گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
میتونم بپرسم کدوم دانشگاه هستید که که معدلتون در 1.2 ضرب میشه؟این جوری که خیلی برای بقیه بد میشه :|
اطلاع دارید برای تغییر رشته ای ها هم معدل لحاظ میشه یا خیر؟

ممنون

ببخشید اشتباه نوشتم 1.2 :دی
1.02 هست :دی
دانشگاه آزاد اراک

پویان ط

عضو جدید
نه ضریب معدل هیچ دانشگاهی 1.2 نیست و این یه شایعه‌ایه که توی بیشتر فوروما پخش شده! (در واقع باید معدل 16.5 رو توی کارنامه 20 بنویسن که هیچوقت این اتفاق نمیفته)
اگه به کارنامه‌های کنکور نگاه کنید، ضریب معدل دانشگاه شریف 1.07 هست (که فکر میکنم بیشترین ضریب رو داشته باشه)
امیرکبیر 1.06 و خواجه نصیر هم 1.05 هست.
دانشگاههای دولتی اکثراً ضریب بالای 1 دارن (معمولاً ضریب دانشگاهای مرکز استانها بیشتر از شهرستانها هست) و آزاد و غیرانتفاعی هم دقیقاً نمیدونم 1 هستن یا زیر 1، اون هم یه کارنامه رو چک کنید مشخص میشه. (پیام نور هم تا اونجا که میدونم 1 هست)

اما زیاد به این ضریبها اعتنایی نکنید، اصلاً به تاثیر معدل هم توجه آنچنانی نکنید!
تاثیر معدل توی تراز انقدر زیاد نیست و میشه گفت به اندازه یک یا چند تست درست جواب دادن هست.
به طور تقریبی برای رتبه‌های زیر 200 یک تست درست زدن میشه گفت معادل با یک نمره معدله، رتبه زیر 1000 ممکنه بشه 2 تا تست و هر چی رتبه بالاتر بره، به دلیل اینکه تراز شما پایین میاد، معدل بیشتر خودش رو نشون میده و توی رتبه‌های خیلی بالا هم تاثیرش رو دوباره از دست میده.

در واقع میتونید کم کاری که توی این چهار سال داشتید رو با زدن یکی دو تا تست درست (یا بیشتر) توی کنکور جبران کنید.
سلام مثلا سه نمره اختلاف مثل اینه که یه درس ضریب چهارو بیست درصد بیشتر بزنی که اسون نیست. یه سوال توی یکی از پست هایی که نوشته بودی گفته بودی بیشترین تاثیر رو مدار و بعد ریاضی داره .ایا این درسته و این که استدلالت چیه .تشکر

F_H98

عضو جدید
سلام دوستان.خدا قوت به همگی..
من تقریبا تازه شروع کردم به خوندنٰ،بسته کامل کتابهای پارسه رو دارم کلی کتاب دیگه مثل کنترل پوران پژوهش الکترونیک اسلام پناه و راهیان ارشد مغناطیس احمد صفایی مدار کار وزرگر...از موسسه بینش همینطور زنگ میزنن میگن تو تابستون باید مثلا 4تا درس خوند وپاییز 2تا که میگه برا پاییز میتونید کلاس کنترل استاد شیرین آبادی و مغناطیس استاد باغستانی رو بیاید و بشه 2تا درس پاییز و همون موقع هم تمومش کنید.4تا درس مدا وریاضی و الکترونیک و تجزیه رو تابستون بخونید.
مخابراتی هستم و مخابرات امتحان میدم ولی نمیدونم چیکار کنم؟بزارم برم کلاس اگه واقعا خوبه یا همه درس ها رو هم خودم الان شروع کنم؟آخه درس خوندنم 1کم کند است و میترسم نرسم تو پاییز اون 2تا درس مهم روتمام کنم،آخه هزینه کلاس ها هم زیاده،لطفا یکی درست به من بگه چیکار کنم تا دیگه بیشتر از این دیر نشده من رو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟
مرسی از همگی و
ایشالا همگی موفق باشید....

jeneral_dj

عضو جدید
تاثیر مدار در کنکور

تاثیر مدار در کنکور

سلام مثلا سه نمره اختلاف مثل اینه که یه درس ضریب چهارو بیست درصد بیشتر بزنی که اسون نیست. یه سوال توی یکی از پست هایی که نوشته بودی گفته بودی بیشترین تاثیر رو مدار و بعد ریاضی داره .ایا این درسته و این که استدلالت چیه .تشکر
سلام دوست عزیز!!!!!:smile:
اینکه چرا درسی مثل مدار تاثیر خیلی زیادی در قبولی شما داره به خاطر اینه که غالب داوطلبان روی این درس وقت میزارن و میانگین پاسخگویی این درس نسبت به دروس دیگه بالاتره و اگه شما این درسو کمتر از نرمش بزنی خیلی باعث افت ترازت میشه:cry:،،اما درسی مثل مغناطیسو که غالبا سفید میزارن اگه شما هم سفید بزاری تاثیر مخربش مثل دروسی همچون ریاضی و مدار نیست!!!!!!!:)

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان.خدا قوت به همگی..
من تقریبا تازه شروع کردم به خوندنٰ،بسته کامل کتابهای پارسه رو دارم کلی کتاب دیگه مثل کنترل پوران پژوهش الکترونیک اسلام پناه و راهیان ارشد مغناطیس احمد صفایی مدار کار وزرگر...از موسسه بینش همینطور زنگ میزنن میگن تو تابستون باید مثلا 4تا درس خوند وپاییز 2تا که میگه برا پاییز میتونید کلاس کنترل استاد شیرین آبادی و مغناطیس استاد باغستانی رو بیاید و بشه 2تا درس پاییز و همون موقع هم تمومش کنید.4تا درس مدا وریاضی و الکترونیک و تجزیه رو تابستون بخونید.
مخابراتی هستم و مخابرات امتحان میدم ولی نمیدونم چیکار کنم؟بزارم برم کلاس اگه واقعا خوبه یا همه درس ها رو هم خودم الان شروع کنم؟آخه درس خوندنم 1کم کند است و میترسم نرسم تو پاییز اون 2تا درس مهم روتمام کنم،آخه هزینه کلاس ها هم زیاده،لطفا یکی درست به من بگه چیکار کنم تا دیگه بیشتر از این دیر نشده من رو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟
مرسی از همگی و
ایشالا همگی موفق باشید....

سلام.منم مخابراتی هستم با این تفاوت که کلاسی نمیرم و نخواهم رفت. من واسه تابستونم 5 درسو انتخاب کردم که بخونم بدلیل سرعت بالای خوندنم.مدار الکترونیک سیگنال ریاضی مهندسی و مغناطیس.البته اینا همشون تا آخر تابستون تموم نمیشن ولی تا آخر مرداد سیگنالو ریاضی مهندسی رو تموم میکنم و بجاش از شهریور کنترل و معادلات رو به برنامم اضافه میکنم. شمایی که سرعت خوندنتون کمه به نظرم اگه میخواین کتوی پاییز کلاس شرکت کنید اینه که مدار ریاضی مهندسی سیگنال و الکترونیکو تو تابستون بخونید. ضریب کنترل و الکترونیک برای مخابراتیها یکسان هستش ولی تاثیری که الکترونیک میذاره توی رتبه با کنترل زمین تا آسمون تفاوت داره پس الکترونیک خیلی مهمتر از کنترله.حالا اگه میخواین مغناطیسم بزنید توی کنکور به نظرم باید توی کنکور به کنترل کمتر وقت بذارید چون سه تای بقیه خیلی واسه مخابراتیا مهمن پس به نظرم خودتونم میتونید با خوندن کنترلو به یه 15 20 درصدی برسونید ولی خواستیدم میتونید کلاس برید با خودتونه.

آخرین ویرایش:

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید اشتباه نوشتم 1.2 :دی
1.02 هست :دی
دانشگاه آزاد اراک

دانشگاههای آزاد و غیر انتفاعی همگی ضریب 1 دارند هیچ دانشگاه آزادی بیش از 1 نیست
احتمالا شما کارشناسی ناپیوسته بودی که در اون صورت میانگین معدل کاردانی و کارشناسی شما میشه معدل موثر

Mmshh

عضو جدید
سلام،
کسی از شماها از این بسته های آموزشی نصیر خبر داره؟ به کار میاد یا نه؟

من اصفهانم و خیلی از کتابا گیرم نمیاد- مثل الکترونیک اسلام پناه یا ریاضی مهندسی معتقدی. کسی میتونه راهنماییم کنه؟

امیدوارم همه نتیجۀ تلاشتونو ببینید
:smile:

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام،

من اصفهانم و خیلی از کتابا گیرم نمیاد- مثل الکترونیک اسلام پناه یا ریاضی مهندسی معتقدی. کسی میتونه راهنماییم کنه؟

در کل از نظر من خریدن بسته آموزشی خوب نیست
شما باید کتابهای خوب رو سوا کنید، برای ریاضی مهندسی هم کتاب مومن زاده راهیان ارشد رو بخونید خیلی عالی و خود آموزه و از کتاب کریمی انتشارات نصیر هم میتونید به عنوان کتاب دوم استفاده کنید
منم پارسال که میخواستم کتاب الک اسلام پناه رو بخرم(مخصوصا اونموقعه تازه چاپ شده بود) نتونستم تو شهرمون پیدا کنم و سفارش دادم از تهران برام پست کردن و وقتی خوندم واقعا لذت بردم اصلا شک نکنید که باید این کتاب رو برای الک تهیه کنید، اینترنتی سفارش بدید اینجا میتونید اینترنتی سفارش بدید
http://www.rahianarshad.com/book/detail/id/293
موفق باشید

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دورود بر دوستان :دی
واقعا این فصل 9 کنترل دیوونم کرده :| خیلی جاهاش گنگه .
به نظرتون این فصل رو از روی کتاب مرجع بخونم ؟؟؟
چون خیلی از مطالبشو نمیفهمم از روی کتاب امین رضایی

aminvo

عضو جدید
سلام،

سلام، این اولین بار هست که می بینم یک نفر در اصفهان میگه یک کتاب برقی چه کنکوری، جه مرجع و چه زبان اصلی را میگه پیدا نمی کنم.
کتاب ریاضی آقای معتقدی را ظاهرا خود پارسه اصفهان می فروشه، یک تماس بگیرید بپرسید. اگر نبود حتما در مجتمع چهار باغ، طبقه پایین پیدا می کنید( من خودم ماه پیش خریدم، دو جلد دیگه هم داشت). اگر باز هم نداشت بدون شک در جمعه بازار کتاب( خ- طالقانی) پیدا می کنید. کتاب آقای اسلام پناه هم اگر منظورتون راهیان ارشد باشه که بنده هفته پیش تو خیابان آمادگاه، کتاب فروشی های طبقه پایین دیدم و مجتمع چهار باغ هم اگر درست به یاد داشته باشم دیدم.

و اما آخرین گزینه خرید آنلاین کتاب آقای اسلام پناه راهیان ارشد هست که می تونید توی سایت راهیان ارشد این کار را بکنید.

شاد موفق و پیروز باشید.

Mmshh

عضو جدید
میدونم آمادگاه همه کتابی تقریبا گیر میاد ولی هنوز نرفتم اونجا، فقط به جنگل سر زده بودم و دقیقا منظورم از راهنمایی همین بود که بدونم کدوم مغازه ها دارن چون مریض شدم نمیتونم زیاد از این مغازه به اون مغازه برم. ممنون، لطف کردین:smile:

sina_oonline

عضو جدید
دوستان من تازه میخواهم شروع کنم بخوندن
به نظرتون دیر نیست؟میتونم بخونم؟
سلام واقع بینانش اینه که نمیشه چیزی گفت .من خودم دیر شروع کردم ( تقریبا از اواسط تیر) اما امیدوار هستم که قبول بشم یا اگر نشدم هم زیاد ناراحت نمیشم چون دانشجو هستم و ایشالا اگر پایم قوی باشه سال بعد که فارغ التحصیل شدم می تونم قطعا قبول شم.
شما هم به خودتون رجوع کنید و وضعیت استعدادی خودتونو ببینید.برای یکی نه ماه ممکنه کم باشه برای یکی دو سه ماه کافی باشه.
به نظر من تلاشتونو برای قبولی انجام بدین اگر هم قبول نشید کلی مطلب یاد گرفتید که می تونه بهتون کلی ایده برای کار هاتون بده چون برای کنکور وقتی مطلبو دقیق می خونیم و باهاش زیاد ور میریم خیلی از ریزه کاری هاش دستمون میاد :)

آیناز66

عضو جدید
سلام

واسه الکترونیک بهترین کتاب ها( از بس گفتم زبونم مو دراورد!):

1. واسه اموزش کتاب مشکی داخل بسته ی نصیر مولف مهندس اسلام پناه
2.واسه تست کتاب راهیان ارشد مولف مهندس اسلام پناه
3. اگه رسیدید تمارین کتاب میکرو الکترونیک پرفسور رضوی

باقی منابع هم بریزید دور!!

این منابع رو از مهندس اسلام پناه پرسیدم

به روش تحلیل جریان و مداری گفته نه به روش مدل وقت گیر پای

من انتهای فصل دوم کتاب الکترونیک درستکار سری برق که رسیدک واقعا جالب مسائل رو دسته بندی کرده
واسه حل سوالا هیچ مدلی هم نداشته و با توجه به شکل سوال چند تا kvl زده

آیناز66

عضو جدید
بچه ها یه سوال.شما الکترونیک کار میکنید از ماشین حسابم استفاده میکنید؟
یا خودتون محاسبات رو دستی انجام میدید؟

اگه از روی کتاب الکترونیک درستکار سری برق بخونی متوجه میشی که هیچ سوالی نیاز به ماشین حساب نداره

آیناز66

عضو جدید
الکترونیک اباذر خرمی بد نیستش یعنی میشه گفت کتاب خوبیه .به عنوان کتاب اول ممکنه یکمی سخت توضیح بده مطالبو و نتونه منتقل کنه اما برای کسی که یه تسلطی روی مطالب داره کتاب خوبیه

الکترونیک سپاهان که همه چی داره به جز درس !!!!!
اگه میخوای درس و تست کنار هم باشه به نظرم الکترونیک درستکار سری برق از این نظر که جدید ترین تاب موجود در بازاره و درسنامش منطبق با تستای جدیده

sina_oonline

عضو جدید
سلام بچه ها

من به توصیه دوستان عزیز کتاب الکترونیک اسلام پناه را خریدم و فصل اولشو خوندم و واقعا خوب گفته و الان آخرای فصل دومشم
فقط من یه مشکلی دارم.این کتاب با وجود توضیحات خوبش یک مقدار زیاد از حد ساده نیست ؟ چون کتاب های دیگه کلی مطلب در هر فصل میگن و حتی سر کلاس کلی مطلب بیان میشه اما در این کتاب خیلی از اون ها اصلا ذکر نمیشه.مثلا سر کلاس چند جلسه بعد از این که مدل سیگنال کوچک BJT بحث شده در مورد انواع روش های تقویت کنندگی اون صحبت شد اما در این کتاب در فصل دو من اثری از این مطالب نمی بینم.
یا این که در فصل یک در مورد جریان های Drift و diffusion و اتفاقات سطح پایینی که میفته سر کلاس بحث شد اما باز هم در این کتاب اثری از این موضوعات نمی بینم.

ممنونم :)

آیناز66

عضو جدید
سلام
تو اصفهان کتابفروشی مرکزی
(شماره تلفن:2223725-2220600)
من خودم سال پیش از همین فروشگاه تهیه کردم
کتابفروشی مهرگان را هم میتونید چک کنید...

شما هر کتابی که بخواید میتونید تو اصفهان تهیه کنید....

البته حتما خودتون میدونید) که مجموعه ی کتابفروشی های امادگاه هم میتونند این کتاب را داشته باشند...
نشر پارسا(تلفی چک کنید)

اینجا داره تبلیغات میشه در حد تیم ملی

jeneral_dj

عضو جدید
سلام بچه ها

من به توصیه دوستان عزیز کتاب الکترونیک اسلام پناه را خریدم و فصل اولشو خوندم و واقعا خوب گفته و الان آخرای فصل دومشم
فقط من یه مشکلی دارم.این کتاب با وجود توضیحات خوبش یک مقدار زیاد از حد ساده نیست ؟ چون کتاب های دیگه کلی مطلب در هر فصل میگن و حتی سر کلاس کلی مطلب بیان میشه اما در این کتاب خیلی از اون ها اصلا ذکر نمیشه.مثلا سر کلاس چند جلسه بعد از این که مدل سیگنال کوچک BJT بحث شده در مورد انواع روش های تقویت کنندگی اون صحبت شد اما در این کتاب در فصل دو من اثری از این مطالب نمی بینم.
یا این که در فصل یک در مورد جریان های Drift و diffusion و اتفاقات سطح پایینی که میفته سر کلاس بحث شد اما باز هم در این کتاب اثری از این موضوعات نمی بینم.

ممنونم :)
سلام!!!!!!
منم مدتی با این قضیه درگیر بودم ولی یه موضوعو که در نظر گرفتم این حس برطرف شد!!!!!ببین برای ما مهم اینه که به سوالای کنکور جواب بدیم حالا با یاد گرفتن مطالب ساده یا پیچیده و فضایی:surprised: فرقی نداره!!!!!!مهمترین نقطه قوت این کتاب اینه که با کمترین پیچیدگی و بیشترین سادگی به تو توانایی حل مسایل کنکور رو میده!!!!! خب همین بسه دیگه!!!!;)
حالا بعد اینکه این کتابو تموم کردی و وقت و حالشو داشتی میتونی تمرینای پیشرفته تری رو از کتابهای رضوی و سدرا و گری میر حل کنی.:biggrin:

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه از روی کتاب الکترونیک درستکار سری برق بخونی متوجه میشی که هیچ سوالی نیاز به ماشین حساب نداره
من خوندم درسنامه رو از رو هیچ کتابی نمیخونم.
چون بنظرم الکترونیک مثلا فصلهای bjt , jfet و حتی تقویت کننده های تفاضلی با کشیدن مدار معادل ها میتونی
مسائل رو حل کنی.مدار معادل هم که بکشی دیگه همه چه میره تو حوزه مدار 1 که خیلی ساده تر میشه
و فصل تقویت کنند های عملیاتی هم کل داستانش همینه -v +=v واینکه آپ آمپ چه زمانی اشباع مثبت هست چه زمانی
اشباع منفی.فصل فیدبک هم بازم کل داستانش اینه نوع فیدبک چیه-ضریب فیدبک- اثر بارگذاری فیدبک
ادامه اش هم باز کشیدن یه سرس مدار معادل هستش

sanup2006

عضو جدید
من فصل یک مدار 1 رو از روی کارو زرگر دارم میخونم ولی فک میکنم باید بیشتر مسایل باز بشه واسم واسه همین کتابی میخوام که توضیحات بیشتری داشته باشه.
من فک میکنم مدرسان شریف آقای نامی خوب باشه. نظر اساتید چیه؟
(از اونجایی به این نتیجه رسیدم که معادل تونن سوال 6 کتاب الکترونیک اسلام پناه فصل 2 رو نتونستم بدست بیارم تو نگاه اول !!! )

Mr.Perfect

عضو جدید
اینجا داره تبلیغات میشه در حد تیم ملی

چه جالب....

میدونید دیشب که اومدم این تاپیک با پست های جالبی روبرو شدم...
هر کس هر کتابی را معرفی میکرد یک فرد بلافاصله نقدی بر ان میاورد که خیلی عجیب بود...
من فکر کردم شما برای این که در مورد هر کتابی عیب بگیرید و در عوضش بنویسید...هر کتابی میخواید از سری... حق الزحمه میگیرید...((مدیران عزیز لطفا در این مورد رسیدگی کنند))
این موضوع نه تنها در این تاپیک در بیشتر تاپیکهای مرتبط با درسها اتفاق افتاده(انتشارات را تبلیغ میکنید نه کتابها):)
موفق باشید

من از انجایی که دوستمون خواستند بدونند کدوم مغازه میتونند این کتاب را تهیه کنند ادرس دادم همین(در صورتیکه خلاف قوانین هست لطفا مدیران ویرایش کنید...)

ashkan.1234

عضو جدید
من فصل یک مدار 1 رو از روی کارو زرگر دارم میخونم ولی فک میکنم باید بیشتر مسایل باز بشه واسم واسه همین کتابی میخوام که توضیحات بیشتری داشته باشه.
(از اونجایی به این نتیجه رسیدم که معادل تونن سوال 6 کتاب الکترونیک اسلام پناه فصل 2 رو نتونستم بدست بیارم تو نگاه اول !!! )
مدار کتاب زرگر کتاب خوبیه ولی باید تستای تالیفیشم حل کنی !
توی درس نامش هم تستای تالیفی خوبی داره

aminvo

عضو جدید

سلام دوست عزیز
من برای درس مدار کتاب پارسه و کتاب راهیان را خوندم و دارم. پارسه درسنامه خیلی آسون و کمی داره و گول زننده هست . به نظرم اصلا خوب و کافی نیست. کتاب راهیان برای کسانی هست که مدار در سطح خوبی هستند و میخواند دید جدیدی در مدار داشته باشند چون استاد تقوی مسائل را جالب حل کرده اند. واما کاروزرگر بین تمام کتاب هایی که دیدم برای کسانی که پایه ضعیفی دارند قوی ترین درسنامه را داره که تا حدود مفهومی هم گفته و هر حرفی را از دانسته ها نگفته، یعنی اگه میگه تابع ضربه این تغییر را ایجاد می کنه با انتگرال گیری نشون میده که این تغییر را ایجاد می کنه که بفهمی ولی فقط برای فهمیدن هست چون در کنکور فکر نمی کنم نیازی به این جور چیزها باشه:D. من چون خودم پایه ضعیفی در مدار داشتم کارو را می خونم و واقعا هم راضیم.
کتاب مدرسان را من فقط در چند دقیقه دیدم و یک نگاه اجمالی انداختم فکر می کنم زیادی نکته ای گفته. البته قضاوت در چند دقیقه می تونه اشتباه باشه .

ولی به نظر من شما با کارو ادامه بده و مشکلاتت را توی تاپیک مدار بپرس دوستان حتما کمک خواهند کرد.

شاد موفق و پیروز باشی.

آیناز66

عضو جدید
چه جالب....

میدونید دیشب که اومدم این تاپیک با پست های جالبی روبرو شدم...
هر کس هر کتابی را معرفی میکرد یک فرد بلافاصله نقدی بر ان میاورد که خیلی عجیب بود...
من فکر کردم شما برای این که در مورد هر کتابی عیب بگیرید و در عوضش بنویسید...هر کتابی میخواید از سری... حق الزحمه میگیرید...((مدیران عزیز لطفا در این مورد رسیدگی کنند))
این موضوع نه تنها در این تاپیک در بیشتر تاپیکهای مرتبط با درسها اتفاق افتاده(انتشارات را تبلیغ میکنید نه کتابها):)
موفق باشید

من از انجایی که دوستمون خواستند بدونند کدوم مغازه میتونند این کتاب را تهیه کنند ادرس دادم همین(در صورتیکه خلاف قوانین هست لطفا مدیران ویرایش کنید...)

خانوم یا آقای محترم
به همین اندازه که شما داری اینجا در مورد انواع کتاب ها نقد می کنی و خودتون رو رتبه 1 میدونید که هر نسخه ای که میپیچید خوبه نشون میده که تبلیغه!!
اگه دقت کرده باشید من از هیچ کتابی ایراد نگرفتم و از همه کتاب های اون انتشارات دفاع نکردم و اون چیزی رو که خوندم گفتم خوبه و به دوستان گفتم چون فایل رایگان هست برن دانلود کنن شاید بدرد بخوره
اما جنابعالی مثل اینکه با تعداد زیادی کتاب فروشی قرار داد بستس که آدرس و تلفن همه رو هم داری
من دیگه با شما بحثی ندارم
اینکه چه کتابی خوبه چه کتابی بده هم سودشو یکی دیگه میبره و به من و شما ربطی نداره
ما فقط میتونیم اینجا نطرمون رو در مورد کتاب های مختلقف بگیم و هر کس حق انتخاب داره که کتاب ها رو ورق بزنه

hamidchi

عضو جدید
سلام!!!!!!
منم مدتی با این قضیه درگیر بودم ولی یه موضوعو که در نظر گرفتم این حس برطرف شد!!!!!ببین برای ما مهم اینه که به سوالای کنکور جواب بدیم حالا با یاد گرفتن مطالب ساده یا پیچیده و فضایی:surprised: فرقی نداره!!!!!!مهمترین نقطه قوت این کتاب اینه که با کمترین پیچیدگی و بیشترین سادگی به تو توانایی حل مسایل کنکور رو میده!!!!! خب همین بسه دیگه!!!!;)
حالا بعد اینکه این کتابو تموم کردی و وقت و حالشو داشتی میتونی تمرینای پیشرفته تری رو از کتابهای رضوی و سدرا و گری میر حل کنی.:biggrin:

سلام به همه دوستان
بعد چند ماه گفتم بیام یه سری بزنم ببینم، امیدوارم همگی موفق باشید
واسه کنکور 92 اول کتاب ناصح رو خوندم از تقریب ها و فرمول هایی که واسه محاسبه بهره استفاده میکرد خوشم اومد بعد به توصیه دوستان تو همین سایت کتاب اسلام پناه رو هم شروع کردم به خوندن
اولش برام سخت بود ، چون تمام بهره ها رو با KVL و KCL حل کرده بود ، و به نظرم یه جور وقت تلف کردن بود، به طوری که سوال های اسلام پناه رو هم با روش ناصح حل میکردم . چند تا فصل که جلوتر رفتم دیگه احساس کردم کتاب ناصح واقعا بیش از حد تستی و تقریبی داره محاسبه میکنه . البته هر دو کتاب رو تموم کردم ، ولی واسه دوره بیشتر اسلام پناه رو خوندم .
یادمه سر جلسه یه تست رو که محاسبه بهره بود اول با روش فرمولی ناصح حل کردم به جوابی رسیدم که اتفاقا تو گزینه ها هم بود :confused: ولی چون شک داشتم از راه KVL و KCL اسلام پناه هم حلش کردم و خب جواب اگه اشتباه نکنم عددی کمتر از قبلی در اومد و خوشبختانه درست هم بود:smile:
البته نمیگم کتاب ناصح مشکل داره ، احتمالا من با روشش درست آشنا نبودم ، ولی خوبی کتاب اسلام پناه سادگی روش حل مسایل هست ، که البته در ابتدا شاید کمی وقت گیر به نظر بیاد ولی با تمرین درست میشه

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان
بعد چند ماه گفتم بیام یه سری بزنم ببینم، امیدوارم همگی موفق باشید
واسه کنکور 92 اول کتاب ناصح رو خوندم از تقریب ها و فرمول هایی که واسه محاسبه بهره استفاده میکرد خوشم اومد بعد به توصیه دوستان تو همین سایت کتاب اسلام پناه رو هم شروع کردم به خوندن
اولش برام سخت بود ، چون تمام بهره ها رو با KVL و KCL حل کرده بود ، و به نظرم یه جور وقت تلف کردن بود، به طوری که سوال های اسلام پناه رو هم با روش ناصح حل میکردم . چند تا فصل که جلوتر رفتم دیگه احساس کردم کتاب ناصح واقعا بیش از حد تستی و تقریبی داره محاسبه میکنه . البته هر دو کتاب رو تموم کردم ، ولی واسه دوره بیشتر اسلام پناه رو خوندم .
یادمه سر جلسه یه تست رو که محاسبه بهره بود اول با روش فرمولی ناصح حل کردم به جوابی رسیدم که اتفاقا تو گزینه ها هم بود :confused: ولی چون شک داشتم از راه KVL و KCL اسلام پناه هم حلش کردم و خب جواب اگه اشتباه نکنم عددی کمتر از قبلی در اومد و خوشبختانه درست هم بود:smile:
البته نمیگم کتاب ناصح مشکل داره ، احتمالا من با روشش درست آشنا نبودم ، ولی خوبی کتاب اسلام پناه سادگی روش حل مسایل هست ، که البته در ابتدا شاید کمی وقت گیر به نظر بیاد ولی با تمرین درست میشه
دوست عزیز اتفاقا باید الکترونیک رو به روش پخش جریان حل کنی چون اون روشهایی که تو کتاب ناصح گفته شده کاملا تستیه و اگر یه مدار الکترونیکی پیچیده بدن دیگه نمیتونید از اون روش استفاده کنید اما روش پخش جریان در همه مدارها کاربرد داره و ساده ترین راه حل هم هست
در مورد سادگی هم که دوستان میگن این یکی از نقاط قوت کتاب هست که الکترونیک رو برای همه ساده کرده و شما فقط باید از پس تستهای ارشد بر بیاید و اگه تستها رو درست حل کنید دیگه همه چی مرتبه، من پایه الکم متوسط بود اما با خوندن کتاب اسلام پناه و یاد گرفتن روشهاش(که اتفاقا تو خیلی از کتابها گشتم که این روش پخش جریان رو یاد بگیرم ولی نبود) تونستم الک 92 رو 60 درصد بزنم که البته به خاطر استرس و فشار جلسه کنکور دوتا سوال که واقعا بلد بودم رو نتونستم حل کنم!
موفق باشی

hts1369

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
مدار کتاب زرگر کتاب خوبیه ولی باید تستای تالیفیشم حل کنی !
توی درس نامش هم تستای تالیفی خوبی داره

تستهای داخل متن کاروزرگر رو حتما حل کنید
چند بار هر تست رو حل کنید تا قشنگ بگیرید چرا این کارو کرده یا چرا از فلان روش نمیشه حل کرد. واقعا سوالهای طی متنش جالب هستن درسته که بعضی هاشون اصلا کنکوری نیستن ولی بسیار اموزنده هستن.
کتاب من چاپ پنجم هست ماله چهار سال پیشه تستهای تالیفی بینشون غلط هست ولی ظاهرا تو کتاب که ویرایش هم شده اصلاح شدن اما بازم میگم سراسری هارو چند بار بزنید خیلی بهتره تا اینکه برید تالیفی هارو بزنید
یا علی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا