گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

890031156

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
هاع ؛ آقا منصور:smile:
هزار ماشالله مرد الکترونیک تو باشگاه خودمونه;)

آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیز باشگاه دارم امیدوارم ناامید نشید و با ماکزییم پاور به کارتون ادامه بدید تا به نتیجه دلخواه خود برسید
ممنون یوسف جان ان شاالله با دعاهای شما و دوستان همه به نتیجه دلخواه برسیم

samin_m

کاربر ممتاز
دوستان من معمولا يارده ونيم مي خوابم كه صبح زود بيدار بشم. ولي اينجا معمولا بعد از ساعت يازده تازه مجلس گرم ميشه.
ببينم شما ها ساعت چند مي خوابيد؟ساعت چند بيدار مي شويد؟

البته بازهم از همه دوستاني كه سوال مرا در رابطه با درس معادلات جواب دادن ممنونم . واقعا با اين همه حجم زياد جواب ها منو شرمنده كرديد.دم همتون گرم.:eek:

من 1-2 میخوابم 9-10 هم بیدار میشم

مصطفی جان معدلات جریانش چیه؟ من ندیدم!!

mostafa.bahriny

عضو جدید
فدات بشم گل هميشه بهارم.(samin_m)
بلاخره يكي پيدا شد كه جواب سوالمو بده!!!

غزيز، من درس معادلات را كامل از روي كتاب اغاسي خواندم.در كتاب اغاسي تست ها به دو سطح اسان و سخت تقسيم شده. من تمامي تست هاي اسان را كار كردم. ولي وقت نشد كه تستهاي مشكل را حل كنم. حالا هم وضعيت مغادلاتم جالب نيست. ميخواهم در اين مدت يه زمان براي معادلات بزارم وتست بزنم.دو راه دارم
1- تست هاي مشكل كتاب اغاسي را كار كنم كه در اين كتاب، تستهاي برق وديگر رشته ها است و چند سال اخير را پوشش ميدهد.
2- سه جلد كتاب دانشگاه تهران را بگيرم ومعادلات انرا (از اولش تا اخرين سال فقط برق) را كار كنم.
بنظر شما چكار كنم؟
راه بهتري سراغ داريد؟يا منبع تست بهتر؟

mostafa.bahriny

عضو جدید
اقايان و خانم ها با اجازتون من ميرم كه بخوابم .امشب خيلي نا پرهيزي كردم.
اخ، الهي كه خوابهاي خوب ببينيد.

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
دوستان من معمولا يارده ونيم مي خوابم كه صبح زود بيدار بشم. ولي اينجا معمولا بعد از ساعت يازده تازه مجلس گرم ميشه.
ببينم شما ها ساعت چند مي خوابيد؟ساعت چند بيدار مي شويد؟

البته بازهم از همه دوستاني كه سوال مرا در رابطه با درس معادلات جواب دادن ممنونم . واقعا با اين همه حجم زياد جواب ها منو شرمنده كرديد.دم همتون گرم.:eek:
داداش سوالت راجع به معادلات چی بود؟پیداش نکردم

samin_m

کاربر ممتاز
فدات بشم گل هميشه بهارم.(samin_m)

غزيز، من درس معادلات را كامل از روي كتاب اغاسي خواندم.در كتاب اغاسي تست ها به دو سطح اسان و سخت تقسيم شده. من تمامي تست هاي اسان را كار كردم. ولي وقت نشد كه تستهاي مشكل را حل كنم. حالا هم وضعيت مغادلاتم جالب نيست. ميخواهم در اين مدت يه زمان براي معادلات بزارم وتست بزنم.دو راه دارم
1- تست هاي مشكل كتاب اغاسي را كار كنم كه در اين كتاب، تستهاي برق وديگر رشته ها است و چند سال اخير را پوشش ميدهد.
2- سه جلد كتاب دانشگاه تهران را بگيرم ومعادلات انرا (از اولش تا اخرين سال فقط برق) را كار كنم.
بنظر شما چكار كنم؟

چاکرتم!

ب نظر من اولویت با سوالات کنکوره!

اول اونا رو حل کن(کتاب آبی و... سال ب سال...)،اگ دیدی ب نظرت خوب برات جا نیفتاده و جای کار بیشتری داره،چندتا سوال گلچین هم از کتابی ک داری حل کن تا مبحث برات جا بیفته;)

راستی،یه سوالی برام پیش اومد،اینجا همه از کتاب آبی صحبت میکنند،یعنی هیچکی کتاب سنجش رو نداره؟؟:D

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
اقايان و خانم ها با اجازتون من ميرم كه بخوابم .امشب خيلي نا پرهيزي كردم.
اخ، الهي كه خوابهاي خوب ببينيد.
سلام
شما چون همیشه اول گفته هاتون اقایون رو مخاطب قرار می دید لذاخانم ها جواب نمی دن !....دیدم که میگم ...:D

شب بخیر

و اما

بنظر شما چكار كنم؟

بعله ....معادلات اغاسی متاسفانه یه اعتماد به نفس کاذبی بهت میده ..خیلی هم تست های جدید کار نکرده (کتاب من که اینجوری بود ....)

و اینکه کلا درس معادلات و ریاضی هر چه بیشتر تست بزنی نتیجه بهتر می بینی ...

به نظر این بنده ی حقیر ..تو این زمان باقی مونده ...استفاده از منبع دیگر اشتباه محضه ....تست های دشوار آغاسی هم دیدم و زدم ...جالب نمی باشن ...

به نظرم گزنیه ی دوم مناسب تره .....اینکه شما بیای از سال های اخیر ...شروع کنی و سوالا معادلاتشو حل کنی .....و البته برای همه درسا باید اینکارو کنی .....برای معادلات تست های قبل از 84 اینا دیگه کار بشه ضرر و اتلاف وقت میباشد .....

موفقیت همه آروزی منه :)

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

چاکرتم!

ب نظر من اولویت با سوالات کنکوره!

اول اونا رو حل کن(کتاب آبی و... سال ب سال...)،اگ دیدی ب نظرت خوب برات جا نیفتاده و جای کار بیشتری داره،چندتا سوال گلچین هم از کتابی ک داری حل کن تا مبحث برات جا بیفته;)

راستی،یه سوالی برام پیش اومد،اینجا همه از کتاب آبی صحبت میکنند،یعنی هیچکی کتاب سنجش رو نداره؟؟:D

سلام نه نداریم چی چی هست حالا ؟؟چطوریه ؟؟

یادمه پارسال بچه ها تعریفی می دادن !ولی یادم نیست دقیق چی می گفتن !

منم از وقت خوابم گذشته !
شب همگی خوش

Joe_Bel

کاربر ممتاز
قانون فروش خدمت سربازی را خیلی از ما به خاطر داریم و خیلی ها هم اسم آن را شنیده ایم. قانونی که با وجود عمر کوتاهش آوازه ای بلند دارد. فرصتی که مدتی بوجود آمد و آنهایی که قدر فرصت ها را می دانستند از آن استفاده کردند و لابد خاطره شیرینی هم از این فرصت طلبی دارند.
یادتان باشد هنوز فرصت زیادی برای اثبات خود دارید;)
زود باشید. همت کنید. نمی خواهیم در این مطلب در مورد درست یا نادرست بودن این تصمیم صحبت کنیم. فقط می خواهیم بگوییم شما باید احساس کسی را داشته باشید که گردباد بزرگی تعقیب ش می کند. گردبادی که می تواند همه چیز را زیرورو کند. به نظر شما چنین فردی لحظه ای سستی می کند ؟ پس دقیق باشید و سریع تا پیروزی سرانجام تان باشد.

یه برقی

عضو جدید
رتبه منم 15 شد

بقیه رو نمیدونم!

ببخشید دوست عزیز ممنون میشم اگه جسارتا جوبا سوالامو بدی....
یکی این که شما بار اول هست کنکور میخوای بدی یا نه بیش تر ؟؟

دوم این که میشه درصدای خودتون رو هم بزارید و خیلی خلاصه طوری که وقتتون گرفته نشه بگید هر درسی رو از روی چه منبعی میخونید...انشالله در کنکور اصلی هم رتبه ی برتر شید...
ازتون ممنونم.

samin_m

کاربر ممتاز
عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان و "یه برقی" عزیز

دوستان با لطف مدیران تاپیک ها تایید شد:

تاپیک مدار

تاپیک کنترل

ان شاالله با نظم و انسجام پبش برییم

ازتون هم خواهش میکنم ک اگر موافق هستید زحمت قرار دادن سوال ها و زمانبندیش هم توسط "یه برقی" عزیز انجام بشه ک از بی نظمی جلوگیری بشه

با آرزوی موفقیت برای همگی;):gol:

یه برقی

عضو جدید
عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان و "یه برقی" عزیز

دوستان با لطف مدیران تاپیک ها تایید شد:

تاپیک مدار

تاپیک کنترل

ان شاالله با نظم و انسجام پبش برییم

ازتون هم خواهش میکنم ک اگر موافق هستید زحمت قرار دادن سوال ها و زمانبندیش هم توسط "یه برقی" عزیز انجام بشه ک از بی نظمی جلوگیری بشه

با آرزوی موفقیت برای همگی;):gol:

دوست من ازت واقعا ممنونم...چرا کارای سختوبه من میدید :)
ولی خداییش من امکان گذاشتن صورت سوالات رو ندارم و وقت گیر هستش...بعید میدونم کسی باشه که سوالای کنکور رو نداشته باشه همین طوری ادرس میدیم....دیگه....
.
.
ضمنا از مدیر دسوت داشتنی و جدید اقای یوسف که واقعا از ته دل میگم دوسش دارم انشالله موفق باشه...
میخوام توی این دو تاپیکی که شما ایجاد کردید هر پستی که کسی سوال تالیفی داخلش پرسید یا هر صحبتی غیر بحث اصلی تاپیک بود که ما دوستان با گزارش تخلف ایو به گوششون میرسونیم هر چه زودتر پاکش کنند....
چرا که برای سایر صحبت های کلی تاپیک رفع اشکال و.. هست ...
.
.
.
دوستان توی اون تاپیکا لطفا

از هرچی تعارف و حرف و بحث و جدل و... هستش فاکتور بگیرید و برای تشکر هم کلید تشکر برای همین ساخته شده....
قرار بر این هستش که سوال مشخص میکنیم فقط و فقط سوالای کنکور و هر کسی هر چی یاد داره رومیکنه تا اشنالله با کمک هم به بالاترین سطح توی نکات برسیم و کاملا رایگان...
.
.
دوستان ادامه ی این برنامه منوط به این هستش که همه همکاری کنند و قوانین رو رعایت کنند تا وقتمون گرفته نشه و همیشه ترغیب شیم بیایم این جا چیزیجدید یاد بگیریم...
.
.
پیشاپیش از همکاری همه ی شما دوستان ممنونم...

890031156

کاربر ممتاز
ای داد بی داد رقیبیم:دی
شوخی کردم امیدوارم همیشه موفق باشید:)
راستی من جمله اخر اون پستمو ویرایش کرده بودم یه وقت ناراحت نشید
نه دوست عزیز ناراحت نشدم
ان شالله هممون به نتیجه دلخواهمون برسیم

890031156

کاربر ممتاز
ببخشید دوست عزیز ممنون میشم اگه جسارتا جوبا سوالامو بدی....
یکی این که شما بار اول هست کنکور میخوای بدی یا نه بیش تر ؟؟

دوم این که میشه درصدای خودتون رو هم بزارید و خیلی خلاصه طوری که وقتتون گرفته نشه بگید هر درسی رو از روی چه منبعی میخونید...انشالله در کنکور اصلی هم رتبه ی برتر شید...
ازتون ممنونم.
سلام
نه سال قبل ازمایشی شرکت کردم امسال اصلی
درصدای خودم:
زبان73
ریاضی نزدم
مدار44
کنترل16
تجزیه 5
الکترونیک50(البته یه سوالو پاسخ نامه اشتباه زده که بااون میشه58)
زبان کتاب تافل
ریاضی کتب معتقدی(هنوز درست و حسابی جمع نکردم برا همونم نزدم)
مدار:کتاب درسی خاصی نخوندم از مدرسان تست میزنم
کنترل:اگاتا+جاهدمطلق+سجادیان
تجزیه:پارسه
الکترونیک:رضوی+سدرا+تست از مدرسان و این ور اون ور!!!!!!

یه برقی

عضو جدید
سلام
نه سال قبل ازمایشی شرکت کردم امسال اصلی
درصدای خودم:
زبان73
ریاضی نزدم
مدار44
کنترل16
تجزیه 5
الکترونیک50(البته یه سوالو پاسخ نامه اشتباه زده که بااون میشه58)
زبان کتاب تافل
ریاضی کتب معتقدی(هنوز درست و حسابی جمع نکردم برا همونم نزدم)
مدار:کتاب درسی خاصی نخوندم از مدرسان تست میزنم
کنترل:اگاتا+جاهدمطلق+سجادیان
تجزیه:پارسه
الکترونیک:رضوی+سدرا+تست از مدرسان و این ور اون ور!!!!!!

دوستم ازت یه دنیا ممنونم....نمیدونی چقدر به من روحیه دادی با این درصد هات....
بابت وقتی که گذاشتی ازت ممنونم...یه دنیا

یه برقی

عضو جدید
دوستان تاپیک کنترل شروع شد...بحث های حاشیه ای رو من این جا میگم...
ازتون میخوام از امروز تا سه شنبه راجب تمام سوالای کنکور برق 90 کنترل بیاید اون جا که در امضام هم هست بحث کنیم.....

Armin-Z

کاربر ممتاز
دوستان تاپیک کنترل شروع شد...بحث های حاشیه ای رو من این جا میگم...
ازتون میخوام از امروز تا سه شنبه راجب تمام سوالای کنکور برق 90 کنترل بیاید اون جا که در امضام هم هست بحث کنیم.....
ممنون دوستم، فقط اگه میشه دونه دونه سوال رو خودت مشخص کن که تحلیلا قاطی نشه با هم ممنون

یه برقی

عضو جدید
ممنون دوستم، فقط اگه میشه دونه دونه سوال رو خودت مشخص کن که تحلیلا قاطی نشه با هم ممنون

دوست من برق 90 رو ازمایشی میریم با ازمون و خطا و ایرادی نداره...رفته رفته با تجربه بهترعمل میکنیم...

از سوال یک تا اخر هر دفترچه شروع کنید....بعدش میگیم مثلا سوال 50 برق 90
یا مثلا 80 برق 90

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان.امروز کنکور ۹۲ رو زدم،سوالاش رو ندیده بودم،درصدام این بود:
ریاضی ۳۰
مدار ۵۷
سیگنال ۴۰
کنترل ۳۰
الک ۳۰
مغناطیس ۳۰
به نظرتون چیکارا کنم درصدام رو بتونم برسونم بالای ۴۰ یا ۵۰؟

ramtin_amoiee

عضو جدید
سلام دوستان.امروز کنکور ۹۲ رو زدم،سوالاش رو ندیده بودم،درصدام این بود:
ریاضی ۳۰
مدار ۵۷
سیگنال ۴۰
کنترل ۳۰
الک ۳۰
مغناطیس ۳۰
به نظرتون چیکارا کنم درصدام رو بتونم برسونم بالای ۴۰ یا ۵۰؟

دوسته عزيز با توجه به كارنامه هايي كه من ديدم الك و سيگنال و كم زدي نسبت به ساده بودن اين دو تا درس تو سال گذشته، ولي مدار و مغناطيس و خوب زدي، كنترل هم كه خيلي خوب زدي، من چند تا كارنامه دارم كه دارم تو مقايسه با اونها ميگم اينا رو ، اگه شد براتون ميذارم خودتونم ببنيد.

rezaei.sp

عضو جدید
تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد

تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد

سلام دوستان گلم .
تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد شروع شده . هر کی مایله اقدام کنه .

با سپاس:gol:

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
دوستان این سوالی که ته تاپیک بررسی سوالات کنترل گذاشتید مربوط به سال 71-74 ماله کدوم فصله ؟؟ اصلا صفحه ای که ذکر کردید همچین سوالی موجود نیست توش .

یه برقی

عضو جدید
درود
دوستان این سوالی که ته تاپیک بررسی سوالات کنترل گذاشتید مربوط به سال 71-74 ماله کدوم فصله ؟؟ اصلا صفحه ای که ذکر کردید همچین سوالی موجود نیست توش .

دوست من ..شما مگه از چه کتابی استفاده میکنی؟؟
.
.
به هر تست برق 71 تستی هستش که که دیاگرام قطبیشو فقط برای صفر مثبت تا بی نهایت رسم کرده و گفته کدوم یک از گزینه ها تابع تبدیلش هست؟؟

وبرق 74 هم سیستم فیدبک واحد رو داده و گفته کدوم یکی از گزینه ها دیاگرام قطبی اون هستش؟؟

یه برقی

عضو جدید
دوستان چرا جز یکی دونفر کسی شرکت نمیکنه !!!!!!!
اگه قرار باشه این طوری باشه این پروژه ها هم با شکست مواجه میشه...نمیشه که یه عده فقط استفاده کننده باشند...لطفا همکاری کنید...
.
.
ضمنا یه نکته مثلا توی همین برق 90 و کلا سال های دیگه به برسی سوال ها ساده نمیرپدازیم مگه کسی به طور خاص مشکلی داشته باشه و بپرسه....مثلا همون سوال یک کنترل برق 90 که معادله مشخصه خواسته بود این سوالا دیگه جای بحث نداره.....

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست من ..شما مگه از چه کتابی استفاده میکنی؟؟
.
.
به هر تست برق 71 تستی هستش که که دیاگرام قطبیشو فقط برای صفر مثبت تا بی نهایت رسم کرده و گفته کدوم یک از گزینه ها تابع تبدیلش هست؟؟

وبرق 74 هم سیستم فیدبک واحد رو داده و گفته کدوم یکی از گزینه ها دیاگرام قطبی اون هستش؟؟

کتاب تقوی

تابع تبدیل سوال 71 که تو تاپیک هست که ماله سوال 71 مکان هندسی (سوال 6 ص 264 تقوی) . تابع تبدیل دومی هم فکر کنم ماله مکان باشه .
فکر کنم یه جا اشتباه شده .

یه برقی

عضو جدید
کتاب تقوی

تابع تبدیل سوال 71 که تو تاپیک هست که ماله سوال 71 مکان هندسی (سوال 6 ص 264 تقوی) . تابع تبدیل دومی هم فکر کنم ماله مکان باشه .
فکر کنم یه جا اشتباه شده .

دوست من کتاب من چاپ دوم هستش ...این صفحه هایی که شما گفتی واسه من پاسخ نامست....
اینا که مهم نیست...برقشو که ادرس دادم وصورتش رو هم که اشاره کردم کلا هر کی از روی هر کتابی استفاده کنه میتونه این طوری راحت پیدا کنه دیگه ؟؟درسته؟؟
ضمنا از شما هم خواهش مندم در تاپیک کنترل شرکت کنید و دانشتون مارو سهیم کنید...ممنون..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا