دانشگاه ازاد!!
کسایی که ورودی کارشناسیشون سال 87 باشه اگه یادشون باشه چه بلایی به سرمون اومد که مجبوری مهر دانشگاه ازاد خورد رو پیشونیمون!!
حافظ میگه ما بدین در نه پی حشمت و جاه امده ایم از بد حادثه اینجا به پناه امده ایم!!
سال 87 کنکور خوب بود سوالا خیلی مشکلی نداشت ولی انتخاب رشته! ظرفیت زده بود 40 تا 15 16 تا گرفته بود!طرح بومی سازی اجرا شد منی که شیرازبودم زنجان اوردم!!
خیلیا اون سال بالجبار رفتن ازاد با رتبه های خوب

من سال اول صنایع یزد شبانه اوردم ولی گفتم بی خیال یک سال میخونم امسال کم کاری کردم زد و کنکور اینجوری شد و نگاه کنید همه مشغله ی فکری کسایی که اهل درس بودن از اول دبیرستان تا الان که ماها می خوایم ارشد بدیم و الی ابد استرس استرس استرس واسه کنکور
کنکوری که خوندنش سخت نیست ترسش برا اینه که حالا اونی که نشسته و کنکور خودش گل و بلبل بوده و الان شده طراح سوال همه فکرش اینه که سوالا رو جوری بده که نه که سخته بلکه با اعصاب و روانت تو اون چند ساعت بازی میشه!مثه کنترل!
مگه اوج خوش فکریای جوانها واسه استفاده از هوششون غیر از این سالاست که همش داریم ضربه روحی میخوریم که وای کنکور وای نتیجه ها وای فلان...خیلیا رو میشناسم طرح هایی دارن که اجرا بشه میترکونه ولی کو حمایت
از بهمن تا الان کیبا ارامش خوابیده؟چند ماهه تو انتظار یه نتیجه ایم تا کی باید صبرکنیم شهریور و نتیجه بعدی مگه چه خبره که انقد حداقال انصاف داشته باشن نتیجه ها رو زودتر اعلام کنن در همه حالت باید زجر بکشیم
خیلی دلم پر بود ببخشید
کنکور خیلی نامرده