانع بده یه فاجعه پیش میاد.

پس بیخیال نتیجه ی آزمون ها شید و به فکر درس خودتون باشید به چیزی جز کنکور و جمع بندی فکر نکنید

juvefans

کاربر ممتاز
این موضوع آزمون ها رو من میبینم که توی این تاپیک اکثر بچه ها دید منفی دارند به مسائل زیر ، خواستم نظر خودم رو بگم شاید برای کنکوری های سال بعد مفید باشه ::)
1- چرا سخت هست
2- رتبه خوب نشد
3- درصد پایینه
4- سوال استاندارد نیست
و...
به نظر من آزمون خیلی مفید هست و مطمئن هستم اگر کسی برای آزمون ها واقعا خوب درس بخونه هم خوب توی آزمون نتیجه میگیره هم تمام دروس رو سر وقت با حوصله و منظم چندبار دوره میکنه .( هدف اول ):smile:

اینکه آزمون کدام موسسه بهتره هست یا کدام شرکت کننده بیشتره داره شاید در درجه اهمیت دوم باشه .

اینکه ما بگیم " این نتیجه ها مهم نیست و فقط کنکور مهمه منم مطمئنم کنکور خوب میدم" که فقط اینو نشون میده که ما شکست رو پذیرفتیم و فقط اریم زمان میخریم که کمتر اعصابمون خراب بشه ..:warn:

1- سوال های سخت رو گرچه اوایل خودم شکایت میکردم ، اما باید اعتراف کنم که خیلی بهتر هست . من سوالهای چند موسسه رو پرینت میگرفتم و حل میکردم از آزمون هایی که ساده بودند حتی 1 نکته هم یاد نمیگرفتم که بخواهم یادداتشت کنم .
2- به این فکر کنید که اونهایی که رتبه خوب شدند هم همین سوالات جلوشون بوده ، پس من قطعا ضعف دارم .
3- درصد پایین رو باید بررسی کرد شاید به خاطر مسائلی مثل بیدقتی باشه که باید برای هر سوال علتشو پیدا کرد .
4- اینکه سوالها استاندارد نیستند که تا حدودی درست هست ولی این سوال غیر استاندارد رو خیلی ها تونستند جواب بدند پس من بازم ضعف داشتم .

مزایایی که آزمون برای من حداقل داشت ::)
1- مطالعه منظم و با برنامه
2- زمان بندی آزمون
3- روش برخورد با سوالهای سخت
4- آشنایی به مباحثی که بهشون بی توجه بودم و حالا با دیدن سوال بهشون حساس شدم
5- نترسیدن از سوال جدید
6- مقایسه خودم با سایرین و انگیزه گرفتن
7- پیدا کردن نقاط ضعف

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا