سلام.
میتونم بپرسم کدوم دانشگاه هستید که که معدلتون در 1.2 ضرب میشه؟این جوری که خیلی برای بقیه بد میشه :|
اطلاع دارید برای تغییر رشته ای ها هم معدل لحاظ میشه یا خیر؟
ممنون
ببخشید اشتباه نوشتم 1.2 :دی
1.02 هست :دی
دانشگاه آزاد اراک
سلام.
میتونم بپرسم کدوم دانشگاه هستید که که معدلتون در 1.2 ضرب میشه؟این جوری که خیلی برای بقیه بد میشه :|
اطلاع دارید برای تغییر رشته ای ها هم معدل لحاظ میشه یا خیر؟
ممنون
گرایشت چیه ؟؟؟؟ببخشید اشتباه نوشتم 1.2 :دی
دانشگاه آزاد اراک
الکترونیکگرایشت چیه ؟؟؟؟
سلام مثلا سه نمره اختلاف مثل اینه که یه درس ضریب چهارو بیست درصد بیشتر بزنی که اسون نیست. یه سوال توی یکی از پست هایی که نوشته بودی گفته بودی بیشترین تاثیر رو مدار و بعد ریاضی داره .ایا این درسته و این که استدلالت چیه .تشکرنه ضریب معدل هیچ دانشگاهی 1.2 نیست و این یه شایعهایه که توی بیشتر فوروما پخش شده! (در واقع باید معدل 16.5 رو توی کارنامه 20 بنویسن که هیچوقت این اتفاق نمیفته)
اگه به کارنامههای کنکور نگاه کنید، ضریب معدل دانشگاه شریف 1.07 هست (که فکر میکنم بیشترین ضریب رو داشته باشه)
امیرکبیر 1.06 و خواجه نصیر هم 1.05 هست.
دانشگاههای دولتی اکثراً ضریب بالای 1 دارن (معمولاً ضریب دانشگاهای مرکز استانها بیشتر از شهرستانها هست) و آزاد و غیرانتفاعی هم دقیقاً نمیدونم 1 هستن یا زیر 1، اون هم یه کارنامه رو چک کنید مشخص میشه. (پیام نور هم تا اونجا که میدونم 1 هست)
اما زیاد به این ضریبها اعتنایی نکنید، اصلاً به تاثیر معدل هم توجه آنچنانی نکنید!
تاثیر معدل توی تراز انقدر زیاد نیست و میشه گفت به اندازه یک یا چند تست درست جواب دادن هست.
به طور تقریبی برای رتبههای زیر 200 یک تست درست زدن میشه گفت معادل با یک نمره معدله، رتبه زیر 1000 ممکنه بشه 2 تا تست و هر چی رتبه بالاتر بره، به دلیل اینکه تراز شما پایین میاد، معدل بیشتر خودش رو نشون میده و توی رتبههای خیلی بالا هم تاثیرش رو دوباره از دست میده.
در واقع میتونید کم کاری که توی این چهار سال داشتید رو با زدن یکی دو تا تست درست (یا بیشتر) توی کنکور جبران کنید.
سلام دوست عزیز!!!!!سلام مثلا سه نمره اختلاف مثل اینه که یه درس ضریب چهارو بیست درصد بیشتر بزنی که اسون نیست. یه سوال توی یکی از پست هایی که نوشته بودی گفته بودی بیشترین تاثیر رو مدار و بعد ریاضی داره .ایا این درسته و این که استدلالت چیه .تشکر
سلام دوستان.خدا قوت به همگی..
من تقریبا تازه شروع کردم به خوندنٰ،بسته کامل کتابهای پارسه رو دارم کلی کتاب دیگه مثل کنترل پوران پژوهش الکترونیک اسلام پناه و راهیان ارشد مغناطیس احمد صفایی مدار کار وزرگر...از موسسه بینش همینطور زنگ میزنن میگن تو تابستون باید مثلا 4تا درس خوند وپاییز 2تا که میگه برا پاییز میتونید کلاس کنترل استاد شیرین آبادی و مغناطیس استاد باغستانی رو بیاید و بشه 2تا درس پاییز و همون موقع هم تمومش کنید.4تا درس مدا وریاضی و الکترونیک و تجزیه رو تابستون بخونید.
مخابراتی هستم و مخابرات امتحان میدم ولی نمیدونم چیکار کنم؟بزارم برم کلاس اگه واقعا خوبه یا همه درس ها رو هم خودم الان شروع کنم؟آخه درس خوندنم 1کم کند است و میترسم نرسم تو پاییز اون 2تا درس مهم روتمام کنم،آخه هزینه کلاس ها هم زیاده،لطفا یکی درست به من بگه چیکار کنم تا دیگه بیشتر از این دیر نشده من رو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟
مرسی از همگی و
ایشالا همگی موفق باشید....
ببخشید اشتباه نوشتم 1.2 :دی
دانشگاه آزاد اراک
سلام،
کسی از شماها از این بسته های آموزشی نصیر خبر داره؟ به کار میاد یا نه؟
من اصفهانم و خیلی از کتابا گیرم نمیاد- مثل الکترونیک اسلام پناه یا ریاضی مهندسی معتقدی. کسی میتونه راهنماییم کنه؟
امیدوارم همه نتیجۀ تلاشتونو ببینید![]()
سلام،
کسی از شماها از این بسته های آموزشی نصیر خبر داره؟ به کار میاد یا نه؟
من اصفهانم و خیلی از کتابا گیرم نمیاد- مثل الکترونیک اسلام پناه یا ریاضی مهندسی معتقدی. کسی میتونه راهنماییم کنه؟
امیدوارم همه نتیجۀ تلاشتونو ببینید![]()
سلام واقع بینانش اینه که نمیشه چیزی گفت .من خودم دیر شروع کردم ( تقریبا از اواسط تیر) اما امیدوار هستم که قبول بشم یا اگر نشدم هم زیاد ناراحت نمیشم چون دانشجو هستم و ایشالا اگر پایم قوی باشه سال بعد که فارغ التحصیل شدم می تونم قطعا قبول شم.دوستان من تازه میخواهم شروع کنم بخوندن
به نظرتون دیر نیست؟میتونم بخونم؟
سلام
واسه الکترونیک بهترین کتاب ها( از بس گفتم زبونم مو دراورد!):
1. واسه اموزش کتاب مشکی داخل بسته ی نصیر مولف مهندس اسلام پناه
2.واسه تست کتاب راهیان ارشد مولف مهندس اسلام پناه
3. اگه رسیدید تمارین کتاب میکرو الکترونیک پرفسور رضوی
باقی منابع هم بریزید دور!!
این منابع رو از مهندس اسلام پناه پرسیدم
به روش تحلیل جریان و مداری گفته نه به روش مدل وقت گیر پای
بچه ها یه سوال.شما الکترونیک کار میکنید از ماشین حسابم استفاده میکنید؟
یا خودتون محاسبات رو دستی انجام میدید؟
الکترونیک اباذر خرمی بد نیستش یعنی میشه گفت کتاب خوبیه .به عنوان کتاب اول ممکنه یکمی سخت توضیح بده مطالبو و نتونه منتقل کنه اما برای کسی که یه تسلطی روی مطالب داره کتاب خوبیه
سلام
تو اصفهان کتابفروشی مرکزی
(شماره تلفن:2223725-2220600)
من خودم سال پیش از همین فروشگاه تهیه کردم
کتابفروشی مهرگان را هم میتونید چک کنید...
شما هر کتابی که بخواید میتونید تو اصفهان تهیه کنید....
البته حتما خودتون میدونید) که مجموعه ی کتابفروشی های امادگاه هم میتونند این کتاب را داشته باشند...
نشر پارسا(تلفی چک کنید)
سلام!!!!!!سلام بچه ها
من به توصیه دوستان عزیز کتاب الکترونیک اسلام پناه را خریدم و فصل اولشو خوندم و واقعا خوب گفته و الان آخرای فصل دومشم
فقط من یه مشکلی دارم.این کتاب با وجود توضیحات خوبش یک مقدار زیاد از حد ساده نیست ؟ چون کتاب های دیگه کلی مطلب در هر فصل میگن و حتی سر کلاس کلی مطلب بیان میشه اما در این کتاب خیلی از اون ها اصلا ذکر نمیشه.مثلا سر کلاس چند جلسه بعد از این که مدل سیگنال کوچک BJT بحث شده در مورد انواع روش های تقویت کنندگی اون صحبت شد اما در این کتاب در فصل دو من اثری از این مطالب نمی بینم.
یا این که در فصل یک در مورد جریان های Drift و diffusion و اتفاقات سطح پایینی که میفته سر کلاس بحث شد اما باز هم در این کتاب اثری از این موضوعات نمی بینم.
ممنونم![]()
من خوندم درسنامه رو از رو هیچ کتابی نمیخونم.اگه از روی کتاب الکترونیک درستکار سری برق بخونی متوجه میشی که هیچ سوالی نیاز به ماشین حساب نداره
اینجا داره تبلیغات میشه در حد تیم ملی
مدار کتاب زرگر کتاب خوبیه ولی باید تستای تالیفیشم حل کنی !من فصل یک مدار 1 رو از روی کارو زرگر دارم میخونم ولی فک میکنم باید بیشتر مسایل باز بشه واسم واسه همین کتابی میخوام که توضیحات بیشتری داشته باشه.
من فک میکنم مدرسان شریف آقای نامی خوب باشه. نظر اساتید چیه؟
(از اونجایی به این نتیجه رسیدم که معادل تونن سوال 6 کتاب الکترونیک اسلام پناه فصل 2 رو نتونستم بدست بیارم تو نگاه اول !!! )
من فصل یک مدار 1 رو از روی کارو زرگر دارم میخونم ولی فک میکنم باید بیشتر مسایل باز بشه واسم واسه همین کتابی میخوام که توضیحات بیشتری داشته باشه.
من فک میکنم مدرسان شریف آقای نامی خوب باشه. نظر اساتید چیه؟
(از اونجایی به این نتیجه رسیدم که معادل تونن سوال 6 کتاب الکترونیک اسلام پناه فصل 2 رو نتونستم بدست بیارم تو نگاه اول !!! )
چه جالب....
میدونید دیشب که اومدم این تاپیک با پست های جالبی روبرو شدم...
هر کس هر کتابی را معرفی میکرد یک فرد بلافاصله نقدی بر ان میاورد که خیلی عجیب بود...
من فکر کردم شما برای این که در مورد هر کتابی عیب بگیرید و در عوضش بنویسید...هر کتابی میخواید از سری... حق الزحمه میگیرید...((مدیران عزیز لطفا در این مورد رسیدگی کنند))
این موضوع نه تنها در این تاپیک در بیشتر تاپیکهای مرتبط با درسها اتفاق افتاده(انتشارات را تبلیغ میکنید نه کتابها)
موفق باشید
من از انجایی که دوستمون خواستند بدونند کدوم مغازه میتونند این کتاب را تهیه کنند ادرس دادم همین(در صورتیکه خلاف قوانین هست لطفا مدیران ویرایش کنید...)
سلام!!!!!!
منم مدتی با این قضیه درگیر بودم ولی یه موضوعو که در نظر گرفتم این حس برطرف شد!!!!!ببین برای ما مهم اینه که به سوالای کنکور جواب بدیم حالا با یاد گرفتن مطالب ساده یا پیچیده و فضاییفرقی نداره!!!!!!مهمترین نقطه قوت این کتاب اینه که با کمترین پیچیدگی و بیشترین سادگی به تو توانایی حل مسایل کنکور رو میده!!!!! خب همین بسه دیگه!!!!
حالا بعد اینکه این کتابو تموم کردی و وقت و حالشو داشتی میتونی تمرینای پیشرفته تری رو از کتابهای رضوی و سدرا و گری میر حل کنی.![]()
دوست عزیز اتفاقا باید الکترونیک رو به روش پخش جریان حل کنی چون اون روشهایی که تو کتاب ناصح گفته شده کاملا تستیه و اگر یه مدار الکترونیکی پیچیده بدن دیگه نمیتونید از اون روش استفاده کنید اما روش پخش جریان در همه مدارها کاربرد داره و ساده ترین راه حل هم هستسلام به همه دوستان
بعد چند ماه گفتم بیام یه سری بزنم ببینم، امیدوارم همگی موفق باشید
واسه کنکور 92 اول کتاب ناصح رو خوندم از تقریب ها و فرمول هایی که واسه محاسبه بهره استفاده میکرد خوشم اومد بعد به توصیه دوستان تو همین سایت کتاب اسلام پناه رو هم شروع کردم به خوندن
اولش برام سخت بود ، چون تمام بهره ها رو با KVL و KCL حل کرده بود ، و به نظرم یه جور وقت تلف کردن بود، به طوری که سوال های اسلام پناه رو هم با روش ناصح حل میکردم . چند تا فصل که جلوتر رفتم دیگه احساس کردم کتاب ناصح واقعا بیش از حد تستی و تقریبی داره محاسبه میکنه . البته هر دو کتاب رو تموم کردم ، ولی واسه دوره بیشتر اسلام پناه رو خوندم .
یادمه سر جلسه یه تست رو که محاسبه بهره بود اول با روش فرمولی ناصح حل کردم به جوابی رسیدم که اتفاقا تو گزینه ها هم بودولی چون شک داشتم از راه KVL و KCL اسلام پناه هم حلش کردم و خب جواب اگه اشتباه نکنم عددی کمتر از قبلی در اومد و خوشبختانه درست هم بود
البته نمیگم کتاب ناصح مشکل داره ، احتمالا من با روشش درست آشنا نبودم ، ولی خوبی کتاب اسلام پناه سادگی روش حل مسایل هست ، که البته در ابتدا شاید کمی وقت گیر به نظر بیاد ولی با تمرین درست میشه
مدار کتاب زرگر کتاب خوبیه ولی باید تستای تالیفیشم حل کنی !
توی درس نامش هم تستای تالیفی خوبی داره